Jeg skrev lørdag formiddag, at jeg havde et punkteret hjul på min ladcykel. Jeg er mega afhængig af den cykel, da jeg ellers ikke kan aflevere mine børn i børnehave. Jeg skrev, at jeg skulle bruge de... Leggi di più

Jeg bestilte bikerunner til min datters cykel der er punkteret. Bestillingen er lavet i går men jeg hører ikke noget fra runneren, selvom der på hjemmesiden står at de kommer dagen efter hvis bestil... Leggi di più

Jeg bestilte lapning af min cykel og få timer senere var opgaven løst helt perfekt. Hurtigt og meget nemmere end at bestille tid på et cykelværksted, slæbe en flad cykel flere kilometer og vente en ug... Leggi di più

Jeg bestilte 2 x dæk- og slangeskift hos jer og fik allerede efter 2 timer en cykelmekaniker ud. Han klarede hurtigt det med dækkene og slangerne og efter jeg havde prøvekørt den, tog han afste... Leggi di più

1. Officina di riparazione biciclette

Lad bare cyklen blive stående, hvor den er punkteret, og sørg for der er fri adgang til det hjul der skal lappes. Bestil en Runner , og vedhæft et billede af din cykel til din bestilling. En Runner kan komme på en specifik tidspunkt, eller hurtigst muligt. Vi lapper, skifter slange eller dæk. Betal efterfølgende via MobilePay.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Super dejligt nemt og billigt

Super dejligt nemt og billigt.
Jeg havde to flade dæk, klikkede mig ind og en time senere havde jeg en aftale om at en Bikerunner ville fikse mine dæk hjemme hos mig iløbet af et par dage - og endda mens jeg selv var på arbejde.
Virkelig nemt og super service

30 giugno 2022

Tusinde tak Signe:-)!

jeg bestilte skift af slange og dæk

jeg bestilte skift af slange og dæk. runner var hurtigt ude og kort tid efter for jeg en besked om at cyklen er klar. jeg køre på cyklen 1 gang og bruger den så ikke i nogle dage. da jeg så skal brugen cyklen igen er den flad. jeg går d.d. til en rigtig cykelsmed som fortæller at det ikke er en ny slange der sad på og viser mig så slangen hvor man kan se at der sidder en lap på. jeg kontakter bikerunner som hårdnakket at den er skiftet. de sender mig billede af den påstået skiftet slange og fortæller at den slange der er blevet skiftet til har en dunlop ventil de sender mig et billede af dækket men på det billede kan man tydeligt se at det er en racingventil der sidder på. jeg sender så billede og video af den gamle slange og den jeg har fået skiftet idag hos cykelsmeden hvor det er en racerventil som der også sad på den gamle slange. da jeg så prøver at kontakte dem igen via. sms er jeg blokeret. undervejs i kommunikationen beder de nr. til cykelsmeden så de kan høre det fra anden side. da jeg spørger ind til om de har kontaktet cykelsmeden så siger de nej det er ikke nødvendig da runner har sendt et billede til mig med den nye slange og dæk. det er seriøst dårlig service og vil aldrig anbefale dem til nogen ever.

29 giugno 2022

Hej Allan,
Vi beklager at din cykel punkteret igen efter vi var ude. Men vi har jo 5 dages garanti på punktering, så vi ønsker at du havde kontaktet os umiddelbart i stedet for. Nu - her 3 uger senere - så sender du et billede af en slange med en raceventil og siger at din mekaniker har sagt at slangen ikke blevet skiftet, fordi der sidder en lap på. Vores Runner har taget billeder af din cykel både før og efter hans reparation. Vi tror først at det er en dunlop-ventil der sidder på bagefter på Runnerens billede - men det er svært at se. Det kan sagtens være en racaeventil på begge slange. Men vores Runner i din sag laver 10-12 cykler om dagen, og han vil aldrig finde på at ikke skifte en slange, når det er det der er bestilt. Ydermere har han jo skiftet dækket, hvilket alle er enige om - og har dermed haft hjulet af, og det giver ingen mening at han ikke skulle have skiftet slangen også. Det har aldrig nogensinde sket før. Man kan ydermere se på billederne at du feks. ikke har en sort hat på inden, men det har du efterfølgende etc. Vi vil også pointere at vi på ingen måde har blokeret dig - vi har skrevet mange beskeder frem og tilbage med dig hele dagen. Igen - så beklager vi virkelig meget at din cykel punkterede igen - og vi ønsker du havde kontaktet os når det sket, i stedet for nu snart en måned efterfølgende - fordi så havde vi bare kunnet komme til dig umiddelbart og fået det fikset igen uden omkostning. Bh BikeRunner

