Bilia Outlet AB Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

När jag fick tillbaka min bil från Bilia Verkstad Segeltorp saknades en mängd information om vilket arbete var gjort på kvittot. För kännedom skriver jag denna information: En bilverkstad... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var otroligt smidigt från början till slut att sälja bilen till Bilia Outlet. Jag upplever att jag fick ett rättvist pris för min bil (högre än från andra bilhandlare) och ett vänligt bemötande ge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpte en Audi A5 av försäljaren Baris! Bilen hade ett par problem. Men försäljaren löste det så bra! Är supernöjd med hur dom hanterar kundens behov och ser till att verkligen följa upp ärenden! Reko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Träffade en super trevlig säljare som hette Mahir Huseinovic, han var super trevlig och visade oss runt i bilhallen. Vi var intresserade av en två olika bilar och fick en chans att prova dom och detta... Leggi di più

Scritti dall'azienda

Bilia Outlet är en del av Biliakoncernen och erbjuder begagnade person- och transportbilar på nätauktion och i bilhallar. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Trollhättan.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

298 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

97 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mycket bra

Väldigt snabbt, proffsigt och trevligt bemötande av alla inblandade från Bilias sida. Bilen såldes på tre dagar och pengarna fanns på kontot i samma stund som jag lämnade över nycklarna.

9 aprile 2025

Hej Kristina,
Tack för dina stjärnor.

Vad roligt att du är nöjd med din upplevelse!
Ha en fin dag.
Hälsningar Mimmi, Bilia kundservice

Valutata 4 stelle su 5

Snabb enkel smidig affär och mycket bra…

Snabb enkel smidig affär och mycket bra bemötande av Emelie.

7 aprile 2025

Tack för din recension!

Vi har tagit din feedback vidare till berörd person så att hon får ta del av dina fina ord 😀

Hälsningar Amanda, Bilia Outlet

Smidigt affär

Kahin köpte 2 bllar av mig på en vecka och han var jätte trevlig och hjälpsam.

2 aprile 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för dina fina stjärnor och ord!

Jag har tagit detta vidare direkt till Kahin!

Hälsningar,
Alice, Bilia Outlet

Valutata 5 stelle su 5

Har fått hjälp av Henrik Nilsson.

Har fått hjälp av Henrik Nilsson.
Sålde min bil till bilia outlet.
Väldigt trevlig och en riktigt genuin kille att prata med. På många firmor känner man sig som en av mängden men här så blir man omhändertagen genom hela processen.

28 marzo 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för dina fina stjärnor och vad kul att få höra om din upplevelse med oss!
Du är varmt välkommen att besöka oss igen!

Hälsningar Bilia

Bra bemötande

Bra bemötande , smidig affär

27 marzo 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för dina stjärnor ⭐ Det glädjer oss att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss på Bilia!

Ha en fortsatt fin dag!
Hälsningar Julia, Bilia

Proffsigt bemötande

Jag vill verkligen lyfta fram Emelie för den fantastiska hjälp och tillgänglighet hon visade när jag hade frågor och funderingar. Med snabba svar och en förmåga att förstå mina behov kunde vi tillslut hitta en bra lösning.
Stort tack, Emelie, för ditt tålamod och engagemang!

26 gennaio 2025

Tack för din recension!

Vi har tagit din feedback vidare till berörd person så att han får ta del av dina fina ord 😀

Hälsningar Christoffer, Bilia Outlet

Bästa Emelie !!

Bästa Emelie !!! Vi är såååå nöjda med våran BMW och toppen däck fick vi med också , kan varmt rekommendera ett bilköp från henne väldigt kunnig och proffsigt på alla sätt !

26 marzo 2025

Tack för din fina recension och dina stjärnor! ⭐

Bra bemött !!

Hela bemötandet av personalen är inbjudande och man känner sig väldigt bra mottagen . De tar sig tid att förklara saker man inte förstår och gör det enkelt för en som inte kan ’bilar’ så bra.

20 marzo 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för stjärnorna och dina fina ord! ⭐ Du är varmt välkommen åter!
Hälsningar Christoffer Bilia Outlet

