Yderst ringe kvalitet på spabade og virkelig ringe service. Efter ca. 2–2,5 års almindelig brug (kun sommerhalvåret) er produktet defekt og reelt ubrugeligt. En tydelig produktionsfejl der... Leggi di più

Dåligt kvalitet! Sen första veckan vi köpte så märkte vi att det är något konstigt med termostaten fick mejla fram och tillbaka . Efter många försök fick vi den igång Jag hade igång min jacuzzi... Leggi di più

Opplevde jordingsfeil på Bestway pumpe til vårt spa (Maldivene) etter lagring og ifbm oppstart for ny sesong. Fikk melding fra leverandør om å ta kontakt med Bestway Norge. Ble umiddelbart løst veldig... Leggi di più

Vi har kjøpt basseng fra Bestway 2 ganger. Første gangen opplevde vi problemer med selve pumpen, ikke noe problem - vi fikk tilsendt en ny, og ikke nok med det, vi fikk også en nyere utgave. Gang numm... Leggi di più

3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Hurtig ombytning af defekt produkt

Vi havde et defekt spa, hvor de indre lameller havde givet sig og det stod ud som en bobbel på siden.
Det var lidt et problem at finde ud af hvor reklamation foregår, det er alt for gemt væk, og de skriver intet sted om en e-mail man kan kontakte. Men da det endeligt blev fundet under stor frustration, fik jeg oprettet en sag. Den blev hurtigt ekspederet af en flink medarbejder, og de sendte et nyt kar med det samme som jeg modtog et par dage senere.

Service 5/5
Hjemmesidens reklamations proces 1/5 - Det kan i godt gøre bedre.

9 gennaio 2024

Super service og hurtigt svar

Super service og hurtigt svar. Synes dog det var lidt svært at finde reklamations “linket” på hjemmesiden. Men da det først var fundet og udfyldt var det super nemt.

29 dicembre 2023

Ombytning af spa

Ombytning af spa
Vores Hollywood spa, købt i august 2022 skulle rengøres og den forbindelse kunne vi høre at den ikke var tæt.
Tog kontakt til Bestwaycorp på mail og hvordan jeg reklamerede på den.
De sendte en udførlig forklaring om dokumentation som var meget nem at følge.
Da de så det gik der ikke mange timer inden de skrev at den blev byttet og hvordan det skulle foregå.
Meget seriøs behandling af hele forløbet.
Tør trykt købe et af deres produkter en anden gang

20 novembre 2023

Bestway support Sverige

När jag fick kontakt med Bestway Sverige support med min reklamation gick allt mycket snabbt och professionellt tillväga. Min kontaktperson Lise Lotte hjälpte mig genom processen och problemet löste sig.
Tyvärr hade jag till att börja med lite problem med hemsidan som inte var helt enkel att förstå när jag tänkte reklamera varan själv. Därför mailade jag supporten och allt löste sig med hjälp av personlig service.
Kan verkligen rekomendera Bestway support för jättebra hjälp i mitt ärende, och speciellt stort TACK till Lise Lotte som hjälpt mig från första mail.

13 ottobre 2023

Suveren kundeserrvice

Utrolig rask, hyggelig og konstruktiv tilbakemelding på problemet jeg hadde. Alt ble løst raskere enn jeg hadde trodd og ny del ble sendt etter at jeg dokumenterte feilen jeg hadde med produktet mitt.

12 ottobre 2023

Deform pool

Havde købt en pool, som efter brug blev mere og mere deform.
Efter lidt korrespondance frem og tilbage med billeder som dokumentation, fik vi tilsendt et nyt bassin.
Super god og fair kundeservice 👍🏻

1 agosto 2023

Veldig god og rask hjelp fra kundeservice

Veldig god og rask hjelp da det ble problemer med pumpen til min Lazy-Spa Tahiti. Fikk ny da den ikke lot seg fikse. Er veldig fornøyd med de oppblåsbare jacuzziene til Bestway/Lazy-Spa. Hatt to stk fra dette merket nå og holder meg til dem framover også.

28 luglio 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito