Bijzonder teleurstellend! Na een e-bike besteld te hebben die volgens de verkoper op voorraad was, inmiddels 4 weken verder en nog niets gehoord van de winkel. Bellen heeft weinig zin, na vandaag 2x 2... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onze ervaring met de cube store in Hoorn is heel positief. Wij hebben twee nieuwe eBike’s gekocht Cube suprème de luxe SLX. Wij zijn hierbij heel erg goed geholpen zowel door Frans als Feiko. Feiko... Leggi di più
Ik had fiets MTB gekocht en had problemen met voorvork. Contact opgenomen met bikefamily en die hebben vanop afstand mij raad gegeven voor oplossen probleem. Ik ben zelf van eindje van Hoorn , dus... Leggi di più
L'azienda ha risposto
CUBE Store Hoorn is met maar liefst 3000 m² dé bestemming voor iedereen die van fietsen houdt. Gelegen op winkelboulevard Hof van Hoorn vind je hier een uitgebreide wereld vol fietsen, accessoires, onderdelen en deskundig advies. Dankzij de centrale ligging en ruime parkeergelegenheid is de winkel gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers uit Hoorn en de wijde omgeving. In onze ruime showroom ontdek je het volledige CUBE-assortiment. Van e-bikes, stadsfietsen en kinderfietsen tot mountainbikes, racefietsen en gravelbikes: er is voor iedere fietser een passende fiets te vinden. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, afgestemd op jouw wensen, gebruik en rijstijl. Of je nu dagelijks naar je werk fietst, sportieve uitdagingen aangaat of vooral op zoek bent naar comfort en gemak, bij CUBE Store Hoorn ben je verzekerd van persoonlijk en deskundig advies. Naast de uitgebreide winkel beschikt CUBE Store Hoorn over een moderne werkplaats waar je terecht kunt voor onderhoud, reparaties en service aan je fiets of e-bike. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat jouw fiets in topconditie blijft, zodat je veilig en zorgeloos kunt blijven rijden. Met een compleet aanbod, een professionele werkplaats en een team van enthousiaste fietsspecialisten is CUBE Store Hoorn een vertrouwd adres voor zowel recreatieve als sportieve fietsers. Hier draait alles om fietsplezier, kwaliteit en avontuur.
Dr. C.J.K. Van Aalstweg 8, 1625NV, Hoorn, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Goede uitleg gehad bij de nieuwe fiets. Heel rustig en niet dwingend

Risposta di CUBE Store Hoorn
Er word je de ruimte gegeven om rond te kijken. Niet opdringerig. Werd een foutje gemaakt vwb een zwaardere batterij. Na een opmerking hierover snel en accuraat opgelost. Alles bij elkaar tevreden.

Risposta di CUBE Store Hoorn
Goede ervaring werden goed geholpen. Alles duidelijk onze vragen werden duidelijk beantwoord.
Ben super blij met mijn aankoop.

Risposta di CUBE Store Hoorn
Medewerkers van Bikefamily hebben deskundig, plezierig en vlot geholpen, konden precies de goede fiets adviseren die paste bij mijn specifieke wensen. Ze hebben duidelijke voors en tegens laten zien van alternatieven en rustig de tijd genomen.

Risposta di CUBE Store Hoorn
Verkoop, bezorging, accessoires verkoop, 1e onderhoudsbeurt plus gewenste mutaties….
Zeer positief over alle handelingen en betrokken medewerkers en omgang met hun cliënten.
Combinatie met prijsniveau is deze “experience” meer dan een must om bezoek te brengen.

Risposta di CUBE Store Hoorn
Verkoper Gianis van locatie Hoorn heeft mij goed geholpen bij het uitzoeken van een fiets. Met nogal specifieke eisen zoals e-bike, niet te zwaar fietsen als accu leeg is en eigenlijk totaal niet van fietsen houden wist hij toch een perfecte match te maken voor mij. De service van Bikefamily is zeer goed en de communicatie is meer dan goed. Het is een fijne winkel waar geen opdringerig personeel staat.

