Andreas og Peter var mere end meget seriøse, yderst venlige, lyttende. Vores dialog var uden ”salgsgas” med tid til ”small talk”. Vi indgik en absolut fair handel. Supermanden Marcus fik ordnet og kla... Leggi di più

Købte "den perfekte bil" til betydeligt under markedspris. Det gjorde mig glad. Samtidig var kommunikation med Bischoff Biler super behagelig. Forventer altid "sælger snak", men dette var snak med p... Leggi di più

Jeg har lige købt min første bil med automatgear her, og det har været en fornøjelse hele vejen igennem. Andreas var utrolig flink, hjælpsom og meget professionel. Handlen gik nemt og hurtigt, og bile... Leggi di più

Min kæreste og jeg købte en brugt Golf hos Andreas (indehaver). Hele processen har været super. Han har været utrolig flink og hjælpsom både før og under salget! Bilen var i god stand og matched... Leggi di più

1. Rivenditore di auto usate
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Rivenditore di veicoli a motore

Hos Bischoff biler, bruger vi i gennemsnit 6.000 kr. på skjulte fejl/mangler efter slutsedlen er underskrevet? Det vigtigste for os, er at du bliver godt kørende!

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Fantastisk Service hos Bischoff Biler

Jeg har netop købt min første elbil, en Volkswagen ID.4, og jeg er begejstret! Både før og efter købet har jeg oplevet super god service fra Bischoff biler, takket være Andreas og Peter.

Kompetent Personale: Andreas og Peter har været utroligt hjælpsomme og vidende. De har besvaret mine spørgsmål og givet mig tryghed i hele købsprocessen. (Som førstegangs elbilist)

Personlig Betjening: Jeg følte mig som en værdsat kunde. De tog sig tid til at forstå mine behov og ønsker.

Efterkøbsservice: Efter købet har de fortsat ydet fremragende service. Ja, jeg har haft mange spørgsmål til hele det her elbilsliv :-)

Konklusion: Jeg kan varmt anbefale Bischoff biler til alle, der overvejer at købe en bil/elbil. De leverer fantastisk service og har ekspertisen i orden.

2 aprile 2024

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Da jeg var ude at køre satte mit vindue sig fast nede i døren og den var umulig at lukket igen.

Min gamle mekaniker var stoppet og jeg havde kigget lidt på nettet og Trustpilot for at finde en ny, men endnu ikke haft brug for at kontakte nogen.
Jeg havde kun hørt godt om Bischoff biler og Andreas og da jeg var i nærheden var det her jeg kørte hen.

Andreas og hans medarbejder var begge utroligt søde og tog bilen ind med det samme. Det var skønt, da jeg var meget presset og havde en længere køretur samme dag.

Fantastisk service og en rigtig dejlig omgangstone, hvor man føler sig velkommen, så jeg kan bestemt kun anbefale Bischoff biler.

19 marzo 2024

Andreas solgte min BMW IX1

Andreas solgte min BMW IX1, og der var fra start bare en god dialog ang prissættelse, forløb og pludselig var bilen solgt.
Dejligt med en sælger som yder god service under hele forløbet, så man ved hvad status hele tiden er.
Stor anbefaling herfra

12 febbraio 2024

Virkelig god og hurtig service

Virkelig god og hurtig service. Andreas knoklede så vi kunne se og overtage bil samme dag, da vi skulle hjem over storebæltsbroen.
Der var en mindre fejl ved bilen, men den arrangerede Andreas at vi kunne få ordnet ved et lokalt værksted uden beregning.
Kan varmt anbefale.

8 dicembre 2023

Fantastisk sted at købe bil!

Fantastisk sted at købe bil!
Vi er virkelig tilfredse med vores Peugeot 308 og salget af vores gamle bil.
Andreas er en fantastisk dygtig og professionel sælger.
Dette sted kan varmt anbefales! 💪💪

23 novembre 2023

Tak for dig, Andreas.

Takket være Andreas fandt min kæreste og vores nye familiebil og endda hurtigere end vi regnede med.

Andreas er simpelt så sød, og vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem. Tusind tak for handlen, vi kommer helt sikkert igen, når vi på et tidspunkt skal have en anden bil.

