Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden met mijn bestelling! De producten zijn van goede kwaliteit en de bestelling werd netjes en snel geleverd. De Fatburner in aardbei-kiwi 🍓🥝 smaak is echt lekker en makkelijk te dr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn 1e contact met Bgreat liep niet zo goed en na mijn review namen ze contact met mij op en hebben ze het keurig hersteld en geniet ik inmiddels van hun zalige recepten en ben van plan om alle boeke... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Op 31-08-26 bestelling geplaatst na 4 mails en bijna een maand verder nog niets ontvangen. Ook niet bereikbaar, een schande voor dit bedrijf. Factuurnummer 30da20268061 Bestel ID 18090079

Valutata 4 stelle su 5

Ik had de aanbieding genomen Slank met brood en ook in deze bestelling nog 110 koolhydraatarme toetjes en 50 koolhydraatarme wokgerechten gekocht. Ook zaten in deze bestelling een 5 bonussen. Nou,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

3,4

Tutte le recensioni

28 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Toch nog goedgekomen

Op 3 november j.l. het boek "Koolhydraatarm dieet" besteld, maar tot 15 november (na meerdere mails) niets ontvan-gen en geen enkele reactie!
Maar op een kritische review van mij op Trustpilot (d.d. 14 nov ) reageerde Bgreat en heeft het probleem meteen naar tevredenheid opgelost!!

14 novembre 2023

Nieuwe reactie: Beste Roely,

Wat fijn om te horen dat het naar tevredenheid is afgehandeld! Als je nog vragen of opmerkingen hebt, stuur ons gerust nog eens een berichtje via sociale media of via de mail!

Beste Roely,

Wat vervelend om te horen dat u nog niks hebt ontvangen. Wij kunnen helaas geen mails van u vinden. Zou u uw mailadres willen doorgeven aan ons? Dan gaan we er direct mee aan de slag om een oplossing te vinden. U kunt ons mailen via bgreatklantenservice@gmail.com of via een social media bericht.

Favoriet!

In mijn zoektocht naar koolhydraatarme recepten kom ik regelmatig bij Bgreat uit. Deze Toscaanse kip is zeker een van onze favorieten. Lekkere smaak, duidelijke beschrijving van de bereiding en je mist bij dit gerecht niet de rijst/pasta/oid. Aanrader!

31 ottobre 2023

Hoi!

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze recepten! De Toscaanse kip is bij ons zelf ook een favoriet ;)

Ovenrecept van Bgreat

Ovenrecept van Bgreat: Kip, spinazie en champignons: *Makkelijk te maken. *Gezond (koolhydraatarm) *zonder pakjes en zakjes. *de kinderen vonden het ook lekker!

23 ottobre 2023

Hoi Janet,

Wat fijn om te horen dat je de recepten lekker en makkelijk te maken vindt! En het is zeker fijn wanneer je kinderen er ook van kunnen genieten.

Vanavond flammkuchen gemaakt.

Vanavond flammkuchen gemaakt, was echt super lekker. Inmiddels al meerdere recepten gevonden, die er heel erg lekker uitzien. Ik ben óm! Hartelijk dank!

22 ottobre 2023

Hoi Yvonne,

Wat fijn om te horen dat je hebt genoten van de Flammkuchen en inmiddels ook al andere recepten hebt gevonden. We wensen je veel plezier en alvast een smakelijke maaltijd :)

Valutata 5 stelle su 5

Bgreat is een fijn dieet

Ik volg nu ongeveer een half jaar de recepten van bgreat en ik ben ong 8 kg afgevallen zonder moeite te hoeven doen
De gerechten zijn erg makkelijk en ontzettend lekker
Ze helpen je ook erg goed als je een vraag hebt
Kortom ik ben zeer tevreden en ik ga niks anders meer eten dan Koolydraatarm
En ik voel me ook veel fitter en heb geen vreetbuien meer

18 ottobre 2023

Hoi Marian,

Wat fijn om te horen dat je al zoveel bent afgevallen en dat de recepten zo goed in de smaak vallen! Het is zeker leuk om weer meer energie te hebben.

We zijn erg blij met je review en wensen je nog een fijne dag!

Valutata 3 stelle su 5

Ik ben begonnen met het volgen van 30…

Ik ben begonnen met het volgen van 30 dagen koolhydraden arm. Kon het bijna niet geloven maar ik h1d absoluut gene honger. En voelde mij er heel goed bij. Was gemakkelijk te maken. Iedere dag ontbijt lunch en diner recepten. Lijst om boodschappen te doen. En het belangrijkste ik wad 6kg. Verloren. Tot hiertoe het beste boek.

14 ottobre 2023

Hoi Brigitte,

Wat leuk om te horen dat je geen honger hebt bij het volgen van ons weekmenu en wat super dat je ook al 6 kg bent verloren! Omdat je 3/5 sterren hebt gegeven, horen we ook graag wat we kunnen verbeteren om je ervaring nog beter te maken!

