Mega god og hurtig kundeservice! Købte en gave der først skulle gives om en måneds tid og skrev derfor til kundeservice. Fik svar dagen efter og hjælp til hvordan og hvorledes hvis gaven skulle byttes... Leggi di più

Produkter og Kundeservice er ALTID 10/10! Jeg har igennem flere år kun haft gode oplevelser med BLS - specielt deres kundeservice er top. Har jeg haft spørgsmål, har Mads og Frederik altid hjulpet... Leggi di più

Ved en fejl kom jeg til at bestille to ens t-shirt, skrev til kundeservice om den ene ordre kunne annulleres. 1/2 time senere kom annullering. Tak for hjælpen.

Jeg skriver denne gode anmeldelse for at rose medarbejderen Frederik. Efter jeg har været i dialog med medarbejderen fik jeg løst mit problem og alt gik som det skulle. Frederik havde sine kompetencer... Leggi di più

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Havde bestilt en trøje

Havde bestilt en trøje, som desværre var udsolgt i den ønskede størrelse.
Fik efterfølgende en mail med alternative valgmuligheder fra hjemmesiden.
Endte med at vælge en anden ting, som var dyrere, men fik den for samme beløb.
God og hurtig kundeservice.

16 dicembre 2024

Glimrende kundeservice

Jeg havde ved en fejl indtastet min mail forkert, og fik derfor ingen ordrebekræftelse. Dagen efter ringede jeg til kundeservice og kom i kontakt med Mads, som hjalp mig med det samme. I samme øjeblik jeg ringede, fik jeg tilsendt min ordrebekræftelse. Der blev ikke lagt på, indtil problemet var løst. Tak Mads:)

13 dicembre 2024

Kan kun varmt anbefale at handle her 😊…

Kan kun varmt anbefale at handle her 😊 Nemt at finde det, som man skal bruge, hurtig levering og super kompetent kundeservice.
Havde nogle varer, der skulle byttes og det hastede - kontaktede kundeservice og de tog hånd om sagen og samme dag, var mine varer sendt afsted. SUPER SERVICE - tusind tak 👍😊

12 dicembre 2024

Super kundeservice!

Havde brug for lidt hjælp til mit julegavekøb, så spurgte på support og fik en hurtigt og meget kundevenlig hjælp af Mads! Mange tak 👏🏻 Ikke sidste gang jeg handler online hos BLS!

10 dicembre 2024

Fantastisk kundeservice + kvalitet generelt

Jeg købte BLS Signature Rug/tæppe, som desværre var lidt beskadiget pga. fragt tror vi. Jeg skrev derefter til kundeservice, som ovenikøbet er enormt hurtige til at svare (Mads)!!!
Vi fandt hurtigt ud af en løsning, hvor jeg fik lov til at beholde tæppet, og modtage et nyt gavekort, da jeg havde købt tæppet ved hjælp af et gavekort.
Kvaliteten og servicen ved dette brand er 12/10, da det er over mine forventninger!

5 dicembre 2024

Super god kundeservice

Super god service
Jeg havde købt en lion heart jersey Black Friday og der var desværre en sort plet på den da jeg modtog den, det var jo super nederen da jeg havde set frem til at have den på. Jeg skriver så til kundeservice og forklare min situation og får derefter et gavekort på produktets værdi da produktet er udsolgt.
Kundeservice var super hjælpsomme og gjorde hvad de kunne for at gøre op for fejlen på trøjen :)

5 dicembre 2024

Virkelig god service

Virkelig god service. Jeg har købt tøj på hjemmesiden flere gange. Købte sidst til Black friday hvor jeg var hurtig til at bestille en trøje til en god pris. Fik efter lidt tid en mail om at de desværre havde lavet en fejl på deres lagerliste så trøjen var desværre udsolgt. I stedet tilbød de en valgfri trøje uden ekstra omkostninger. Det har jeg aldrig oplevet andre stedet. 5 stjerner til BLS.

4 dicembre 2024

Sindsyg god service

Sindsyg god service! Meget hjælpsomme
Havde ikke modtaget en totebag BF som man blev lovet så fik jeg en kode i stedet så jeg ku bestille et på “deres” regning, god service!

3 dicembre 2024

Fantastisk service

Fantastisk service også sent på aftenen:-)
Jeg sad og bestilte bukser og fik valgt en forkert str. Bestillingen var gået igennem, skrev med det samme om de kunne annullere den og så ville jeg lave en ny bestilling - vupti - 3 min. og så var den klaret - fantastisk:-)

29 novembre 2024

Fantastisk kundeservice

Fuldstændig fantastisk kundeservice
Havde bestilt julegaver der kom på tilbud til Black friday early Access
Skrev til kundeservice og vupti kom der et gavekort på differencen 🤩🤩❤️

28 novembre 2024

Der var desværre sket en fejl med min ordre

Der var desværre sket en fejl med min ordre grundet en tastefejl jeg lavede…men jeg fik super god hjælpe og hurtig respons på min mail! Virkelig god kundeservice, det var Mads, som jeg skrev med og han var super god til at hjælpe mig.🌟

Kæmpe anbefaling herfra😃

25 novembre 2024

De bedste anbefalinger

Kan virkelig anbefale at handle hos BLS. Servicen er helt i top, og nemt at komme i kontakt med deres support afdeling
Jeg bestilte en T-shirt til min søn, som blev leveret 2 dage efter. Desværre var T-shirten et nummer for stor, og jeg sendte den retur med ønsket om at få den en størrelse mindre.
Fik en sød besked retur om, at den ønskede T-shirt i den ønskede størrelse desværre var udsolgt, men jeg kunne vælge noget andet fra deres hjemmeside.
Jeg valgte en anden T-shirt og indenfor et par timer var ordren registreret og 24 timer efter kunne den ombyttede T-shirt afhentes i GLS shoppen.
Så 5 stjerner herfra.

12 novembre 2024

Imponerende kundeservice

Jeg har 2 gange haft brug for at tage kontakt til BLS. Begge gange fik jeg meget venlige, imødekommende og helt konkrete svar på mine spørgsmål - endda på under et døgn. Imponerende.

7 novembre 2024