Valutata 5 stelle su 5

Update: Na het plaatsen van onderstaande review ben ik gebeld door de nieuwe eigenaar. Hij heeft mij aangegeven het z.s.m. op te zullen lossen. Inmiddels ook de bestelling mogen ontvangen en zeer... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ook ik heb drie weken geleden een bestelling geplaatst en daar niks meer van gehoord. Ook op mails wordt niet gereageerd. Ik hoop dat Bestdeco dit als nog zo snel mogelijk gaat oplossen. Ik lees dat e... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

In eerste instantie lang gewacht op een bestelling. Contact opgenomen maar 2 maanden geen reactie gehad. Na die tijd kreeg ik een mail dat het bedrijf Bestdeco is overgenomen. Vervolgens was onze best... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zijn oplichters sinds Januari leveren ze niks meer maar wel lekker geld innen . Heb aangifte gedaan en dat moet iedereen gewoon doen anders blijft hun side nog heel lang op internet staan en kunnen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di poster

Informazioni fornite da varie fonti esterne

De mooiste prints op Hout,Glas en Aluminium. Prachtig printwerk Vaste lage prijzen en supersnel geleverd......

2,5

1 stella

Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, ophangsysteem deugt niet, waardoor acrylglas plaat naar beneden kwam. Lag natuurlijk aan het ophangen. Oplossing; nog een keer €150,- bijbetalen voor reparatie. Levertermijn ook niet wat aangegeven wordt! Nooit weer, had ik revieuws hier maar eerder gelezen….

7 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Frustrerend proces zonder waar voor het geld

Ik herken me in de slechte beoordelingen: radiostilte over late levering; niet telefonisch bereikbaar (binnen het al korte aangegeven tijdsframe); de website van Bestdeco werd een tijdje door al mijn browsers geblokkeerd i.v.m., volgens het bericht, veiligheid van mijn gegevens; toen ik een Email stuurde over deze red flags, was mijn verzending opeens binnen 2 uur geregeld. Over de kwaliteit van de afdruk op aluminium ben ik ook niet tevreden. Ik weet dat Bestdeco zich beroept op het feit de smaak van de klant niks zegt over de kwaliteit, maar daar heb ik wel objectieve indicators voor: als de resolutie van mijn afbeelding voldoet en op 300dpi is gemaakt met diepe kleuren, dan ligt er een fout bij de afdruk als contrasten en details op veel plekken verdwijnen. Bovendien lopen er diagonale lijnen door de afdruk die op krassen lijken (anders dan de horizontale textuur van het aluminium). In een interview met de heer Nijkerk uit 2022 lees ik dat Bestdeco zich bewust is van een aantal problemen en hier sindsdien aan werkt. Het is nu begin 2025 en mijn order weerspiegelt geen verbetering. Ik laat deze review niet achter omdat ik vind dat bedrijven geen herkansing verdienen. Ik laat deze review achter omdat verbetering binnen een redelijke tijd dient te geschiedden en de klant daar geen proefmiddel voor zou mogen zijn. Op basis van mijn ervaring met Bestdeco zou ik het bedrijf willen adviseren om meer aandacht te besteden aan de klantenservice; dan wel investeren in training, dan wel in grotere capaciteit (telefoon). En hoewel ik begrijp dat smaak een rol speelt in het beoordelen van afdrukken, zou de expertise van Bestdeco op het gebied van kwaliteit een meer adviserende rol mogen hebben i.p.v. vale afdrukken leveren tegen beter weten in.

16 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Hier niet bestellen, geen verstand van zaken!

Let op als je hier wil bestellen!! De kwaliteit is zeer slecht en naar mijn idee hebben ze in dit bedrijf geen verstand van fotografie. We hebben hier 2 foto’s op plexiglas besteld. Deze werden geleverd maar de kwaliteit was om te huilen. Er zat een blauwe zweem over de afdrukken, in beide afdrukken krassen en in 1 afbeelding superduidelijke printstrepen. Ik begrijp niet dat een bedrijf dit überhaupt durft af te leveren. We hadden deze afdrukken al jaren eerder bij een ander laten afdrukken en deze waren super mooi, echter door de jaren heen wat vergeeld waardoor we ze opnieuw wilde afdrukken. We hebben deze afbeeldingen naast die van Bestdeco gefotografeerd en laten zien. Hierop hebben ze 2 nieuwe afdrukken gestuurd maar helaas was de zweem er nog steeds en weer 1 foto met krassen geleverd. De printsstrepen waren wel verdwenen maar de kwaliteit nog steeds ver onder de maat. De afdrukken waren alleen wat donkerder gemaakt. Ze kunnen het dus gewoonweg niet. Na ruim een maand niets meer van zich te laten horen hebben ze na lang aandringen van onze zijde uiteindelijk bericht dat het aan onze foto’s ligt en er verder niets aan kunnen doen. Dus wil je mooie afbeeldingen en fatsoenlijk behandeld worden bestel dan zeker elders want slechter als bij Bestdeco kan volgens mij niet!!! Wees gewaarschuwd!