Groetjes, team BGreat

Spam in je mailbox

Pas voor voor het reageren op berichten onder naam van Optimale gezondheid. Ondanks mijn meerdere afmeldingen voor het ontvangen van een “nieuwsbrief”, blijf ik enorm veel spam ontvangen. Ik heb de spamberichten net geteld: 24 mailtjes ontvangen binnen 1 week. Zucht 😞

6 ottobre 2023

Beste Hester,

Wat vervelend om te horen dat u zoveel last van de mails ervaart! Met welk mailadres staat u bij ons ingeschreven? Dan zullen wij u van de mailinglijst halen.

Zo blij mee!

Na jaren aanmodderen in mijn zoektocht heb ik dan nu Bgreat gevonden, een boek met 4 weken uitgebreide menus plus boodschappenlijstjes. Ideaal!
Op de eerste dag stond spinaziesoep op het menu, het leek me niet zo lekker maar natuurlijk toch gemaakt, en echt, het was lekker!!
Vol vertrouwen bezig aan de resterende 4 weken!

2 ottobre 2023

Hoi M.,

Wat fijn om te horen dat je hebt genoten van de spinaziesoep! Een goede start is al het halve werk, dus wij hebben er ook al het vertrouwen in dat de komende 4 weken goed gaan lukken. Veel succes en plezier!

Valutata 5 stelle su 5

Erg duidelijk uitleg met het recept

Erg duidelijk uitleg met het recept. Hier zelf een twist aangegeven door ipv spekreepjes kipfiletblokjes gebruikt en zelf wat champion en paprika toegevoegd.

28 agosto 2023

Hoi Tineke,

Bedankt voor de lieve review en fijn om te horen dat het recept in de smaak is gevallen! Goed idee om kipfilet te gebruiken ipv spekjes, dat zal ik zelf ook eens proberen!

Valutata 4 stelle su 5

Geen antwoord op vraag per e-mail

Al meermaals mail gestuurd waarin ik vraag om toelichting op het programma maar men neemt niet de moeite om een antwoord te sturen. Wel geld incasseren voor aanschaf programma waarbij je mailadres ook nog automatisch wordt toegevoegd aan allerlei reclame spam maar niet het fatsoen om de klant te antwoorden.

September: meermaals contact gehad en uitgebreid antwoord op mijn vragen ontvangen via de mail met excuses en toezenden van gratis recepten en bijgewerkte versie van hun dieetboek.
Ze begrijpen dus wel wat klantenservice inhoudt!

22 agosto 2023

Beste Sabine,

Wat vervelend om te horen dat je geen antwoord hebt gehad op je mails. Wij streven ernaar om alle mails die binnenkomen te beantwoorden, daarom zullen we intern kijken waar het mogelijk mis is gegaan.

Uitschrijven voor onze mails kan via de knop onderaan elke mail. Dan wordt je uit het systeem gehaald en zal je geen reclame meer van ons ontvangen.

Met vriendelijke groet, Team BGreat

heerlijke pannekoeken…

Vandaag de heerlijke pannekoeken gemaakt,wat hebben wij genoten ervan😊een echt aanrader voor iedereen !

2 agosto 2023

Beste Angelique,

Bedankt voor de review en wat fijn om te horen dat de pannenkoeken zo in de smaak vielen! We creëren graag lekkere koolhydraatarme recepten voor iedereen!

Valutata 1 stelle su 5

Geen refund na 4 weken??!!

Ruim 4 weken geleden een refund gevraagd. Elke mail wordt door n standaard beantwoord. Ze zijn er nog niet aan toegekomen??!!!!!
Uiterst slecht terwijl ze juist adverteren met "niet goed, geld terug".
Ik wacht t nog 1 week af en daarna schakel ik de consumentenbond in

5 luglio 2023

Beste Patries,

Bedankt voor je bericht en wat vervelend te horen! Normaliter wordt elke e-mail binnen 2 tot 4 weken afgehandeld.

Bij een restitutie kan het inderdaad 4 weken duren, dat geven wij in de bevestiging ook aan. Dit vanwege het feit dat wij ook afhankelijk zijn van ons betaalsysteem en hun gehanteerde terugstorting tijd.

Ik heb alles in ons systeem erbij gezocht. Ik zie nu dat de terugstorting is doorgevoerd. Ook heeft de huidige afdeling daarvan een bevestiging gestuurd. Het zal binnen vandaag/morgen op de rekening teruggestort zijn.

Hopelijk is alles nu goed opgelost, excuses voor het ongemak!. We wensen je een hele fijne dag.

Hartelijke groet,

Valutata 1 stelle su 5

BGreat reageert niet op mijn mails

BGreat reageert niet op mijn mails. Ik heb een bestelling geplaatst voor 2 boeken en betaald, maar heb ze nog steeds niet ontvangen. Elly Bolink

10 giugno 2023

Beste Elly,

Bedankt voor je bericht! Ook via onze Klantenservice hebben we jouw bericht bekeken en beantwoord.