Valutata 1 stelle su 5

Renault Zoe från Bilia Outlet Kista

Ropade in en lågmilad Renault Zoe på auktion hos Bilia Outlet Kista men kort efter köpet upptäcktes att klimatanläggningen ej fungerade.
Bilen såldes med en lysande varningslampa för "electrical fault" vilket enligt felsökningsdokumentation från Renault berodde på att Dcdc-konvertern behövde bytas.
Dokumentationen låg i handskfacket vid upphämtningen av bilen och den kontrollerades av mig som köpare.
Dcdc-konvertern är nu utbytt och bilen fungerar utan felkoder.
Bilen var ej auktionerad som reparationsobjekt och jag har fått varudeklaration/testprotokoll bifogat där det står att klimatanläggningen har normal funktion.
Kontaktar säljaren som ber mig boka en tid för felsökning och offertförslag på reparation av klimatanläggningen hos Renault.
Jag förklarar att jag ej vill stå för någon felsökningskostnad då jag anser att felet är ursprungligt och jag får ett muntligt löfte från honom att jag ej ska behöva betala något och att de säkert kommer stå för reparationen.
Får efter en tid svar från Renaultverkstaden att Bilia Outlet Kista nekat att stå för reparationskostnaden vilken uppgår till 18000:-!
Jag ringer min säljare som sålde bilen och han ska kolla upp varför reklamationen blev nekad och återkomma.
En vecka senare har han ej återkommit så jag mailar honom och han hänvisar mig till deras försäljningschef.
Försäljningschefen säger att jag måste göra en "officiell reklamation" genom att fylla i ett dokument vilket han bifogar i mailet, trots att jag redan mailat över precis all viktig information i ärendet.
Varför kom inte den informationen fram redan vid första kontakten med min säljare?
Jag fyller i dokumentet samma dag och returnerar det via mail som överenskommet och sen är det knäpptyst.
Tröttnar på att ej kunna använda bilen så jag åker och hämtar den hos Renault och blir tvungen att lösa ut den för 1500:- (felsökningskostnaden som jag ej skulle behöva stå för).
Efter ytterligare en vecka ringer jag och mailar honom igen men enligt autosvaret på mailen så är han på semester men kollar mailen sporadiskt.
Mailar igen när hans semester är över men ingen återkoppling.
Ringde så sent som idag men nu är han på tjänsteresa.
Jag får STARK känsla av att de, precis som flera andra recensioner också upplever, medvetet håller sig undan och förhalar allt vad reklamationer heter.
Mycket tveksamt beteende från en stor aktör på marknaden som lämnar små privatkunder i sticket med stora reparationskostnader.
Skulle aldrig rekommendera någon att köpa en bil hos Bilia Outlet Kista, för om det blir något reklamationsärende så struntar de helt i vad ansvar heter.

27 febbraio 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Det här är ett ärende som vi gärna tar vidare till högre ansvarig på anläggningen och ber denne kontakta dig, vi ser gärna att du återkommer i ett mejl till oss på bilia.nu@bilia.se med information kring ärendet så vi kan föra detta vidare.

Valutata 5 stelle su 5

Bra service och tacksamma.

Väldigt trevlig och hjälpsam säljare. Löste allt smidigt och bra. Rekommenderas verkligen

25 marzo 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för dina fina ord och dina stjärnor! Kul att få höra om din upplevelse och du är varmt välkommen att besöka oss igen! ⭐

Sålde vår bil till Bilia

Sålde vår bil till Bilia. Snabbt, smidigt och fantastiskt bemötande av Jesper.

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för dina fina stjärnor och ord!

Vad härligt att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Ha en fin dag!
Med vänliga hälsningar Nina, Bilia Outlet

Emelie var grym och blev en smidig affär

Emelie var grym och blev en smidig affär

24 marzo 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för dina stjärnor och din fina recension, det glädjer oss att höra om din smidiga upplevelse!

Önskar dig en fantastisk dag!

Vänliga hälsningar
Jenna, Bilia Outlet

Sold my car

Sold my car, quick, professional service and fair price.

Hi!
Thank you for your nice review and your stars! ⭐

We have forwarded your nice feedback to the relevant department! Wish you a nice day!

Greetings Sara, Bilia Outlet

Bra business

Jag har precis sålt min bil till en jättetrevlig köpare. Hen var väldigt trevlig och pålitlig.
Jag kan varmt rekommendera denna person!
Tack för fina affärer Kahin Rasheed
Med vänliga hälsning
Osame Adel

22 marzo 2025

Tack för din fina recension och dina stjärnor! ⭐

Valutata 5 stelle su 5

Bästa affären någonsin gjort,Dem här…

Bästa affären någonsin gjort,Dem här killarna håller vad dem lovar..Tack för den dagen..

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för din fina recension och dina stjärnor!

Car Selling

It was an overall great experience.
Customer service was excellent. Selling my car went really smooth and without any problems. Also the price of the car was well negotiatited.
So all the employees are doing great at Bilia Kista.
Thank you team.

18 marzo 2025

Hi!

Thank you for your review and we are happy to hear about your experience with us! You are more than welcome to visit us again!

Greetings, Bilia

Sålde min bil

Det gick hur smidigt som helst att sälja bilen till bilia outlet. Från att jag skickade en förfrågan online tog det mindre än 24 timmar innan inköparen Salim Beshtawi hörde av sig och erbjöd ett väldigt bra erbjudande för min bil. Jag kom fram till anläggningen 30 min tidigare än min bokade tid, men personalen var så trevliga och professionella så de kunde ta emot mig med en gång. Jag rekommenderar bilia outlet varmt!

20 marzo 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för din fina recension och vad roligt att få höra om din upplevelse hos oss! Du är varmt välkommen att besöka oss igen!

Valutata 3 stelle su 5

Ett okej bilköp

Skulle testköra en bil, den hade punktering, mögel i bagaget och en nyckel fungerade inte så jag bad om nytt batteri. Jag bad dom fixa däcket fram, det var även dåligt mönster. De fixade mig nya framdäck.

12 marzo 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

All feedback är viktig för oss på Bilia och vi ser gärna att du återkommer i ett mejl till oss på bilia.nu@bilia.se med information kring din upplevelse, så att vi kan ta detta vidare till berörd Försäljningschef på anläggningen.

Ha en fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Kan varmt rekommendera Andreas Jarme!

Kan varmt rekommendera Andreas Jarme!
Tillmötesgående, intresserad av att du ska bli nöjd som kund. Gör vad han kan när det behövs för dig som kund. Jag kommer iaf försöka ha en bra kontakt med honom framöver då nästa bilbyte kommer vara via honom i första hand.

25 febbraio 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Hoppas allt är bra med dig!

Tack för dina fina stjärnor och ord, jag har tagit vidare detta direkt till Andreas.

Hälsningar,
Alice Bilia Outlet

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più