Valutata 5 stelle su 5

Er was iets mis gegaan met mijn levering(achteraf bleek ik de verkeerde postcode te hebben ingevuld) en na een appje hebben ze direct aangeboden het opnieuw te sturen op hun kosten. Super! Dankjewel@B... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben niet zo van via internet iets versturen, maar heb deze keer de stap genomen en het is me goed bevallen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de zending en zover ik het heb vernomen is de ze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vorige week een boeket laten bezorgen via Bloomgift, mét een kaartje erbij en de vriendin aan wie het gestuurd was en die erg verdrietig was stuurde mij een bedankje met veel blijdschap en warmte w... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik kan nog niet zeggen hoe het brievenbuspakket Blauwe druifjes bevallen is, want de jarige heeft het nog niet gekregen. En omdat het met zekerheid op zaterdag bezorgd zou worden, gebeurt dat nu niet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Negozio di fiori secchi
  3. Fornitore di soluzioni per l'e-commerce
  4. Consegna fiori

Scritti dall'azienda

BloomGift – dé online cadeauwebshop voor bloemen en planten in Nederland en België Voor elk moment vind je bij ons originele brievenbuscadeaus, droogbloemen, planten en nog veel meer leuke cadeaus in vrolijke verpakkingen. Bestel vóór 14:00 uur en je hebt je cadeau al morgen in huis!

3,8

1 stella

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Rode roosjes voor troost

De ontvangers waren zeer tevreden en netjes optijd bezorgd.
Het was een "sterkte" box met rode roosjes.

15 ottobre 2025

Beste Lydia de Bruyne,

Dankjewel voor deze mooie review.

Wat een lief gebaar dat je met de sterkte box iemand een moment van troost hebt kunnen geven. Wij hopen dat jouw ontvangers steun hebben aan jouw mooie attentie.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service , duidelijke site , genoeg keuzes en geeft voldaan gevoel

17 ottobre 2025

Beste Guru Ram das Guru,

Dankjewel voor je 5-sterren review!

Super leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service en de keuzes die we aanbieden op onze site. Hopelijk is jouw ontvangen product naar wens en mag je er veel en lang plezier van hebben!

Erg mooi boeket

Erg mooi boeket, ze zijn er erg blij mee

14 ottobre 2025

Beste Isabelle,

Dankjewel voor je bestelling bij ons en je mooie review! Wat fijn dat jouw ontvanger er erg verrast mee is!

Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens bij ons terug!

Valutata 5 stelle su 5

Goede kwaliteit en leuk om kado te doen

Altijd leuk om bloomgift bloemen te versturen.Ontvangers zijn er altijd door verrast en blij mee.Mooie bloemen en altijd vers.

11 ottobre 2025

Beste Mevr. Vermeer,

Dankjewel voor je bestelling bij ons en de mooie review!

Leuk om terug te mogen lezen dat de verrassing is geslaagd en dat de attentie naar wens is! Wij hopen dat jouw ontvanger lang plezier mag hebben van de bloemetjes.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb geen idee of de bloemen zijn…

Ik heb geen idee of de bloemen zijn aangekomen.
Heb ook geen track en trace code gekregen en ook niet via de mail of de bloemen zijn bezorgd.
Denk niet dat ik nogmaals bij bloomgift ga bestellen.

8 ottobre 2025

Beste Ria Dirkzwager,

Wat vervelend om te lezen dat je geen track en trace hebt mogen ontvangen, waardoor je niet op de hoogte bent van de actuele status van het pakket.

De track en trace word verstuurd vanuit onze externe bezorgdienst. Het kan soms zijn dat deze mail in de SPAM mail terecht komt. Mocht de mail hier niet in zijn ontvangen dan heeft het systeem van de bezorgdienst mogelijk een storing gehad, waardoor de track en trace niet is doorgezet. Onze excuses hiervoor.

Je kan altijd even contact opnemen met onze klantenservice per mail: support@bloomgift.nl. Wij kunnen de status van het pakket inzien en kunnen de track en trace voor je aanmaken, zodat je zelf inzicht hebt op de levering. Het is natuurlijk wel zo fijn als je weet of je attentie goed in ontvangst is, daar helpen we dan ook graag bij.

Onze excuses voor het ongemak.

Valutata 5 stelle su 5

Bloemetje zag er echt mooi uit

Bloemetje zag er echt mooi uit , nette bezorging
Ik en de ontvanger waren echt blij en tevreden

7 ottobre 2025

Beste Marian de Koning,

Dankjewel voor je mooie review!

