Betrouwbaar bedrijf. Na bestellen word je goed op de hoogte gehouden van de status, keurig geleverd, betrouwbaar bedrijf. De mest is poeder achtig, korrels strooien handiger, maar het gaat om het... Leggi di più
Zeer tevreden over mijn aankoop bij Bio Solutions. De communicatie was duidelijk en transparant, wat het hele proces aangenaam maakte. De levering van de big bag verliep vlot en volgens afspraak. De... Leggi di più
Zeer duidelijke uitleg op de site Levering volgens afspraak Moet wel nog ervaren hoe het bestelde spul heeft gewekt Vind de verzend kosten wel overdreven . Vooral bij kleine hoeveelheden dit is... Leggi di più
Ondanks dat DPD niet heeft geleverd, sturen ze het product nogmaals op en tevens reageren ze snel op mail. Goede service!
Dettagli dell'azienda
- Vivaio e articoli per il giardino
- Giardino
- Fornitore di fabbricati da giardino
- Ditta specializzata nella costruzione di laghetti
- Negozio di forniture per laghetti
Scritti dall'azienda
Natuurlijke oplossingen voor (moes)tuin, (zwem)vijver & paard. Complete bodemverbeteraars voor de tuin, moestuin en weide. Natuurlijke producten om de vijver of zwemvijver algenvrij en helder te krijgen en vooral te houden! Uit liefde voor de natuur kiezen we bewust om alleen met eerlijke en de beste producten te werken. Producten die ‘gewoon’ goed zijn, hebben we niet in ons gamma opgenomen. Alle producten die wij produceren of verkopen zijn 100% natuurlijk!
Belgio
- biosolutions.bio
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
correcte afhandeling
Pakje kwam niet aan door een fout bij de verzenddienst. Na contact met Biosolution hebben ze de producten terug opgestuurd.
Goed product.
Goed product.
Eerdere jaren werd levering van big bag niet op bevestigde datum/tijd uitgevoerd, was dit jaar, met andere behulpzame vervoerder, prima verzorgd.
Klantvriendelijk!
Niet alleen het bestellen is gemakkelijk op de heldere website, maar ook de klantenservice is absoluut top!
Vertraging met de levering. Niet effectief
Vertraging met de levering. Geen van de larven is uitgekomen. Nog steeds wolluis in de plant.
Zeer klantvriendelijk en uitgebreid…
Zeer klantvriendelijk en uitgebreid geïnformeerd. Ook bij herhaald contact telkens zeer correct.
Kan producten nog niet beoordelen, want nog maar net in gebruik.
artikels snel en goed geleverd
artikels snel en goed geleverd, verzendkosten wat duur door gewicht producten, maar al bij zal zeer tevreden
Goede service, bij vragen snel antwoord en goed meedenken. Top
alles verloop zoals Jullie vermelden
alles verloop zoals Jullie vermelden. Dank U
Goede prijs, snel geleverd.
Niks op aan te merken. Goede prijs, snel geleverd.
Goed bedrijf 👌
Goed bedrijf 👌
Gebruik het voor golfbaan Molenslag
Levering volgens afspraak
Prima product
Prima product, snelle levering, prima communictie mbt levering.
Voor het eerst de wormenmest aan het…
Voor het eerst de wormenmest aan het uitproberen voor mijn potplanten binnen en voor mijn planten buiten, de mest ziet er goed uit mooi rul
Animal plus en Lavameel besteld, hoop op goede resultaten, zou er nog meer moeten bestellen voor de paardenweideuidelijke documentatie over de…
duidelijke documentatie over de aangeboden producten en gebruikswijze.
het Animal plus besteld en dit werkt uitstekend bij de paarden.
Ik heb mijn bestelling makkelijk…
Ik heb mijn bestelling makkelijk geplaatst en ik kreeg het netjes aangeleverd, binnen niet al te lange tijd.
Bestel al aantal jaren bij dit bedrijf…
Bestel al aantal jaren bij dit bedrijf vele artikelen en wat een top spul !!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.