Update: Na het plaatsen van onderstaande review ben ik gebeld door de nieuwe eigenaar. Hij heeft mij aangegeven het z.s.m. op te zullen lossen. Inmiddels ook de bestelling mogen ontvangen en zeer... Leggi di più
Ook ik heb drie weken geleden een bestelling geplaatst en daar niks meer van gehoord. Ook op mails wordt niet gereageerd. Ik hoop dat Bestdeco dit als nog zo snel mogelijk gaat oplossen. Ik lees dat e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In eerste instantie lang gewacht op een bestelling. Contact opgenomen maar 2 maanden geen reactie gehad. Na die tijd kreeg ik een mail dat het bedrijf Bestdeco is overgenomen. Vervolgens was onze best... Leggi di più
Zijn oplichters sinds Januari leveren ze niks meer maar wel lekker geld innen . Heb aangifte gedaan en dat moet iedereen gewoon doen anders blijft hun side nog heel lang op internet staan en kunnen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
De mooiste prints op Hout,Glas en Aluminium. Prachtig printwerk Vaste lage prijzen en supersnel geleverd......
Paesi Bassi
- bestdeco.nl
Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Chapeau voor de juiste service bij Bestdeco
Chapeau voor de juiste service bij Bestdeco. Ik had foto’s op glas besteld maar het bleek dat de kleinkinderen van ons er niet juist opstonden. Ik kreeg zeer snel een e-mail van Bestdeco of ik nieuwe foto’s van de kids wilde aanleveren dan zou men het in orde brengen. En ja hoor met een mooi, gewenst resultaat. Erg blij mee, maar zeer blij met Bestdeco om alert te zijn om dit zsm met ons te delen. Dit zie je niet zo veel tegenwoordig, dat een bedrijf zo begaan is met klanten. Dus echt waar, dit bedrijf verdient een dikke pluim voor service. Dank Bestdeco.
Uiteindelijk mooi product, maar nul communicatie
Op 3 november 2025 had ik een foto op aluminium dibond besteld in de veronderstelling dat deze snel geleverd kon worden (op de website staat productie binnen 24uur en verzending binnen 48 uur). Na het bestellen bleef het echter angstvallig stil, ook geen bevestiging via de mail dat de order in goede orde was ontvangen, gewoon helemaal niets.
Na 3 dagen niets gehoord te hebben, probeerde ik Bestdeco telefonisch te bereiken. Het bleek dat Bestdeco de voicemail had uitgeschakeld waardoor de verbinding automatisch werd verbroken... Op dat moment begon ik mij zorgen te maken en raadpleegde ik Trustpilot. Wat ik daar allemaal las, gaf geen vertrouwen op een goede afloop.
Tot mijn verbazing kreeg ik van PostNL (en dus niet van Bestdeco) het bericht dat mijn pakket op 8 november zou worden bezorgd. Dit gebeurde ook, echter zaten er 2 productiefouten in het product. Zo was de bovenrand voor een gedeelte niet bedrukt en zat er een kleine kras/witte verf op het product. Ik heb dit direct bij Bestdeco via de mail aangekaart en gevraagd wat ze hiermee konden doen. Bestdeco heeft hierop NIET gereageerd, totdat ik op 18 november weer een bericht van PostNL kreeg dat er een pakket van Bestdeco onderweg was.
Uiteindelijk heb ik een nieuwe prachtige foto op aluminium dibond ontvangen waar ik heel blij mee ben. Het heeft echter allemaal langer geduurd dan verwacht en er is helemaal géén communicatie met Bestdeco geweest. Ik kom uit op waardering van 4 sterren voor het mooie product en de nazorg, maar qua communicatie scoort Bestdeco een dikke onvoldoende.
Schandalig zo belazerd te worden
Schandalig hoe is belazerd ben. 165 euro uitgegeven en 3 van de 4 foto’s waren vaal en kleurloos. Ze verzochten mij een foto van de foto’s op te sturen en lieten gewoon niets meer horen. Mensen let op !!!
Wat een slechte service
Wat een slechte service. Niet bereikbaar, boordevol excuses. Koop hier niets!

Risposta di Bestdeco.nl
reageren nooit
Ongelooflijk. Je bestelt ruim op tijd een foto voor een 50ste verjaardag en deze komt te laat. Je laat het ophangsysteem veel langer nog drogen dan aangegeven staat en dan valt de foto kapot en beschadigd de plint van de muur enorm. Er wordt toegezegd dat er een nieuwe foto wordt opgestuurd. Super netjes dachten wij, maar nooit meer wat gehoord en geen foto gezien. Op de mail wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Bestel hier dus niks!

