Bilka.whiteaway.dk Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Leveret det forkerte sted og efter at have talt med to medarbejder, var deres eneste kommentar at de ikke kunne komme tilbage og sætte det, det korrekte sted, jeg måtte selv finde en løsning og e... Leggi di più

Nemt at finde varen på hjemmesiden, og tillige med, var der hurtig levering. En venlig og rar fragtmand som ringede og sagde hvornår han ca ville være hos os.

Vi fik leveret vaskemaskinen rettidigt. Der var dog problemer med tilkalket ballofix ventil, så montørerne kunne ikke klare montagen. Et andet hold klarede montagen få dage efter at VVS havde montere... Leggi di più

Kunne ikke finde køleskab andre steder til den pris, godt tilbud Leveret til tiden og flink chauffør

1. Eventi e intrattenimento

Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice

Molto buono

TrustScore 4 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

180 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Leveringet dagen efter

Leveringet dagen efter, som aftalt.
Chaufføren satte af, og tog gammelt med retur, alt spillede.
Og køleskabet virker endnu.

1 aprile 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med dit køb hos os.

Håbløst!

Håbløst!
Bestilte amerikaner køle/fryseskab med både levering, montering og afhentning.
Det var ikke billigt, men nemt.
Nemt endte det aldrig med at blive.
Da de unge mænd skulle montere vandet gå de i stå - vandslangen er i sagens natur tilsluttet en ballofix på hovedbanen som sidder i kælderen. Men det var ikke godt nok. De ville ikke røre monteringen, og ej heller tage det gamle skab med.
Jeg skyndte mig at afmontere vandet på det gamle skab - så var det jo bare en levering og afhentning uden montering.
Det havde de ikke selv regnet ud!
Nu stod jeg så tilbage, heldigvis kun med ét køleskab, og kunne så gå i gang med at købe div 1/4” fittings på nettet.
Bilka skal nok bare sælge kød i maxiposer og deres samarbejde med Whiteaway skal nok bare afkortes til away…..

Hej Niels

Tak for din anmeldelse.

Vi er beklager at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med dit køb hos os.

Hvis du ønsker, at vi undersøger sagen nærmere, må du meget gerne kontakte os direkte på info@bilka.whiteaway.dk, så vi kan få flere detaljer på din oplevelse.

Unik service TAK🙏

Vi modtog et køleskab med transport skade og fik sådan en god behandling et fint afslag i prisen og nu har vi bestilt en ny ovn til vores andet hus 🙏❤️

Hej Maria

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi stræber altid efter at levere den bedste service og kvalitet, og det glæder os, at vi har levet op til dine forventninger.

Emilie, Bilka.Whiteaway.dk

Rigtig god service - og oplevelse.

Fantastisk pris på et produkt, der er i handlen mange steder.
Blev ringet op dagen før levering, at de faktisk havde et bedre og dyrere produkt, som de ville tilbyde mig i stedet. Til samme pris.

22 marzo 2026

Hej Leif

Lækker opvasker

Lækker opvasker, nem bestilling og levering 🚚

23 marzo 2026

Hej Louise

Emilie, Bilka.Whiteaway.dk

Super godt tilbud og et lækkert…

Super godt tilbud og et lækkert amerikanerkøleskab.

13 marzo 2026

Hej Finn

Emilie, Bilka.Whiteaway.dk

Søde unge mænd satte vores komfur op

Søde unge mænd satte vores komfur op. Var dygtige og hurtige. Men havde spurgt i tlf da I ringede og spurgte ind til hvordan min opgang var, om i var sikker på vi ikke skulle betale mere og om alle dele var med i prisen. Han sagde ja i tlf at alt var betalt, men vi skulle stadig betale 180 kr for en ledning. Spurgte efter jeg havde læst anmeldelser, og kunne se nogle skulle betale da de fik deres produkt. Kh Emilie

17 marzo 2026

Kære Emilie,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med dit køb på hos os.
Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
op til dine forventninger.
Din feedback vil blive delt med vores team, da det er en stor motivation for os alle at høre, at
vores indsats gør en forskel.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og står altid klar til at hjælpe, hvis du har
spørgsmål eller brug for yderligere assistance.
Endnu en gang tak for din anmeldelse.
Sofie, Bilka.whiteaway.dk

Alt for dyrt at skulle betale 498kr for…

Alt for dyrt at skulle betale 498kr for fragt af en emhætte, alternativt vente 12 dage så kan man få fragt for 349kr. Andre sider sender gratis eller tilbyder man kan afhente gratis.

26 marzo 2026

Kære Wus
Tak for din anmeldelse.
Vi er beklager at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med dit køb os hos.
Din feedback er meget værdifuld for os, og vi tager selvfølgelig dette til efterretning.
info@bilka.whiteaway.dk, så vi kan få flere detaljer på din oplevelse.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os feedback, og vi ser frem til at høre
fra dig.
Sofie, Bilka.whiteaway.com

Dee var lidt bøvl ved bestillingen

Dee var lidt bøvl ved bestillingen, men da det kom på plads var der hurtig levering

11 marzo 2026

Hej Lone

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Vi er kede af at høre, at der var lidt bøvl ved bestillingen, men glade for at det efterfølgende kom på plads, og at leveringen var hurtig.

Tak fordi du handlede hos os!

Det var hurtigt og nemt.

Det var hurtigt og nemt.

Hej Poul

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det var hurtigt og nemt at handle hos os.

Tak fordi du handlede hos os.

Nemt billigt og fungere

19 marzo 2026

Hej Mikkel

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede det som nemt, billigt og velfungerende.

Tak fordi du handlede hos os!

Hårde hvidevare

Meget nem hjemmeside at finde rundt i.
Super god service når man ringer for at få råd og vejledning - alt i alt en rigtig god oplevelse at handle på Bilka. WhiteAway

24 marzo 2026

Selve handlen var ok

Selve handlen var ok, men varen er det værste l..t, så der skal vi ikke have hvidevare igen.

10 marzo 2026

Hej Klaus

Emilie, Bilka.Whiteaway.dk

Blev leveret til tiden,men måtte selv…

Blev leveret til tiden,men måtte selv hjælpe med at bære køleskabet op på første sal fordi chaufførens elektriske trappe opkører var i stykker.

10 marzo 2026

Hej Roland

God information

Alle aftaler overholdt til punkt og prikke

5 marzo 2026

Hej Roland

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os at høre, at alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.

Tak fordi du handlede hos Bilka/Whiteaway.