Dyr regning for samling af cykel

Ikke en god oplevelse.. købte cykel som skulle samles. 349 kr lød som en god pris. Den pågældende runner kom for sent og jeg havde udtrykkeligt bedt om at cyklen skulle være klar kl 12, da jeg havde en aftale.
Men det skulle vise sig at være langt dyrere. Cyklen blev samlet men kunne ikke køre da et eller andet gik galt med samling af bremser og gear. Klagede og næste dag kom manden igen og lavede den påny. Troede nu at alt var godt. Men nej - gear var ikke justeret / monteret korrekt. Gear nr 7 føltes som gear 2. Har nu været hos cykelsmed for at få rettet op på tingene. Så den billige regning på 349kr blev til 649kr. Vælger ikke bikerunner igen.

21 maggio 2022

Hej Lene,
Det er vi kede af at høre :-( Vi troede at alt var som det skulle efter andet besøg. Vi havde selvfølgelig kommet ud igen, hvis du havde kontaktet os. Vi beklager meget oplevelsen, og hvis du kontakter vores support på info@bikerunner.dk så vil vi gerne kompensere dig med et gavekort, såfremt du ønsker - så vi forhåbentlig kan få chancen at rette op på oplevelsen en anden gang. Bh BikeRunner

Jeg bestilte 2 x dæk- og slangeskift…

Han klarede hurtigt det med dækkene og slangerne og efter jeg havde prøvekørt den, tog han afsted.

Jeg oplevede dog lidt problemer med gearene efterfølgende, og skrev til jer igen. Han har lige været forbi og indstille dem korrekt og nu spiller det hele.
Stor ros til jeres cykelmekaniker Matías som har været super professionel hele vejen igennem.

Vil anbefale jeres service fremadrettet, da det bare fungerer!

11 maggio 2022

Tusinde tak Nicklas!

Fuldstændig fantastisk service

Fuldstændig fantastisk service. Kom inden for en time her til formiddag og gav en meget høj service udover hvad der var forventet. Så nemt for os som kunde - kæmpe anbefaling 💪🏻 til konceptet, men i særdeleshed til Vasile, der var vores runner.

11 maggio 2022

Tusinde tak Majken!

Hurtigt og godt

Hej! Jeg havde også en super oplevelse med Vasile-Alexandru. Han var først og fremmest hurtig i sin lapning (baghjul på en el ladcykel er ikke det nemmeste i verden, skulle jeg hilse at sige fra mine ti tommelfingre), han var grundig og besvarede mine spørgsmål. Og vigtigst af alt. Cyklen spiller. Selvom jeg jo ville ønske, jeg aldrig fik brug for cykelservice igen, så regner jeg alligevel med, det ikke bliver sidste gang, jeg benytter mig af bikerunner eller Vasile-Alexandrus assistance!

2 maggio 2022

Tusinde tak Jonas!

De bedste

Der er for seje jeg kontaktet dem lørdag aften kl 19.30 og samme aften kl 20.30 var min cykel lappet og klar

23 aprile 2022

Tusinde tak Lasse :-)

Jeg skulle have bikerunner til at…

Jeg skulle have bikerunner til at skifte to slanger og dæk på min cykel. Min runner kom dog ikke på det aftalte tidspunkt. Jeg måtte flere gange rykke min runner og høre hvornår han var på min adresse, så jeg brugte en del af min weekend på at vente på min runner.
Efter første reparation konstaterede jeg at slangen i bagdækket var flad - jeg pumpede slangen op, men den var igen flad 3 kilometer senere. Runner var således ude og skifte slangen igen på Bikerunners regning.
Efterfølgende kan jeg dog konstatere at kæden på cyklen hænger noget løs. Kæden “knækker” i gearene og hopper af efter kort tid på cyklen.
Bikerunner vil ikke løse dette problem, da det ligger uden for garantiperioden på de 5 dage (det er 8 dage siden min runners 2. visit og jeg har først skulle bruge cyklen nu).
De har foreslået at runneren kigger på det for at vurdere om han har lavet en fejl. Hvis han ikke mener han har lavet en fejl så skal jeg betale for servicegebyr og eventuel service af cyklen - jeg er dog ikke interesseret i at runneren nu skal kigge på min cykel for 3. gang, og jeg skal betale for at få løst et problem afledt af en reparation hos bikerunner.
Det eneste jeg kan sige er at mit oprindelige problem er “løst” men nu skal jeg ud og betale flere penge for at få løst mit problem med min kæde og mine gear.~
EDIT efter svar fra bikerunner.
Det er fair nok at de tilbyder et gavekort som kompensation for hændelsen, men jeg er overhovedet ikke interesseret i at bruge Bikerunner fremadrettet efter denne oplevelse.

