Na ongeveer 1,5 jaar begon mijn luchtontvochtiger volledig te bevriezen en werkte dus niet meer baar behoren. Contact gezocht met bloomfold en direct een retour label ontvangen om hem op te sturen. Na... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Unfortunately the first weather station we ordered was faulty and that's when you discover how good a company is that you are dealing with. Although there is no direct line to a customer service email... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisch! Door de Bloomfold deken is de winter voor mij een stuk dragelijker. En zelfs met beter weer gebruik ik hem. Door mijn gewrichtsklachten is warmte extra fijn. De deken geeft precies de wa... Leggi di più
Ik heb hier een luchtontvochtiger besteld en ontvangen. Deze was gelijk al defect. Ruim 3 weken terug heb ik deze op verzoek retour gestuurd en zou ik gelijk een nieuwe ontvangen. Tot op heden no... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bloomfold ontwikkelt premium producten voor een beter thuis. Van luchtreinigers en luchtontvochtigers tot robotstofzuigers, verwarmingsproducten en persoonlijke verzorging, wij bouwen aan een merk dat in elk aspect van je leven thuis hoort. Slimme technologie en doordacht ontwerp. Voor elk moment thuis. Wij geloven dat kwaliteit en intelligent ontwerp de standaard zijn, niet het uitzonderlijke. Elk Bloomfold product is gebouwd om te presteren, en ontworpen om bij je thuis te horen. Met klanten door heel Europa werken wij elke dag aan hetzelfde doel: een thuis dat beter werkt. Better living, by design.
Vlierweg 12, 1032LG, Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Kan helaas nog niks vertellen. Was nog niet warm genoeg om de toren te gebruiken. De levering wad prima; netjes en goed verpakt!

Risposta di Bloomfold
Super blij mee!! Het is een prachtig en luxe design en de verschillende standenden zijn echt top. S’nachts op slaapstand en je hoort hem bijna niet en geeft toch voldoende verkoeling. Heel blij mee !

Risposta di Bloomfold
we hebben het product gebruikt al 2 maanden zo, werkt echt top ! Elke dag moeten we volle water weggooien, we zijn zo schrok dat we zo lang onder dit vochtigheid gewonnen. Echt aanrader !!!

Risposta di Bloomfold
Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Zondag in werking.

Risposta di Bloomfold
Product werkt helemaal top. Vóórdat ik em kocht was iets sceptisch over de werking omdat ik zelf slecht ervaring had met een soortgelijk product. Gelukkig werkt de 16l variant helemaal super. Het meet direct de huidige luchtvochtigheid en gaat direct aan het werk. Ik gebruik het voor het drogen van o.a. mij was en mijn kamer. Was droogt zoveel sneller. Levering was ook super snel.
Ik ben er zeer tevreden over.

Risposta di Bloomfold
I am having two of your products big and small and both are working perfectly. My living area and my bathroom.I have put the automatic on so it’s refreshed when the humidity went up. I like the way it’s working and I hope people will get to know about this product. Thank you

Risposta di Bloomfold
We hebben een 20 liter vortex besteld.. de dag erna was er korting.. met een mail was dit verholpen! Erg goede service en super tevreden over het product echt een aanrader!

Risposta di Bloomfold
Super snelle levering en zeer goede luchtontvochtiger doet zeker van wat ik er van had verwacht ik gebruik hem in een stacaravan waar enkel glas in zit dus altijd aangeslagen ramen nu ik de luchtontvochtiger heb heb ik nergens geen last meer van dus echt een aanrader ik ben er super tevreden over groetjes Fer

Risposta di Bloomfold
Snelle levering! Apparaat aangeschaft om de was sneller te drogen en dit werkt echt! Binnen een dag helemaal droog en weer terug in de kast. Super blij met de Bloomfold Harmony.

Risposta di Bloomfold
Super service qua ondersteuning. Ook is het echt een geweldig apparaat. Dikke aanrader!!

Risposta di Bloomfold
Sturen het supersnel op.en het werkt echt, heerlijk warm.

Risposta di Bloomfold
Prima klantendienst. Op een vraag van mij kreeg ik binnen het uur een antwoord dat mij verder hielp bij het instellen van een weerstation.

Risposta di Bloomfold
Ideaal op de badkamer en wat te drogen in deze ruimte. De was is veel sneller droog. Mooi design. Niet storend in geluid. Blij met deze aankoop.

beste
lees de mails die ik verstuurd heb met de problemen die ik heb met mijn 12l toestel

Risposta di Bloomfold
We waren heel terughoudend mijn man iets meer, we hebben de Orbit 20 liter gekocht.
Voor onze niet geïsoleerde tuinkamer. Van 3.5 x 4 meter.
We hebben hem een nacht aan laten staan ong 8 uur omdat het heel vochtig was en echt je zag de condens langzaam verdwijnen. Nu gaat hij als 5+ graden is aan op timer 3 uur en geen condens de ochtend heerlijk geen schuifpui zemen en de aluminium dragers van dak. Top product..

Risposta di Bloomfold
Binnen no time luchtvochtigheid naar beneden geen vochtige ramen meer in de ochtend.

Risposta di Bloomfold
Op vrijdagavond hebben we de luchtontvochtiger besteld. De volgende dag was het al bezorgd. We hebben de kleinste versie en werkt prima. Zeer tevreden

Risposta di Bloomfold
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.