Jeg skrev lørdag formiddag, at jeg havde et punkteret hjul på min ladcykel. Jeg er mega afhængig af den cykel, da jeg ellers ikke kan aflevere mine børn i børnehave. Jeg skrev, at jeg skulle bruge de... Leggi di più

Jeg bestilte bikerunner til min datters cykel der er punkteret. Bestillingen er lavet i går men jeg hører ikke noget fra runneren, selvom der på hjemmesiden står at de kommer dagen efter hvis bestil... Leggi di più

Jeg bestilte lapning af min cykel og få timer senere var opgaven løst helt perfekt. Hurtigt og meget nemmere end at bestille tid på et cykelværksted, slæbe en flad cykel flere kilometer og vente en ug... Leggi di più

Jeg bestilte 2 x dæk- og slangeskift hos jer og fik allerede efter 2 timer en cykelmekaniker ud. Han klarede hurtigt det med dækkene og slangerne og efter jeg havde prøvekørt den, tog han afste... Leggi di più

1. Officina di riparazione biciclette

Lad bare cyklen blive stående, hvor den er punkteret, og sørg for der er fri adgang til det hjul der skal lappes. Bestil en Runner , og vedhæft et billede af din cykel til din bestilling. En Runner kan komme på en specifik tidspunkt, eller hurtigst muligt. Vi lapper, skifter slange eller dæk. Betal efterfølgende via MobilePay.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Min ladcykel punkterede.

Min ladcykel punkterede.
Gode priser, god service, nemt og bekvemt.

25 febbraio 2022

Tusinde tak Lasse :-)

Skide træls.

Bestilte tid lørdag morgen 8.43 til lapning af min ladcykel! Får en mail om at der kommer en kl 15.45 søndag. Klokken er nu 19.23 og min cykel er stadig ikke lappet. Og skrev endda i bestillingen at jeg skulle bruge cyklen mandag morgen. Og har både ringet og mailet ham som var sat til at løse opgaven uden svar. Kundeservice skriver at de prøver at få fat i ham men det har stadig ikke løst problemet selvom jeg kontaktede dem kl 18.00.

20 febbraio 2022

Risposta di BikeRunner

Hej Susanne, vi beklager meget din oplevelse om søndagen. Din Runner var ikke at få fat i, og han havde også andre aftaler han ikke havde dykket op til. Det vist sig faktisk at han havde været med en om ulykke:-(. Det er virkelig svært, hvis ikke umuligt for os, at finde en ny Runner så sent søndag aften - det beklager vi. Men vi synes det er fair at nævne i din anmeldelse at der så kom en Runner hurtigst muligt dagen efter. Bh BikeRunner

Bikerunner kan anbefales 👍🏻

Jeg vil gerne anbefale Bikerunner. De kommer hjem til dig privat og laver cyklen på stedet. Vores runner var en meget venlig fyr, der lavede mere på cyklen end vi havde bedt om. Og til en meget rimelig pris.
Vil helt sikkert bruge dem igen næste gang.

19 febbraio 2022

Tusinde tak Anette!

Ikke engang en skriflig aftale om pris holder

På trods af klar mailkommunikation omkring pris ved skift fra alm. dæk til Tannus dæk ved Bikerunner, får jeg efterflg. oplyst en noget dyrere pris, da Bikerunner har fejlkommunikeret med runneren. De fastholder den dyre pris og mener, at jeg som kunde skal lastes for deres fejlkommunikation og derfor skulle betale den dyre pris. Ordren blev dog ikke gennemført, da jeg mener, at det er urimeligt, når man har skriftligt har fået en fast pris direkte fra Bikerunner, som har kommunikeret med runneren og ikke på noget tidspunkt er blevet oplyst om, at prisen kun var vejledende eller et overslag.

Kan supplerer med at Bikerunner i mail spørger til dækstørrelse og at de selv oplyser, at de er bekendt med at der er tale om hele dæk, da jeg oplyser dem om dette i mailkorrespondancen, så der kan vist ikke være tvivl om noget her.

