Na ongeveer 1,5 jaar begon mijn luchtontvochtiger volledig te bevriezen en werkte dus niet meer baar behoren. Contact gezocht met bloomfold en direct een retour label ontvangen om hem op te sturen. Na... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Unfortunately the first weather station we ordered was faulty and that's when you discover how good a company is that you are dealing with. Although there is no direct line to a customer service email... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb hier een luchtontvochtiger besteld en ontvangen. Deze was gelijk al defect. Ruim 3 weken terug heb ik deze op verzoek retour gestuurd en zou ik gelijk een nieuwe ontvangen. Tot op heden no... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben inmiddels twee luchtontvochtigers van Bloomfold in ons bezit! Eentje in de wasruimte, waar de gewassen was 10x sneller droogt met het apparaat aan en de tweede schaften wij aan nadat we vee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bloomfold ontwikkelt premium producten voor een beter thuis. Van luchtreinigers en luchtontvochtigers tot robotstofzuigers, verwarmingsproducten en persoonlijke verzorging, wij bouwen aan een merk dat in elk aspect van je leven thuis hoort. Slimme technologie en doordacht ontwerp. Voor elk moment thuis. Wij geloven dat kwaliteit en intelligent ontwerp de standaard zijn, niet het uitzonderlijke. Elk Bloomfold product is gebouwd om te presteren, en ontworpen om bij je thuis te horen. Met klanten door heel Europa werken wij elke dag aan hetzelfde doel: een thuis dat beter werkt. Better living, by design.
Vlierweg 12, 1032LG, Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Prima toestel dat wel past in het interieur, doet wat het moet doen en uiterst sti

Risposta di Bloomfold
Ongelooflijk hoeveel vocht er uit de lucht getrokken wordt! Klantendienst is top!

Risposta di Bloomfold
Heb tot 3x toe een bestelling geplaatst en alles is super vlot verlopen.
Heb inmiddels ook mijn dochter enthousiast gemaakt en ook zij heeft 2 ontvochtigers gekocht.

Risposta di Bloomfold
De luchtontvochtiger doet wat hij moet doen! Ik gebruik hem in mijn washok en als ik hem aanzet is de was veel sneller droog. En wat belangrijker is: het stinkt niet meer!

Risposta di Bloomfold
Had een aantal vragen over jullie weerstation, die steeds per omgaande (zelfs op zondag!) en zeer duidelijk, vriendelijk en uitgebreid werden beantwoord door Marieke Houten.
Service van deze snelheid en kwaliteit heb ik nog niet eerder meegemaakt.
Tien met een griffel voor Marieke!

Risposta di Bloomfold
Duidelijke site met ook keuzehulp en zeer overzichtelijk. Duidelijke communicatie en zeer snelle levering. Zeer vriendelijke,correcte en behulpzame klantenservice. Product ziet er mooi uit en lijkt prima zijn werk te doen,echter net in gebruik dus kan nog geen definitief oordeel geven. Al met al tot nu uitstekende ervaring.

Risposta di Bloomfold
We hadden wat eerder een luchtontvochtiger moeten aanschaffen, we zijn zeer tevreden met wat we nu hebben.
De eerste week heeft de luchtontvochtiger meer dan 12 liter water uit onze woonkamer gehaald en nu is de lucht veel droger en nu word het tenminste lekker warm in huis.
Want droge lucht is makkelijker warm te krijgen dan vochtige lucht.
Wij willen Bloomfold ook hartelijk danken voor de goede service en goede luchtontvochtigers.

Risposta di Bloomfold
Wij hebben een luchtontvochtiger gekocht voor onze huiskamer. Wij schokken hoeveel water uit de reservoir kwam in zo korte tijd.Onze gratis hydrometer was niet meegeleverd. Mail gestuurd was geen geen probleem binnen 2 dagen ontvangen. De service en de reactie van Marieke Houten is fantastisch.Wij denken om voor boven ook nog een luchtontvochtiger aan te schaffen . Natuurlijk bij jullie. Bedankt voor jullie fantastische service jullie krijgen geen 5 maar 10 sterren. groetjes Dinie

Risposta di Bloomfold
Heel goede service en top product! Mijn black friday hygrometer was verloren gegaan en zat niet aan de doos. De verpakking was beschadigd en de meter was weg. Ik heb op slag een nieuwe gekregen.
De luchtontvochtiger werkt perfect, deze heeft in een paar uur tijd al aanzienlijk vocht opgevangen. De was was veel sneller droog hierdoor.

Risposta di Bloomfold
De was is in het najaar niet droog te krijgen. Nu ik de Bloomfold heb is de was tussen de 6-8 helemaal droog. De Bloomford is zeer makkelijk in gebruik.

Risposta di Bloomfold
Na een tijdje gewerkt te hebben met vochtvreters ( die de laatste tijd erg vlug vol zaten) , toch maar over gegaan op een luchtontvochtiger. Had ik veel eerder moeten doen. Ik gebruik het nu nog in de kamer en keuken. Wat een vocht heb ik al kunnen opvangen. Geweldig!!!
Nog een minpuntje: snoer had iets langer mogen zijn. In de keuken zitten de stopcontacten te ver weg voor dit snoertje en moet ik een stekkerdoos gebruiken.

Risposta di Bloomfold
"innovatieve en kwalitatieve producten te ontwikkelen"
Interessante stelling als dropshipper. Ik heb jaren geleden een product aangekocht waarvan ze nu het exact zelfde (tot de identieke specificatielijst) voor de dubbele prijs verkopen.
Ja dat dit ding werkt goed, ja waarschijnlijk is de ervaring dus best in orde, maar de hele marketing en 'innovatie' van dit bedrijf is een poging om een product van 80€ voor 150€ verkocht te krijgen...

Risposta di Bloomfold
Ik ben zo goed en netjes geholpen toen mijn elektrische deken na een paar maanden defect was. Zeer vriendelijke contact via email. En kreeg een hele nieuwe deken toegestuurde.
Daarom een dikke 10 !!!!!!
Nogmaals bedankt !!

Risposta di Bloomfold
Mooi om te zien, niet teveel herrie en werkt perfect. Heel blij mee!

Risposta di Bloomfold
Apparaat werkt fantastisch. Mooi design, vandaar de Luna 12L. Een aanrader. Wij gebruiken hem na het douchen op de badkamer, daar er geen ventilatie is. Alleen de raam op kiep. Zeer tevreden.

Risposta di Bloomfold
Netjes geleverd, nette verpakking, snelle levering, werkt fantastisch. Verbaasd hoeveel water er na 1 dag in zit.

Risposta di Bloomfold
Schone en droge lucht in huis!!
Niet meer wakker worden met vochtige ramen.
Was is heel snel droog.
Veilig apparaat: geeft aan en stopt als het waterreservoir vol is.
Ik ben er erg blij mee!

Risposta di Bloomfold
Ben zeer tevreden met het bedrijf hoe zij het probleem van de levering (DHL) hebben opgelost .
Echt heel netjes en correct gedaan.
Alleen maar lof echt Top.

Risposta di Bloomfold
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.