Valutata 5 stelle su 5

Elixer ontvangen in goede orde. Van de 4 ltr leidingwater hou ik over 10 ml rommel. Met mijn watermeter meet ik nu: Bij leidingwater 252 PPM Bij gefilterd water(Britta... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Wij gebruiken de Elixer Water Deluxe al weer enige tijd om dagelijks water te destilleren. Sinds enkele weken merken we dat er tussen de kop-eenheid en de ketel water lekt op het aanrecht. De witte ku... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di filtri per l'acqua

Scritti dall'azienda

Elixer water is een groeiend bedrijf met een doel: duizenden mensen bewust maken dat gedestilleerd water de beste optie is voor echt schoon drinkwater. We bieden de allerbeste oplossing om alle onzuiverheden uit het water te verwijderen, onze Elixer water destilleerders.

2,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Niks bezorgd en geen klantenservice

Op 26 november heb ik een waterfilter besteld bij elixerwater. In de mail stond binnen 2 werkdagen bezorgd maar we zijn ruim 2 weken verder en nog niks ontvangen. Al meerdere malen contact gezocht via zowel telefoon, site als mailen maar ik krijg nergens reactie op. Het lijkt een scam te zijn dus ik zou hier vooral niks bestellen, zonde van het geld want je ontvangt geen producten!

11 dicembre 2025

Gaat maar 1 jaar mee

Afgezien van het hoge stroomverbruik wat wel echt tegenviel (€20 per maand extra energiekosten) was het apparaat al na 1 jaar en 2 maanden kapot. Ik krijg geen garantie omdat de ze zeggen dat ik eerder had moeten melden dat de rubberen band kapot was? Hoe had ik dit eerder kunnen ontdekken? Het apparaat staat s nachts aan? Ik zag pas dat er condens uit kwam toe er roest zichtbaar werd?

25 settembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Slechte klantenservice

Edit: net kunnen bereiken, ze zijn heel druk vanwege vele aanvragen en stijging van de vraag. Ik kan het opsturen voor reparatie. Zal de review aanpassen als dat goed verloopt

Iets meer dan een jaar hebben wij een water elixer deluxe. Deed het prima, we hebben het apparaat altijd goed onderhouden. Ineens doet die het niet meer. Het valt nog binnen de garantie maar wij kunnen al weken geen contact krijgen met de klantenservice via mail of telefoon. Wij willen graag ons apparaat gerepareerd hebben.

*wij hebben ook een abonnement op schoonmaak producten van dit bedrijf en we gebruiken alleen deze producten hiervoor.

30 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Inmiddels al ruim 2 jaar in het bezit…

Inmiddels al ruim 2 jaar in het bezit van de prachtige waterdestilleerapparaat, zeer tevreden. Onderhoud stelt ook niks voor, zo geregeld. Kortom, ik ben heel tevreden. Blijft altijd verbazingwekkend om te zien hoeveel rotzooi er achter blijft. Voor mij nooit meer normaal kraanwater maar altijd gefilterd water.

19 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een waterdestileerder bij dit…

Ik heb een waterdestileerder bij dit bedrijf aangeschaft en ik wou graag mijn oude waterdestileerder terug sturen naar hun ivm de 'oud voor nieuw regeling'. Dit is een verplichting voor alle winkels incl. online om oude soortgelijke producten aan te nemen. Ik heb een mail gestuurd naar het bedrijf met de vraag hoe ik het oude apparaat in kon leveren bij hun en ik kreeg een mail terug met de tekst: "waarom wilt u dit naar ons opsturen?" Ik maakte meneer ervan attent dat het ging om de oud voor nieuw regeling en hij reageerde doodleuk met: "daar doen wij niet aan mee".

Ook vind ik het vreemd dat ik 2 dagen nadat ik de waterdestileerder in huis had een mail kreeg met hun excuses dat ik nog even moet wachten op m'n bestelling omdat er vertraging is bij de duane, hierbij word de schuld gegeven aan een ander bedrijf en hierbij ook de naam van desbetreffend bedrijf genoemd, wat ik persoonlijk niet correct vind.

Ten 3de heb ik de andere reviews gelezen op deze site en samen met mijn eigen ervaring met dit bedrijf ben ik tot de conclusie gekomen dat meneer niet de verantwoordelijkheid neemt en absoluut niet klantvriendelijk is.

Vind het persoonlijk erg belachelijk te lezen in de reviews dat als je waterdestileerder stuk gaat binnen de garantietermijn maar je niet de peperdure citroenzuur bij hun hebt gekocht maar een goedkoper merk (is alsnog 100% citroenzuur, niets bijzonders aan) dat dan de garantie niet meer geldt. Dan hoop ik maar dat de mijne het langer volhoud want was toch echt niet van plan bij hun de "schoonmaakmiddelen" te bestellen.

Dit is de laatste keer geweest dat ik bij elixerwater een bestelling heb gedaan.

