The dress was very badly made, the proportions were all wrong, it's unwearable. I wanted to return it, until I saw they only refund part of the price I paid. In addition, it can only be returned by... Leggi di più
Bestel er al jaren, leuke webshop met voor ieder wat wils. Laatst was er iets niet leverbaar en kreeg hierbij een mooi alternatief. Netjes en snel afgewikkeld. Ik stuur ook regelmatig wat retour al... Leggi di più
Kwaliteit zeer matig 2 broeken besteld beide een L beide zeer verschillende maat afwerking zeer matig broekriem lussen na 1 dag al gescheurd. Overal hangen de draden er nog aan. Sommige naden niet... Leggi di più
Top producten en een regelmatig afwisselende collectie. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer goede klantenservice. Makkelijke en duidelijke site. Te leuk op te shoppen. Soms zijn artikelen zo leuk d... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Goede kwaliteit
Snelle levering en super leuke oorbellen, precies zo als op de afbeelding. Heel tevreden.
Kleur wijkt enorm af
Chino broek army werd ondanks plotselinge langere levertijd toch na ca. een week geleverd. Pasvorm was goed. Kleur wijkt totaal af van foto. Op de foto felgroen. Ik kreeg legergroen.
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel.
Na betaling krijg je pas te horen dat je bestelling pre order is. Ruim 2 weken moeten wachten. Vandaag bestelling ontvangen. Kleuren wijken af fel groen is army groen. Slechte kwaliteit chino broek. Alles gaat retour voor de zekerheid maar een retour verzekering afgesloten lees te vaak dat het net bij hen fout gaat ben benieuwd hoe lang ik op mijn geld ga wachten
Zeer goede service
Zeer goede service, snelle levering.
Toffe sneakers besteld, exact van maat en zitten heel goed.
Al veel complimenten van gehad!
Niet geïnformeerd dat het een pre-order is
Als je iets besteld betekent dat niet dat ze het op voorraad hebben. Er staat: Op voorraad? Morgen in huis. Ik kreeg een
bevestigingsmail waarin iets staat over een pre-order... wat nergens bij het product staat. Wacht nu al ruim 2 weken op mijn bestelling. Jammer!
super leuk
mooie glitterjurk besteld. Deze was goed verpakt. Materiaal is degelijk. Ik heb er veel leuke reacties over gekregen.
Slecht retourbeleid en klantenservice
Slecht retourbeleid en klantenservice. Erg wantrouwend naar klanten toe. Mijn eerste bestelling werd erg laat geleverd. Meerdere artikelen waren veel de klein/ kort, dus de dag erna retour gestuurd. Volgens Blush was het te laat retour gekomen, maar ik kon het niet bewijzen (vraag bij je koerier zeker een verzendbewijs!). Uiteindelijk na paar keer heen en weer gemail kreeg ik een tegoedbon, ipv mijn geld terug. Met de tegoedbon nog wat artikelen in de sale gekocht. Viel wederom erg klein / kort uit, maar retourneren van sale artikelen kan blijkbaar niet. Staat ergens in de kleine lettertjes. Laatste keer dat ik er iets gekocht heb. Maar ik ben niet de enige lees ik.
Klantonvriendelijk
Voor 170 euro aan kleding besteld. Helaas paste 1 artikel niet. Vervolgens teruggestuurd. Ergens bij dpd of blush is het mis gegaan. Vervolgens zijn ze mega klantonvriendelijk en suggereren ze dat ik mogelijk het artikel nog in bezit heb, waarom als ik wel een retourbon heb betaald en het artikel maar 31 euro was? Sorry maar dat vind ik erg klantonvriendelijk. Ze willen niet meedenken en komen klanten niet tegemoet. Ze zijn een klant kwijt!
Alleen maar positief!
Ik had een aantal items besteld, waarvan er een paar perfect waren! Super blij mee en het was ook snel binnen. Ik had zelf blijkbaar iets fout gedaan met retourneren, maar dit hebben ze snel en netjes voor mij opgelost! Zeer betrouwbaar bedrijf met goede service! Ik zal er in de toekomst nog zeker vaker bestellen.
