Andreas og Peter var mere end meget seriøse, yderst venlige, lyttende. Vores dialog var uden ”salgsgas” med tid til ”small talk”. Vi indgik en absolut fair handel. Supermanden Marcus fik ordnet og kla... Leggi di più

Købte "den perfekte bil" til betydeligt under markedspris. Det gjorde mig glad. Samtidig var kommunikation med Bischoff Biler super behagelig. Forventer altid "sælger snak", men dette var snak med p... Leggi di più

Jeg har lige købt min første bil med automatgear her, og det har været en fornøjelse hele vejen igennem. Andreas var utrolig flink, hjælpsom og meget professionel. Handlen gik nemt og hurtigt, og bile... Leggi di più

Min kæreste og jeg købte en brugt Golf hos Andreas (indehaver). Hele processen har været super. Han har været utrolig flink og hjælpsom både før og under salget! Bilen var i god stand og matched... Leggi di più

1. Rivenditore di auto usate
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Rivenditore di veicoli a motore

Hos Bischoff biler, bruger vi i gennemsnit 6.000 kr. på skjulte fejl/mangler efter slutsedlen er underskrevet? Det vigtigste for os, er at du bliver godt kørende!

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Kundeservice i højsæde hos Bischoff…

Kundeservice i højsæde hos Bischoff biler, hvor vi har købt vores seneste bil BMW 330d. Godt informationsniveau suppleret af god teknisk viden omkring det pågældende produkt. Hurtig og fleksibel tilgang til alle elementer i et bilkøb samtidig med kvaliteten altid er i højsæde. Gode samarbejdspartnere og altid informativ og direkte dialog ved forespørgsler i relation til bilsalget. God sparringspartner omkring spørgsmål, der ligger udover selve købsaftalen, såsom køb af ekstraudstyr og vil helt sikkert handle bil her igen når tiden er til det.

13 gennaio 2023

Kære Andreas og bischoff biler

Kære Andreas og bischoff biler, man kan hurtigt få skældud og blive hængt ud i dette brokke samfund, jeg vil dog slå et slag for helt uvurderlig god, behageligt og dygtigt arbejde og imødekommenhed🙏🏻💪🏻 jeg var ved at nå mit hjem i min bil, der lød som om den ville falde sammen, svingede i hos jer, trods det at i ikke er helt oppe i værksteds gear endnu, kørte du med en tur beroligede mig og ville gerne hjælpe, det er så fantastisk at møde den slags mennesker, reeelt, ærligt og dygtigt og oveni hatten en god pris, jeg hentede den dagen efter og er igen fuld af beundring og glæde 💪🏻🙏🏻🙏🏻 kæmpe tak for hjælp og eminent service🙏🏻

10 gennaio 2023

Virkelig hjælpsom og kompetent…

Virkelig hjælpsom og kompetent forhandler. Vi købte en bil hos ham, og har kun oplevet ærlighed og virkelig god service. Tilmed er han altid til at komme i kontakt med, og er hurtig til at få sat ting igang.

11 dicembre 2022

Rigtig god oplevelse...

Faldt over Andreas/Bischoff biler da han jo lige havde den bil man havde drømt om. Endda til en fornuftig pris. Bilen levede op til billederne, og alle mine underlige spørgsmål blev besvaret professionelt og med god humor og et glimt i øjet.
Så min forudindtagede mening om "brugtvogns-forhandlere" fik Andreas jo hurtigt skudt ned.
Bilen blev leveret til tiden, nysynet og nyserviceret, og de bitte små ting der var, og som jeg selv havde ønsket, blev klaret samtidig.
Og at Andreas så gav en fornuftig pris for min gamle bil er jo kun et plus mere, så man ikke skulle til at sælge den selv.
Så kan kun smide mine bedste anbefalinger efter Andreas, og det vil være et af de første steder man kigger næste gang der skal skiftes ud i bilerne.

