The delivery takes very long. It is very difficult to contact them. They charge 0.30 eurocent per minute. They do not respond to emails with questions about delivery. Still waiting for clothes which I... Leggi di più
Le site le plus lent que j’ai jamais vu ! Un colis commandé dans le même pays met plus de 15 jours à arriver. Le renvoi (dans un pays voisin) met 5 jours à être arrivé dans leurs entrepôts , et... Leggi di più
Bonsoir Enfin un service disponible pour régler les problèmes liés aux commandes. J’ai attendu deux mois mais j’ai finalement une réponse positive et rapide j’attendais d’être livré et sa a été... Leggi di più
Cde le 06/01/26 sur 4 articles j’ai reçu 1 et 2 annulés par Blancheporte, ( toujours pas remboursé à ce jour, malgré 3 rappels téléphoniques. - impossible de leur envoyer un mail. - mais conversatio... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Le persone hanno visualizzato anche
Pas le top !!!!
Délais de livraison bien trop longs !!!!
Ne répondent pas aux mails, j'en ai envoyé 3 !!!!
La qualité est ok mais ça ne vaut pas les prix excessifs qu'ils demandent.
Bref, a moins d'un coup de cœur et d'une grosse réduction, je ne commande plus sur ce site.
Ze volgen de regels van GDPR niet
Ze volgen de regels van GDPR niet. Ik stuurde mail om mijn gegevens te laten schrappen. Ik kreeg immers veel reclamepost opgestuurd. Ik kreeg mail terug dat ik een ondertekend document en kopie van identiteitskaart moest sturen om mij te kunnen uitschrijven. Volledig tegen de regels.
Nóóit meer!
Nóóit meer!! Je moet meerdere weken wachten op een bestelling van 2 topjes en om je geld van een retour terug te eien moet je engelengeduld hebben. Ik heb nog geen euro gezien van een retour van een maand geleden! Bellen is 070nr waarom?? ?
Delais de livraison trop trop trop long…
Delais de livraison trop trop trop long !!!!!! On ne sait rien prévoir !!?? Dommage????
Heel slechte ervaring
Heel slechte ervaring . Een half jaar geleden plaatste ik een bestelling die nooit is aangekomen gezien ze de artikelen niet meer in voorraad hadden en ik wacht nog steeds op mijn geld! Reeds verschillende malen kontakt opgenomen hiervoor en nog steeds niet teruggestort.
Mijn klantnummer is 900376676 en bestellingsnr 0011206858
Je suis surprise par la quantité d'avis…
Je suis surprise par la quantité d'avis négatifs ici, je suis personnellement cliente de BlanchePorte depuis des années, et si c'est vrai que les délais de livraisons sont toujours longs, le rapport qualité/prix est au rendez-vous. Evidemment pour éviter les problèmes de remboursement il vaut mieux utiliser l'option "paiement après réception".
Ronduit slechte ervaring
Mijn eerste echt slechte ervaring met een webshop. Ontzettende chaos, mijn bestelling werd ook meermaals door de webshop zelf gewijzigd en geannuleerd zonder mijn medeweten. 3 keer met de klantendienst gebeld (betalend nummer): ik kreeg erg onvriendelijke, op het randje (of er al over misschien) van onbeschofte medewerksters aan de telefoon.
Gelukkig verloor ik er geen geld aan, dat is een positief punt. Ik verloor wel tijd, energie en mijn goed humeur na de contacten met de medewerksters van de klantendienst. Eigenlijk (gelukkig) nooit eerder zo behandeld.
Mijn lesje geleerd: ik check vanaf nu grondig reviews na vooraleer ik ergens bestel. Vandaar dat ik mijn ervaring ook deel.
Ik raad het echt af om hier te bestellen..
Super Intéressant !!!!!
Commande passée le 30mars22, reçue le 11avril22 sans aucun soucis. Commande bien emballée, produits correspondant parfaitement à la description et avec un rapport qualité prix super intéressant !!!
Merci @BlanchePorte.be
OPGELET
OPGELET : OPLICHTERS !!!!!! Ik heb 4 maanden geleden iets besteld en heb het nooit ontvangen. Op mijn mails antwoorden ze niet … dus PURE OPLICHTERIJ !
Geannuleerd artikel wordt niet terug betaald
Heb een artikel besteld en na het zoveelste uitstel van leverdatum, de bestelling geannuleerd. Maar na maanden mijn geld nog steeds niet terug gekregen.
Ik zal daar nooit of nooit meer…
Ik zal daar nooit of nooit meer bestellen.
Mijn bestelling gedeeltelijk gekregen en nooit de rest alhoewel het volledig betaald was.
