Valutata 5 stelle su 5

Na ongeveer 1,5 jaar begon mijn luchtontvochtiger volledig te bevriezen en werkte dus niet meer baar behoren. Contact gezocht met bloomfold en direct een retour label ontvangen om hem op te sturen. Na... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Unfortunately the first weather station we ordered was faulty and that's when you discover how good a company is that you are dealing with. Although there is no direct line to a customer service email... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb hier een luchtontvochtiger besteld en ontvangen. Deze was gelijk al defect. Ruim 3 weken terug heb ik deze op verzoek retour gestuurd en zou ik gelijk een nieuwe ontvangen. Tot op heden no... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben inmiddels twee luchtontvochtigers van Bloomfold in ons bezit! Eentje in de wasruimte, waar de gewassen was 10x sneller droogt met het apparaat aan en de tweede schaften wij aan nadat we vee... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettrodomestici
  2. Negozio di climatizzatori
  3. Negozio di aspirapolveri

Scritti dall'azienda

Bloomfold ontwikkelt premium producten voor een beter thuis. Van luchtreinigers en luchtontvochtigers tot robotstofzuigers, verwarmingsproducten en persoonlijke verzorging, wij bouwen aan een merk dat in elk aspect van je leven thuis hoort. Slimme technologie en doordacht ontwerp. Voor elk moment thuis. Wij geloven dat kwaliteit en intelligent ontwerp de standaard zijn, niet het uitzonderlijke. Elk Bloomfold product is gebouwd om te presteren, en ontworpen om bij je thuis te horen. Met klanten door heel Europa werken wij elke dag aan hetzelfde doel: een thuis dat beter werkt. Better living, by design.

4,4

1 stella

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

Slechte service… ik heb een apparaat…

Slechte service… ik heb een apparaat ontvangen met een niet Europese stekker. Ik mag hem omruilen voor een andere en zou het een prijsverschil zijn krijg ik hem voor dezelfde prijs. Ik probeer jullie overal te contacten. Geen reactie! Schandalig

3 febbraio 2026

Beste Tehmina,

Het spijt ons om te horen over uw ervaring en we begrijpen uw frustratie. Neem alstublieft opnieuw contact met ons op via service@bloomfold.com, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en samen tot een oplossing kunnen komen.

— Groeten van het Bloomfold‑team 🌿☁️

Valutata 1 stelle su 5

De service is ondermate en ik moet betalen terwijl ik het retour heb gedaan

De service is zo ondermate, je kan ze niet eens via de telefoon bereiken. Ik heb een luchtontvochtiger besteld, van 239 euro. We zijn ontevreden over het product omdat wij het niet voldoende vonden met wat hij deed. Omdat we hem kort hebben getest konden we hem weer terugsturen. We hebben netjes via hun site met dhl een retour afspraak gemaakt. Ze hebben het pakket afgehaald van mijn adres. Ineens hoor ik na meer dan 2 weken dat ik het bedrag moet betalen! Ik heb met dhl contact opgenomen. Het pakket is niet bij dhl meer. Het is allang opgestuurd maar Bloomfold heeft hem nog steeds niet. Dhl zegt dat ik niet aansprakelijk ben wettelijk gezien. Bloomfold moet contact opnemen met dhl om een onderzoek te starten maar ik wordt de dupe! Nu wordt ik gedwongen om her bedrag te betalen. Ik ben zeer ontevreden, wat een afzetterij zijn het. Ik ga het via de rechter afhandelen.

4 febbraio 2026

Dag,

— Groetjes (Mary van het Bloomfold‑team) 🌿☁️

Fantastische apparaat

Fantastische apparaat! Direct gezonde lucht in de gekozen ruimte na 1/3 uren draaiend.

27 gennaio 2026

Dag Jos,

Hartelijk dank voor uw fantastische feedback! We zijn blij te horen dat uw apparaat zo snel gezonde, frisse lucht levert en echt verschil maakt in uw ruimte. Geniet van uw Bloomfold‑apparaat!

Groetjes van het Bloomfold‑team 🌿☁️

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben er nu twee gekocht en ze…

Wij hebben er nu twee gekocht en ze doen wat er van ze verwacht worden. Echt super!!!

3 febbraio 2026

Dag Henny,

Nogmaals hartelijk dank voor uw prachtige feedback! Het betekent veel voor ons dat u opnieuw voor Bloomfold heeft gekozen en tevreden bent met uw nieuwe apparaat. We zijn dankbaar voor uw vertrouwen en steun, geniet van uw Bloomfold‑apparaat!

Luchtontvochtiger werkt geweldig.