23 novembre 2023

Brugt bilkøb

Jeg har haft en glimrende oplevelse med køb af bil, og efterfølgende reparation af nogle fejl opdaget efter levering. Udbedring er udført rigtig fint.

16 ottobre 2023

Man er i gode hænder hos Bischoff biler

Jeg har i form af en byttehandel hos Bischoff biler, haft den bedste oplevelse. Jeg har oplevet super god kundeservice i form af jeg kunne til vær en tid ringe i åbningstiden, hvis jeg havde nogle som helst spørgsmål. Det er rigtig rart som kunde at vide, at når det handler om biler at så man er i gode hænder. Det er man ihvertfald hos Bischoff biler.

21 agosto 2023

Fremragende Service

Hos Bischoff Biler har de forstået hvordan man driver forretning. Udover at jeg har købt en bil hos dem, har jeg også fået en fremragende service. Jeg kom fra København for at købe bilen, men da den ikke var helt klar, og jeg ville have lavet noget på den aftalt vi at jeg skulle hente den ugen efter. Men da den desværre ikke vil være klar den dag jeg ville hente den pga sygdom og ferie hos mekanikerne, har Andreas leveret den fra Slagelse til mit arbejdsplads i København dagen efter kvit og frit. Det var da en service der vil noget 😁 Jeg vil helt klar anbefale Bischoff Biler. De lytter, de hjælper og de finder en løsning der passer en.

4 agosto 2023

Andreas fandt en ny bil med div

Andreas fandt en ny bil med div. "Krav" jeg havde til min nye bil og han har gjort det perfekt jeg fik ny bil igår og jeg er super glad for den. Tusind tak Andreas.
Professionel hjælp og vejledning
Kan varmt anbefales

28 giugno 2023

Vi have den udsøgte fornøjelse at få…

Vi have den udsøgte fornøjelse at få lov at købe vores nye familie bil hos Bischoff biler.
Vi blev mødt af en fantastisk chef der udstrålede selvtillid og var klar til at finde os en ny bil!
Vi havde haft kontakt over Facebook og da vi skulle have en 7 personer bil som ikke lige hang på træerne holdte han øje og den første han fik hjem sendte han straks til os.

Han gjorde meget for at undersøge bilmarkedet for os og holdte os orienteret når der var nyt :)

Servicen er i top og man ringer bare selvom man har 1000 spørgsmål.

Andreas (chefen) var altid klar til at svarer og vi hentede en top shinet og nyserviceret bil som alle var fuldt tilfredse med 😍

5 stjerner herfra ❤️❤️

26 maggio 2023

WOW! Vild oplevelse

Hvor var det dog en øjenåbner af rang at købe brugt bil hos Andreas. Jeg har ikke lavet andet de sidste 2 mdr end at kigge på brugte biler rundt omkring på Sjælland, og er blevet okay behandlet de fleste steder.
MEN, fra første sekund jeg trillede ind på matriklen, blev jeg mødt af kæmpe store smil, først Thomas og dernæst Andreas selv. Jeg har aldrig i min tid som bilkøber ( ca 10 stk ialt ), oplevet magen til venlighed, imødekommenhed og ikke mindst professionalisme, fra nogen brugtvognsforhandler.
Hvis alle bilsælgere var ligesådan ville de ikke have det blakkede ry, som i mange år har præget branchen.
Een ting er sikker: jeg kører også næste gang de små 100 km for at købe bil, og jeg kan med god samvittighed og ro i sindet sige til alle der skal købe brugt bil: Brug nu den ekstra tid på at køre til Slagelse til Bischoff Biler!!!
Der bliver i behandlet helt anderledes end i er vant til, og kommer hjem med den helt rigtige bil, til den helt rigtige pris og med den helt rigtige mavefornemmelse.
Tom Riise-Hansen ( Farum )

13 aprile 2023

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Nogle rigtige behagelige mennesker. De er rigtig hjælpsomme og gør deres for at jeg fik den bedste service, samt at jeg fik den vejledning og hjælp hele vejen igennem mit køb af bil. Så stort stort 5 tal fra mig.

9 marzo 2023