21 aprile 2022

Risposta di BikeRunner

Hej Lars, vi beklager meget din oplevelse. Jeg har gennemgået kommunikationen mellem dig og vores support, og jeg kan se at vores tilbud ift. løsning har været meget underligt formuleret. Hvis du har problemer med din kæde, som kan have med den oprindelige reparation at gøre - så har dette ikke noget med vores garanti på punktering på 5 dage at gøre, men en sådan fejl er du selvfølgelig velkommen at melde også efter det. Og så kommer vi selvfølgelig ud og kigger på det. Supporteren har bare prøvet at forklare at såfremt problemet ikke er afledt af den oprindelige reparation, så havde det jo så medført en omkostning med at få det fikset. Hvis det omvendt var det, så skulle du selvfølgelig ikke betale noget for det. Men jeg forstår selvfølgelig at hele oplevelsen var frustrerende for dig, og samlet set ikke en god oplevelse - det er vi meget kede af, og beklager meget :-( Vi vil gerne tilbyde dig et gavekort som kompensation for oplevelsen, hvis du ønsker dette så blot skriv en mail til os, så sender vi det afsted! Bh BikeRunner

En fantastisk oplevelse ..

En fantastisk oplevelse ... Runner var punktlig ..jeg har fået skiftet 2 slanger ...og justeret et støtteben ..de gamle slanger lå fremme så jeg kunne se de var skiftet ... Runner var høflig og imødekommende... Det er klart en service vi kommer til at bruge igen ..

21 aprile 2022

Tusinde tak Pia :-)

God service!

God service!
Super nemt, og hurtig servise.
Rigtig flink "runner".
Alt er lavet som ønsket.

10 aprile 2022

Tusinde tak Line :-)!

Ringede ind fredag og de anviste jeg…

Ringede ind fredag og de anviste jeg skulle udfylde formular også kom de i dag det var intet problem så tidligt på dagen at finde tid

Efterfølgende ringer de og siger de ikke kan garantere det i dag..

Spild af tid og har ikke styr på montørernes tidsplan eller andet

25 marzo 2022

Hej Thomas,
Vi beklager hvis du har fået ufuldstændige oplysninger når du har ringet ind første gang til vores support. Vores normale tidshorisont er at hvis man bestiller inden kl 10, så kan vi typisk have cyklen fikset inden dagen er omme, hvilket også står på vores hjemmeside. Hvis det kan lade sig gøres hurtigere, så gør vi selvfølgelig det - men det kommer meget an på område og dag. Jeg kan se at du har lavet en ordre efter kl 10 igår, men ydermere også at der manglede adresse på din ordre, og at du har sat deadline til 13.30. Supporten ringer dig så op igen for at bede om en adresse, og meddele at det nok desværre bliver svært at lade sig gøres inden kl 13.30 (som ved den tidspunkt er om 1.5 timer). Der vælger du så at aflyse ordren helt. En Runner er ikke en ansat mekaniker hos BikeRunner. De er selvstændige cykelkyndige personer, så vi har så at sige ikke deres skema, og kan booke dem ind på den måde. BikeRunner er en platform der sætter din ordre i udbud hos dem, og den Runner der er tilgængelig tager den så. Og vi kan derfor kun 100% svare ift. eksakt hvornår det kan lade sig gøres først når en korrekt ordre er sendt ud i netværket, dvs når de Runners er der har taget stilling til den. Det havde ikke nødvendigvis været umuligt at nå din ordre inden kl 13.30 (eller senere på dagen hvis det ev var en mulighed) - men da den ikke indholdt nogen eksakt adresse, og du aflyst 5 min efter den fik det - så havde de desværre aldrig helt mulighed for at svare på det. Hvis du stadigvæk har brug for hjælp er du mere end velkommen at tage fat i os igen, så kunne vi feks komme her i løbet af weekenden hvis det er en mulighed?
Bh BikeRunner

Virkelig god service

Virkelig god service, nemt at bestille, kom dagen efter, venlig cykelsmed, professionel arbejde og utrolig billigt

23 marzo 2022

Tusinde tak Charlotte:-)!