Luchtontvochtiger besteld en deze werkt geweldig.
Na 1 dag had ik hem al in huis.
Ik heb hem nu een paar dagen in gebruik voor de slaapkamer.
Voorheen elke dag vochtige ramen en water op het kozijn.
Nu is alles kurkdroog.
Wel elke dag even de bak legen maar dat is geen moeite.
Ik raad hem zeker aan.

30 gennaio 2026

Dag Miranda,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! We zijn ontzettend blij om te horen dat uw ontvochtiger zo goed werkt en echt verschil maakt in uw slaapkamer. Fijn dat de snelle levering en de prestaties aan uw verwachtingen voldoen. Geniet van uw Bloomfold‑apparaat!

Groetjes, (van het Bloomfold‑team) 🌿☁️

Fast and good stuff

28 gennaio 2026

Dag Paul,

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle service en de kwaliteit - precies waar we naar streven. Geniet van uw Bloomfold‑apparaat!

Groeten (van het Bloomfold‑team) 🌿☁️

Prima apparaat

Prima apparaat, makkelijk te bedienen. Het instellen van de ondergrens vd vochtigheidsgraad kan makkelijker

23 gennaio 2026

Dag Erik,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle service en de kwaliteit van uw apparaat. Geniet van uw Bloomfold‑product!

Groetjes, (van het Bloomfold‑team) 🌿☁️

Valutata 4 stelle su 5

Geduld nodig, maar uiteindelijk netjes afgehandeld

Net voor kerst bestelde ik een luchtontvochtiger bij Bloomfold. Die werd super snel geleverd, maar helaas bleek hij in gebruik toch meer geluid te maken dan ik had gehoopt. Daarom heb ik besloten hem direct de volgende dag retour te sturen.

Het retourproces verliep helaas vrij traag. Via de track & trace zag ik dat het pakket al snel bij Bloomfold was aangekomen, maar daarna bleef het ruim twee weken stil vanuit hun kant. Omdat ik niet snel ongeduldig ben, heb ik eerst afgewacht voordat ik contact opnam. Toen ik uiteindelijk mailde, reageerden ze meteen vriendelijk en met excuses. In hun systeem zagen ze dat de retourzending inderdaad was ontvangen en ze zouden het direct oppakken.
Daarna duurde het nog ongeveer drie dagen voordat alles was afgerond. Uiteindelijk heb ik, na bijna een maand, mijn geld netjes teruggekregen, wat me wel opluchtte.

Wat ik daarnaast echt positief vond: ik had het gratis cadeautje (de Hygrometer Pulse) mee teruggestuurd met de luchtontvochtiger, omdat ik ervan uitging dat ik die niet mocht houden. Tot mijn verrassing stuurde Bloomfold uit zichzelf een gloednieuwe Hygrometer Pulse op. Dat had echt niet gehoeven, maar vond ik wel heel netjes en attent.
Ik zou zelf niet snel opnieuw een luchtontvochtiger bij Bloomfold bestellen, maar ik waardeer wel dat het uiteindelijk goed en correct is opgelost.

23 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

De ontvochtiger was snel binnen

De ontvochtiger was snel binnen. Werkt als een trein!

Dag Bas,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat uw ontvochtiger snel is aangekomen en uitstekend werkt. Geniet van uw Bloomfold‑apparaat!

Levering was op tijd

Levering was op tijd

Dag Zarko,

Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw feedback betekent veel voor ons en we waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Groetjes,
Het Bloomfold Team 🌿☁️

Voldoet aan de verwachtingen

Voldoet aan de verwachtingen

Dag Jos,

Hartelijk dank voor uw review! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Geniet van uw Bloomfold-apparaat!

Groetjes,
Het Bloomfold Team🌿☁️

HORRIBLE CUSTOMER SERVICE!

Order #BF7367. I ordered a Halo dehumidifier on 4/01/26 and received it on 7/01/26. Because I was satisfied with its performance I decided to order another one for my basement. I placed the order on 8/01/26 and I received a confirmation with a track and trace code. Till date, PostNL says they have not received the package to be delivered to me. I've exchanged many emails with the customer service of Bloomfold but Marieke Houten has not been of much help. Bloomfold, your product may be good but your customer service is HORRIBLE! If you've lost the package, why can't you simply replace it whiles you continue looking for it. Why should I be the one to suffer because of your mistake?

Dear Michael,

Our team is currently reviewing your case with the highest priority. We’ll be reaching out to you directly shortly to ensure we find a fair and timely solution. We absolutely don’t want our customers to feel left in the dark — we’re here to make this right.

We’ll be in touch soon.

Kind regards,
The Bloomfold Team 🌿☁️

Valutata 5 stelle su 5

Goede gebruikerservaring bij het…

Goede gebruikerservaring bij het bestellen. Bestelling vlot geleverd.
Naar aanleiding van het geleverde nog een vraag die vlot en adequaat werd beantwoord.

