Biljettnu! Ett riktigt blufföretag, köp inte från dom!! Beställde 2 st biljetter till Rod Stewart konsert på Arena i Malmö till den 29 april. Bokade av igår 27 april, alltså 2 månader innan och må... Leggi di più
Scritti dall'azienda
I Sverige ger ordinarie biljettkassor ingen ångerrätt på evenemangsbiljetter. Därför är Biljett Nu ett populärt alternativ för den som vill sälja sin biljett till ett evenemang som man av någon anledning inte kan gå på. Vi köper nämligen in biljetter till populära konserter och matcher av privatpersoner och företag. Lika lycklig blir den som här hittar den där biljetten till ett evenemang som enligt alla andra är slutsålda. Enkelt och säkert utan att vara utlämnad till annonssajter!
Klara Norra Kyrkogata 13, 11121, Stockholm, Svezia
- 0771-776600
- info@hassesevenemangsbiljetter.se
- biljettnu.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Ser ut som ordinarie säljare
Ser ut som ordinarie säljare. Visar sig vara andrahandsbiljetter som levereras någon gån i framtiden. Går inte annullera. Säljer biljetter till evenemang som har kvar biljetter med 50% påslag. Upplagt för att luras.
Fick rätt i ARN mot Biljettnu
Köpte 3 biljetter, av Biljettnu,till Benjamin Ingrossos konsert i Karlstad som går av stapeln i Oktober 2026. Insåg att jag köpt biljetterna till överpris och såg även brister i företagets marknadsföring.Meddelade då företaget, en vecka senare, att jag ville häva köpet med hänvisning till Distansavtalslagen, där man har rätt att ångra köp inom 14 dagar om biljetterna köpts på nätet av ett andrahandsbolag.
Biljettnu vägrade betala tillbaka och hävdade att ångerrätt inte gäller evenemangsbiljetter.
Lämnade in ärendet till Allmänna reklamationsnämnden som nu fattat beslut till min fördel.
Och Biljettnu valde att följa nämndens beslut så nu sitter närmare 3.500 kr på kontot igen.
Köpte sen 3 biljetter till samma evenemang på Ticketmaster för 2.100 kr.
Beställde Sverige vs Polen biljetter 3…
Beställde Sverige vs Polen biljetter 3 dagar innan mötet på en lördag och inom 3 timmar fick jag biljetten.
Vi köpte biljetter i oktober
Vi köpte biljetter i oktober. Har inte fått dem än och konserten är i Maj! Jag är så orolig att vi inte får biljetterna. Jag ser att många andra också är missnöjda.
Vägrade avbryta köpet
Vägrade avbryta köpet trots nästan 1 år till själva konserten skulle äga rum. Helt värdelöst bolag och skulle inte rekommendera att köpa från dem.
KÖP INTE
KÖP INTE, bedrägeri, du får fejk biljetter. Äckliga människor som gör detta. Ni kommer få karma.
DONT BUY
DONT BUY. SCAM FÖRETAG, KÖP INTE HÄR. Fick aldrig biljetter för 2000+ Lurar folk, smuts människor som utnyttjar andra.
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Snabb återkoppling av kundtjänsten via mejl samt snabb hantering av mitt ärende. Helt pålitliga!
Jag rekommenderar starkt biljettNu.se!!🤗👌
Köp inte
Köp inte, lägger på 50 procent på biljetter. Försökte avboka samma dag, men vägrar att återbetala. Nu återstår att se om vi får några biljetter överhuvudtaget så de påstår att de inte kan skicka dessa ännu. Känner mig grundlurad
Det är skapliga överpriser som drar ner…
Det är skapliga överpriser som drar ner betyget. 4000kr för två biljetter till Roxette i Linköping är maffigt värre. När en kostar under 1000kr st.
Men jag förstår att biljettnu.se behöver pengar till att gå runt.
Absolut sämsta sidan som existerar
Absolut sämsta sidan som existerar. Köper en biljett, får inte biljetten. Skriver om att jag inge längre vill ha biljetten då det gått för långtid och jag skaffat biljetter på annat håll. Får ändå fakturan och går inte att avbryta ordern. Dessutom är det inte ens rätt j*vla biljett. Betalat för en främre ståplats men får en sittplats. Köp inte biljetter från den här sidan om du inte vill ha konstant huvudvärk och behöva ha Mail krig som tar upp hela din fritid
Inga biljetter
Köpte biljetter ocv betalarde med swich. Ingenting hade hent.
Extremt långsam behandling av order
Förstår inte hur manuell behandling av en digital order kan ta flera dagar/veckor. De skriver ”Vi hanterar som sagt alla odrar manuellt och i turordning. Din order är nu packad och således klar för leverans inom kort.”
Packad digitalt i ett mail eller vad? Det är väl bara att trycka på ”skicka”?? Hur kan ens digitala biljetter till ett event ta tid att göra iordning.
Jag ifrågasätter denna tjänst och önskar verkligen att jag kollat upp företaget innan jag klickade hem biljetterna. Under all kritik!
Upptäckte att jag inte hade Biljetterna…
Upptäckte att jag inte hade Biljetterna till Ronny&Ragge kvällen innan Konserten 🎶 . Mailade och fick svar efter 1-2h och fick biljetterna samma kväll jag skrev. Sjukt grymma och snabba samt trevliga. 5/5 👌👌🤩
Som utlovat!
Fick biljetter som utlovat till Iron Maiden
Snabbt på mail
3 meter från scen grymt bra
Ovilliga att försöka hjälpa
Ville avboka mina biljetter som jag ännu inte hade fått, men dom var väldigt ovilliga att göra det. Jag förstår att dom inte behöver och med, dom kan men väljer vara AH. Anledningen till att jag ville avboka är för att de var 300 SEK dyrare via dom än någon annan sida. Så köp inte via dom pga överpris.
Jättebra, men var beredd på överpris:)
Jag köpte biljetter för ett överpris men det får man vara beredd på när man köper här ifrån. Var lite orolig att jag inte skulle få biljetten men ca 48h innan konserten så fick jag de på mitt AXS konto. Hade en jättebra Billie konsert och fick bra svar av biljett.nu om jag undrade något!
Skulle inte rekommendera
Billie Eilish Avicii Arena
Fick inte tag i biljetter i tid och hittade deras sida, var jätte tveksam och orolig att dom inte skulle skicka biljetten som jag beställde men fick den och hade världens bästa kväll på Billie's konsert😍
Inga klagomål från mig👌
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.