Betrouwbaar bedrijf. Na bestellen word je goed op de hoogte gehouden van de status, keurig geleverd, betrouwbaar bedrijf. De mest is poeder achtig, korrels strooien handiger, maar het gaat om het... Leggi di più
Zeer tevreden over mijn aankoop bij Bio Solutions. De communicatie was duidelijk en transparant, wat het hele proces aangenaam maakte. De levering van de big bag verliep vlot en volgens afspraak. De... Leggi di più
Zeer duidelijke uitleg op de site Levering volgens afspraak Moet wel nog ervaren hoe het bestelde spul heeft gewekt Vind de verzend kosten wel overdreven . Vooral bij kleine hoeveelheden dit is... Leggi di più
Ondanks dat DPD niet heeft geleverd, sturen ze het product nogmaals op en tevens reageren ze snel op mail. Goede service!
Dettagli dell'azienda
- Vivaio e articoli per il giardino
- Giardino
- Fornitore di fabbricati da giardino
- Ditta specializzata nella costruzione di laghetti
- Negozio di forniture per laghetti
Scritti dall'azienda
Natuurlijke oplossingen voor (moes)tuin, (zwem)vijver & paard. Complete bodemverbeteraars voor de tuin, moestuin en weide. Natuurlijke producten om de vijver of zwemvijver algenvrij en helder te krijgen en vooral te houden! Uit liefde voor de natuur kiezen we bewust om alleen met eerlijke en de beste producten te werken. Producten die ‘gewoon’ goed zijn, hebben we niet in ons gamma opgenomen. Alle producten die wij produceren of verkopen zijn 100% natuurlijk!
Belgio
- biosolutions.bio
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
goede producten
eerder ook producten besteld, het effect van de zeevogel guano is duidelijk zichtbaar na diverse andere producten te hebben geprobeerd.
De geur blijft wel een paar dagen hangen als het niet veel regent.
echt kwaliteit voor een correcte prijs
Prima!!
Vriendelijke en doeltreffende proactieve service en ondersteuning ten aanzien van de zending en levertijd.
product kwam in prima conditie aan.
De lava gruis het product waar het om gaat is een alom bekende bodem verbeteraar.
Een tevreden klant
SUPER produkt ! SUPER service ! Meer moet dat niet zijn.
Heel correct
Moet het product zelf nog beoordelen, maar bestelling en levering gebeurden in elk geval heel correct.
Diverse malen aldaar besteld
Diverse malen aldaar besteld, altijd alles netjes afgewerkt en prima ervaring met producten. 1 x deel niet geleverd, direct volgende dag na geleverd
De producten lijken te werken
De producten lijken te werken. Ik heb problemen met nagenoeg stilstaand water dat bij harde wind gaat stinken. Ik heb de micro-organismen en bokashi ballen gebruikt. Er is nu een witte laag ontstaan, waardoor ik denk dat er echt iets aan het gebeuren is bij de bodem.
Wat jammer is, is dat ik vooraf een mail heb gestuurd om na te vragen wat ik best kon doen voor onze specifieke situatie en daar is nooit antwoord op gekomen. Ik heb dan zelf op het internet nog wat nagezocht voordat ik heb besteld.
Twijfels blijven er voorlopig
Bestellingen worden keurig en op tijd afgehandeld. Gebruik bioslutions nu twee zomers (gazon mix, heermoes min, lavalmeel) maar kan, zeker wat betreft de heermoes, nog geen verbetering constateren.
Product is zoals beschreven
Product is zoals beschreven, al komen de paardenbloemen er toch nog wel doorheen. Helaas zijn de katten van de buren ook gek op deze nieuwe bedekking van het tuinpad.
Ik ben tevreden over de snelle levering. Het was ook netjes afgeleverd op een droge plek.
Super tevreden
een deel van de order is met de levering verdwenen. Met 1 telefoontje werd dit probleem door Biosolutions opgelost. Meteen opnieuw uitgeleverd.
Super!
Peter Maas
Top product ,bladvoeding dat ook in…
Top product ,bladvoeding dat ook in voeding meegegeven kan worden bescherming tegen schimmels en bladluis/trips/spint . Aanrader !
Duidelijk waar het product voor is
Duidelijk waar het product voor is.
Verder goede service en duidelijke informatie over de verzending en de levering.
Topzaak
Topzaak, antwoorden op vragen en geven oplossingen, mooie produkten, zie het verschil nu al in de tuin, heb een klimroos die aan het sterven was, regelmatig bladvoeding gegeven superfoliar, , blaadjes stralen van gezondheid en er is een bloem gezet die nu prachtig staat te bloeien, ik koop nu mijn produkten bij bio solutions, voor mij geen andere meer.
Zeer duidelijke uitleg op de site
Zeer duidelijke uitleg op de site
Levering volgens afspraak
Moet wel nog ervaren hoe het bestelde spul heeft gewekt
Vind de verzend kosten wel overdreven .
Vooral bij kleine hoeveelheden dit is jammer.
Uitleg telefonisch was perfect.
Goed priduct
De bestelling werd snel en goed verpakt geleverd.
De meststoffen (zeewier extract) werken als bladbemesting op mijn varens heel goed.
goed spul werkt prima
Netjes bezorgd op pallet
Netjes bezorgd. Er was alleen 1 zak kapot.
Netjes met het pallet achter de poort…
Netjes met het pallet achter de poort neergezet. Snel en correcte levering
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.