Valutata 5 stelle su 5

Na ongeveer 1,5 jaar begon mijn luchtontvochtiger volledig te bevriezen en werkte dus niet meer baar behoren. Contact gezocht met bloomfold en direct een retour label ontvangen om hem op te sturen. Na... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Unfortunately the first weather station we ordered was faulty and that's when you discover how good a company is that you are dealing with. Although there is no direct line to a customer service email... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch! Door de Bloomfold deken is de winter voor mij een stuk dragelijker. En zelfs met beter weer gebruik ik hem. Door mijn gewrichtsklachten is warmte extra fijn. De deken geeft precies de wa... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb hier een luchtontvochtiger besteld en ontvangen. Deze was gelijk al defect. Ruim 3 weken terug heb ik deze op verzoek retour gestuurd en zou ik gelijk een nieuwe ontvangen. Tot op heden no... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettrodomestici
  2. Negozio di climatizzatori
  3. Negozio di aspirapolveri

Scritti dall'azienda

Bloomfold ontwikkelt premium producten voor een beter thuis. Van luchtreinigers en luchtontvochtigers tot robotstofzuigers, verwarmingsproducten en persoonlijke verzorging, wij bouwen aan een merk dat in elk aspect van je leven thuis hoort. Slimme technologie en doordacht ontwerp. Voor elk moment thuis. Wij geloven dat kwaliteit en intelligent ontwerp de standaard zijn, niet het uitzonderlijke. Elk Bloomfold product is gebouwd om te presteren, en ontworpen om bij je thuis te horen. Met klanten door heel Europa werken wij elke dag aan hetzelfde doel: een thuis dat beter werkt. Better living, by design.

4,4

1 stella

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Bloomfold is een zeer kwalitatief hoog…

Bloomfold is een zeer kwalitatief hoog merk. Mijn ventilator werkt uitstekend en zeer stil. Mooi design. Ook mijn vorige aankoop van een zeer krachtige luchtontvochtiger was een succes. Hij haalt liters overtollig vocht uit een grote ruimte op een mum van tijd. Nu is de luchtvochtigheid in huis ondertussen ok, maar hij wordt nog gebruikt als de droogkast opstaat. Scheelt enorm in tijd. Dankjewel!

8 luglio 2025

Beste Martine,

Bedankt voor uw positieve review en de mooie woorden. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het producten en een goede ontvochtiger komt altijd weer van pas in de winter!

Groetjes Gijs van Bloomfold 🌿☁️

Valutata 1 stelle su 5

Pakket niet afgeleverd door bezorger.

Mijn pakket is niet afgegeven door bezorger. Ook is er geen briefje in brievenbus achtergelaten.
Contact gezocht met bezorgings bedrijf maar reageren niet terug.

30 giugno 2025

Beste Roy,

Wat vervelend om te horen! Wij zullen namens u ook nog contact opnemen met de bezorgingsdienst om te achterhalen waar uw pakket is. We zullen hier zo snel mogelijk terugkoppeling op geven.

Nogmaals excuses!

Mary van Bloomfold

Besteld en snel geleverd

Besteld en snel geleverd, het doet wat ik van had verwacht, we zijn er erg blij mee

Heb er inmiddels weer 1 bijgekocht

28 giugno 2025

Dag Jurgen,

Wat leuk om te horen dat u nog een bestelling heeft geplaatst! Hopelijk bent u er weer net zo tevreden mee als de 1e.

Verkoelende groet, Gijs van Bloomfold

Valutata 1 stelle su 5

Geen levering, hier niets bestellen.

En weer een nieuw verhaal in deze soap.
Geen track and tracé, geen bericht dat het verzonden is.
Een en al tegenspraak om de koper aan het lijntje te houden.

Ventilatortoren besteld.
Weer zo'n bedrijf dat beloofd te leveren, gelukkig mog niet betaald

Communicatie is waardeloos, spreken mekaar continu tegen.
Niet te bereiken, alleen per mail en soms whatsapp , antwoorden duurt zeer lang.

Bestelling hier niets, ik kan me niet voorstellen dat dit bedrijf kopers serieus neemt.

2 luglio 2025

Beste Arthur,

Wat vervelend om te horen! Vanwege de enorme piek in drukte hadden we te maken met onderbezetting. Hierdoor hebben we helaas niet de service geleverd die u van ons mag verwachten. Onze oprechte excuses hiervoor.

Uw bestelling is ondertussen al overgedragen aan DPD, dus de bezorging kan ieder moment zijn.