7 febbraio 2022

Risposta di BikeRunner

Hej Linn, du skriver til os med en forespørgsel på pris ift. Tannus dæk, som ellers ikke er noget vi har "på menuen". Vores support prøver dog at finde ud af hvis dette er noget vi kan hjælpe dig med alligevel, og kontakter en Runner omkring det. Da der mangler information om eksakt hvad som skal laves, så tror Runneren at du vil have påsat Tannus punkteringsbeskyttelse (som man sætter under sine almindelige dæk, og det tager ca 20 minutter pr dæk), og giver en pris på det. Når du så vel har lavet din ordre, og det fremgår at du vil have monteret "fulde" Tannus dæk - dvs helt slangefrie dæk (tager en time at montere), så kontakter vi dig umiddelbart og forklarer fejlen. Vi giver dig ydermere 200kr rabat på det reelle pris på opgaven, baseret på dette. Og vi giver dig selvfølgelig mulighed at aflyse, til trods af at Runneren er på plads, hvilket du så vælger at gøre. Vi er derfor lidt uforstående overfor den kraftige reaktion vi fået fra dig med melding her, samt flere emails og sms, da vi ikke rigtigt ved hvor meget anderledes vi kunne håndteret situationen. Vi beklager selvfølgelig at du fik forkert pris til at starte med, men det var jo grundet manglende information ift. hvilken opgave du ville have udført. Bh BikeRunner

Not again

We have had someone patch a hole three times now. And twice it has turned out to just give us more work, because once the bike tube exploded the following day and the second time the bike was flat when we went to pick it up an hour after it was supposedly fixed. We have used this service out of pure need, but doubt I will ever do it again.

4 febbraio 2022

Risposta di BikeRunner

Hej Signe, vi beklager meget at din lapning ikke holdt. Men det kan desværre ske, når man opererer "på gaden". Vi synes dog det vil være fair hvis du nævner det faktum at vi umiddelbart tilbudt at komme ud igen når du kontaktede os (hvilket du afslog fordi du allerede havde taget den til en cykelhandler). Og til trods af at din Runner ikke er nødsaget til at gøre det (da han opretholder vores garanti på 5 dage og tilbyder at komme igen), så valgt han aligevel at betale dine penge for lapningen tilbage. Bh BikeRunner

Sådan en dejlig service

Sådan en dejlig service! Var så taknemmelig at de kunne organisere så hurtig et dækskift på en stor klodset ladcykel.
Kan varmt anbefales.

27 gennaio 2022

Tusinde tak Camilla!

Glimrende oplevelse

Glimrende oplevelse. Guiseppe kom samme eftermiddag og ordnede et punkteret dæk på min ladcykel.

Kan godt anbefales.

27 gennaio 2022

Tusinde tak Kalle!

Jeg skrev til morgen om et fladt dæk og…

Jeg skrev til morgen om et fladt dæk og her til aften er det klaret.
Fantastisk service og Bikerunner har min varmeste anbefaling.
Det er ikke sidste gang vi benytter os af deres service.

10 gennaio 2022

Risposta di BikeRunner

Tusinde tak Charlotte:-) !

Effektivt, hurtigt og fair pris

Jeg har brugt servicen 2 gange. Og begge gange, har det været til UG. Senest - torsdag aften kl 17:30, hvor der kommer en Bikerunner 10 min og skiftet slangen.

Prisen er fair og konceptet er stærkt. Kan kun anbefales ud fra mine nuværende erfaringer.

6 gennaio 2022

Tusinde tak Anders :)

Virkelig god service

Virkelig god service, kontaktede bike runner da min datter skulle bruge sin cykel mandag morgen, der kom en ung mand cyklende og fiksede cyklen til en utrolig god pris søndag, så den var klar mandag morgen 👍🏻

17 dicembre 2021

Tusinde tak Karina! :-)

Ufattelig dårlig kundeservice.