Wat leuk om terug te mogen lezen dat de bloemetjes naar wens zijn en dat de bezorging volgens planning is verlopen. Wij hopen dat jouw ontvanger lang plezier mag hebben van jouw opgestuurd attentie!

Met vriendelijk groet,

Mooie meerkleurige roosjes

Mooie meerkleurige roosjes, netjes op tijd bezorgd

3 ottobre 2025

Beste Lia Schravesande,

Dankjewel voor je mooie review!

Wat fijn om terug te mogen lezen dat onze gekleurde roosjes naar wens zijn en dat ze op de gewenste dag zijn geleverd. Wij hopen dat je er lang plezier van mag hebben!

Valutata 3 stelle su 5

Helaas had de chauffeur geen briefje in…

Helaas had de chauffeur geen briefje in de brievenbus gedaan… maar goed dat ik checkte of de persoon wie ik een cadeau stuurde alles had ontvangen want die wist een dag later nog van niks.
Leuk voor een keertje dit, maar dit word geen tweede keer jammer.

1 ottobre 2025

Beste Iris Schreurs,

Bedankt voor je feedback.

Jammer om te horen dat de bezorging niet helemaal goed is verlopen en dat er geen briefje is achtergelaten, dat hoort natuurlijk niet zo te gaan. Fijn dat je zelf hebt gecheckt of het cadeau goed is aangekomen, al hadden we dat graag anders voor je geregeld. We nemen je ervaring serieus en geven dit door aan de bezorgdienst. Hopelijk kunnen we je in de toekomst toch nog eens verrassen met een betere ervaring!

Mooi boeket

Mooi boeket!
Ontvanger was superblij met de bloemen en op haar foto ziet het boeket er mooi uit, ook de verzorgde verpakking van het boeket.

30 settembre 2025

Beste Willemien Boland,

Wat leuk om te horen dat de ontvanger zo blij was met het boeket en dat het er ook op de foto prachtig uitzag, daar doen we ons best voor! Hopelijk mogen we je nog eens bij ons terugzien in de toekomst!

Altijd leuk

Altijd leuk, een bloemen in de brievenbus. Tijdens de bestelling komt de vraag of er een kaartje bij moet. Ik koos voor geen, maar dacht dat de ontvanger wel ergens de afzender zou kunnen zien. Dat was echter niet het geval; zij ontvingen een anoniem pakketje. @ bloomGift: Misschien handig om dat er bij te vermelden! Verder top!

26 settembre 2025

Beste Jose,

Wat leuk dat de brievenbus attentie goed is bevallen!

Begrijpelijk dat je ervan uitging dat de ontvanger toch ergens zou kunnen zien van wie het pakketje kwam, ook zonder kaartje. Bij een bestelling zonder kaartje wordt het pakketje inderdaad volledig anoniem verzonden; alleen onze bedrijfsnaam staat erop als afzender. We snappen dat dit anders over kan komen dan verwacht, dus dank je wel voor je opmerking. we kijken of we dit duidelijker kunnen maken in het bestelproces. Fijn dat je verder tevreden was!

Valutata 5 stelle su 5

Ontvanger super blij met de mooie…

Ontvanger super blij met de mooie bloemen

19 settembre 2025

Beste Michelle Kortman,

Dankjewel voor deze mooie review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat de ontvanger blij was met je attentie. Wij hopen dat ze lang plezier mag hebben van de bloemetjes!

Valutata 3 stelle su 5

Mooie boeketjes en bloemgeschenken

Mooie boeketjes en bloemgeschenken. Helaas wordt de gewenste leverdatum niet altijd gehaald. Ons verjaardags- boeketje in hoedendoosje werd een dag later bij de ontvanger bezorgd, voor haar een feestelijke day-after maar toch.

18 settembre 2025

Beste Nell,

Wat fijn om te horen dat je de boeketjes en bloemgeschenken mooi vindt! Dankjewel hiervoor!

Tegelijk snap ik heel goed dat het jammer was dat het bloementaartje niet op de juiste dag aankwam. Zo’n verrassing is natuurlijk bedoeld voor het moment zelf en het is teleurstellend als het dan één dag later pas word geleverd. Dat begrijpen wij volkomen, onze excuses hiervoor.

Wij hopen dat jouw ontvanger alsnog lang mag genieten van de verjaardagsattentie.

