Valutata 5 stelle su 5

Update: Na het plaatsen van onderstaande review ben ik gebeld door de nieuwe eigenaar. Hij heeft mij aangegeven het z.s.m. op te zullen lossen. Inmiddels ook de bestelling mogen ontvangen en zeer... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ook ik heb drie weken geleden een bestelling geplaatst en daar niks meer van gehoord. Ook op mails wordt niet gereageerd. Ik hoop dat Bestdeco dit als nog zo snel mogelijk gaat oplossen. Ik lees dat e... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

In eerste instantie lang gewacht op een bestelling. Contact opgenomen maar 2 maanden geen reactie gehad. Na die tijd kreeg ik een mail dat het bedrijf Bestdeco is overgenomen. Vervolgens was onze best... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zijn oplichters sinds Januari leveren ze niks meer maar wel lekker geld innen . Heb aangifte gedaan en dat moet iedereen gewoon doen anders blijft hun side nog heel lang op internet staan en kunnen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di poster

Informazioni fornite da varie fonti esterne

De mooiste prints op Hout,Glas en Aluminium. Prachtig printwerk Vaste lage prijzen en supersnel geleverd......

2,5

1 stella

Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Onvriendelijke klantenservice

De foto is prachtig geworden, maar helaas schade aan de hoekjes. Pakket op vrijdag ontvangen. Foto’s van gemaakt en ingestuurd op vrijdag, maar ze verwachten dat ik foto’s heb van de doos. Deze heb ik echter weggedaan na het uitpakken, want hier was ook niets aan te zien. Reactie op de klacht dat ze alleen wat kunnen met een foto van de doos. Dit ga ik niet een heel weekend bewaren. De manier van schrijven was erg onvriendelijk. En het is nu ook niet opgelost.

Hier ga ik zeker niet meer bestellen.

3 giugno 2024

Correctie eerdere review

Heb een tijdje geleden een slechte review gegeven ivm beloofde leveringstermijn. Ik plaats nu een tweede review want ik heb een prachtige uitvergroting op plexiglas. Ziet er super mooi uit, complimenten!

18 maggio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Tevreden, maar miste een bevestiging na bestelling.

Na het bestellen ontbrak er een bevestiging via de mail.

Na afwachten kreeg ik deze nog steeds niet. Toen ben ik wat recensies gaan lezen en deze waren wisselend. Uiteindelijk zelf gemaild en na wat dagen gevraagd om een update. Toen kreeg ik een link met de track and trace. Ook de foto op aluminium is mooi.

Kortom: tevreden, maar mag iets professioneler met bijv. Een bevestiging via de mail je je bestellen.

10 maggio 2024

Dit is nog niet eens 1 ster waardig

Dit is nog niet eens 1 ster waardig.
Ik heb nooit mijn nieuwe bestelling ontvangen.
De 1e bestelling zat vol krassen. Met moeilijke communicatie zouden ze dan nieuwe maken. Ze hebben incasso’s naar mij gestuurd en gelogen dat het is bezorgd. Ben al vanaf December hiermee bezig. Ook noemen ze mij in een mail “niet goed wijs” en spreken ze mij aan met “mens” ik vind dit super onprofessioneel. Mensen bestel hier aub niks online. Het zijn echt oplichters. Totaal niet klantvriendelijk en onbeschoft.

25 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Wauw wat een prachtige kwaliteit…

Wauw wat een prachtige kwaliteit plexiglas foto's echt super blij mee.we moesten er iets langer dan een weekje op wachten, werd netjes gebeld toen ze voor de deur stonden, omdat ik de deurbel niet hoorde.
Ik was eerlijk gezegd een beetje geschrokken van de slechte revieuws die ik hier las en ben normaal niet zo van revieuws schrijven, maar dit bedrijf verdiend zeker 5 sterren!!

23 aprile 2024

Top Team Bestdeco

Gelukkig zijn ze er nog. Bedrijven als Bestdeco die alle moeite doen om ervoor te zorgen dat het product (een aluminium bedrukte gedenkplaat) beter in orde komt dan verwacht, eerder geleverd dan 'normaal' gepland en daar ook nog eens heel accuraat en uiterst vriendelijk en coöperatief over communiceert. Grote dank aan het hele Team. Jullie zijn helden!!

18 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Na mijn bestelling van een foto op…aluminium

Na mijn bestelling van een foto op aluminium werd deze geleverd met twee witte krassen in het zwarte gedeelte v d foto ;resultaat onbruikbaar
Er werd mij beloofd een nieuwe foto te leveren wat ook gebeurde, maar bij deze te openen uit de doos bleek dat een v d vier hoeken zwaar ingedeukt was ;resultaat weer onbruikbaar
Opnieuw werd belooft deze te vervangen maar na verschillende mails van mij volgden er steeds maar uitvluchten over het leveren van een goede foto
Zelfs na een reeks uitvluchten antwoord men mij nu gewoon niet meer terug over levering van de foto
Voor mij nooit geen bestdeco meer ,uitvluchten, niet nakomen van beloftes en geen vervanging van mijn beschadigd product !!!!

