Valutata 5 stelle su 5

Na ongeveer 1,5 jaar begon mijn luchtontvochtiger volledig te bevriezen en werkte dus niet meer baar behoren. Contact gezocht met bloomfold en direct een retour label ontvangen om hem op te sturen. Na... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Unfortunately the first weather station we ordered was faulty and that's when you discover how good a company is that you are dealing with. Although there is no direct line to a customer service email... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb hier een luchtontvochtiger besteld en ontvangen. Deze was gelijk al defect. Ruim 3 weken terug heb ik deze op verzoek retour gestuurd en zou ik gelijk een nieuwe ontvangen. Tot op heden no... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben inmiddels twee luchtontvochtigers van Bloomfold in ons bezit! Eentje in de wasruimte, waar de gewassen was 10x sneller droogt met het apparaat aan en de tweede schaften wij aan nadat we vee... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettrodomestici
  2. Negozio di climatizzatori
  3. Negozio di aspirapolveri

Scritti dall'azienda

Bloomfold ontwikkelt premium producten voor een beter thuis. Van luchtreinigers en luchtontvochtigers tot robotstofzuigers, verwarmingsproducten en persoonlijke verzorging, wij bouwen aan een merk dat in elk aspect van je leven thuis hoort. Slimme technologie en doordacht ontwerp. Voor elk moment thuis. Wij geloven dat kwaliteit en intelligent ontwerp de standaard zijn, niet het uitzonderlijke. Elk Bloomfold product is gebouwd om te presteren, en ontworpen om bij je thuis te horen. Met klanten door heel Europa werken wij elke dag aan hetzelfde doel: een thuis dat beter werkt. Better living, by design.

4,4

1 stella

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Prima

Prima toestel dat wel past in het interieur, doet wat het moet doen en uiterst sti

4 dicembre 2025

Dag Johan,

Dank u wel voor uw fijne review! Goed om te horen dat het toestel mooi in uw interieur past, doet wat het moet doen en daarnaast ook nog eens heel stil is. Als u later nog vragen of tips nodig hebt, sta ik graag voor u klaar.

Met frisse groet, Marieke Houten 🌿☁️
(Customer Support Hero | Bloomfold)

Valutata 5 stelle su 5

Ongelooflijk hoeveel vocht er uit de…

Ongelooflijk hoeveel vocht er uit de lucht getrokken wordt! Klantendienst is top!

24 novembre 2025

Dag Eddy,

Wat geweldig om te horen! Fijn dat de ontvochtiger zoveel verschil maakt én dank voor u lieve woorden over onze klantendienst. We blijven graag voor u klaarstaan.

Groetjes Marieke Houten (Customer Support Hero | Bloomfold)🌿☁️

Heb tot 3x toe

Heb tot 3x toe een bestelling geplaatst en alles is super vlot verlopen.
Heb inmiddels ook mijn dochter enthousiast gemaakt en ook zij heeft 2 ontvochtigers gekocht.

1 dicembre 2025

Dag Simone,

Wat fijn om te lezen! Geweldig dat alles zo vlot verlopen is en dat u zelfs uw dochter hebt aangestoken met je enthousiasme. Heel erg bedankt voor u vertrouwen en veel plezier met de ontvochtigers!

Groetjes Marieke Houten (Customer Support Hero | Bloomfold)🌿☁️

Top ontvochtiger

De luchtontvochtiger doet wat hij moet doen! Ik gebruik hem in mijn washok en als ik hem aanzet is de was veel sneller droog. En wat belangrijker is: het stinkt niet meer!

27 novembre 2025

Dag Elles,

Wat fijn om te horen dat hij zo goed werkt in uw washok! Heerlijk dat de was sneller droog is en de muffe geur verdwenen is — dat is precies waarvoor onze ontvochtigers bedoeld zijn. Bedankt dat uw je ervaring deelt, en als je nog vragen hebt over het gebruik, denk ik graag met u mee!

Customer Support Hero | Bloomfold

Vragen over jullie weerstation

Had een aantal vragen over jullie weerstation, die steeds per omgaande (zelfs op zondag!) en zeer duidelijk, vriendelijk en uitgebreid werden beantwoord door Marieke Houten.
Service van deze snelheid en kwaliteit heb ik nog niet eerder meegemaakt.
Tien met een griffel voor Marieke!

21 novembre 2025

Dag Hans,

Wat een ontzettend mooie review — dank u wel!
Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en dat ik u goed heb kunnen helpen met het weerstation. We doen ons best om iedereen snel, duidelijk en vriendelijk te woord te staan, dus dit bericht betekent echt veel voor ons.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan sta ik natuurlijk weer voor u klaar!

Met frisse groet, Marieke Houten
Customer Support Hero | Bloomfold 🌿☁️

Bloomfold ontvochtiger

Duidelijke site met ook keuzehulp en zeer overzichtelijk. Duidelijke communicatie en zeer snelle levering. Zeer vriendelijke,correcte en behulpzame klantenservice. Product ziet er mooi uit en lijkt prima zijn werk te doen,echter net in gebruik dus kan nog geen definitief oordeel geven. Al met al tot nu uitstekende ervaring.