Rettet fra 1 stjerne til 2.

Jeg betalte 269kr for at få lappet et cykeldæk, og efter blot 50 meter var dækket fladt igen.
Kundeservice nægter at refundere pengene, og deres garanti gjaldt sjovt nok ikke.
Tror aldrig jeg har oplevet dårligere kundeservice i mit liv. Blev grint af over jeg gerne ville have pengene tilbage.

Når det er sagt, så efter at have kontaktet chefen for Bike runner, så blev min cykel repareret igen(gratis), og jeg kunne igen bruge cyklen.

17 dicembre 2021

Risposta di BikeRunner

Hej Peter - din beskrivelse er ikke helt retvisende.. Ift. hvad kundesupporten initialt kommunikerede til dig ift. garanti så var det en misforståelse omkring hvad der sket hvornår. Din Runner har ikke gjort noget galt i dit forløb - omvendt har han brugt tid på 2 spildte besøg hvor du og cyklen ikke var til stede (som han valgt at ikke fakturere for, til trods af at han havde ret til det), og ekstra service på din cykel som at fikse din håndbremse gratis. Både ham og os beklager selvfølgelig meget at første punkteringsreparation ikke holdt (hvilket var en ny slange for 269kr, ikke en lapning) - men din Runner har hele tiden sagt til dig at han ville opretholde garantien, ligesom BikeRunner også sagt når der kom overblik på hvad der egentlig havde sket hvornår i denne sag. Bh BikeRunner

Super nemt og effektivt

Super nemt og effektivt.
Tog et billede af min cykel fra siden og et af dækstørrelsen. Så oprettede jeg en sag på Bikerunner, og kort tid efter bekræftede de, at en Bikerunner ville komme og skifte cykelslange på min arbejdsplads....Venlig mand kom og skiftede cykelslange og alt dette til et meget rimeligt beløb.

13 dicembre 2021

Tusinde tak Johnny! :-)

Jeg har allerede anmeldt jer en gang

Jeg har allerede anmeldt jer en gang, men jeg laver gerne denne nu hvor I opfordrer til det.

I er hurtige og insisterende når I skal i kontakt med kunden, men så snart servicen ikke lever op til hvad I lover, så går I under jorden og er ikke til at komme i kontakt med.

Fremover vil jeg benytte mig af de fysiske cykelforhandlere, de er til at få fat på.

13 dicembre 2021

Hej Frederikke,
Vi har prøvet uden held at gå i dialog med dig omkring dine 2 (!) anmeldelser her omkring den samme sag - men er desværre fortsat forvirrede og uforstående hvorfor du har skrevet som du har skrevet. Vores Runner har din cykel færdig indenfor 1,5 time efter du har bestilt. Om aftenen sender du en sms til os hvor du tror du skriver til din Runner - hvor du skriver at den er flad igen. Når vores support går på kl 09 tager de umiddelbart fat i din Runner, hvilket vi sendt screenshots på til dig for at prøve at bevise at vi på ingen måde ignoreret dig. Din Runner melder tilbage at han kommer til dig igen - og vi skriver en sms til dig kl 11.26 (dvs. før du skriver denne anmeldelse) og kommunicerar ydermere med dig flere ganger den dag. Din Runner er på plads 12.50 og konstaterer at der er begået tydeligt hærværk på din cykel, vi sender dig flere billeder der tydeligt viser at både slange og dæk er skåret op. Så din Runner har ikke gjort noget galt, og han skifter slange og dæk til dig. Fra vores perspektiv har både support og Runner arbejdet hurtigt i din sag, for at hjælpe dig med den trælse situation med at være punkteret og få begået hærværk, og vi har til trods for forsøg ikke kunnet få en forståelig forklaring til at du har skrevet som du gjort her. Vi håber du vil gøre det. Bh BikeRunner