Bilia Outlet AB Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

När jag fick tillbaka min bil från Bilia Verkstad Segeltorp saknades en mängd information om vilket arbete var gjort på kvittot. För kännedom skriver jag denna information: En bilverkstad... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var otroligt smidigt från början till slut att sälja bilen till Bilia Outlet. Jag upplever att jag fick ett rättvist pris för min bil (högre än från andra bilhandlare) och ett vänligt bemötande ge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpte en Audi A5 av försäljaren Baris! Bilen hade ett par problem. Men försäljaren löste det så bra! Är supernöjd med hur dom hanterar kundens behov och ser till att verkligen följa upp ärenden! Reko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Träffade en super trevlig säljare som hette Mahir Huseinovic, han var super trevlig och visade oss runt i bilhallen. Vi var intresserade av en två olika bilar och fick en chans att prova dom och detta... Leggi di più

Scritti dall'azienda

Bilia Outlet är en del av Biliakoncernen och erbjuder begagnade person- och transportbilar på nätauktion och i bilhallar. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Trollhättan.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

298 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

97 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Seriös inköpare och smidig!

Kahin köpte min bil och var mycket professionell och smidig i både bemötandet och i affären. Rekommenderas !

7 marzo 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Vad kul att höra om din upplevelse hos oss och tack för dina fina ord!

Önskar dig en fin dag!
Hälsningar, Bilia

Bra och smidig service!

Bra och smidig service, går att kommunicera på ett vänligt sätt utan att det blir missförstånd, ärlig bilvärdering. Tack till Kahin som utförde det väldigt proffsigt.

7 marzo 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för ditt fina omdöme 🔅

Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse och vår service.
Jag har tagit dina fina ord vidare till Kahin.

Varma Hälsningar

Smidig försäljning

Sålde bilen via inköpare kahin rasheed som var väldigt trevlig och hjälpsam! hela affären var väldigt snabb och smidig jag är väldigt nöjd . Rekommenderas !

6 marzo 2025

Hej Dennis,
Tack för ditt fina omdöme!

Kul att din upplevelse motsvarar 5 stjärnor 🔅

Jag har tagit dina fina ord direkt vidare till Kahin.

Önskar dig en fortsatt fin dag och en trevlig helg!

Varma Hälsningar

Valutata 1 stelle su 5

Tyvärr väldigt oseriösa och är inte att lita på!

Jag trodde att Bilia Outlet Kungens Kurva var en seriös bilhandlare då dem ingår i Bilia.

Därför kände vi oss trygga när vi skulle köpa en Volvo xc70 på distans där säljaren säger att bilen är i Superskick och det finns inget som man höjer ögonbrynen för.

Pga av livssituation kunde vi inte åka och kolla utan köpte bilen på distans och litade på säljaren. Dumt gjort tyvärr.

Bilen kom hem och när jag öppnade bildörren så stank bilen cigarett rök. Rejält inrökt och man fick ont i huvudet av att sitta i bilen.

Hade jag varit säljare så hade jag skämts av att skicka iväg en sådan bil till kund.

Sen att bilen varnade för batteri och att det inte fanns någon fysiskt servicebok är små grejer om man jämför med röken.

Dem som vet, så går det i princip inte bli av med rökdoften helt. Inte när den är så pass inrökt. Går att dölja bra, Men det kommer komma tillbaka. Vi fick riktig ångest och kände att vi måste ångra köptet. Trodde att det inte skulle vara några problem då vi köpt bilen på distans så det ska gå enligt Konsumentverket samt att säljaren ljugit om skicket. Det här tar dem på goodwill tänkte jag.

Man kan inte sälja en totalt inrökt bil utan att upplysa kunden!

Dem kunde ta tillbaka bilen med det kostar oss 12.000:- !! För att dem har gjort bort sig!

Bland annat för att det blir en extra ägare och sjunker i pris. Dock har dem lagt ut bilen igen till samma pris, känns väldigt oseriöst.

Har redan kontaktat Bilia.nu, försäljningschefen samt säljaren men dem står fast vid deras bud.

För j*vligt rent ut sagt att blåsa en barnfamilj på 12.000:- (vilket till slut blev 12.744:-)

Stå upp för vad ni säljer och ta ansvar för era handlingar.