25 novembre 2025

Dag Carlos,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! Duidelijkheid, snelheid en vriendelijkheid zijn precies zoals wij graag werken, dus fijn om te horen dat dit is opgevallen. We zijn blij dat het product een sterke start maakt en kijken ernaar uit dat het zich nog meer bewijst naarmate je het verder gebruikt. Jouw feedback houdt ons scherp en gemotiveerd.

Mooi apparaat

Mooi apparaat

26 novembre 2025

Dag Youssef,

Wat fijn om te horen dat je het een mooi apparaat vindt! Daar doen we het voor. Als je vragen hebt over het gebruik of tips wilt om er nog meer uit te halen, laat het gerust weten — we helpen je graag. Geniet er van!

Customer Support Hero

Valutata 5 stelle su 5

Eindelijk warme en droge lucht.

We hadden wat eerder een luchtontvochtiger moeten aanschaffen, we zijn zeer tevreden met wat we nu hebben.
De eerste week heeft de luchtontvochtiger meer dan 12 liter water uit onze woonkamer gehaald en nu is de lucht veel droger en nu word het tenminste lekker warm in huis.
Want droge lucht is makkelijker warm te krijgen dan vochtige lucht.
Wij willen Bloomfold ook hartelijk danken voor de goede service en goede luchtontvochtigers.

21 novembre 2025

Dag Frits,

Hartelijk dank dat je jouw ervaring met ons deelt! We zijn blij om te horen dat de luchtontvochtiger zo snel verschil heeft gemaakt en dat je huis nu warmer en comfortabeler aanvoelt. Het is geweldig om te weten dat onze service en producten aan je verwachtingen voldoen. Geniet van de frisse, droge lucht en bedankt dat je voor Bloomfold hebt gekozen!

Fantastisch service en product

Wij hebben een luchtontvochtiger gekocht voor onze huiskamer. Wij schokken hoeveel water uit de reservoir kwam in zo korte tijd.Onze gratis hydrometer was niet meegeleverd. Mail gestuurd was geen geen probleem binnen 2 dagen ontvangen. De service en de reactie van Marieke Houten is fantastisch.Wij denken om voor boven ook nog een luchtontvochtiger aan te schaffen . Natuurlijk bij jullie. Bedankt voor jullie fantastische service jullie krijgen geen 5 maar 10 sterren. groetjes Dinie

19 novembre 2025

Risposta di Bloomfold

Wat een prachtige review, Dinie — dank je wel! Geweldig om te horen dat de ontvochtiger zo snel zoveel water uit de lucht haalt en dat onze service je goed heeft geholpen. Fijn dat de hygrometer snel is nageleverd en dat je zo tevreden bent over de begeleiding van Marieke.

We waarderen het enorm dat je zelfs voor boven nog een tweede apparaat overweegt. Je warme woorden en 10 sterren betekenen heel veel voor ons. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Heel goede service en top product

Heel goede service en top product! Mijn black friday hygrometer was verloren gegaan en zat niet aan de doos. De verpakking was beschadigd en de meter was weg. Ik heb op slag een nieuwe gekregen.
De luchtontvochtiger werkt perfect, deze heeft in een paar uur tijd al aanzienlijk vocht opgevangen. De was was veel sneller droog hierdoor.

14 novembre 2025

Dag Koen,

Hartelijk dank dat je jouw ervaring met ons deelt! Wat fijn om te horen dat je Bloomfold luchtontvochtiger al zo’n positieve impact heeft. Dat is precies het resultaat waar wij naar streven.

We waarderen je vriendelijke woorden over zowel ons product als onze service enorm. Feedback zoals die van jou motiveert ons om onze klanten steeds de allerbeste ervaring te blijven bieden.

Groetjes Gijs (Oprichter van Bloomfold)🌿☁️

Valutata 5 stelle su 5

De was is in het najaar niet droog te…

De was is in het najaar niet droog te krijgen. Nu ik de Bloomfold heb is de was tussen de 6-8 helemaal droog. De Bloomford is zeer makkelijk in gebruik.

18 novembre 2025

Dag Rian,

Wat fijn om te horen dat de Bloomfold zo’n verschil voor je maakt! Heerlijk dat de was nu wél binnen een paar uur droog is en dat het gebruik zo eenvoudig voelt. Dank je wel voor je mooie review — we zijn blij dat hij je zoveel gemak geeft.

Dit werkt echt goed

18 novembre 2025

Dag Roel,

Bedankt voor de geweldige recensie! We zijn blij te horen dat uw tevreden bent met uw aankoop en dat het uw ervaring nog beter maakt.

