Andreas og Peter var mere end meget seriøse, yderst venlige, lyttende. Vores dialog var uden ”salgsgas” med tid til ”small talk”. Vi indgik en absolut fair handel. Supermanden Marcus fik ordnet og kla... Leggi di più
Købte "den perfekte bil" til betydeligt under markedspris. Det gjorde mig glad. Samtidig var kommunikation med Bischoff Biler super behagelig. Forventer altid "sælger snak", men dette var snak med p... Leggi di più
Jeg har lige købt min første bil med automatgear her, og det har været en fornøjelse hele vejen igennem. Andreas var utrolig flink, hjælpsom og meget professionel. Handlen gik nemt og hurtigt, og bile... Leggi di più
Min kæreste og jeg købte en brugt Golf hos Andreas (indehaver). Hele processen har været super. Han har været utrolig flink og hjælpsom både før og under salget! Bilen var i god stand og matched... Leggi di più
- Rivenditore di auto usate
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Rivenditore di veicoli a motore
Hos Bischoff biler, bruger vi i gennemsnit 6.000 kr. på skjulte fejl/mangler efter slutsedlen er underskrevet? Det vigtigste for os, er at du bliver godt kørende!
Holbækvej 14, Slagelse , 4200, Danimarca
- kontakt@bischoffbiler.dk
- bischoffbiler.dk
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse, fra første telefon samtale til vi kørte med en ny bil
Fantastisk service over hele linjen
Fantastisk service over hele linjen. Vi har lige købt vores første bil hos Bischoff Biler, og vi har følt os trygge hele vejen igennem. De kan varmt anbefales!
Tip top service 👍👍
Jeg har lige købt bil af Andreas, ejer af virksomheden Bischoff biler, det var en helt igennem fantastisk oplevelse, jeg blev behandlet med stor respekt og som jeg havde købt en bil til 1 million.
Jeg vil på det varmeste anbefale Andreas og Bischoff biler. Gode brugte biler til meget fornuftige priser.
Vi har lige købt en brugt Dacia Lodgy…
Vi har lige købt en brugt Dacia Lodgy hos Andreas, og det har været en helt igennem positiv oplevelse.
Andreas hentede os på Sorø station, så vi ikke behøvede at tage bussen. Han kendte bilens stand, og vidste hvad der skulle ordnes på den før vi fik den....og alt det blev gjort på firmaets regning, inklusiv 4 nye dæk. Vi havde en klar fornemmelse af at Andreas på ærlig vis forsøgte at hjælpe os med at finde en god bil til en fair pris.
Jeg vil klart anbefale Bischoff Biler!
Rigtig god oplevelse ved køb af Skoda Octavia
Jeg kunne hurtigt mærke på både anmeldelserne samt Andreas, at Bischoff Biler var et sted, som vi gerne vil købe en bil hos.
Det var derfor et rent held, at der dukkede en Skoda Octavia op hos dem, som lige præcis matchede de krav vi havde. Bilen var også utroligt godt velholdt.
Efter et par køreture endte vi med at sige god for at købe den. Andreas fik tjekket den igennem, hvorefter der på Bischoff Bilers regning blev fixet et par ting og foretaget AC og almen service på bilen, samt at den blev nysynet. Vi modtog derfor en utrolig lækker bil, som stort set føltes som ny selvom den er 7 år gammel!
Mange tak for handlen!
Fantastisk betjening
Fantastisk betjening. Købte en brugt billig bil og blev (på trods af prisen) behandlet med største service og professionalisme.
Absolut et sted jeg vil anbefale at købe sine
brugte biler.
Super service og pålidelig sælger
Jeg har nu handlet to biler hos Andreas og servicen har været upåklagelig begge gange. Brugtvognsmarkedet er nem at fare vild i og det er svært at vide, hvem man kan stole på. Du er dogaldrig i tvivl om Andreas' pålidelighed.
Endnu en gang tak for handlen, jeg glæder mig til at komme tilbage, når pengepungen er vokset.
Vh Anton
Tak til Bischoffbiler for en god…
Tak til Bischoffbiler for en god handel, og ikke mindst for den gode service, da batteriet pludselig stod af.
- Den lykkelige Ford C Max ejer.
Tak Andreas
Grundig vejledning og fantastisk…
Grundig vejledning og fantastisk service. Købte bil og gav bil i bytte, let og lige til.
Uovertruffen service.
Jeg har lige købt en brugt Skoda Octavia, og har fra første møde med Andreas følt mig utrolig godt behandlet.
De få mangler jeg efterfølgende har fundet på bilen, kunne Andreas på ingen måde selv have "fanget" da de først viste sig efter længere tids kørsel.
Manglerne blev uden tøven udbedret, og i et enkelt tilfælde kunne jeg endda drage fordel af udskiftning til HELT NYT ved en lille egen betaling.
Jeg har kun ros at give, og jeg er enig med ALLE de andre positive anmeldelser her på Trustpilot.
Tak Andreas!
Mvh.
Johan
Købte en polo af Bischoff biler og alt…
Købte en polo af Bischoff biler og alt ned til mindste detalje spillede.
Følte mig meget tryg igennem hele handlen, både før og efter.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra!
Som førstegangskøber følte jeg mig meget tryg, og Andreas er en professionel og rar person som har leveret mig en rigtig fin bil til en fornuftig pris.
Gør dig selv den tjeneste at slå et smut forbi Bischoff Biler hvis du skal købe en god brugt bil.
Fantastisk Service!
Fantastisk Service!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hele vejen igennem mit bil køb. Der var rigtig god service og ingen ekstra udgifter udover de aftalte. Jeg har købt biler flere andre steder, og Bischoff Biler har uden sammenligning været det bedste.
God oplevelse med at købe en brugt bil…
God oplevelse med at købe en brugt bil af Bischoffbiler. Rigtig højt service niveau, så begge parter var sikre på at alt var i orden lige så snart bilen rullede.
Klar anbefaling herfra.
Sikken en dejlig behalige behandling og…
Sikken en dejlig behalige behandling og service man får hos Andreas. Helt klart min varmeste anbefaling
Verdens bedste bilforhandler!!!
Hold nu fast for en fantastisk service vi har fået ved køb af brugt bil hos Andreas. Det var langt udover mine vildeste forventninger, han forstår virkelig at gøre sit arbejde til punkt og prikke. Det er yderst sjældent man møder en person der vil gøre så meget som han gjorde for os. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber bil hos ham. Prisen sad lige i skabet, han forstod virkelig at føle os trygge ved købet og hele atmosfæren hos ham var bare mega fed. Vil klart anbefale ham til alle jeg kender. Tusind tak Andreas for det hele.
Rigtig god oplevelse med køb af brugtbil.
Generelt har vi haft en rigtig god oplevelse, med køb af bil af Andreas.
Alt har været i orden ved bilen, og vi har hele vejen igennem følt os sikre som købere af bilen.
Responstiden fra Andreas har altid været exceptionelt hurtig.
Fuldt ud tilfreds
Vi er absolut tilfreds med vores nye bil og vi har fået den bedste service man kan tænke sig. Her er intet at klage over.
En meget troværdig bilforhandler
Vi solgte vores bil til Bischoff Biler og det gik helt efter bogen. Mange tak, Andreas!