Nou een wat moeizame start van het gesprek en de klachtomschrijving kreeg ik eerst een nieuw oplaadsnoer om te kijken of dat het probleem was. Toen dit de oplossing niet bleek te zijn kreeg ik direct... Leggi di più

L'azienda ha risposto
In Euroshop in juni een zwembad aangekocht. De pomp was bij levering kapot.(ook een buis was wat geplooid, maar die plooiden we zelf terug)Kan niet via Euroshop opgelost worden, helaas. Naar de klant... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Op mijn vraag over een defect werd snel en correct om wat info gevraagd. De gevraagde info was duidelijk een eenvoudig te sturen. Zonder veel woorden werd meteen het juiste vervangend artikel gestuu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel fijn hoe ze mijn probleem afgehandeld hebben. Eerlijke open communicatie. Door de storing van warmteelement sprong stop eruit. De juiste informatie opgestuurd. En opgelost bedankt.
L'azienda ha risposto
YOUR FUN IS OUR BUSINESS™ Since 1994, our vision has been to create fun, memorable experiences for everyone in the world through our innovative, dependable products. Now, just over 25 years later, Bestway has forged a global presence in more than 100 countries by developing an extensive product line and becoming forward thinkers about sustainable business practices. Today, we manufacture and sell more than 1,100 different products within four core categories: above ground pools and portable spas, recreational products, sporting goods, and camping products. SERVICE Bestway is committed to customer satisfaction and providing you with the best product solutions. That’s why every department in Bestway works closely together - from our technology and quality assurance centers to our laboratories, vertically integrated manufacturing systems and after-sales service centers around the globe. Bestway’s advanced online services and regional call centers allow customers to easily resolve issues that arise with their products, offering downloadable manuals, instructional videos, and 24/7 call support. Visit our support website: https://support.bestway.eu
Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Er werdt gelijk op mijn email gereageerd. En alles is netjes opgelost.

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
Communicatie verliep vlot en correct, er kwam een passende oplossing!

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
De service en de klantvriendelijk zijn helemaal prima..
Vriendelijk en duidelijk geholpen.
Had een probleem met een product , foto gemaakt van het product op aangeven van de klantenservice en meteen werd er een nieuw product afgestuurd.
Heel fijn om zo geholpen te worden .

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
Onze pomp was naar ruim 1 jaar defect terwijl we via de Praxis waar wij het gekocht hadden, maar 1 jaar garantie hadden. Contact opgenomen met de klantenservices in België en moesten naast kassa bon verschillende filmpjes en foto's aanleveren, maar hierna werd er vrij snel overgegaan tot het vervangen van de pomp en deze werd erg snel verstuurd. Complimenten, mails werder vlug en netjes beantwoord.

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
Het is erg lastig om telefonisch contact te krijgen alles loopt per mail en dat is jammer. Daarbij moest er een nieuw bad komen maar stuurde jullie een pomp. Dat is natuurlijk niet oké. Verder alles goed opgelost

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
Het heeft allemaal erg lang geduurd.
Begin werd er snel gereageerd; maar helaas laatsten weken geen reactie meer gehad.
Gelukkig is het probleem wel opgelost, alleen jammer dat de zomer voorbij is.

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
Op zich prima geholpen. Ook juiste diagnose. Alleen af en toe niet gereageerd op mijn mail berichten. Zelf er dan maar achteraan gebeld. En 4 weken wachten op vervangend product is best lang

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
De cover van de jacuzzi was lek, binnen 1 jaar tijd. Ruim 10 mails verder toen pas de bevestiging gekregen dat ik een nieuwe kreeg. In de eerste mail foto van de aankoopbon en foto van het vermoedelijke lek. Zeer slecht dat het zolang heeft moeten duren want het viel onder de garantie. We zijn ook inmiddels ruim 2 maanden verder.

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
Snel, duidelijk en vriendelijk reageren. Goede oplossing geboden.

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
Uiterst behulpzaam en nette afhandeling van het probleem.

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
Goede service heb een nieuwe pomp ontvangen. Wel moet je veel insturen aan bijlagen voor als de pomp niet meer werkt. Dit koste veel tijd vanwege heen en weer mailen. Er is hierdoor 1,5 week voorbij gegaan en kon ik geen gebruik maken van de jacuzzi.

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
Bad ontvangen waar in de bodem 2 gaatjes zitten waardoor er water tussen de dubbele bodem komt. Klantenservice hierover gesproken en foto s verzonden. Zeer onprettig gesprek met de klantenservice gehad, niet serieus genomen en zeer onvriendelijk. Voor mij nooit meer iets van Bestway

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
We hebben een lay z spa bijna 2 jaar en er lekte water langs een slang. Na wat foto's en een filmpje kregen we een nieuw bad opgestuurd!
Super blij met de service!

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
Het vinden van waar de costumer service zich bevindt op internet is niet zo evident. De medewerkers hebben wel steeds vrij snel gereageerd.
Vooral de beperkte uploadcapaciteit in de klantenzone is zeer vervelend. Er kan max. 1 filmpje upgeload worden terwijl je verschillende foto's en filmpjes moet doorsturen. (vaak ook al snel te groot via mail)

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
Na de melding werd er vrijwel direct contact opgenomen met directe duidelijke vragen over het probleem. Deze zijn gelijk serieus genomen en vlot afgehandeld. Geen gezeur, geen moeilijke vragen. Duidelijke communicatie en vlot gehandeld.
Bestway Bedankt!

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands
Bedieningspaneel paneel lekte water aan de onderkant binnen een week een nieuwe goede service .