Slechte retourservice!!
Wanneer het item past, prima!
Maar retourneren is erg nadelig en niet mogelijk voor een artikel met korting. Dit wordt onvoldoende aangegeven op de website!
Totaal geen reacties
Op 27 dec bestelde ik een trui die na 1x wassen enorm ging pillen. Ik nam contact op via de email en er werd vrij snel gereageerd om tot een passende oplossing te komen: ik zocht een alternatief artikel uit. Eenmaal een keuze gemaakt, heb ik nooit meer iets terug gehoord. Inmiddels is het 29 januari, is de uiterste betaaldatum verlopen en heb ik minstens 6x gemaild, geschat via sociale media etc maar krijg nergens een reactie. Enkel dat de bestelling op 18 januari is aangepast naar het alternatieve artikel maar geen reacties op alle email etc en ook geen pakketje mogen ontvangen. Geen idee hoe dit nu verder moet. Ik heb bij Klarna maar een probleem gemeld..
Geld nog steeds niet retour
Op 27 december heb ik mijn bestelling geretourneerd, omdat de trui te klein was. Ik heb het geld nog steeds niet retour ontvangen (we zitten nu op 24 januari). Ik heb al enkele mailberichten gestuurd en geen enkele reactie ontvangen. Zeer slecht!!!
Superleuke kleding en super service.
Superleuke kleding en super service.
Alles wordt, indien voorradig, heel snel geleverd. En bij een vraag wordt deze snel beantwoord en waar nodig opgelost. Kortom top een echte aanrader.
Nooit iets kopen
Nooit iets kopen! Schoenen gekocht die maar liefst 2 maten kleiner vallen! Als je dit meld is er totaal geen begrip of tegemoetkoming. Zijn echt oplichters.
Wat een goede service
Wat een goede service. Snelle levering en mijn jurkje was mooi ingepakt, het was een cadeautje om uit te pakken. Bedankt!
Valse informatie
Jurkje besteld waar bij stond dat het op voorraad was, en de volgende dag verstuurd zou worden. Vervolgens krijg ik een mail waar in staat dat het een pre order is en binnen 2 weken verstuurd zal worden.
Een mail terug gestuurd met bijgevoegd een screenshot van het product waar bij staat dat het op voorraad is, maar ze houden vol dat het een pre order is.
Moet wel zeggen dat ze het snel afgehandeld hebben, ik kreeg binnen een paar uur antwoord en de bestelling werd gelijk geannuleerd (op mijn verzoek).
Heb wel het gevoel dat dit een dropshipping bedrijf is, als je even zoekt krijg je deze jurken op bijvoorbeeld shein voor de helft van de prijs, en ook nog sneller geleverd.
Super bedrijf
Snelle levering, goede en vriendelijke klantenservice en goede prijs- kwaliteit verhouding. Ik kom hier zeker weer shoppen!
Ben zeer tevreden over de kleding ga…
Ben zeer tevreden over de kleding ga zeker nog een keer bestellen.
En snel opgestuurd.
De service is top
De service is top . De kleding is mooi en de levering snel en top
Ik ben FAN
Slechte service voor vaste klant
Ik heb meerdere artikelen besteld. In de bevestiging stond niet dat het om een pre order product ging. Na een aantal dagen geen pakketje te hebben ontvangen, heb ik contact opgenomen met de winkel. Blijkbaar had ik een pre order besteld volgens de winkel. Waardoor ik dus langer heb moeten wachten op mijn bestelling. Vervolgens kom ik er op dag 15 achter, dat ik mijn pakketje nog niet retour had gemeld. Ik heb vervolgens de winkel een mail gestuurd hoe ik het pakket retour kan sturen. Helaas kreeg ik geen begrip vanuit de winkel en mocht ik mijn retour niet meer aanmelden. Ik was op dat moment 1 dag te laat met mijn retour aanmelden. De winkel verwacht begrip vanuit de klant als het pakket later komt maar andersom verlenen zij totaal geen service. Jammer dat er zo met een vaste klant om wordt gegaan, zelf verwerken zij retouren vaak ook veel later als aangegeven.