Er was iets mis gegaan met mijn levering(achteraf bleek ik de verkeerde postcode te hebben ingevuld) en na een appje hebben ze direct aangeboden het opnieuw te sturen op hun kosten. Super! Dankjewel@B... Leggi di più
Ik ben niet zo van via internet iets versturen, maar heb deze keer de stap genomen en het is me goed bevallen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de zending en zover ik het heb vernomen is de ze... Leggi di più
Vorige week een boeket laten bezorgen via Bloomgift, mét een kaartje erbij en de vriendin aan wie het gestuurd was en die erg verdrietig was stuurde mij een bedankje met veel blijdschap en warmte w... Leggi di più
Ik kan nog niet zeggen hoe het brievenbuspakket Blauwe druifjes bevallen is, want de jarige heeft het nog niet gekregen. En omdat het met zekerheid op zaterdag bezorgd zou worden, gebeurt dat nu niet... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di articoli da regalo
- Negozio di fiori secchi
- Fornitore di soluzioni per l'e-commerce
- Consegna fiori
Scritti dall'azienda
BloomGift – dé online cadeauwebshop voor bloemen en planten in Nederland en België Voor elk moment vind je bij ons originele brievenbuscadeaus, droogbloemen, planten en nog veel meer leuke cadeaus in vrolijke verpakkingen. Bestel vóór 14:00 uur en je hebt je cadeau al morgen in huis!
Hoofdweg 133, 1424 PE, De Kwakel (NH), Paesi Bassi
- 085-9020402
- support@bloomgift.nl
- bloomgift.nl
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Was een cadeautje voor iemand die geen motivatie had aan kerst te behinnen
Was een cadeautje voor iemand die er super blij mee was. Leuk ook om aan oudere te geven maar ze moeten wel het boompje zelf versieren. Misschien leuk om ook kant en klaar versierde boompjes te verkopen. Maar verder een zeer geslaagd cadeau met een mooi kerstgevoel

Makkelijk online te bestellen
Makkelijk online te bestellen
Fijne levering - goed verpakt - mooie bos

Beetje een tegenvaller …
Ik vond de bos bloemen erg klein en niet naar waarde. Voor 35/40 euro verwacht je een redelijk grote bos. Deze waarde was nog niet de helft

Risposta di BloomGift
Ik vind Bloomgift een perfect cadeau…
Ik vind Bloomgift een perfect cadeau voor vele gelegenheden. Met een schattig bosje rozen maak je iemand blij of laat je weten dat je aan iemand denkt.
Prima kwaliteit en correcte bezorging 🌹

Netjes verpakt,verse bloemen,aanrader.
Netjes verpakt,verse bloemen.
Gewoon top.

Mensen blij gemaakt
Heb voor 2 verschillende adressen wat leuks besteld bij jullie en de reacties zijn super enthousiast, dus helemaal goed!

Risposta di BloomGift
De levering was als gepubliceerd. Ik was benieuwd of op tijd bestellen en…
Ik was benieuwd of op tijd bestellen en dan de volgende dag de levering ook zou kloppen in de Sinterklaas stroom cadeautjes per post tijd. Het ging zonder mankeren goed. Waarvoor dank. Ik stond klaar om desnoods nog wat bloemigs elders in een winkel aan te schaffen, maar dat bleek niet nodig.

Aanrader!…
Pakketje op de juiste manier afgeleverd,zoals het besteld was.

Snel en voordelig
Snel en voordelig
Alleen weet ik niet of als verzender jouw eigen naam ergens komt te staan. De afzender pakket stond op naam van de kweker.
Verder prachtige rozen!!!

Aanrader!
Ontvanger is super blij met de mooie bloemen in de brievenbus. Origineel kado,makkelijk te bestellen,keurig op aangegeven datum geleverd. Ik ben zeer tevreden!

Wordt te laat bezorgd
Pakje werd door pakketbezorger te laat bezorgd. Maar bloomgift kwam met goede oplossing

Risposta di BloomGift
Ik heb vorige week brievenbus bloemen…
Ik heb vorige week brievenbus bloemen besteld. Ze zijn nu nog niet bezorgd. Vind heel slecht..

zonde van me geld
Wat ging er mis me bloemen zouden gisteren bezorgd worden voor een 25 jaar getrouwd paar.
Ik heb wel gekregen ze worden bezorgd maar dit is niet gebeurd .Ben benieuwd als ze al bezorgd worden hoe verlept ze zijn .Nooit geen bestelling meer van mij uit.

Risposta di BloomGift
Mijn jarige zus was heel erg blij…
Mijn jarige zus was heel erg blij verrast met het boeket wat ze kreeg. Ze heeft me er een foto van toegestuurd. Het is een mooie variatie van bloemen en gelukkig niet teveel groene bladtakken. Mooi boeket. Ik hoop voor haar dat ze er lange tijd van kan genieten

Teleurstelling
De 1e bestelling bij jullie en ik was heel enthousiast voor onze zieke tante die wel iets leuks kan gebruiken.
2 extra items erbij een witte roos en een reep chocolade met beterschap erop naast de rose bloemen ballon.
Gisteren kreeg ik n bedankje maar tot mijn teleurstelling is alleen de bloemen ballon afgeleverd dus geen witte roos e.d.
Heel teleurstellend want nu betaal ik voor verzendkosten en btw 40€ beetje overdreven duur voor alléén een ballon!
De ballon is Zaterdagavond laat afgeleverd in Hoek v Holland en de afzender uit Rotterdam.
Hoe gaan jullie dit oplossen?
7 dagen zweef garantie en hing nu al in t midden?
Heel triest dit en vooral jammer en zonde van het geld!!
Natalie Bongers.

Een bloemetje
Om iemand te verrassen is dit een geweldig idee.Wordt perfect uitgezocht en op tijd bezorgd!

Uitermate teleurstellend
Woensdag de bestelling voor vrijdag gedaan, een deal voor de pensionaris met een ballon, bloemen, kaart en snoep.. de gehele dag gaf de tracking bezorgtijd tussen 11 en 17 volkomen ongepast en dus te laat, werd de bezorging een dag later pas geleverd.. erg teleurstellend aangezien het feestmoment al voorbij was en de jarige zijn cadeau niet op zijn feestdag had ontvangen. Eerste en laatste bestelling bij jullie!

Risposta di BloomGift
Als kado de roze roosjes via e brievenbus
Als kado de roze roosjes als brievenbuspakket verstuurd. Erg mooie roosjes die ruim 2 weken mooi in de vaas stonden.

Risposta di BloomGift
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.