15 gennaio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Geen contact meer sinds niet complete levering

Ik had 40 foto's op aluminium nodig van 40 x 30 inclusief haakjes. De reactie snelheid op de vraag voor offerte kon sneller. De bestelling geplaatst en gekregen maar toen ontbrak 1 Foto en maar liefst 14 haken.
Ik dat gemaild en er ook nog 2 platen bij besteld op 6 oktober. Tot op de dag van vandaag geen reactie. Mocht er geen reactie komen voor 31 Oktober dan bestel ik in elk geval hier nooit weer. We hebben er namelijk elk jaar rond de 40 stuks nodig.

25 ottobre 2024

Mooie aluminium wandcirkels

Mooie aluminium wandcirkels hier laten afdrukken. Ook ik was sceptisch door enkele negatieve reviews.

Twee keer heb ik hier mijn foto’s laten afdrukken waarbij de tweede keer de afwerking aan de rechterzijde iets minder mooi was dan bij de eerste levering. Maar ik ben heel blij met de afdrukken. De levering was niet binnen een dag maar dat is vrijwel nergens nog het geval.

Voor het ophangsysteem adviseer ik om dat ergens anders te bestellen. Het deel voor aan de wand wordt niet meegeleverd en dan zou je het aan een schroef of spijker moeten hangen. Ik vind dat jammer en volgens de bijgeleverde instructie lijkt dat deel ook nodig.
Gelukkig heb ik op een andere website het gehele ophangsysteem kunnen aanschaffen (voor zelfs een lagere prijs).

Dus: afdrukken zijn hier mooi, ophangsysteem hier niet bestellen.

12 ottobre 2024

Goede klantenservice

Hoewel ik niet helemaal tevreden was over de afbeelding die ik op plexiglas heb ontvangen is dit wel heel netjes en snel opgelost door de klantenservice! De producten zijn daarnaast scherp geprijsd.

12 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Foto’s laten afdrukken op acrylgkas

Foto’s laten afdrukken op acrylgkas.
- De foto’s zijn nauwelijks zichtbaar zó slecht en wazig afgedrukt.
- Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor het afgeleverde misproduct is niet aan de orde.
- De klantenservice is verschrikkelijk en het woord service onwaardig.
- berichten worden afgesloten zonder naam en/of titel
- vanaf 1/6 t/m 29/7 mee bezig geweest zonder enig begrip van Bestdeco.
- € 199,00 weggegooid!!!

Advies: DOE GEEN ZAKEN MET BESTDECO

1 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Maand moeten wachten op mijn…

Maand moeten wachten op mijn bestelling. Telefonisch zeggen ze van 14 tot 16 bereikbaar, maar krijg altijd voicemail. Via mail wordt je gerust genegeerd. Nooit meer hier een bestelling!

25 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Na 28 dagen wachten nog steedsgeen…

Na 28 dagen wachten nog steeds geen levering. Telefoontjes worden genegeerd, beloftes worden niet nagekomen en e-mails blijven onbeantwoord. Een slechte service voor een aankoop van aanzienlijke waarde. Dit bedrijf zal ik niet snel aanbevelen aan anderen. En ik zonder verjaardagscadeau !!!

17 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Heel blij met onze foto’s

Ik begrijp werkelijk waar niet waarom er zulke slechte revieuws staan. Ik heb mijn bestelling binnen. Duurde ietsje langer dan verwacht dan praat ik maar over 3 dagen. Contact via de mail en mijn mail werd snel beantwoord. Ben ontzettend blij met onze foto’s op plexiglas. Het hangt mooi in ons huis. Dank jullie wel bestdeco. Groetjes M Gouverneur.

6 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Levering binnen 24 uur...

Levering binnen 24 uur.... vergeet het maar...
Op een werkdag besteld.... nu 26uur verder en geen verzend bevestiging.
Als ik dat had geweten had ik het wel ergens anders besteld....

5 luglio 2024

Heel erg tevreden!

Ik heb een oude familie foto van circa 65 jaar oud af laten drukken op aluminium,90 bij 130.
Binnen 3 dagen kwam het goed verpakt binnen en ben super tevreden over het resultaat!
Het lijkt precies op de foto,met de verouderde details.
Heel erg blij met dit kunstwerk aan de muur.

14 giugno 2024

Aluminium afdrukken

Twee maal een 20x30 foto op aluminium besteld. Beide afdrukken waren mat. Als leek ga ik er van een uit dat foto op aluminium glanzend wordt afgeleverd (in het verleden ook altijd bij alle bedrijven zo geweest). Er is ook geen keuze tussen mat of glanzend tijdens de bestelling.Gevraagd om een eventuele oplossing omdat de afdrukken niet bij de rest van mijn foto's past. Antwoord is geen garantie en een toch wel klantonvriendelijke reactie.

Reactie van best deco waarbij ik moet vermelden dat ik nooit heb gezegd dat ik mijn geld terug moet krijgen. Hoe onvriendelijk kan je zijn?

Maar u vind dus dat wij met ons plastic plaatje dat niets met aluminium te maken heeft dan maar geld terug moeten doen?

Gelijk beschuldigd worden als klantonvriendelijk zijn omdat het u niet past?

Ja ik vind het jammer maar wat kan ik doen dan?

Als u een beoordeling hier op wilt aanpassen hoop ik dat u er ook eerlijk bij zult zeggen dat u het niet goed gelezen had?

28 giugno 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più