Valutata 1 stelle su 5

Ik had een olijfboom als bedankje voor…

Ik had een olijfboom als bedankje voor vrienden gekocht. Nu kwam ik een aantal maanden later daar aan en zag ik dat boompje. Het is eerder een stekje dan een boompje. Mega klein echt bijna gênant. Daarnaast gaven ze aan dat het boompje in een kapotte pot aankwam. Geen goede ervaring voor een cadeautje dus…

20 settembre 2025

Beste Sarah W,

Wat jammer om te horen dat je ervaring niet is zoals je had gehoopt. Je wilde een mooi cadeau geven en dan is het extra teleurstellend als het boompje kleiner blijkt dan verwacht en ook nog in een kapotte pot aankomt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet als het om een bedankje voor vrienden gaat.

Mocht je nog geen contact met ons hebben opgezocht, zou je ons dan kunnen mailen naar: support@bloomgift.nl? Dan kijken we graag even met je mee naar een oplossing.

Valutata 5 stelle su 5

Goed op de hoogte van de datum bezorgd…

Goed op de hoogte van de datum bezorgd werd. En een prachtig boeket rozen.Raad het zeker andere aan bloemen te bestellen

16 settembre 2025

Beste Wilma Makkinje,

Dankjewel voor deze mooie review!

Wat fijn dat het ontvangen boeket rozen naar wens is! we hopen dat je er veel en lang plezier van mag hebben.

Valutata 5 stelle su 5

Mooi boeket en prima op tijd geleverd

11 settembre 2025

Beste Anneke Leppink,

Dankjewel voor je mooie review!

Fijn om terug te mogen lezen dat het boeket naar wens was en dat de order optijd in ontvangst was. Wij hopen je in de toekomst nog eens terug te mogen zien bij BloomGift!

Valutata 4 stelle su 5

Uitkomst als je niet persoonlijk kunt gaan

Bloemen werden op tijd bezorgd. Volgens de ontvangers was het een mooi boeket.

9 settembre 2025

Beste Ans de Vries,

Dankjewel voor je mooie review!

Fijn dat jouw attentie optijd in ontvangst was en erg leuk om te mogen lezen dat het ontvangen boeket naar wens is! wij hopen dat jouw ontvanger er veel plezier van mag hebben.

Valutata 4 stelle su 5

Beste Bloomgift, rozentaart, heel goed bedacht.

Beste Bloomgift,
De rozen zijn erg mooi. Maar als de ontvanger op het platteland woont, is het mogelijk, dat er geen bel is en dat je dan misschien op de ramen moet kloppen. Ontvanger was thuis en vond de bloemen een dag later, ze zagen er nog mooi uit.

26 agosto 2025

Beste Ingrid Galarrage,

Bedankt voor je review!

Jammer dat de bezorger niet op het raam heeft geklopt, maar het pakket voor de woning heeft gezet. Dat is uiteraard niet hoe de levering hoort te verlopen, onze excuses hiervoor.

We zijn blij om te mogen lezen dat de bloemen toch goed terechtgekomen zijn, wij hopen dan ook dat jouw ontvanger er veel plezier van mag hebben.
Bedankt voor je feedback over het afleveren op het platteland, we nemen dit zeker mee om onze service te verbeteren.

Valutata 4 stelle su 5

Verse bloemen en op tijd bezorgd zonder kaart helaas maar…

Verse bloemen en op tijd bezorgd maar het was lastig om er ook en passende kaart bij bezorgd te krijgen, ik heb 4x de tekst voor de kaart opgegeven maar hij kwam niet bij het winkelmandje mee. Toen gaf ik de kaart maar op. Verder oké

6 settembre 2025

Beste Mikey,

Hartelijk dank voor je feedback! Fijn om te horen dat de bloemen vers en op tijd zijn bezorgd, daar zijn we blij mee.

Wel jammer dat het invoeren van de kaarttekst zo moeizaam verliep. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet als je er zoveel moeite voor hebt gedaan. onze excuses hiervoor.

We hopen je in de toekomst natuurlijk nog eens bij ons terug te mogen zien. Mocht je opnieuw problemen ervaren met het kaartje twijfel dan niet om ons te bereiken op de klantenservice. We helpen je hier heel graag mee.

Er leuk bloemenmandje !

Er leuk bloemenmandje !! Op tijd bezorgd, blij mee !!

5 settembre 2025

Beste Carla Meuleman,

Dankjewel voor je mooie review!

Wat fijn dat het bloemenmandje naar verwachting is! Wij hopen dat je hier veel plezier van mag hebben.

Goed ontvangen…

Van de ontvanger bedankje ontvangen voor de mooie bloemen en de kaart

5 settembre 2025

Beste KlantAnna Marie Geenen,

Wat fijn om te horen dat de bloemen en de kaart goed zijn aangekomen en in de smaak vielen! Bedankt voor je mooie review hierover.

Team BloomGift

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più