Jeg skrev lørdag formiddag, at jeg havde et punkteret hjul på min ladcykel. Jeg er mega afhængig af den cykel, da jeg ellers ikke kan aflevere mine børn i børnehave. Jeg skrev, at jeg skulle bruge de... Leggi di più
Jeg bestilte bikerunner til min datters cykel der er punkteret. Bestillingen er lavet i går men jeg hører ikke noget fra runneren, selvom der på hjemmesiden står at de kommer dagen efter hvis bestil... Leggi di più
Jeg bestilte lapning af min cykel og få timer senere var opgaven løst helt perfekt. Hurtigt og meget nemmere end at bestille tid på et cykelværksted, slæbe en flad cykel flere kilometer og vente en ug... Leggi di più
Jeg bestilte 2 x dæk- og slangeskift hos jer og fik allerede efter 2 timer en cykelmekaniker ud. Han klarede hurtigt det med dækkene og slangerne og efter jeg havde prøvekørt den, tog han afste... Leggi di più
Lad bare cyklen blive stående, hvor den er punkteret, og sørg for der er fri adgang til det hjul der skal lappes. Bestil en Runner , og vedhæft et billede af din cykel til din bestilling. En Runner kan komme på en specifik tidspunkt, eller hurtigst muligt. Vi lapper, skifter slange eller dæk. Betal efterfølgende via MobilePay.
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Superhurtig og supereffektiv service. Kan varmt anbefales.

Risposta di BikeRunner
Great service - arrived very quickly after I requested help on the website. Fixed my bike and I am now a happy camper!

Risposta di BikeRunner
Supergod og professionel betjening. Jeg vil vælge bike- runner igen, hvis jeg får behov for det. God oplevelse !

Risposta di BikeRunner
Der virkede med vores ladcykel! Kan virkelig anbefales, skulle cykelhandler have gjort det, skulle vi have lånt en trailer, fragtet til cykelhandleren, ventet et døgn eller 2 før de fik den lavet.
Her oprettede vi en opgave via appen, 2 timer senere var cyklen køreklar 😊

Risposta di BikeRunner
Jeg havde BikeRunner ude på min adresse i går. Jeg kendte ikke til dem. Det var første gang, men det bliver i hvert fald ikke sidste gang. Lige fra Linnea i telefonen til Quintus der kom og fixede cyklen. Alt var bare perfekt. Meget venlige og virkelig veludført arbejde til perfektion. Gav sig god tid. Kæmpe plus. Kun de allervarmeste anbefalinger fra mig til Linnea og Quintus. Tusind tak ❤️ for en super dejlig oplevelse 💯

Risposta di BikeRunner
Super god service. Dejligt at hjælpen kommer hurtigt når man har brug for den 😊

Risposta di BikeRunner
First time using BikeRunner services. Sat with a cargo bike 11 km away from home, had lectures the next 3 hours, flat tire and 3 hours until I had to go get my two kids, get one to gymnastics and get home to make dinner. Absolutely saved my day.
Googled "bike help", BikeRunner came up, filled in the blanket, and got a call within 10 minutes saying he was on his way. Within an hour my bike was ready to go. A very dedicated man who could not figure out how to get around the construction area around DTU, walked to where I was! Well deserved 5 stars. Will use their services again. Hopefully it will go as well.