Risposta di CUBE Store Hoorn
Prima geholpen door Peter Baken. Ik heb een goede voorlichting gehad over de voor- en nadelen van diverse merken e-Bikes met lage instap. Mijn huidige fiets ingeruild voor een passend bedrag. Men is hier gastvrij. Dus ik ben een zeer tevreden klant!

Risposta di CUBE Store Hoorn
Storing in m’n versnelling is prima verholpen!

Risposta di CUBE Store Hoorn
Goede communicatie en snelle levering. Flexibel qua dagen als het de ene dag niet uitkomt

Risposta di CUBE Store Hoorn
Een Butaves Holiday stadfiets gekocht voor een vriendelijke prijs. Helaas werkte het achterlicht niet en hij tikte bij tegenwind fietsen. Alles snel en kosteloos opgelost.
Het is best groot dat, je kan redelijk de fietsen in de winkel testen. Ze nemen de tijd voor je en luisteren goed naar je wensen, als je de juiste verkoper hebt dan? De eerste die ik eerst had, wist het op een gegeven moment niet meer, omdat ik heel kritisch ben...
Super geholpen! Ik bracht mijn fiets rond 09:30 en 14:00 was het allemaal al weer geregeld. Ik ben ook gebeld omdat mijn ketting is slechte toestand was en vervangen moest worden. Dit scheelt weer heel veel problemen in de toekomst. Zeker een aanrader voor iedereen!!
Snelle professionele service voor een goede prijs.
Mooie tweedehands fiets gekocht. Werd gelijk afgesteld. Met nog 6 maanden garantie!
Bikefamily en fietsenstunter is 1 bedrijf. Vorig jaar november bij fietsenstunt een Koga Evia gekocht. Zat van dag 1 een rammel in. Dit bij de eerste beurt gemeld. Was er toen niet uit, de mobiele fietsenmaker zag t ook niet zitten. Uiteindelijk terug naar werkplaats Hoorn daar heeft deze uiteindelijk 2 maanden gestaan. Ik heb toen geen leenfiets gehad deze is ook niet aangeboden. Ik mocht zelf iets regelen . Uiteindelijk een nieuwe batterij a €600 gekocht in oude e bike, ik moet immers dagelijks 30 km heen en weer naar mijn werk.
Na 2 maanden kwam de fiets terug maar het probleem was er nog niet uit. Uiteindelijk een
nieuwe Koga Evia gekregen, dit mede dankzij Koga fabriek deze wilde wel behulpzaam zijn. Maar helaas ook deze nieuwe Koga rammelt, al is deze iets rustiger dan de vorige, ik heb dit uiteindelijk maar geaccepteerd.
Deze nieuwe Koga Evia vandaag bij bikefamily gebracht voor de eerste onderhoudsbeurt, met de mededeling dat de bel lam is, was overigens bij de vorige Koga ook t geval toen werd t wel opgelost. Ik kon nu een bel kopen voor 15 euro. Terwijl zijn collega zei dat deze dan wel in de voorraad afgeboekt moest worden. Hierdoor kreeg ik de indruk dat het onder garantie afgeboekt werd, bleek niet t geval. Vervolgens kreeg ik te horen dat er een hoop frustratie van mij afkwam, klopt deels wel maar als je je fiets 2 maanden kwijt bent geweest en bij nieuwe fiets ook nog rammel hoorbaar, dan zeuren over fietsbel!?
Daarom dit advies aan ieder die dit leest en denkt service te krijgen na t kopen van een fiets daar, helaas dan kan je beter iets meer uitgeven en elders een fiets kopen.
Advies voor het bedrijf denk eens met je klanten mee als er een probleem is ipv in de verdediging te gaan.
Vriendelijk geholpen en aandacht voor de klant tijdens onze 1e service beurt van de E bikes. Alle kleine aangedragen puntjes verholpen en daarbij een goede uitleg gegeven.
Duidelijke afspraak, vlotte service, vriendelijk personeel en goede kwaliteit onderhoudswerkzaamheden. En gratis goede koffie.