Via die reactie hebben we meer toelichting gegeven op de ontvangst van jouw producten. Ook hebben we als tegemoetkoming er een Welkomstgeschenk bij gedaan én ook een extraatje, namelijk een Heerlijk Gezond Weekmenu.

We hopen dat nu alles duidelijk is en we alles naar wens hebben opgelost. Als er nog vragen zijn, kan je bij onze Klantenservice terecht.

Hartelijke groet,

Valutata 5 stelle su 5

Bgreat is een top bedrijf

Bgreat is een bedrijf dat kundig is, behulpzaam en klantvriendelijk. Ze denken mee om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Ze reageren snel.
Kortom een bedrijf waar je blij van wordt.

23 aprile 2023

Risposta di Bgreat

Enorm bedankt voor de complimenten. Dat vinden we erg fijn te horen! Dat is ook exact wat we voor onze klanten proberen te zijn: kundig, behulpzaam en klantvriendelijk.

Erg goed te horen dat we als bedrijf ook zo overkomen. Dank nogmaals. En als er tips zijn, staan we daar ook altijd voor open.

Hele mooie dag gewenst! Groeten Team BGreat!

Een aanrader qua recepten

De recepten zijn werkelijk heerlijk die ik tot nu toe heb gemaakt en de bereiding is goed te doen, niet te ingewikkeld. Ik neem graag een kijkje op de site zeker als ik inspiratieloos ben om zelf iets anders te bedenken.

22 aprile 2023

Risposta di Bgreat

Super om te horen Marga! We proberen onze klanten zoveel mogelijk inspiratie te geven op koolhydraatarme recepten. Bedankt voor jouw positieve terugkoppeling. Mocht je nog tips voor ons hebben, horen we die uiteraard ook.

Heel erg bedankt wederom en mooie dag gewenst!

Hartelijke groeten,

Nu Netjes afgehandeld

Ik had “het boek” (dacht ik) voor een oudere mevrouw besteld. Nee dus, niet een fysiek boek maar een site.
Al verschillende keren gevraagd of ik het geld terug kon krijgen. Krijg er geen antwoord op.

NU wel antwoord gekregen…

7 aprile 2023

Beste Ina,

Bedankt voor jouw bericht! We hebben jouw bericht ook ontvangen bij onze afdeling Customer Support.

We hebben jouw feedback gelezen en ook actie op ondernomen. Het bedrag voor ons e-book is teruggestort. Wat vervelend dat het voor jou niet helemaal duidelijk was, dat het om een digitaal product gaat.

Zodoende hebben we het bedrag teruggestort en hopen dat het bij deze is opgelost.

Fijne dag gewenst!

Hartelijke groeten Team BGreat!

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijke bloemkoolovenschotel met gehakt en blauwe kaas

Vandaag de bloemkoolovenschotel met gehakt en blauwe kaas geprobeerd. Heerlijk gerecht met veel smaak. Eerder was de Toscaanse kip ook al heel geslaagd. Koolhydraatarme gerechten komen hier goed van pas ivm diabetes.

4 aprile 2023

Risposta di Bgreat

Wat fantastisch om te horen! Wij van het BGreat Team zijn ook allen dol op ovenschotels. Wat leuk dat de bloemkoolovenschotel heerlijk heeft gesmaakt.

Wij blijven ons ook verbazen hoe lekker en gemakkelijk je koolhydraatarme recepten kan maken. We blijven lekker bezig en als we dan zulke feedback krijgen, kunnen we niet wachten om weer aan de slag te gaan met nieuwe recepten.

Super bedankt en fijne dag!

Groetjes Team BGreat!

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijke recepten en van simpel als je…

Heerlijke recepten en van simpel als je het druk heb tot "ingewikkeld" als je meer tijd heb. Echt heel veel keus

2 aprile 2023

Risposta di Bgreat

Wat super te horen en fijn dat je geniet van onze vaak simpele en soms wat ingewikkelde recepten. We zijn erg blij te horen dat er op deze manier voor iedereen een passend recept tussen zit. Geweldig!

Bedankt hiervoor en nog heel veel kook- en eetplezier met onze recepten.

Groetjes Team BGreat!

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijk, voedzaam, gezond en veel variatie!

Ik vind de recepten heerlijk. Het zijn makkelijke recepten die gezond, voedzaam zijn. Zoveel variatie en echt heel erg lekker!

3 aprile 2023

Wat fijn te horen!

Voor onze klanten en volgers proberen we elke keer weer nieuwe recepten te bedenken, die koolhydraatarm zijn, goed smaken en gemakkelijk zijn om te bereiden.

Heel veel plezier er nog mee en mooie dag gewenst! Geniet van de zon!

Groetjes,

Team BGreat!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più