Mega god og hurtig kundeservice! Købte en gave der først skulle gives om en måneds tid og skrev derfor til kundeservice. Fik svar dagen efter og hjælp til hvordan og hvorledes hvis gaven skulle byttes... Leggi di più

Produkter og Kundeservice er ALTID 10/10! Jeg har igennem flere år kun haft gode oplevelser med BLS - specielt deres kundeservice er top. Har jeg haft spørgsmål, har Mads og Frederik altid hjulpet... Leggi di più

Ved en fejl kom jeg til at bestille to ens t-shirt, skrev til kundeservice om den ene ordre kunne annulleres. 1/2 time senere kom annullering. Tak for hjælpen.

Jeg skriver denne gode anmeldelse for at rose medarbejderen Frederik. Efter jeg har været i dialog med medarbejderen fik jeg løst mit problem og alt gik som det skulle. Frederik havde sine kompetencer... Leggi di più

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

10 stjernet oplevelse

Fuldstændig vanvittig kundeservice.
Gør mega meget udover det forventede. Virkelig værdsat, og det gør bare man gerne vil være kunde. Stor ros til Mads!

Også er kvaliteten på tøjet bare suveræn🙏🏽

7 marzo 2025

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Havde en jakke købt for 1,5 år siden, hvor lynlåsen gik i stykker. Her var deres kundeservice suverænt og lod mig vælge en ny jakke. Verdens klasse service, og utrolig hurtig svar.

1 marzo 2025

Verdensklasse

Havde bestilt et par jeans, som desværre så viste sig at være udsolgt. Hvilket jo kan ske. De bestilte jeans var på udsalg.
Men i mailen fra kundeservice/Mads, tilbyder BLS mig at jeg kan vælge et par andre jeans, som de kan sende til mig - uden at jeg skal betale differencen. Det er verdensklasse kundeservice 👏🏻👏🏻 Det har jeg ikke prøvet andre steder.
De nye jeans er modtaget og virkelig fede!

21 febbraio 2025

5+ stjerner herfra!

5+ stjerner herfra!

Modtog en Hoodie der var for stor, da de ikke havde den i en mindre størrelse fik jeg lov til at vælge en anden selvom at der var en pris difference.
Vanvittig god kundeservice!
Kæmpe anbefaling!

24 febbraio 2025

Faktas kundeservice

Magen til topklasse kundeservice skal man lede længe efter! Retur proces, svartid på mail, venligheden og fleksibiliteten var fantastisk, det er ikke sidste gang kæresten får gaver derfra 🤩

25 febbraio 2025

Kontaktede kundeservice fredag ang

Kontaktede kundeservice fredag ang. en trøje der var gået i stykker efter vask allerede Mandag morgen havde de tilbudt en ny trøje. Min mand ønskede et gavekort istedet og det var intet problem det fik han med det samme. Virkelig god og hurtigt service. :)

24 febbraio 2025

Jeg kontaktede BLS support

Jeg kontaktede BLS support, og de svarede hurtigt og var meget hjælpsomme i forbindelse med at få byttet en jakke, jeg havde købt i forkert størrelse. Deres service var virkelig god, og jeg satte stor pris på den hurtige assistance.

20 gennaio 2025

Super shop

Jeg har købt en par jeans som desværre var for store. Hele processen fra køb af jeans, returnering og modtagelse af de rigtige bukser er bare gået over alt forventning.
Efter køb har jeg modtaget bukserne inden for to dage. Da jeg ikke kunne få returnerings blanketten hjalp kundeservice utrolig godt og hurtigt. Jeg vil helt klart anbefale denne hjemmeside til andre og håbe min søn har brug for mere fra denne shop😁

17 gennaio 2025

God og hurtig service

Bestilte to bluser til min søn, men kom til at vælge en forkert leveringsmåde, ringede til kundeservice og fik annulleret ordren med det samme så jeg kunne bestille igen. Rabat koden virkede så ikke anden gang så jeg ringede igen og det blev løst med det samme.
Stor ros til Mads for at yde en super god service og samtidig være venlig og tålmodig. :-)

13 gennaio 2025

Kundeservice i topklasse

Kundeservice i topklasse

Jeg er i forvejen trofast kunde hos BLS, og elsker tøjet. Jeg bestilte for nylig en jakke, men fik desværre besked om at varen ikke var på lager i den størrelse, og webshoppen havde vist det ved en fejl. Jeg fik så muligheden for at vælge en ny valgfri jakke, uanset pris og uden ekstra omkostninger, mega god stil. Derudover modtog jeg også en rabatkode til mit næste køb. Så alt i alt virkelig god service og god oplevelse trods den lille fejl. Kæmpe skud ud til Mads fra kundeservice!

Kan kun anbefale at handle hos BLS!

13 gennaio 2025

Min søn købte for et par måneder siden…

Min søn købte for et par måneder siden er par hvide bukser. Lædermærket begyndt at smidte af og der kom pletter på lårene. Skrev til kundeservice. Mads svarede dagen efter. Der blev hurtigt fundet en løsning unden den mindste mistro billeder blev selvfølgelig sendt til Mads. Kan klart anbefale at handle her og ikke sidste gang vi gør det.

30 dicembre 2024

Genial kundeservice

Havde bestilt to trøjer, hvor jeg så om mandagen får en mail med de er udsolgte (dog nåede jeg da at få den ene af dem)
Mads fra kundeservice kom med en masse gode alternative til hvad vi kunne gøre.
Endte med at vælge en trøje i en anden farve og fik et gavekort for fejlen der desværre skete.
5/5 kundeservice, tak til Mads for hjælpen!

17 dicembre 2024

Top service

Ifbm modtagelsen af pakken, så viste det sig at varen var blevet beskadiget.

Talte med Mads fra Kundeservice, som var super imødekommende og løste sagen så smidigt.

Helt sikkert ikke sidste gang vi handler her!

16 dicembre 2024