13 gennaio 2026

Dag Peter,

Dank voor het delen van je ervaring en voor je steun! We zijn blij dat alles vlot is verlopen, geniet van je Bloomfold apparaat!

Valutata 5 stelle su 5

Zeker erg tevreden jammer dat er geen…

Zeker erg tevreden jammer dat er geen grotere luchtreiniger is

13 gennaio 2026

Dag Leon,

Dank voor je positieve feedback en je steun! We nemen je wens voor een groter model mee in onze ontwikkeling. Geniet van je Bloomfold luchtreiniger!

Groetjes Gijs (Oprichter van Bloomfold) 🌿☁️

Valutata 3 stelle su 5

Gemische plastick geur

Zodra ik hem aanzet kom zon gemische geur uit. Voor de rest is wel ok. Die gemishe plastick geur ruik je heelde tijd tot je de mashine uitzet.

Dag Chen,

Bedankt voor je bestelling en het delen van je ervaring. Die plastic geur hoort niet zo te zijn, en we willen dit graag voor je oplossen. Neem alstublieft contact met ons op via service@bloomfold.com zodat we je verder kunnen helpen. We waarderen je medewerking.

Valutata 5 stelle su 5

Hele snelle levering zoals beloofd

Hele snelle levering, en de Luchtontvochtiger 25L Orbit werkt echt super, ons huis is weer vocht vrij en houden dit nu bij.
Het wasgoed hangt op het rek in combinatie met de Luchtontvochtiger 25L Orbit werkt heel goed, ongelofelijk zo snel je was droog is, en wat een water deze Luchtontvochtiger 25L Orbit opneemt uit het wasgoed, echt een aanrader!
Wij zijn er blij mee.

Dag W.D.,

Bedankt voor het delen van deze geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat de 25L Orbit Ontvochtiger zo’n verschil maakt in jullie huis en ook helpt bij de was. Geniet van de frisse, vochtvrije ruimte!

Betrouwbaar

Goed en goed verpakt

29 dicembre 2025

Dag,

Zo fijn om te horen dat u alles betrouwbaar en mooi verpakt vond. Dank voor uw lieve woorden!

Update

Update:
Na mijn eerdere negatieve ervaring wil ik ook melden dat ik inmiddels mijn geld heb ontvangen. Bjarn heeft het uiteindelijk netjes afgehandeld. Ik werd bovendien binnen de afgesproken tijd gemaild, wat ik waardeer. Tot mijn verrassing stond het bedrag binnen twee dagen op mijn rekening. Jammer dat deze duidelijke communicatie niet vanaf het begin aanwezig was, want dat had veel frustratie kunnen voorkomen.

10 gennaio 2026

Dag Souad,

Dank u voor uw update. We zijn blij te horen dat de kwestie binnen de afgesproken termijn is afgehandeld en waarderen uw erkenning hiervoor. Uw feedback over duidelijkere communicatie is zeer waardevol en we zullen dit gebruiken om toekomstige ervaringen te verbeteren.

Groetjes Bjarn (Luchtkwaliteit bewaker bij Bloomfold) 🌿☁️

Top service

Ik heb op 1ste kerstdag 2 luna ontvochtigers besteld waarbij ik zelfs via de chat direct geholpen werd,echt topservice!! We hadden er al 1 die ons prima beviel en hebben er voor ons nog 1 bijgekocht en die kado gedaan aan onze dochter die er ook heel tevreden over is.

25 dicembre 2025

Dag Frank,

Bedankt voor uw vriendelijke woorden! We zijn verheugd dat de Luna ontvochtigers zowel u als uw dochter blij maken, en dat ons team u direct kon ondersteunen. Uw vertrouwen betekent alles voor ons!

Groetjes Gijs (Oprichter van Bloomfold) 🌿☁️

Doeltreffend en compact

Beetje sceptisch bestelling geplaatst voor de luchtontvochtiger in onze kleine badkamer zonder raam.
Verrassend stil en doeltreffend want nu blijven de muren droog en de ramen beslaan niet meer.
Daarnaast is die echt stil en zeer compact van formaat.
Wieltjes zijn erg handig want je verplaatst hem eenvoudig. De opvangbak vind ik wat lastig uitnemen en insteken omdat deze een strakke pasvorm heeft klemt deze een beetje.
Verder dik waar voor je geld in ons geval. Blij mee

6 gennaio 2026

Dag Frans,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met de Bloomfold Ontvochtiger. We zijn verheugd dat het apparaat goed voor u werkt en waarderen uw feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop!

Bloomfold Team 🌿☁️

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più