Nogmaals excuses!

Jean van Bloomfold

Valutata 5 stelle su 5

Mooie torenventilator, werkt goed!

Mooie torenventilator om te zien. Werkt prima. Diverse standen, waarvan de slaapstand een handige is op je slaapkamer. Op mijn zolderkamer van ongeveer 17 vierkante meter voldoet de ventilator prima!

3 luglio 2025

Dag Pieter,

Wat leuk om te lezen dat de ventilator zo goed bevalt, hopelijk heeft u er nog veel plezier van deze zomer!

Verkoelende groet, Gijs van Bloomfold

Valutata 1 stelle su 5

Verkeerde luchtontvochtiger ontvangen en nu geen reactie meer

Ik heb vorige week een bundel gekocht van een eclipse luchtontvochtiger en aura luchtreiniger. De levering duurde een dag langer dan gezegd maar dat komt tegenwoordig vaker voor en kan de winkel vaak niets aan doen. Echter is niet de eclipse geleverd maar de orbit, het iets minder krachtige broertje van de eclipse. Meteen contact gezocht via WhatsApp. Kreeg ontzettend snel bericht dat ze het gingen uitzoeken maar waarschijnlijk klopte dat het de orbit was. Sindsdien niets meer gehoord terwijl ze wel reageren op een review op deze site en online zijn op whatsapp. Ik heb meerdere berichten gestuurd maar geen reactie. Dit vind ik niet netjes. Reageer in ieder geval. Een fout is menselijk en een oplossing is vast te vinden maar dit is geen goede reclame voor je bedrijf.

3 luglio 2025

Dag Lieke,

Onze oprechte excuses voor deze fout en onze communicatie nadien. We zijn vanwege de drukte en zomerperiode onderbezet. Maar hier mag u als klant niet de dupe van zijn. Ik heb u zojuist prive een email gestuurd waarin we het graag met u oplossen!

Groetjes Gijs van Bloomfold

Valutata 1 stelle su 5

Heb een ventilator gekocht bij…

Heb een ventilator gekocht bij bloomfold....alleen leveren ze niet en reageren ze niet via whats app of andere manieren van contact. Ik ga kijken of ik mijn geld terug kan krijgen. Zo niet, dan ga ik aangifte doen.

1 luglio 2025

Dag Mylo,

Wat vervelend dat u nog geen levering heeft gehad of reactie op uw vraag. Vanwege de enorme hitte was het erg druk bij ons, hierdoor lopen we iets achter qua verwerking. Zou u ons kunnen mailen met uw bestelnummer op service@bloomfold.com, dan kijken we direct naar uw situatie!

Onze excuses voor het ongemak!

Vriendelijke groet Mary van Bloomfold

Fijne ventilator

Fijne ventilator, die weinig lawaai maakt. Heerlijk om bij te werken. Ook erg fijn dat er een slaapstand en timer op zit.

25 giugno 2025

Dag Mevr Wursten,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze ventilator en dat u weer lekker kunt werken. Bedankt voor het delen van jullie ervaring en het mooie vertrouwen in ons merk!

Valutata 1 stelle su 5

Geen ventilator, geen contact te krijgen met klantenservice

Via Boll een ventilator besteld, zou 1 juli geleverd worden volgens de email van Boll.
Echter geen update, geen track en trace code niks meer gehoord. Bellen en whatsapp geen reactie.

2 luglio 2025

Dag Mary,

Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet ontvangen heeft, zou u uw bestelnummer kunnen mailen naar service@bloomfold.com. Dan kijken we direct met u mee en zoeken we naar de oplossing.

Verfrissende groet Jean van Bloomfold

Valutata 5 stelle su 5

Net wat we nodig hadden!

In deze hitte van 1 juli 2025 is de torenventilator een zegen. Gemakkelijk te bedienen, goed resultaat, mooi uitzicht. We komen deze hondsdagen door!

1 luglio 2025

Dag Kathleen,

Fijn om te lezen dat de ventilator de redding was tijdens de warme dagen! Nog veel verkoelplezier gewenst deze zomer.

Groetjes Isabel (Oprichter van Bloomfold) 🌿☁️

Valutata 5 stelle su 5

Hygrometer - met datum en tijd functie

De via Bol gekochte Hygrometer werd binnen een dag al thuis geleverd. Het is een klein apparaat maar met duidelijk leesbaar scherm. Wij kregen de alarmfunctie niet uitgeschakeld (ondanks alle aanwijzingen die in de gebruikshandleiding stonden) en vroegen per WhatsApp hulp. Dezelfde dag nog keurig en uitgebreid antwoord. We vonden de oplossing zelf: als het alarm gaat even op de rechtse knop drukken en het icoon alarm verdwijnt en de alarmfunctie is blijvend uitgeschakeld.

