När jag fick tillbaka min bil från Bilia Verkstad Segeltorp saknades en mängd information om vilket arbete var gjort på kvittot. För kännedom skriver jag denna information: En bilverkstad... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det var otroligt smidigt från början till slut att sälja bilen till Bilia Outlet. Jag upplever att jag fick ett rättvist pris för min bil (högre än från andra bilhandlare) och ett vänligt bemötande ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Köpte en Audi A5 av försäljaren Baris! Bilen hade ett par problem. Men försäljaren löste det så bra! Är supernöjd med hur dom hanterar kundens behov och ser till att verkligen följa upp ärenden! Reko... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Träffade en super trevlig säljare som hette Mahir Huseinovic, han var super trevlig och visade oss runt i bilhallen. Vi var intresserade av en två olika bilar och fick en chans att prova dom och detta... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bilia Outlet är en del av Biliakoncernen och erbjuder begagnade person- och transportbilar på nätauktion och i bilhallar. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Trollhättan.
Svezia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Jag hade en fantastisk upplevelse med Kahin som bilköpare. Han har varit hjälpsam och lätt att få tag på genom hela processen, från start till slut. Alltid trevlig, pålitlig och professionell. Det har varit en smidig och positiv affär, och jag kan varmt rekommendera honom!

Risposta di Bilia Outlet AB
Bra bemötande och allt gick snabbt och smidigt. Tack Salim.

Risposta di Bilia Outlet AB
Mycket trevlig och hjälpsam.

Risposta di Bilia Outlet AB
Sålde bil, gick smidigt och bra, flexibelt med inlämning. Nöjd med betalning

Risposta di Bilia Outlet AB
It was really good experience selling my car at Bilia.
Everything went really smooth. Price they recommended for the car was above the market value.
So i am really satisfied. Employees behaviour was amazing. So i am a permanent customer for them.

Risposta di Bilia Outlet AB
Fantastiskt kundservice! Hela försäljningen gick bra från början till slut och under hela affären var det ett professionellt bemötande.
Transparans och förtroende är grundpelare i alla affärer och det levererade Emelie!
Tusen Tack! Hit kommer jag igen

Risposta di Bilia Outlet AB
Sålde nyligen min bil till Bilia och är mycket nöjd med hela processen! Allt gick smidigt och professionellt, från första kontakt till avslutad affär. Jag fick ett bra bemötande av personalen, som var både trevliga och kunniga. Dessutom gick försäljningen snabbt och enkelt, utan krångel. Kan varmt rekommendera Bilia till alla som funderar på att sälja sin bil!

Risposta di Bilia Outlet AB
Inköparen var bra och trevligt.
Men Bilia outlet i Malmö alltid upptagen. Och om din inköpare är inte på plats i Malmö. Du få sitta och vänta längre tid, tills någon säljare kan hjälpa dig.

Risposta di Bilia Outlet AB
Trevlig personal, lätt att få tag på, snabb återkoppling och rimligt pris. Vi är väldigt nöjda och kommer absolut vända oss hit vid framtida försäljning.

Risposta di Bilia Outlet AB
Mycket smidigt att sälja sin bil, tack för hjälpen Jesper! 👍🏼

Risposta di Bilia Outlet AB
Stort tack till Salim som var både supertrevlig och hjälpsam vid försäljningen av min bil!

Risposta di Bilia Outlet AB
Köpte en bil via Salim, en Inköpare som agerade säljare för tillfället. Han var super trevlig och professionell. Allt gick smidigt trots att vi var i olika delar av landet.

Risposta di Bilia Outlet AB
Jag vill verkligen tacka Inköparen Indrek för ett fantastiska bemötande! Din flexibilitet, proffsiga attityd och vilja att hitta den bästa lösningen gjorde hela sälj processen riktigt positivt. Tack för en god service. Jag rekommenderar alla som vill sälja sina bilar att vända sig till Bilia Outlet. Ett seriöst företag som ger alltid ett seriöst bud.

Risposta di Bilia Outlet AB
Mycket bra bemötande och smidig affär.
Kan rekommendera bilia outlet alla dagar i veckan.

Risposta di Bilia Outlet AB
Jag hade kontakt med säljaren Emelie som gav ett väldigt proffsigt bemötande och med snabb respons av mina frågor och funderingar jag hade.
Testaren Milo genomförde kontroll och test av bilen på ett mycket bra sätt så Emelie kunde få en samlad bild och kunde ge mig prisförslag.
Efter jag accepterade budet så signerade avtalet digitalt direkt och även ägarbyte.
Pengarna skickades även direkt efter signerat avtal.
Från test till pengarna var på väg till mig tog mindre än en timme.
Otroligt nöjd med ett enkelt genomförandet av affären i Malmö Värnhem.

Risposta di Bilia Outlet AB
Fick hjälp av Emelie på bilia, utmärkt bemötande och hela tiden tillgänglig från start till slut.
Mycket bra service!

Risposta di Bilia Outlet AB
Sålde bilen genom Bilia Outlet och det var en mycket angenäm procedur. Emelie Simeonidou var fantastiskt kundorienterad och gav mig det stöd och råd jag behövde. Hela affären kändes seriös, trygg och smidig. Tack Emelie🙏🏻