Super tevreden met mijn bestelling! De producten zijn van goede kwaliteit en de bestelling werd netjes en snel geleverd. De Fatburner in aardbei-kiwi 🍓🥝 smaak is echt lekker en makkelijk te dr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn 1e contact met Bgreat liep niet zo goed en na mijn review namen ze contact met mij op en hebben ze het keurig hersteld en geniet ik inmiddels van hun zalige recepten en ben van plan om alle boeke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Op 31-08-26 bestelling geplaatst na 4 mails en bijna een maand verder nog niets ontvangen. Ook niet bereikbaar, een schande voor dit bedrijf. Factuurnummer 30da20268061 Bestel ID 18090079
L'azienda ha risposto
Ik had de aanbieding genomen Slank met brood en ook in deze bestelling nog 110 koolhydraatarme toetjes en 50 koolhydraatarme wokgerechten gekocht. Ook zaten in deze bestelling een 5 bonussen. Nou,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Heb inmiddels contact en reactie gehad.
Fijn!
Blijkt dat mail in ongewenste mail zat. Het blijft voor mij echter een verrassing dat het een digital boek is want dat wist ik niet toen ik het bestelde.
Ik vind het ook vreemd dat Bgreat ook de naam Timo Breemen gebruikt.

Risposta di Bgreat
Eerdere review geschreven, krijg antwoord dat ik moet mailen naar hun klantendienst, wat ik meteen doe. Zij beweren nadien geen mail gehad te hebben. Nu een 2de x dezelfde mail gestuurd.
Update; Verzonden vanop mijn email innekesnels at hotmail.com naar het juiste adres dat jullie gegeven hebben
Update;
Alles netjes volledig opgelost, waarvoor dank

Risposta di Bgreat
Bijna dagelijks koken we uit deze recepten bundels. Het brengt ons veel kook plezier en we eten gezonder. De recepten zijn eenvoudig te bereiden. De communicatie verloopt uitstekend. En we worden goed opweg geholpen. 💗

Risposta di Bgreat
Dit is gewoon in elkaar geflanst zonder er überhaupt tijd en aandacht aan te besteden.
Gerechten zijn verder lekker hoor, maar de omschrijvingen zijn echt slecht, er missen zaken, of zaken komen niet terug hoe het te verwerken.

Risposta di Bgreat
Ik heb de bloekoolovenschotel met blauwe aderkaas gemaakt.het was overheerlijk.die ga ik nu echt regelmatig maken hoor.

Risposta di Bgreat
Wij hebben 10 oktober een boek besteld en betaald € 19,95 en nog steeds niet ontvangen. Diverse mailtjes erover gestuurd, maar geen reactie. Ook de mail van 25-11-1925 gaf geen antwoord. Als ik lees dat velen hier last van hebben dan adviseren wij om er niet meer te bestellen.
Truus Bon-Randsdorp

Risposta di Bgreat
De recepten van Bgreat zijn makkelijk te volgen. Zien er heerlijk uit op de afbeeldingen en smaken net zo lekker als ze er uitzien. Ingredienten zijn betaalbaar en overal te krijgen. Er is op de website van Bgreat volop keuze aan recepten en boeken om te downloaden. Voordeel van downloaden is je kunt uitprinten wat je op dat moment maakt. De recepten zijn goed aanpasbaar. Ik heb de koolhydraatarme kip avocado gemaakt en zelf nog snackgroenten en feta toegevoegd. Met deze maaltijden zit je vol en mis je de koolhydraatrijke maaltijden niet meer. Bgreat beantwoordt ook snel je vragen over de recepten. Zeker de moeite waard om deze web pagina/shop te volgen.
Sinds ik tien weken geleden begon met koolhydraatarme voeding ben ik 5 kilo afgevallen. Darmklachten zijn weg en voel ik me veel fitter dan voorheen. Altijd gezegd dat kha eten niet voor mij was…. ben helemaal om.

Risposta di Bgreat
Het boek komt digitaal, dus snel binnen. Ik heb 101 koolhydraatarme ovenschotels besteld. Er staan veel lekkere recepten in, inmiddels al een aantal geprobeerd. Ik eet niet koolhydraatarm, maar wil wel meer letten op mijn koolhydraatinname. Dit is ern leuke aanvulling op mijn dagelijkse eetpatroon.