Kommer givetvis dra det här så långt jag kan och kommer inte direkt rekommendera Bilia Kungens Kurva i mina kretsar. Hoppas på bra spridning i mina kanaler. Dem har väll dömts flera gånger hos ARN redan.

Så funderar ni på att köpa bil på kungens kurva, åk och kolla ordentligt. Men med tanke på omdömena här kanske man bara ska låta bli. Synd att jag själv inte såg det innan.

/Besviken ”kund”

26 febbraio 2025

Hej Marcus,

Tack för att du tar dig tiden att delge din upplevelse.

Om du önskar mer hjälp i ditt ärende får du gärna återkomma till oss i ett privat meddelande.

Vi tar din feedback på största allvar.
Önskar dig en fortsatt fin dag!

Med varma hälsningar

Enkel försäljning

Enkelt med bara behöva uppge regnr o milantal. Snabb återkoppling med pris på bilen. Test på anläggning o därefter kontrakt o överföring av pengar till eget konto på mindre än en timme

5 marzo 2025

Hälsningar Sara, Bilia Outelt

Bilförsäljning

Sålde min bil till Bilia Kista och fick utmärkt service av Emelie. Hon vägledde mig i alla steg och jag fick ett genuint och ärligt intryck av henne samt hög servicenivå!

17 gennaio 2025

Hälsningar Sara, Bilia Outelt

Sälja vår xc60

Skulle sälja våra Volvo xc60 många ville köpa den men jag sålde den till bilia outlet Rasheed Kahin inköpare väldigt kunnig och trevligt bemötande bra bes man inga på hittade fel jag är väldigt positiv bilia outlet satt in pengarna direkt 2min sen va pengarna på kontot det kändes tryggt mvh Torgny Irlander

4 marzo 2025

Hälsningar Sara, Bilia outlet

Toppen bemötande av Emelie och Ertan

Toppen bemötande av Emelie och Ertan
Tack för en smidig affär 👍🏻👍🏻👍🏻

5 marzo 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för ditt fina omdöme och stjärnorna 🔅
Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse och ser framemot att välkomna dig vid nästa besök.

Önskar dig en fin dag!
Tova
Bilia Outlet

Valutata 5 stelle su 5

En service som denna har jag aldrig…

En service som denna har jag aldrig fått innan. Kahin Rasheed var behjälplig och tillgänglig för frågor. Hans kollegor Baris och Ertan var också super.

Grymt bra personal på Bilia Outlet - Kungens Kurva 🙏🏻

4 marzo 2025

Hälsningar Sara, Bilia Outlet

Valutata 1 stelle su 5

Beställde en bil på Bilia outlet och…

Beställde en bil på Bilia outlet och fick order bekräftelse och att dom skulle återkomma och göra klart allt för försäljningen jag väntade ca 5 dagar på att dom skulle återkomma och göra klart köpet men ingen hörde av sig då åkte jag dit för att slutföra köpet och när jag kom dit sa dom att dom precis hade sålt bilen till en annan! Känns inte som en seriös bilfirma.

2 marzo 2025

Hej Håkan,

Tack för din feedback, all feedback är viktigt för oss på Bilia så därav ser vi gärna att du återkommer i ett privat meddelande till oss med information kring din upplevelse och kontaktuppgifter så att vi kan se vidare på detta.

Julia, Bilia

Myglare

Vann budgivningen på en bil ingen hörde av sig, utan dom la ut den på nytt fast utan att visa alla brister som va i förra annonsen.

Priset hamnade under reservationspris men man bjuder väl inte över sig själv? utan man förväntar sig att någon ringer och förhandlar.

26 febbraio 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för din feedback, all feedback är viktig för oss på Bilia!

Vi ser gärna att du återkommer till oss i ett privatmeddelande med mer information kring ärendet, registreringsnummer och dina kontaktuppgifter så kan vi ta det vidare till ansvarig för berörd avdelning och be denne att återkomma till dig.

Varma hälsningar
Tova
Bilia Outlet

Varning för Bilia Outlet Värnhem

Vi köpte en bil från Bilia Outlet Värnhem, men kort efter köpet började vi få problem med motorn. När vi kontaktade dem försökte de först lägga ansvaret på oss, trots att felet fanns redan vid köpet. Det blev en lång och jobbig process, och vi var tvungna att lägga ut pengar på olja och taxi eftersom bilen inte fungerade som den skulle.

