Super tevreden met mijn bestelling! De producten zijn van goede kwaliteit en de bestelling werd netjes en snel geleverd. De Fatburner in aardbei-kiwi 🍓🥝 smaak is echt lekker en makkelijk te dr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn 1e contact met Bgreat liep niet zo goed en na mijn review namen ze contact met mij op en hebben ze het keurig hersteld en geniet ik inmiddels van hun zalige recepten en ben van plan om alle boeke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Op 31-08-26 bestelling geplaatst na 4 mails en bijna een maand verder nog niets ontvangen. Ook niet bereikbaar, een schande voor dit bedrijf. Factuurnummer 30da20268061 Bestel ID 18090079
L'azienda ha risposto
Ik had de aanbieding genomen Slank met brood en ook in deze bestelling nog 110 koolhydraatarme toetjes en 50 koolhydraatarme wokgerechten gekocht. Ook zaten in deze bestelling een 5 bonussen. Nou,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Abonnement opzeggen wordt bemoeilijkt. Nu is dat eindelijk gelukt en geeft Bgreat aan dat dit pas in december verwerkt kan worden door drujte aan hun kant, terwijl er al een toezegging was van beëindiging per 24 oktober. Wat een onzin! Ga niet met deze firma in zee. Is een negatieve review de enige manier om een abonnement op te zeggen?

Risposta di Bgreat
Recepten betaald en besteld en nog steeds niets ontvangen. Bericht gestuurd via messenger …. Geen reactie 😡 ik wacht sinds vrijdag en het is nu dinsdag.
Nadat ik bovenstaande melding had geplaatst heb ik erg snel een email met excuses, de bestelde recepten en bonus recepten ontvangen. Vervelend dat dit nodig was maar uiteindelijk is het opgelost door Bgreat.

Risposta di Bgreat
Na veel pogingen, nu wel door de weekmenu's en heerlijke recepten eindelijk resultaat! In 1,5 week van 87 naar 81 kg (en vetpercentage van 42% naar 39,3%gegaan. Heel blij mee, na overgang lukte niets meer. Volhouden is eenvoudig, geen honger en heerlijk eten.

Risposta di Bgreat
Het omzetten van koolhydraatrijk naar gezond vetrijke eten is voor mij een geleidelijk proces geweest. Aldus nu na gewenning goed vol te houden. Geleidelijk afgevallen (7 kg) en ook fitter gaan voelen.

Risposta di Bgreat
Alles is op goede manier opgelost erg blij mee..

Risposta di Bgreat
Mijn probleem is na lange tijd opgelost en heb t geld teruggestort gekregen! dank daarvoor!

Risposta di Bgreat
Boek met 4 weken uitgebreide menu’s. Helpt me enorm om af te vallen, geeft wat meer variatie
Vol goede moed door.

Risposta di Bgreat
Geen boek of recepten ontvangen. Is al een paar maanden dat er zo maar elke maand 9,95€ van mijn rekening afgeschreven wordt. Ik heb GEEN automatische domiciliëring aanvaard. Een addertje onder het gras precies !!! Ik wil hiervoor een rechtzetting!!!
Update 17/12/2024:
Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds geen terugbetaling mogen ontvangen. Ook werd de domiciëlering opnieuw aangeboden. Omdat ik deze geblokkeerd heb werd ze niet afgeschreven van mijn rekening.

Risposta di Bgreat
Op 14 mei jl. een boek bij jullie besteld. Bedrag is afgeschreven. Boek nog steeds niet ontvangen, een slechte zaak.

Risposta di Bgreat
Waarom wordt er niet gereageerd op mijn e-mail en Messenger?
Ik krijg een reactie dat er binnen 48 uur gereageerd wordt, NIET DUS!
Mvg,
Jenny Beldman
Inmiddels is het probleem opgelost en heb ik mijn geld terug gekregen.
Bedankt.