Risposta di Bgreat
Ik vind de koolhydraatarme ovenschotels van B-great heerlijk. Ik heb een jaar lang bijna iedere dag de overschotels gemaakt en ben daardoor (in combinatie met iedere dag ongeveer 30 minuten op de hometrainer) 30 kg. afgevallen en daar ben ik heel trots op.
Ook een voordeel was dat mijn man het eten ook lekker vond en hij het daarom voor mij ook makkelijker maakte.

Risposta di Bgreat
Ik zag een mooie aanbieding, een boek met mooie recepten, van €49.95 nu voor MAAR €9.95. Koolhydraat arme recepten. Met alvast een digitale versie zodat je alvast kunt beginnen...wat MISLEIDEND!!!!! Wie verwacht dat het dan slechts om een digitale versie gaat. Hier heb ik helemaal niks mee!!!!! OPLICHTER 1E KLAS
Ik heb nu mijn geld terug gestort gekregen en mag gebruik blijven maken.van de digitale recepten. Op zich netjes opgelost, echter ben ik niet van de digitale kookboeken en vind ik het jammer dat je op deze manier misleid wordt. Er stond ZEKER NIET in de aanbieding dat het om een digitale versie ging.

Risposta di Bgreat
Kookboek gekocht. NERGENS staat vermeld dat het om een digitale versie gaat met recepten om te downloaden. ZEER MISLEIDEND. Na een zeer correct chat-contact + e-mail werd mijn aankoopbedrag teruggestort. Men bleef echter beweren dat het duidelijk weergegeven was dat het om een digitale versie van het receptenboek ging, maar ik heb hun hele site afgezocht en niet gevonden. Ook bij het afrekenen, wordt het niet vermeld. Er werd zeer correct gecommuniceerd en terugbetaald, maar de website blijft misleidend volgens mijn perceptie.

Risposta di Bgreat
Inmiddels is mijn klacht naar tevredenheid opgelost. Hartelijk dank klantenservice
Groet
Dorothy

Risposta di Bgreat
Makkelijk te maken en lekkere gerechten, zelf mijn man lust ze graag. Ik ben 1 kilo afgevallen en ben zeker van plan om meer gerechten te maken, bedankt!

Risposta di Bgreat
Ik heb alle boeken, de recepten die ik maakte zijn zeer lekker, ben echt fan, en ook snel klaar . Ik vind het top

Risposta di Bgreat
Onduidelijk aangegeven dat het om een
e -book gaat.
Maar na mijn verzoek om terugstorten van mijn aankoopbedrag hebben ze dat wel gedaan.
Dank hiervoor.

Risposta di Bgreat
Heb het ovenboek recepten besteld maar niet ontvangen, ondanks de mail die ik hierover heb gestuurd. Geen goede reclame dus helaas.

Risposta di Bgreat
Zeer lekkere recepten. Gezond en hier thuis zijn we allemaal fan ervan 😊 onze favoriet is toch wel de bloemkool gehakt ovenschotel. Wij hadden er kippegehakt onder gedaan. Was ook super lekker 😋

Risposta di Bgreat
Ik heb diverse “boeken” en maak er heel veel verschillende recepten uit. Ze zijn lekker, voedzaam en goed te maken.
Verder als je een vraag stelt krijg je snel een reactie.
Ik eet al lang koolhydraatarm en gebruik verschillende boeken en ben blij met de recepten van Bgreat zo maakt het eten zonder koolhydraten heel afwisselend.

Risposta di Bgreat
25 feb 2025 2 receptenboeken besteld. Dachten we. Na betaling bleek dat de recepten digitaal gestuurd werden terwijl er wel boeken stonden afgebeeld. Inmiddels 2 mails gestuurd met de vraag de koop ongedaan te maken en het geld terug te storten maar nog geen reactie ontvangen. Hopelijk nu wel.
Inmiddels heeft BGreat en positief gereageerd en wordt de koop ongedaan gemaakt. Dus goed gecorrigeerd!

Risposta di Bgreat
Ik zag het 21 dagen Ketoplan voorbij komen op Facebook, het beloofd maximaal 9 kilo gewichts verlies.
Ik ben er aan begonnen en ik voelde al snel reseltaat.
Het is makkelijk te downloden en uit te printen, ik koos om het zonder foto's uit te printen.
De recepten zijn gemakkelijk en in een korte tijd op tafel.
Het is me gelukt om 8 kilo af te vallen binnen die 21 dagen.
Ik heb meer bundels bestelt en ga nu verder met het 30 dagen plan.
Mijn advies; Bestellen en beginnen....ga ervoor en als je het echt wilt dan gaat het je lukken !