Nooit meer, mensen bestel er niet!
1e keer besteld, duurde 15 dagen voor er iets geleverd werd, levering was fout, alles teruggestuurd. 2 weken later kon ik kiezen voor een bon of terugbetaling, ik heb terugbetaling gevraagd en dit heeft ook nog 15 dagen geduurd. Gelukkig vandaag mijn geld teruggestort, voor mij nooit meer.
Le délai de livraison est très long
Le délai de livraison est très long !
On commande des articles en stock. Finalement reçu 1 article sur 3 ... les autres : hors stock. Mais bien débité sur la carte de crédit. Il faut téléphoner pour obtenir le remboursement (numéro surtaxé). Je ne recommande pas.
Midislip in stretchkatoen en kant
In de solden had ik in een set van 3, midislipjes gekocht, Bnr 2929986. Al pech bij het passen. Onmiddellijk een gaat langs de zijkant. Dus misschien niet kopen, is niet van goede kwaliteit ook al oogt het mooi😐
Terugbetaling nooit ontvangen
Artikel besteld en betaald, 4 weken later een mail ontvangen dat ze het toch niet op voorraad hadden en het geld teruggestort zou worden. Nooit geld ontvangen. Af te raden om via deze site te bestellen
Arnaqueur est le premier mot qui me…
Arnaqueur est le premier mot qui me vient en pensant à cette boutique. Commande livré partiellement en octobre et toujours pas de remboursement ! service clientèle disponible par téléphone sur numéro payant 6 minutes d'attente et l'appel est coupé avant même d'avoir quelqu'un en ligne, donc 2 Euros payé pour rien !!!!
Impossible d'envoyer un mail pour un soit disant problème de connexion sur le site .... donc impossible de réclamer mon argent sauf en payant toujours plus des appels dans le vide. Un bon conseil ne commander jamais sur ce site .
Dubieuze website
Dubieuze website. 3 artikelen besteld en betaald, daarmee ook een aankoop bevestiging ontvangen met de 3 bestelde stuks. Een dag later mail ontvangen, bevestiging van bestelling: 2 artikelen, en 13 euro duurdere aankoopprijs. Een paar dagen later opnieuw mail, verzendbevestiging en 13 euro te betalen bij levering.
Er zijn geen mogelijkheden om een rechtzetting te plaatsen via klantendienst tenzij betalend per telefoon, via Messenger mijn vraag gesteld en klacht gemeld. Hoewel mijn bericht werd gelezen mocht ik geen reactie ontvangen. Ik zal het pakket niet aannemen en ook niet de meerprijs ervan betalen, benieuwd wat volgt..
Al geruime tijd klant bij Blancheport/ dubieuze praktijken
Al geruime tijd klant bij Blancheport. Problemen ondervonden vanaf Mei, door een terugzending die zij niet ingeboekt hadden, en waarvoor ze mij dus 3 keer een klachtenbrief, met boetes bij elke keer, gestuurd hebben, ondanks dat ik kon bewijzen dat ik de terugzending gedaan had en ik ook kon zien dat ze het ontvangen hadden. Niets hielp om hen te overtuigen van mijn gelijk, ze bleven maar boetes zenden, en dreigen met een rechtszaak. Tenslotte heb ik klacht neergelegd en net het nieuws gekregen dat Blancheport afziet van verdere vervolging door de cosumentenbond hun tussenkomst. Ik had alles betaald en gelukkig alle mails, bevestigingen enz bijgehouden, zodat ik alles kon bewijzen. Dus nog maanden nadien komen ze af met dreigementen, dus wees gewaarschuwd. Deze klant is dus niet langer klant meer en vindt hun werkwijze ongehoord, want bij elke mail is een andere persoon vermeld, dus hoe hun boekhouding werkt???? Niet correct allesinds. Gelukkig met een goede afloop, ik wens geen 58 euro boete te betalen voor iets dat ik niet kreeg. Wie zich laat afdreigen en betaalt, is de pineut. Ik gelukkig niet..
Commande réalisée le 15/11/21 délai de…
Commande réalisée le 15/11/21 délai de livraison indiqué sur le site; dans les 10 jours.
Le 26/11/2021 aucune livraison effectuée, appel au service client (numéro surfacturé délai d'attente plutôt long). J'apprends qu'il y a un problème de stock, la livraison se fera courant semaine prochaine, aucun jour de précisé, en cas d'absence, je dervai me rendre à la poste pour récupérer le colis!
Première et drenière commande pour Blanche Porte
na twee weken nog steeds niets ontvangen
na twee weken bestelling( meerdere artikelen) nog steeds niet ontvangen , wel betaald geweest , geen goede reclame
geen tevreden klant
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.