Valutata 4 stelle su 5

Positief

Na een tijdje gewerkt te hebben met vochtvreters ( die de laatste tijd erg vlug vol zaten) , toch maar over gegaan op een luchtontvochtiger. Had ik veel eerder moeten doen. Ik gebruik het nu nog in de kamer en keuken. Wat een vocht heb ik al kunnen opvangen. Geweldig!!!
Nog een minpuntje: snoer had iets langer mogen zijn. In de keuken zitten de stopcontacten te ver weg voor dit snoertje en moet ik een stekkerdoos gebruiken.

17 novembre 2025

Hoi Els,

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de ontvochtiger zoveel verschil maakt in je kamer en keuken — dat is precies waar we het voor doen. En goede tip over de kabellengte; die nemen we mee voor de volgende productupdate. Veel plezier met je droge, frisse huis!

Valutata 1 stelle su 5

Dropshipping maar niet goedkoop...

"innovatieve en kwalitatieve producten te ontwikkelen"
Interessante stelling als dropshipper. Ik heb jaren geleden een product aangekocht waarvan ze nu het exact zelfde (tot de identieke specificatielijst) voor de dubbele prijs verkopen.

Ja dat dit ding werkt goed, ja waarschijnlijk is de ervaring dus best in orde, maar de hele marketing en 'innovatie' van dit bedrijf is een poging om een product van 80€ voor 150€ verkocht te krijgen...

12 novembre 2025

Dag Niel,

Dank u wel voor uw feedback. We willen graag één belangrijk punt rechtzetten: Bloomfold doet géén dropshipping. Al onze producten liggen in ons eigen magazijn in Nederland en worden rechtstreeks vanuit daar binnen 24 uur naar onze klanten verzonden.

Daarnaast ontwikkelen we onze modellen samen met onze vaste fabriekspartners en zorgen we voor strenge kwaliteitscontrole, waardoor onze ontvochtigers stil, krachtig en duurzaam zijn. We bieden ze aan voor een eerlijke prijs, inclusief volledige service, garantie en ondersteuning door ons eigen team.

We waarderen het dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring te delen, en staan altijd open voor vragen of toelichting.

Groetjes Marieke (Luchtkwaliteit bewaker bij Bloomfold)🌿☁️

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zo goed en netjes geholpen toen…

Ik ben zo goed en netjes geholpen toen mijn elektrische deken na een paar maanden defect was. Zeer vriendelijke contact via email. En kreeg een hele nieuwe deken toegestuurde.
Daarom een dikke 10 !!!!!!
Nogmaals bedankt !!

14 novembre 2025

Dag Fleur,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5‑sterren beoordeling! We streven er altijd naar onze klanten de allerbeste service te bieden, en uw vriendelijke woorden betekenen heel veel voor ons. Blijf lekker warm, voel u cozy en geniet van uw deken in dit koude weer — helemaal omhuld in comfort en Bloomfold‑zorg!

Mooi om te zien

Mooi om te zien, niet teveel herrie en werkt perfect. Heel blij mee!

8 novembre 2025

Dag Constance,

Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn zo blij dat je tevreden bent met hoe soepel alles werkt!

Groetjes Gijs (Oprichter van Bloomfold)🌿☁️

Apparaat werkt fantastisch Luna 12L

Apparaat werkt fantastisch. Mooi design, vandaar de Luna 12L. Een aanrader. Wij gebruiken hem na het douchen op de badkamer, daar er geen ventilatie is. Alleen de raam op kiep. Zeer tevreden.

8 novembre 2025

Dag Willy,

Wat een fijne review, dank u wel! Geweldig om te horen dat de Luna 12L zo goed bevalt en helpt bij het drogen van de badkamer. We wensen u nog veel comfort met uw Bloomfold!

prima service

Netjes geleverd, nette verpakking, snelle levering, werkt fantastisch. Verbaasd hoeveel water er na 1 dag in zit.

27 ottobre 2025

Dag Joyce,

Wat een mooie review, dank u wel! Fijn om te horen dat alles netjes is verlopen en dat het resultaat zo goed merkbaar is. Veel plezier met uw Bloomfold luchtontvochtiger!

Valutata 5 stelle su 5

Schone en droge lucht in huis!!

Schone en droge lucht in huis!!
Niet meer wakker worden met vochtige ramen.
Was is heel snel droog.
Veilig apparaat: geeft aan en stopt als het waterreservoir vol is.
Ik ben er erg blij mee!

11 novembre 2025

Dag José,

Wat een fijne review, dank u wel! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent en dat het apparaat echt verschil maakt in huis. Veel plezier met uw frisse, droge lucht!

Valutata 5 stelle su 5

Ben zeer tevreden met het bedrijf hoe…

Ben zeer tevreden met het bedrijf hoe zij het probleem van de levering (DHL) hebben opgelost .
Echt heel netjes en correct gedaan.
Alleen maar lof echt Top.

4 novembre 2025

Dag Jan,

Wat een prachtige review, hartelijk dank! Fijn om te horen dat alles netjes is opgelost en dat u tevreden bent over onze service. Uw waardering betekent veel voor ons!

Groetjes Gijs (Oprichter van Bloomfold) 🌿☁️

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più