Na ongeveer 1,5 jaar begon mijn luchtontvochtiger volledig te bevriezen en werkte dus niet meer baar behoren. Contact gezocht met bloomfold en direct een retour label ontvangen om hem op te sturen. Na... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Unfortunately the first weather station we ordered was faulty and that's when you discover how good a company is that you are dealing with. Although there is no direct line to a customer service email... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisch! Door de Bloomfold deken is de winter voor mij een stuk dragelijker. En zelfs met beter weer gebruik ik hem. Door mijn gewrichtsklachten is warmte extra fijn. De deken geeft precies de wa... Leggi di più
Ik heb hier een luchtontvochtiger besteld en ontvangen. Deze was gelijk al defect. Ruim 3 weken terug heb ik deze op verzoek retour gestuurd en zou ik gelijk een nieuwe ontvangen. Tot op heden no... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bloomfold ontwikkelt premium producten voor een beter thuis. Van luchtreinigers en luchtontvochtigers tot robotstofzuigers, verwarmingsproducten en persoonlijke verzorging, wij bouwen aan een merk dat in elk aspect van je leven thuis hoort. Slimme technologie en doordacht ontwerp. Voor elk moment thuis. Wij geloven dat kwaliteit en intelligent ontwerp de standaard zijn, niet het uitzonderlijke. Elk Bloomfold product is gebouwd om te presteren, en ontworpen om bij je thuis te horen. Met klanten door heel Europa werken wij elke dag aan hetzelfde doel: een thuis dat beter werkt. Better living, by design.
Vlierweg 12, 1032LG, Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Bloomfold is een zeer kwalitatief hoog merk. Mijn ventilator werkt uitstekend en zeer stil. Mooi design. Ook mijn vorige aankoop van een zeer krachtige luchtontvochtiger was een succes. Hij haalt liters overtollig vocht uit een grote ruimte op een mum van tijd. Nu is de luchtvochtigheid in huis ondertussen ok, maar hij wordt nog gebruikt als de droogkast opstaat. Scheelt enorm in tijd. Dankjewel!

Risposta di Bloomfold
Het was click en collect op tijd
Snel en optijd verstuurd

Risposta di Bloomfold
Mijn pakket is niet afgegeven door bezorger. Ook is er geen briefje in brievenbus achtergelaten.
Contact gezocht met bezorgings bedrijf maar reageren niet terug.

Risposta di Bloomfold
Besteld en snel geleverd, het doet wat ik van had verwacht, we zijn er erg blij mee
Heb er inmiddels weer 1 bijgekocht

Risposta di Bloomfold
En weer een nieuw verhaal in deze soap.
Geen track and tracé, geen bericht dat het verzonden is.
Een en al tegenspraak om de koper aan het lijntje te houden.
Ventilatortoren besteld.
Weer zo'n bedrijf dat beloofd te leveren, gelukkig mog niet betaald
Communicatie is waardeloos, spreken mekaar continu tegen.
Niet te bereiken, alleen per mail en soms whatsapp , antwoorden duurt zeer lang.
Bestelling hier niets, ik kan me niet voorstellen dat dit bedrijf kopers serieus neemt.

Risposta di Bloomfold
Mooie torenventilator om te zien. Werkt prima. Diverse standen, waarvan de slaapstand een handige is op je slaapkamer. Op mijn zolderkamer van ongeveer 17 vierkante meter voldoet de ventilator prima!

Risposta di Bloomfold
Ik heb vorige week een bundel gekocht van een eclipse luchtontvochtiger en aura luchtreiniger. De levering duurde een dag langer dan gezegd maar dat komt tegenwoordig vaker voor en kan de winkel vaak niets aan doen. Echter is niet de eclipse geleverd maar de orbit, het iets minder krachtige broertje van de eclipse. Meteen contact gezocht via WhatsApp. Kreeg ontzettend snel bericht dat ze het gingen uitzoeken maar waarschijnlijk klopte dat het de orbit was. Sindsdien niets meer gehoord terwijl ze wel reageren op een review op deze site en online zijn op whatsapp. Ik heb meerdere berichten gestuurd maar geen reactie. Dit vind ik niet netjes. Reageer in ieder geval. Een fout is menselijk en een oplossing is vast te vinden maar dit is geen goede reclame voor je bedrijf.

Risposta di Bloomfold
Heb een ventilator gekocht bij bloomfold....alleen leveren ze niet en reageren ze niet via whats app of andere manieren van contact. Ik ga kijken of ik mijn geld terug kan krijgen. Zo niet, dan ga ik aangifte doen.

Risposta di Bloomfold
Fijne ventilator, die weinig lawaai maakt. Heerlijk om bij te werken. Ook erg fijn dat er een slaapstand en timer op zit.

Risposta di Bloomfold
Via Boll een ventilator besteld, zou 1 juli geleverd worden volgens de email van Boll.
Echter geen update, geen track en trace code niks meer gehoord. Bellen en whatsapp geen reactie.

Risposta di Bloomfold
In deze hitte van 1 juli 2025 is de torenventilator een zegen. Gemakkelijk te bedienen, goed resultaat, mooi uitzicht. We komen deze hondsdagen door!

Risposta di Bloomfold
De via Bol gekochte Hygrometer werd binnen een dag al thuis geleverd. Het is een klein apparaat maar met duidelijk leesbaar scherm. Wij kregen de alarmfunctie niet uitgeschakeld (ondanks alle aanwijzingen die in de gebruikshandleiding stonden) en vroegen per WhatsApp hulp. Dezelfde dag nog keurig en uitgebreid antwoord. We vonden de oplossing zelf: als het alarm gaat even op de rechtse knop drukken en het icoon alarm verdwijnt en de alarmfunctie is blijvend uitgeschakeld.

Risposta di Bloomfold
I mailed to ask how to return my order, and got a fast answer on a Sunday.
Sadly I need to pay for the returning, that is less attractive.

Risposta di Bloomfold
Vorige week mijn Bloomfold torenventilator binnengekregen. Na drie nachten amper geslapen te hebben vanwege de hitte slapen mijn vriendin en ik nu eindelijk weer goed. Fijn dat hij zo stil is.

Risposta di Bloomfold
Vandaag 3 torenventilators binnen gehad. Het design is erg mooi en ze maken de slaapkamers lekker fris. Ze zijn stil in gebruik en doet wat het moet doen super blij mee met deze warme dagen😁

Risposta di Bloomfold
Prima product. Makkelijk te bedienen, en niet eens zo lelijk. Online is een keuzehulp beschikbaar, ook handig. (Daar kwamen verschillende modellen uit, vervolgens niet heel duidelijk waarom dan kiezen voor het ene of juist het andere model)
Kleine minpuntjes:
In de handleiding staat dat het apparaat niet in de buurt van een bad of douche mag staan, maar hij is wel voor in de badkamer. Onduidelijk wat “in de buurt” dan betekent.
In de stand-by stand is er geen weergave van de luchtvochtigheid, zou functioneler zijn als je dat altijd gewoon kon aflezen zonder het apparaat daarvoor aan te hoeven zetten.

Risposta di Bloomfold
Snelle levering en goede en mooie ventilator. Ook best stil dus dat is fijn voor het slapen.

Risposta di Bloomfold
Product wordt op jou naam uit China geïmporteerd, op vragen wordt er ook niet geantwoord.
Van de beloofde leveringstermijn 5 à 7 dagen is er niets van waar, ik heb trouwens mijn product nog niet ontvangen, nu bijna week 3.

Risposta di Bloomfold
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.