14 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ik wil graag even reageren op mevrouw…

Ik wil graag even reageren op mevrouw Bianci hieronder.
Ik weet nl dat wij haar netjes te woord hebben gestaan.
Ze heeft de verkeerde naam voor de ingevoerde bestelling doorgegeven waardoor we idd niets konden vinden, aangegeven dat ze het dan het beste kan mailen en dat we het vandaar voor haar zouden oppakken.
Nergens gezegd dat ze het dan nog maar een keer moet bestellen, dat is haar eigen beslissing.
En met heksen is bedoeld dat je niet kunt verwachten dat het gelijk de dag later al bij je zal zijn.
Het is jammer dat bedrijven tegenwoordig zo worden afgeschilderd en afgemaakt, laten we eens wat rust en vertrouwen weer ontwikkelen voor de mens achter een webshop.

13 aprile 2024

Slecht bereikbaar onprofessionele klantenservice

Een foto op plexiglas besteld. Maar geen bevestiging gekregen.via chat onduidelijk antwoord dus opnew besteld. Ineens werd de 1e bestelling toch bezorgd en het verzoek om de 2e dan te annuleren werd niet erg serieus genomen. Door onduidelijke communicatie zou ik nu 2 x moeten betalen. Je word niet professioneel en netjes te woord gestaan. Antwoorden als "we kunnen niet heksen". Er word totaal niet meegedacht of echt geluisterd. Via chat of email, want de telefoon word zowieso niet opgepakt.

6 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Zojuist foto op aluminium ontvangen

Zojuist foto op aluminium ontvangen. Vrijwel meteen bericht gehad dat resolutie niet goed was. Meteen goede foto gestuurd. Door de Pasen wat vertraagd. Gisteravond om 20.02 uur bericht gestuurd waar foto bleef en om 20.11 uur bericht terug gehad dat hij onderweg was. Hij is echt prachtig geworden. Wij zijn er heel blij mee.

9 aprile 2024

Bestdeco nl

Foto op acrylglas besteld, een hele scherpe foto aangeleverd maar de afdruk heel blokkig en donker ontvangen. Ook zitten er beschadigingen in de afdruk. Vandaag voor 1600 besteld is morgen in huis klopt ook niks van, dik een week moeten wachten. En opzich is dat niet erg als je dan een goeie foto ontvangt maar helaas.

Contact gehad en nieuwe foto's opgestuurd, vervolgend hoorde we weer een paar dagen niks, maar weer bericht, zouden mijn foto's niet aangekomen zijn, weer opnieuw verzonden en krijgen niks meer te horen. Slechte service! Belachelijk

17 febbraio 2024
Valutata 2 stelle su 5

Communicatie is waardeloos

In december een foto op aluminium besteld. Levering duurde langer dan aangegeven. Foto zag er goed uit maar de rand was flink beschadigd. Gebeld, geen gehoor. Twee keer gemaild en nu na twee maanden nog geen enkele reactie. Voor mij niet meer.

14 dicembre 2023

Bestdeco? Niet doen!

Hoge resolutie foto geüpload. Resultaat was erbarmelijk. Lage resolutie. Lelijke kleuren. Alles heel donker. Mail gestuurd. Niks meer gehoord. Zooo slecht. Bestdeco? Doe het maar niet.

22 gennaio 2024

Bagger slecht

Bagger slecht. Geen tot weinig gehoor aan de mail en telefonisch bijna nooit bereikbaar. Foto kwam met slechte kwaliteit binnen en vervolgens een verzoek gedaan voor een nieuwe foto op plexiglas maar inmiddels 1 maand verder en nog steeds niks ontvangen

31 gennaio 2024

Ervaring BESTDECO

Ik heb op 3 januari een foto op plexiglas besteld. Ik kreeg niet direct een bevestigingsmail maar dacht, ach dat kan nog wel komen. Maar op 8 januari ‘s morgens had ik nog geen mail. Proberen te bellen, geen gehoor… daarna de reviews gaan lezen op deze site.. waardoor ik bang was dat mijn aankoop niet verzonden zou worden..
Echter, kreeg ik 8 januari ‘s avonds een mail van het bedrijf dat mijn bestelling werd verzonden en zag ik in de postNL app dat ik een pakket zou krijgen van BestDeco. Gelukkig! Nu maar hopen dat alles goed is, niet kapot. Vandaag 9 januari is het pakket bezorgd. Netjes verpakt, en een hele mooie foto ontvangen.

9 gennaio 2024

Geef het een kans!

Ik moet zeggen dat ik schrok toen ik alle (slechte) reviews las NADAT ik besteld had. Ik was bang dat ik m'n 100,00 kwijt zou zijn. Maar ondanks dat er 0 communicatie van hun kant is, geen mail of factuur of niks, heb ik m'n artikel in goede orde ontvangen! Supergoed verpakt en de kwaliteit van het foto afdrukken is echt top! Ik zou zeggen, doe alsjeblieft wat aan jullie communicatie, want het product is prachtig!

5 gennaio 2024
Valutata 3 stelle su 5

Foto op plexiglas

Foto op plexiglas besteld. Levertijd duurde lang. Via e-mail gevraagd waar foto bleef, maar ondanks toezegging kwam die niet.
Maar na een keer bellen was de foto de volgende dag in huis.
De kwaliteit is niet super, maar door de relatief lage prijs kan het ermee door.
De volgende keer kies ik toch voor een ander.

5 gennaio 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più