7 settembre 2022

Pleasant experience

We had a very pleasant experience with the company. Andreas Petersen was the nicest, most helpful person we had met during our period of looking for cars. He helped with everything, he had a lot of patience towards us, and tried to fulfill all our wishes. Totally recommend!

6 settembre 2022

Fantastisk service

Købte en Peogeut 308 med kun 3 mdr gammel hos Andreas i Bischoff biler. Der var reklamation, men da jeg bor i Kolding, var det sku en lang tur, at tage.
Jeg skulle på ferie snart, og motorlampen lyste, fandt ud af, hos et auto værksted, at dyse og manchet skulle skiftes, det dråbede også lidt med fedt i min carport, det var reelt der jeg tog ud for at tjekke hvad det var.
Nå, men jeg kontakte Bischoff bile, Andreas og fortalte hvordan det stod til, og om han kunne finde en løsning, nu hvor bilen ikke var så gammel hellere.

At imødekomme en kunde så tæt, og forstå kunden, fandt Andreas en løsning, uden at jeg skulle kører helt til Sjælland, for at fixe dette! Det blev simpelthen fixet i Kolding. Kan helt klart anbefales, at købe hos Bischoffbiler! Det er i hvert fald ikke min sidste gang. Tak for det!
Mvh Adnan

16 agosto 2022

UG, kryds og slange 👌

Jeg har i dag købt bil af Andreas.
Der var en super service og han er verdens flinkeste fyr :)

Jeg vil ikke tøve med at kontakte de dygtige mekanikere, når der opstår problemer . 💪

27 luglio 2022

Professionel forhandler

Vi købte bil hos Andreas med stor tilfredshed. Han er omhyggelig, imødekommende og professionel. Han leverede bilen nysynet og nyserviceret. Vi kan kun anbefale Andreas til andre og det er ikke sidste gang, at vi køber bil hos ham.

28 giugno 2022

Andreas er en pålidelig og grundig…

Andreas er en pålidelig og grundig forhandler, hvor servicen er helt i top! Han sørgede for at sende mig afsted med min nyindkøbte bil, ny serviceret og nysynet og imødekom yderligere nogle ønsker jeg havde ift. bilkøbet. Fuld tilfredshed!

22 giugno 2022

Solgte min bil hurtigt, smertefrit og til en god pris! ❤️

Andreas sørgede for at min bil kom i tip top stand. Derefter blev den hurtigt solgt til en rigtig god pris. Meget mere end hvad den autoriserede forhandler ville give mig.

Jeg kan bestemt anbefale at få Andreas til at sælge ens bil. Det var en rigtig nem løsning frem for at skulle sælge den selv eller få for lidt for den ved salg til forhandler.

Så skal du enten købe eller sælge en bil, så tag fat i Andreas hos Bischoff Biler.
Næste gang jeg skal skal sælge min bil så bliver det Bischoff Biler igen!
Stor anbefaling herfra, han holder hvad han lover, modsat mange andre bilforhandlere.
Tak for samarbejdet. ❤️

4 maggio 2022

God service og tryg handel

Vi har lige købt en god brugt bil hos Bischoff biler. God og tryg oplevelse hele vejen igennem. Bilen blev leveret nysynet og nyserviceret, og Andreas leverede bilen hos os i Storkøbenhavn allerede dagen efter vores besøg i Sorø.

13 aprile 2022

Super Tilfreds

Super Tilfreds. Jeg købte min nye Bil hos Bischoffbiler, Bilen Fik lavet service, om registrering, Den blev nysynet, plus jeg fik ny forrude i da der var et stenslag i den som sad i, Dette var alt sammen med i den pris som den var opgivet til. Andreas som solgte mig bilen er en Super behaglig fyr, ingen tvivl om han går op i at kunderne er glade. Bischoffbiler kan klart anbefales,

3 febbraio 2022

5 stjernet oplevelse

Utrolig bred viden om de forskellige biler! dybdegående forklaring om bilen ved afhentning af min nye brugte bil.!

Alt i alt en fantastisk oplevelse at handle bil med jer 😍

Tak for alt hjælpen.

Mvh Kristian fra Birkerød