Risposta di BikeRunner
Bookede let i morges lidt over kl. 8, da cyklen var punkteret på vej til arbejde (København K) og med ordremeddelelse om lapning med skift af slange i løbet af dagen og hurtigst muligt og inden kl. 15.
Da jeg ikke havde hørt om ankomsttid, sendte jeg efter frokost sms til vedkommende, jeg havde fået som reperatør, som meddelte, at vedkommende var på vej. Kort tid efter ringede vedkommende og meddelte, at han alligevel ikke kunne komme og at jeg skulle afbooke. MANGE forsøg på opkald til deres hovednummer har ikke resulteret i, at jeg har kunne kontakte dem efterfølgende.
Konceptet er i princippet fint, men hold kæft det virker ikke i virkeligheden, og burde have indleveret cyklen til cykelsmed i morges i stedet!
Opdatering: Efter at have sendt sms til deres hovednummer (og ringet talrige gange til samme nummer uden at komme igennem) og sendt dem en mail, blev jeg ringet op, og hvor jeg forklarede situationen og forløbet. Der kom efterfølgende en ny person, som dog ikke havde medbragt korrekt slange (selvom jeg som led i bestillingen havde taget billede af dækstørrelse), som derefter tog afsted igen for at hente ny slange, hvorefter dækket blev lappet.
Senere på dagen fik jeg en sms fra dem igen, hvor de havde nogle bemærkninger til min dårlige anmeldelse og bad mig om at genoverveje anmeldelsen.
Min anmeldelse bliver som anført ovenfor. Det er ikke OK, at de forsøger at sælge en ydelse, som man virkelig har brug for(!) og at den så alligevel ikke fungerer OG at man selv skal tage "kampen" op for at få sin ydelse (som man trods alt betaler for).
Hvis jeg punkterer igen i fremtiden, så kommer cyklen direkte til cykelsmeden; der kan man regne med, at tingene bliver ordnet.

Risposta di BikeRunner
Hvis det er vigtigt at du får lavet din cykel fordi du skal bruge den til noget vigtigt, som fx at komme arbejde eller i skole. Så lad vær med at bestille gennem BikeRunner. Jeg har prøvet 2 gange at aftaler er blevet flyttede hvorefter aftalerne er blevet aflyst. Jeg ved at det virker nemt, at de kommer hjem til dig får at ordne din cykel. Men BikeRunner er IKKE pålidelige. Tag hellere til en cykelforhandler.

Risposta di BikeRunner
Kom enormt hurtigt. Inden 1 time havde jeg både bestilt tid og fået fikset min cykel. Medarbejderen forholdte sig også kritisk til det der skulle fikses og var opmærksom på at der var huller i det ydre dæk som ville skabe risiko hvis det ikke blev skiftet på trods af at jeg kun havde bestilt er skift af en slange. - dejlig behagelig oplevelse

Risposta di BikeRunner
Flexible and very good service. I highly recommend it.

Risposta di BikeRunner
Det var en super oplevelse:-) Jeg punkterede om morgen på vej på arbejde og kontaktede Bikerunner og kl. 13 kom der en og lappede cyklen. Jeg kunne derfor bruge cyklen igen, da jeg skulle hjem om eftermiddagen:-) Det hele forløb meget nemt både bestilling, service og betaling. Jeg vil klart kontakte dem igen en anden gang - uden tvivl:-)

Risposta di BikeRunner
Fantastisk og hurtig service! Jeg har brugt dem 5 gange nu! Både til el-ladcykel, racercykel og barnevogn. Jeg bor lidt uden for byen - og alligevel har Bikerunner altid formået at skaffe en cykelsmed inden for få timer samme dag. Kæmpe begejstring herfra :-)

Risposta di BikeRunner
Dårlig koncept, uprofessionelt firma…
Jeg har bestilt en eftersyn til vores ladcykel. Der kom en ung mand som havde kun en skruetrækker med sig. Først skulle jeg giv ham en tøm flaske som jeg ikke kunne forstår hvad skulle den bruges til !!!! Så skulle vi lede efter noget for at ligge under ladcyklen til at den kan står med afstand fra gulvet. Så fandt han alt mulig sten lige under sne og lagde under cyklen!! Jeg skulle selvfølelig står og hold fast i cyklen til at den ikke falder af fra de ustabile sten. Han har prøvet og justere gear i over en time, men lykkes ham desværre ikke. Han prøvede og justere bremsen så lykkes ham heler ikke!!!! Det er uprofessionelt arbejde….. det er faktisk ikke hans skyld, det er BikeRunner firma som ikke har styre på deres arbejde.
Tak for denne gang og vi ses aldrig igen!!!