1 giugno 2025

Dag Trudy,

Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze hygrometer en service. Bedankt voor het delen van jullie ervaring en het mooie vertrouwen in ons merk!

Return

I mailed to ask how to return my order, and got a fast answer on a Sunday.
Sadly I need to pay for the returning, that is less attractive.

18 giugno 2025

Hello Yessabel,

Thank you for your feedback. I'm glad to hear you received a quick reply—even on a Sunday! I'm sorry that the return shipping costs were disappointing; we continuously review our policies to improve your experience.

Greetings Jean (Air Quality Monitor at Bloomfold) 🌿☁️

Valutata 5 stelle su 5

We slapen eindelijk weer goed

Vorige week mijn Bloomfold torenventilator binnengekregen. Na drie nachten amper geslapen te hebben vanwege de hitte slapen mijn vriendin en ik nu eindelijk weer goed. Fijn dat hij zo stil is.

20 giugno 2025

Dag Mattis,

Wat fijn om te horen dat jullie weer goed slapen dankzij de Bloomfold torenventilator! We zijn blij dat het product aan jullie verwachtingen voldoet, vooral wat betreft de stille werking. Bedankt voor het delen van jullie ervaring en het mooie vertrouwen in ons merk!

Mooi torenventilators

Vandaag 3 torenventilators binnen gehad. Het design is erg mooi en ze maken de slaapkamers lekker fris. Ze zijn stil in gebruik en doet wat het moet doen super blij mee met deze warme dagen😁

17 giugno 2025

Dag,

Wat fijn om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u onze ventilator zo hoog waardeert. Ik wens u een heerlijke, verkoelende zomer met uw nieuwe torenventilator!

Groetjes Gijs (Oprichter van Bloomfold)🌿☁️

Valutata 4 stelle su 5

Prima product

Prima product. Makkelijk te bedienen, en niet eens zo lelijk. Online is een keuzehulp beschikbaar, ook handig. (Daar kwamen verschillende modellen uit, vervolgens niet heel duidelijk waarom dan kiezen voor het ene of juist het andere model)
Kleine minpuntjes:
In de handleiding staat dat het apparaat niet in de buurt van een bad of douche mag staan, maar hij is wel voor in de badkamer. Onduidelijk wat “in de buurt” dan betekent.
In de stand-by stand is er geen weergave van de luchtvochtigheid, zou functioneler zijn als je dat altijd gewoon kon aflezen zonder het apparaat daarvoor aan te hoeven zetten.

6 giugno 2025

Dag AUKJE,

Bedankt voor uw positieve review en de waardevolle feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de keuzehulp. We nemen uw opmerkingen mee om onze handleiding en functionaliteit verder te verbeteren.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en goede en mooie…

Snelle levering en goede en mooie ventilator. Ook best stil dus dat is fijn voor het slapen.

6 giugno 2025

Dag Kim,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en dat de ventilator aan uw verwachtingen voldoet. Wij hopen dat u er nog lang plezier van zult hebben!

Valutata 1 stelle su 5

slechte ervaring na beloftes nog…

slechte ervaring na beloftes nog steeds geen product

14 maggio 2025

Dag Frank,

Onze oprechte excuses voor de vertraging en de vervelende ervaring. Volgens de track & trace is uw bestelling op 28 mei geleverd. We hopen het goed te kunnen maken – neemt u alstublieft contact met ons op via service@bloomfold.com.

Valutata 1 stelle su 5

Product wordt op jou naam uit China…

Product wordt op jou naam uit China geïmporteerd, op vragen wordt er ook niet geantwoord.
Van de beloofde leveringstermijn 5 à 7 dagen is er niets van waar, ik heb trouwens mijn product nog niet ontvangen, nu bijna week 3.

20 maggio 2025

Dag Jean-Claude,

Onze oprechte excuses voor de vertraging in de levering. De bestelling bevindt zich momenteel in België; we begrijpen dat het wachten vervelend is. Omdat het om een kwetsbaar product gaat, verzenden we rechtstreeks vanuit de productie om schade te voorkomen.

Groetjes Jean van Bloomfold 🌿☁️

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più