25 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

mensen koop niks van deze oplichters…il

mensen koop niks van deze oplichters khad net om 9 uur ochten tjerk pieter aan de lijn hij zegt dat die van refresh bedrijf is ma hij werkt voor elixer water en daarna neemt die niet op leugenaars wacht maar ik ga vandaag aangifte soen en ik zet stappen voor advocaat ik wil mijn 200 euro terug vieze oplichters dat jullie zijn en op facebook niet reageren en niet telefoons opnemen mensen aub koop niks van deze oplichters zelfs de adres is op 2 huizen wat niet waar is

12 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

ik heb gister product besteld van 170…

ik heb gister product besteld van 170 euro water destileerder
hij zou vandaag komen ma er is geen mail niks gekomen op bevestiging staat binnen 1a2 dag binnen ma geen mail niks of track trace code niks als je opbelt na klantenservice gaat door daarna word opgehangen leugenaars

11 luglio 2024

Risposta di Elixer water

Bedankt voor uw review. We hebben geprobeerd om u via e-mail te bereiken om dit probleem op te lossen, maar het lijkt erop dat onze communicatie u niet heeft bereikt. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We kunnen u geruststellen dat uw bestelling inmiddels is verzonden en zou moeten zijn aangekomen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om te bevestigen dat u uw bestelling heeft ontvangen? Mocht er nog steeds iets niet in orde zijn, horen we het graag, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Als alles naar tevredenheid is afgehandeld, zouden we het zeer op prijs stellen als u uw review wilt bijwerken om uw ervaring met ons te reflecteren. Uw feedback is voor ons erg belangrijk en helpt ons om onze service continu te verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw geduld.

Geen bestelling ontvangen

2 juni mn bestelling gedaan en tot op heden niks ontvangen. Helaas ben ik nu genoodzaakt andere stappen te zetten.

2 giugno 2024

Risposta di Elixer water

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw geduld.

Apparaat besteld via bol

Apparaat besteld via bol.
Hij kwam al heel laat zoals hier beschreven!! Daarna bleek hij kapot te zijn, na het terugsturen beschuldigd meneer ook nog eens dat ik handvaten koolstof eruit heb gestolen !!! Moet niet gekker worden. BESTEL HET NIET DOE HET NIET !! DEZE MAN IS EEN OPLICHTER

25 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb recent een tds-meter gekocht

Ik heb recent een tds-meter gekocht. Deze meter wil niet aangaan, batterijen zitten er in, verschillende manieren geprobeerd, maar ik krijg het apparaat niet werkend. Ik heb elixer water gemaild, maar ontvang geen reactie.

6 gennaio 2024

Niet geleverd

1 December de water Generator Sublieme besteld en betaald met verzekerd verzenden.
Nog niks ontvangen.
Bellen tot je een ons weegt er wordt niet opgenomen..Je kan inspreken maar wordt niet teruggebeld.Mailen naar de klantenservice geeft ook geen bericht retour.Chatten helpt geen moer begrijpt je niet eens.

Vandaag 18 December eindelijk een bericht via track en tracé dat het product in aantocht is via DHL.

15 dicembre 2023

Risposta di Elixer water

Hartelijk dank voor uw geduld en het delen van uw ervaring op Trustpilot. We begrijpen dat het wachten op een bestelling frustrerend kan zijn, zeker als de communicatie niet naar wens verloopt. Gelukkig hebben we goed nieuws: volgens onze laatste informatie is uw Water Generator Sublieme bij u bezorgd door DHL.

We waarderen uw feedback over onze klantenservice en nemen dit serieus. We zullen ons best doen om onze communicatiekanalen te verbeteren, zodat we in de toekomst beter bereikbaar en responsief kunnen zijn.

Mocht u verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop.

Apparaat 1 jaar en 3 maanden oud

Apparaat 1 jaar en 3 maanden oud.
Soort kortsluiting gehad. Gewoon netjes schoongehouden. Immers ik drink het water zelf.

Na contact met dit bedrijf:
'Overhitting vind vaak plaats door het niet juist reinigen, residu blijft achter, met als gevolg overhitting' en 'Bij onjuist gebruik en inmenging van ander producten vervalt de garantie'

'Geen schoonmaakproducten van Elixer water gekocht' = geen garantie

Denk goed na of je bij dit bedrijf je aanschaf wilt doen, want immers, koop je de schoonmaakproducten niet bij dit bedrijf. Dan is er GEEN garantie op jouw product.

3 novembre 2023

Risposta di Elixer water

Goedemiddag, bedankt voor uw reactie. Het reinigen van dit product is uitermate hoog belang om ervoor te zorgen dat hij blijft werken. Daarvoor is het nodig om gebruik te maken van de juiste schoonmaakmiddelen. Indien dit niet gedaan wordt kunnen wij u helaas ook geen garantie bieden. Slecht onderhoud kan zorgen voor een product dat defect gaat.

Naar aanleiding van uw review zullen wij dan ook onze communicatie aanpassen, zodat dit voor iedereen duidelijk is. Nogmaals bedankt voor uw review.

Valutata 4 stelle su 5

Niet teveel mails

Product was goed alleen veel te veel druk op me gezet met deze review

13 febbraio 2023

Risposta di Elixer water

Wat jammer dat je dit zo ervaart! Wij gaan proberen dit anders aan te pakken. Bedankt voor je review.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più