Great concept, great service

I really appreciated my contact with Bike Runner. Fast, effective, professionally well informed, and polite service. Great that they come to my address rather that my having to load my bicycle into my car drive to the workshop and having to return some days later to pick it up.

22 marzo 2022

Risposta di BikeRunner

Thank you very much Bent :-)!

Svar på nedenstående trustpilot - grundet løgn i deres svar

Sjovt du kommenterer på, at I har svaret på alle 21 mails, men du mangler da både at svare på de sidste 5-6 mails, et opkald og Messenger - utroligt du har samvittighed til at lyve (ville ønske man kunne vedhæfte billeder her!!). Derudover handler hans andet besøg jo ikke om, at han har forbiset noget, men at han har rykket/kommet til at rykke på fælgbåndet ved første forsøg, og derfor punkterer den igen efter halvanden dag. Jeg har en sms fra runneren, hvor han skriver at den skal skiftes, men det gør han jo ikke - hvordan vil I forklare det?
Yderligere så har jeg jo været ved en anden cykelhandler, som netop kommenterer på, at fælgbåndet skulle være skiftet ved runnerens andet besøg, men det gjorde runneren ikke - og derfor er den punkteret igen, samt fælgbåndet er helt ødelagt ( som er jeres fejl!!).
Du skriver også, at du tilbyder, at I vil kigge på cyklen igen, men det er jo noget jeg skal finansiere, hvis I skal ordne den - hvilket strider imod købeloven, grundet at I har ødelagt fælgbåndet/ikke ordnet det ved andet besøg, og nu er samme fejl så opstået igen.

Jeg forventer fortsat svar på mine mails, og ikke blot at du svaret her på trustpilot!!

22 marzo 2022

Kære Cecilie,
Vi har svaret på majoriteten af de næsten 30 emails og forskellige henvendelser som du har gjort til os ift. din ordre, og vi har også svaret dig på de 2 anmeldelser på den samme ordre du har gjort her inde på Trustpilot. Vores svar er desværre uændret, beklager. Der er ikke længere garanti desværre på punkteringsreparationen. Den ekstra reparation der blev lavet på dit fælgbånd fik du uden omkostning, så der er ikke nogle penge at betale tilbage for den. Der er ikke nogen sandsynlig grund til din påstand at det er din Runner der skulle have ødelagt dit fælgbånd. Fælgbåndet er så at sige ikke involveret på den måde at det bliver beskadiget, i processen af at skifte slange. Det er jo omvendt din Runner der opdager og påpeger dette problem for dig, og prøver uden omkostning at hjælpe dig med dette og reparere det. Hvis den reparation så ikke har lykkets og blev ved med at holde - og der har opstået problemer igen (sandsynligvis grundet problemer så i din fælg - feks at der er brug for hjuloprettelse, justering af egrer etc), så beklager vi det - men det er jo som sagt ikke noget du har betalt for. Det eneste vi således kan tilbyde dig er at komme ud igen og se hvad roden til problemet kan være i din fælg/hjul eller egrer. Vi har ikke sagt noget om pris ift. det. Vi vil gerne tilbyde at vurdere problemet for dig uden omkostning. Når vi har gjort det, så kan vi så give dig et fair tilbud på løsning, som du kan acceptere eller ikke. Men da dette jo er en helt anden reparation end hvad du oprindeligt bestilt så må det jo anses fair nok at der er en pris på, men hvor vi selvfølgelig nok skal tage højde for hvad der sket inden. Vi har tilbudt dig dette flere gange, men du har flere gange afvist. Du har skrevet flere gange at du kun er interesseret i at få penge tilbage - men som sagt - garantien på slangen er udløbet for længst, og du har aldrig betalt noget for reparation af fælgbånd. Vi beklager - men nu når vi igen har summeret vores svar, til trods af at det ikke var det svar du håbet på, så håber vi at du vil acceptere det. Bh BikeRunner