Till slut gick de med på att ta tillbaka bilen, men de drog av pengar för miltalen vi hade kört, så vi fick inte tillbaka hela summan vi betalat.

Om du hamnar i en liknande situation, ge inte upp! Du har rättigheter som konsument. Om bilhandlaren vägrar ta ansvar kan du ta ärendet vidare till Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Ett tips är också att använda ChatGPT för att få vägledning kring dina rättigheter och hur du kan gå vidare.

Jag rekommenderar att alla som funderar på att köpa bil här är försiktiga, dokumenterar allt och ser till att de känner till sina rättigheter.

12 febbraio 2025

VARNING FÖR BILIA

VARNING FÖR BILIA – UNDER ALL KRITIK!

Jag köpte en bil på distans från Bilia den 14 januari, i tron att jag handlade från ett seriöst och tryggt företag. Det visade sig vara ett stort misstag. Bilen levererades med gravt slitna bromsar och visade sig ha sju elektroniska fel – något som aldrig nämndes vid köpet. Trots detta har Bilia hanterat ärendet med total nonchalans.

Efter många samtal och frustration fick jag lämna in bilen på Bilia Malmö den 24 januari, och köpet skulle hävas. Jag har sedan dess väntat på min återbetalning på 185 000 kr. Det har nu gått över två veckor, och jag får ingen återkoppling trots dagliga försök att nå Patrik, som ansvarat för mitt ärende. Han har konsekvent ignorerat mejl, sms och samtal, och brutit löften om återbetalning. När jag idag kontaktade ekonomiavdelningen fick jag veta att de inte ens fått information om utbetalningen – trots att Patrik påstått att den skulle ske.

Jag har fyra små barn och är beroende av en bil, men står nu utan både bil och pengar. Att en stor aktör som Bilia behandlar sina kunder så här är fullständigt oacceptabelt. Om du funderar på att köpa bil här, tänk om!!!

7 febbraio 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Vi beklagar över din upplevelse hos oss och vi ser gärna att du återkommer i ett mejl till oss på bilia.nu@bilia.se med denna informationen samt dina kontaktuppgifter så vi kan se vidare på detta och ta ärendet till en ansvarig på berörd anläggning.

Ha en fin dag!
Hälsningar,

Högsta betyg

Högsta betyg!
Vi köpte en fin bil av Ermal på Bilia Outlett i Trollhättan och allt gick jättebra! Vill ge Ermal och hans kollegor högsta beröm och betyg.

1 febbraio 2025

Amanda
Bilia Kundservice

Varning

Varning – Extremt Dålig Service och Oseriöst Företag!

Jag köpte en bil från Bilia via auktion för 240 995 kr, och hela upplevelsen har varit en katastrof. Här är varför jag aldrig kommer att rekommendera detta företag:

1. Lurad av felaktig information – blev tvungen att sälja min bil i onödan

Innan jag la bud på bilen lovade kundtjänst att bilen var redo för leverans inom 2–3 dagar efter auktionen. Jag litade på den informationen och sålde därför min gamla bil. Hade jag vetat att leveransen skulle ta 10 dagar istället för 1–3 dagar, hade jag aldrig sålt bilen så snabbt.

2. Usel kommunikation – fick jaga dem ständigt

Under dessa 10 dagar ringde jag upprepade gånger utan att få svar. När jag åkte till deras anläggning flera gånger för att få information fick jag inga tydliga besked – bara ursäkter och bortförklaringar. Det är inte kundens jobb att jaga ett företag för att få grundläggande information.

3. Extra kostnader för hyrbil – ingen kompensation

Eftersom jag blev utan bil var jag tvungen att hyra en bil, vilket blev en oväntad kostnad för mig. Dessutom hade de sagt att om jag var sen att hämta bilen skulle jag behöva betala 500 kr per dag, men när de var sena var det plötsligt ingen som pratade om kompensation. Otroligt dåligt bemötande!

4. Spräckt vindruta – dolt fel som inte fanns i protokollet

När jag äntligen fick hämta bilen upptäckte jag att vindrutan var sprucken – något som inte fanns med i protokollet. De drog bara av självrisken men vägrade ge någon ersättning för besväret, trots att jag pratade med deras chef.

