Fantastische producten Ik heb verschillende energie eieren in huis en geef ze ook regelmatig cadeau. Mijn zoontje is jaren geleden na heel veel problemen met slapen eindelijk goed en rustig gaan sl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Altijd weer fijn om onze lichamen te reinigen, de poes doet altijd mee! Enig aandachtpuntje, er zat geen maatbekertje bij de verpakking! Nee hoeft niet,dank voor je aanbod maar heb nog 1tje gevonden... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Das Unternehmen, der Gründer, hat einfach eine so gute Erfindung gemacht, dass ich und meine Freundin erstaunt waren als wir den Vitalisator zum ersten Mal getestet haben. Wir sind einfach unendlich d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Blue Earth maakt producten beschikbaar via een waterbehandeling op het niveau van de kwantumfysica. Blue Earth draagt op deze manier bij om het water op aarde en al het leven wat zij ondersteunt, haar oorspronkelijke balans terug te geven. Hierdoor kan de mens worden bijgestaan in het grote transformatieproces richting een gezonde evolutie van de aarde.
Limmelderweg 2, 6222PB, Maastricht, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Een fijn, betrokken familie bedrijf dat mooi producten deelt met de wereld.
De bezorging ging niet goed met post nl er werd voor mij een andre aflever adres bepaald waardoor ik het
Adres moest veranderen. En de werking van het ei is
Nog niet goed

Risposta di Blue Earth
Daar gaan waar anderen stoppen is dus uniek.
Hun adagium zou kunnen zijn: alles is bewustzijn.
Dat is ook het mijne.

Risposta di Blue Earth
Het water voelt in m'n lijf verfrissend aan .
Ik heb nu 1 week ervaring .

Risposta di Blue Earth
Snelle levering en mijn vraag per mail snel en naar tevredenheid beantwoord

Risposta di Blue Earth
Bedrijf reageert snel en is klantvriendelijk en behulpzaam.

Risposta di Blue Earth
Snel goed en lekkere honing.
Gezondheid met sprongen vooruit.
Fijn dat jullie bestaan
Mvg
Elise

Fantastische producten
Ik heb verschillende energie eieren in huis en geef ze ook regelmatig cadeau. Mijn zoontje is jaren geleden na heel veel problemen met slapen eindelijk goed en rustig gaan slapen met een torteleitje onder zijn bed. Dit bedrijf is echt van een andere orde en dat voel je.

Risposta di Blue Earth
Nee hoeft niet,dank voor je aanbod maar heb nog 1tje gevonden vd vorige keer :)

Risposta di Blue Earth
Mijn bestelling is netjes afgeleverd door een medewerkster van Blue Earth op een locatie waar ik op dit moment vrijwilligerswerk verricht en deze bevind zich in Blégny.

Risposta di Blue Earth
Allereerst is het een prachtig product dat Blue Earth biedt. Daarnaast is het contact met dit bedrijf heel prettig: klantgericht, goed bereikbaar, eerlijke informatie, betrouwbaar, transparant en zo zou ik nog wel even door kunnen gaan. Kortom, in alle opzichten een heel positieve ervaring. Als elk bedrijf zo zou zijn zouden we in een andere wereld leven.

Risposta di Blue Earth
Makkelijke site om te bestellen. Binnen een paar dagen was het pakje aangekomen in Frankrijk.

Risposta di Blue Earth
Ik ben super tevreden met de voedingssupplementen van Blue Earth, alsook de Energie Eieren die in mijn woning staan. Krachtig, helend, duurzaam, ondersteunend, verhelderend... kortom: TOP producten die de mensheid en de natuur helpen weer in balans te komen!

Risposta di Blue Earth
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.