Risposta di BikeRunner
Mega god oplevelse… det fungerer bare! Kom bare og skiftede slange, kørte igen, sendte en opkrævning. Skulle ingen ting selv gøre 👏🏻

Risposta di BikeRunner
Jeg havde booket en lapning af en ladcykel i indre København. To dage i træk blev jeg brændt af af BikeRunners mekaniker og det var en lidt ærgelig oplevelse da jeg er 100% afhængig af ladcyklen i det daglige. Jeg bookede så en ny mekaniker der køm efter 20 minutter og var en fantastisk person og serviceminded og fik løst mit problem på under 15 minutter.

Hold Jer langt væk.
En BikeRunner er en hvilken som helst person, der overhovedet ikke har forstand på at reparere cykler. Du risikerer, som os, at få en cykel i værre tilstand end før bikerunneren rørte din cykel.
Han blev undervejs spurgt flere gange om han nu havde forstand på at skifte egere. Nærmest fornærmet siger han ja og han får lov. Da han er færdig er det åbenlyst for enhver at de sidder forkert.
Cyklen bliver m bikerunnerens vidende kørt direkte til cykelsmeden. Hvilket han dog også blev ret fornærmet over.
Cykelsmeden siger at BikeRunner ALDRIG skulle have haft lov at røre cyklen, da egerne ikke var spændt ordentlig op og sad forkert og hjulet nu et skævt (baghjulet på en elcykel til 3000 kr). Desuden var bremsen forkert monteret, hvilket vi påtalte på stedet, men det var han ikke lydhør overfor. Snarere blev han sur og at vi sagde det.
Den udtalelse tager firmaet BikeRunner ikke for gode varer og sender en anden Runner, der jo selvfølgelig ikke kan se at hjulet er skævt.
De mener at deres runner skulle haft lov st rette fejlen istedet for cykelsmeden. Det var ikke runnerens forslag, da vi påpegede fejlene - tværtimod.
Det havde han nu heller ikke fået lov.
BikeRunner indrømmer dog, at det var en fejl, at deres mand forsøgte at skifte egere. Vi har fået 345 kr retur, men har indtil videre haft udgifter for 1000 kr til opretning af hjul og egere. Penge som BikeRunner overhovedet ikke synes, de skal refundere.
Hold Jer langt væk.

Risposta di BikeRunner
Jeg bestilte 2xvask+eftersyn til mine cykler. Da jeg kom hjem var cyklerne ikke vasket (eller fixet), og jeg fik en anmodning på over 2100 kr. fra runneren.
Runneren havde i stedet skiftet tre bremseklodser til den nette sum af 2100 kr. og altså brugt den tid, jeg havde betalt for, på at skifte bremseklodser og ikke lave service eller vask. Runneren gav ved samme lejlighed udtryk for, at han ikke kunne lave vask+eftersyn for 399 og at han havde kørt langt (og det skulle lægges oven i prisen). Min bestilling var altså fra start dømt til at mislykkes, da han vidste, at han ikke kunne gøre det til den pris.
Jeg tog derfor kontakt til Bikerunner, der selv bad mig forhandle en pris med deres runner. De fralagde sig ethvert ansvar. Runneren var efter forhandling villig til at gå ned på 1400 kr., men jeg fastholdt stadig, at jeg ikke havde fået den service, jeg havde bestilt.
Bikerunner er komplet ligeglade, og da jeg bad dem tage sagen op og gøre noget ved det, blev min regning sendt til opkrævning ved anden instans.
Jeg kan kun fraråde enhver at bruge denne ‘service’.
De slår ud med armene, er ikke til at kommunikere med og fralægger sig ethvert ansvar.

Risposta di BikeRunner
Min cykel var punkteret 3 km fra nærmeste cykelhandler. Bikerunner kom til den aftalte tid og lavede den på stedet. Alle tiders koncept.