5. Smutsig bil – fick själv betala för rekond

När jag kom hem och tog ut däcken insåg jag att bilen var full av skräp och smuts. Det var torkade tuggummin, damm och smuts överallt, och ingen hade ens brytt sig om att dammsuga bak i bilen. Det första jag fick göra var att lämna in bilen på en rekond för 1 800 kr för att få den i ett acceptabelt skick.

6. Obefintlig kundservice – ingen hjälpte mig

Varje gång jag kom till deras anläggning var det jag som fick leta efter personalen. Ingen hälsade, ingen frågade om jag behövde hjälp, och jag fick stå och vänta länge innan någon ens brydde sig om att prata med mig. Det hände varje gång, inte bara den dagen jag hämtade bilen. För ett företag av den här storleken är det oacceptabelt att behandla kunder på det här sättet.

7. Ingen kompensation – inte ens auktionsavgiften

Trots allt strul, extra kostnader och den stress de orsakat mig, kunde de inte ens bjuda på auktionsavgiften som en liten kompensation. Det visar tydligt att de inte bryr sig om sina kunder.

Slutsats – Välj ett seriösare företag

Jag kan inte rekommendera Bilia. De ger felaktig information, tar inget ansvar och hanterar kunder på ett oacceptabelt sätt. Hade jag vetat detta i förväg hade jag hellre betalat lite mer hos ett seriösare företag för att få en trygg och professionell affär.

Betyg: 1/5 – och den enda stjärnan är för att jag faktiskt gillar bilen. Annars hade det varit 0.

5 febbraio 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Vi beklagar över din upplevelse hos oss och vi ser gärna att du återkommer till oss i ett mejl till bilia.nu@bilia.se med denna information så att vi kan ta detta vidare till ansvarig på anläggningen.

Ha det fint!

Valutata 1 stelle su 5

Fruktansvärt oseriösa och begreppet…

Fruktansvärt oseriösa och begreppet ”Outlet” kommer till sin fulla rätt! Saknar kunskap om så gott som alla bilar de annonserar och i merparten av fallen jag varit i kontakt med dom så är det direkt felaktig information som lämnas avseende framförallt årsmodell. Det i kombination med att personalstyrkan verkar bestå av mestadels juniorer och rufflare doftar bara lurendrejeri.

31 gennaio 2025

Snabb tydlig affär

Snabb tydlig affär, bra pris på mitt inbyte och mycket trevlig och proffsigt bemötande.

9 gennaio 2025

Hälsningar Sara, Bilia Mercedes

Snabbt, smidigt, enkelt, proffsigt

Fick kontakt via Blocket. Fick relevant bud direkt. Emelie var bra förhandlare, gav rimligt pris för min bil, men inte för mycket heller. (Skulle anställa henne alla dagar i veckan.) Alltid trevligt och vänligt. På plats gjordes test och genomgång. Småsaker som ej drog ner priset. Snabb betalning på plats. Alla nöjda och glada. Stort tack Emelie. Superproffsig och serviceminded. Rekommenderas starkt! Keep up Emelie 🤛🏻

22 gennaio 2025

Risposta di Bilia Outlet AB

Tack för dina fina ord och stjärnor!

Ha en fantastisk dag!
Med vänliga hälsningar Nina, Bilia Outlet

Bilia Outlet Axel Arinbjarnarson

Vi var ute och körde runt i Malmö på diverse bilfirmor, tanken var att byta in våra 2 bilar för att köpa 1 nyare bil då jag fått tjänstebil.
När vi kom till Bilia outlet så fanns där först och främst en hel del olika och väldigt fräscha/fina bilar att titta på.
Allt flöt på och vi provkörde 3 olika bilar, hade lite svårt att bestämma oss då alla 3 var lika fina.
När vi väl bestämt oss för vilken bil vi ville köpa så fick vi träffa Axel Arinbjarnarson ( deras säljledare)
En superhärlig och väldigt lyhörd person.
Han hjälpte oss med allt från inbyte till Nyköp och försäkringar.
Dessutom fick vi väldigt rimligt betalt för våra 2 äldre bilar.
En fantastisk upplevelse från början till
slut.
Nästa bilbyte kommer ske på samma ställe.
Ger Bilia Outlet högsta betyg på alla håll.
Kan verkligen rekommendera Axel när ni ska byta bil nästa gång //Tobias Widelöv

10 gennaio 2025

Hej Tobias,

Hälsningar Sara, Bilia Outlet

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più