Risposta di Bgreat
Ik heb B-great ontdekt....YEAH. ik ben hier zo blij mee want de meeste recepten zet ik zowel voor mijn gezin op tafel maar ook voor n etentje met vrienden. Sommige willen graag het recept en smullen ervan (ik trots want ik voel me dan echt een keukenprinses). Maar het is wel zo dat ik meer met plezier de gerechten klaarmaakt omdat t resultaat er altijd mag zijn.
Ik zeg:" probeer t uit en luister naar de reacties". 😋

Risposta di Bgreat
Als je aan support een mailtje stuurt, krijg je gewoon geen antwoord
Dit is een mail van 12 en 18 januari
Nu probeer ik het nog een keer. Wat heb ik hieraan als ik niet kan inloggen.
Heb net nog een menu besteld, maar daar kan ik dus niets mee
Willen jullie reageren
Ik ben hier eerder lid van geweest met een oud emailadres
Nu heb ik dan ook een mail gekregen van de community van BGreat.
Ik kan niet inloggen omdat mijn oude emailadres niet meer actief actief is, daar wordt ook de code naar toe gestuurd, die kan ik dus niet lezen.
Nu heb ik een ander emailadres
Kunnen jullie mij helpen.
Groet Petra
Tevens blijkt nu dat er maandelijks geld van mijn rekening wordt geschreven. Dat wil ik niet. Volgens mij heb ik dat ook niet besteld. Maar als je geen contact kunt krijgen, kom je er nooit weer van af
Update.
Bgreat heeft heel snel gereageerd en alles heel goed opgelost. Dank je wel

Risposta di Bgreat
30 dagen menu aangeschaft omdat ik 5/6 kilo wil afvallen!
Het zijn makkelijke en fijne recepten! Geen hongergevoel!
Eerste week 2 kilo kwijt… heel fijn!
Nu in vierde week bezig! Nog 1 kilo kwijt!
Ik blijf nog even doorgaan!

Risposta di Bgreat
Heb het boek besteld. Tot op heden niks ontvangen. Geen reactie op mail die ik gestuurd heb.
Ik ga mijn ervaring herzien. Het lijkt erop dat er iets is misgegaan met de ontvangst van onze e-mails. Als extraatje kreeg ik 7 heerlijke ovenschotels toegevoegd. Dat is super. Dank daarvoor.

Risposta di Bgreat
Na enige problemen met contact te krijgen met Bgreat, toch tot een mooie oplossing gekomen en geld terug gekregen.
Helaas is het programma om af te vallen niets voor mij, maar wens de rest van alle mensen veel succes ermee.
Ook wens ik Bgreat veel succes in de toekomst.

Risposta di Bgreat
Ik had op 20 januari een review geschreven omdat ik het programma niet had ontvangen. Maar dat is nu netjes opgelost. En voor het ongemak heb ik zelfs een extra bonus gekregen..Vind het fijn dat het zo opgelost is.

Risposta di Bgreat
Na jaren gegeten te hebben volgens de puur figuur methode zocht ik iets nieuws.
2 weken geleden gestart met het 30 dagen plan.
Vandaag na 2 weken, 4 kilo kwijt.
Makkelijke gerechten en geen honger.
Voor mij een groot succes!

Risposta di Bgreat
Bgreat ben ik op Facebook tegen gekomen en heb toen het 30 dagen Koolhydraatarm menu en de extra’s besteld, deze menu’s zijn heerlijk makkelijk te maken je mag tussendoortjes en een pluspunt je hebt echt geen honger gevoel.
Ik ben op 18 juni begonnen en ben in totaal 15 kilo afgevallen weeg nu 55 kilo waar ik heel trots op ben en blijf netjes op gewicht ook al eet ik iets anders.
Krijg van iedereen te horen dat ik er goed uit zie en 15 kilo afvallen dat valt ook op.
Heb nu veel energie en slaap s’nachts goed.
Weet het zeker wil je afvallen dan raad ik dit aan.

Risposta di Bgreat
Het online koolhydraat arm 30 dagen menu besteld en met extra’s ontvangen zoals o.a. overschotel recepten.
De menu’s zijn makkelijk en snel klaar in 1 persoons porties en zelfs voor een lastige eter als ik veel keuzes om de menu’s aan te passen en nog steeds een lekkere maaltijd te hebben daar wordt ik erg blij van!