Risposta di Bestdeco.nl
slechte kwaliteit geen contact te krijgen
foto op acryl besteld , dat duurde al langer dan verwacht, besteld met ophangsysteem , wat volgens de gebruiksaanwijzing gemonteerd is 245 ur laten drogen , maar binnen een paar uur viel hij van de muur. foto kapot plint kapot, contact gezocht foto's gestuurd van de situatie, de foto zelf had losgelaten van het acryl die zat aan de ophangplakker. react; heel vervelend maar we gaan een nieuwe foto opsturen: nu ruim 2 maanden verder niets ontvangen op mail wordt niet gereageerd, telefoon wordt niet opgenomen ...
Nooit maar dan ook nooit iets kopen!
Nooit maar dan ook nooit iets kopen!! Wat slecht zeg!
Slecht EN lelijk!
Oplichting
Oplichting! 1 oktober een order geplaatst. Geen reactie op de mails en de telefoon wordt niet opgenomen.
Morgen wordt er aangifte gedaan
Voor de 3e keer een foto op aluminium…
Voor de 3e keer een foto op aluminium besteld en 3 keer top kwaliteit gekregen. Fijne service bij vragen over het artikel en altijd (ondanks de grote formaten) netjes geleverd. wij raden bestdeco zeker aan
2 fotos op glas besteld (lees 260 €).
2 fotos op glas besteld (lees 260 €).. kwamen na een paar dagen binnen.. ik schrok van de kwaliteit.. beide foto's ontzettend blokkerig en wazig.. hoe dit kon, bedoel de foto's kwamen nog wel van de fotograaf.
Na gemaild te hebben met de foto's kreeg ik als antwoord dat het bestand te klein was en de foto's niet origineel waren. Of ik andere betere bestanden had. Weer gemaild met de vraag of de kwaliteit van de nieuwe foto's beter waren. Naah kreeg me een botte reactie. Ik heb je al eerder gezegd dat de bestanden te klein waren. Met andere woorden mijn probleem en niks aan te doen.
Ik vraag mij dan series af als je van te voren ziet dat de bestanden te klein zijn en ze dan niet voldoen aan de kwaliteit op glas waarom druk je ze dan af en stuur je het dan ook nog op. Had dan even overlegd met klant of iets. Je word gewoon afgezet. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Zeker 20 x gebeld en geen gehoord.. oplichters zijn het..
Ben niet tevreden met de resolutie
Ben niet tevreden met de resolutie. Heb dezelfde foto in veel groter formaat dan 20x30 cm maar daar is de resolutie veel beter!
Foto op plexiglas …
Heb Zaterdag avond laat een groot formaat foto op plexiglas besteld, en vandaag binnen gekregen! Waanzinnig mooi!!! De foto is al heel oud en had niet verwacht dat hij zo onwijs mooi zou worden!! Zeer tevreden en raad echt iedereen aan bij Bestdeco te bestellen! Super bedankt en dikke vette 10!!!
Heel slecht bereikbaar
Heel slecht bereikbaar! Telefonisch krijg je niemand te pakken en op e-mails komt helemaal geen reactie, óf veel te laat want ik heb nog niks van ze gehoord. Ze lokken je in de val met de noot binnen 24 uur geproduceerd. Vervolgens nu 1 week verder hoor ik niks van ze, ondanks meerdere mails en telefoontjes. Als klant voel je je totaal niet serieus genomen. Dit is echt onacceptabel en moet dringend worden aangepakt.
Jammer dat ik geen reviews van te voren…
Jammer dat ik geen reviews van te voren heb gelezen. Vorige week besteld. Hoor verder niks meer, ook is mijn bestelling nog niet verzonden want heb geen melding van Post NL. Zijn ook niet te bereiken en antwoorden niet terug op de mail. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Verjaardag is morgen (zondag) dus geen kado.
3 prints op wit Digibond.
3 prints op wit Digibond.
Lijkt alsof er 'beeldcorrectie' wordt toegepast.
Resultaat zag er niet uit: erg flets.
Dan maar naar collega's: kost wat meer dan heb je ook wat.
Mooie afdruk, volgende keer geen berkenplex meer
Ik heb foto’s op berkenplex af laten drukken. Afdrukken zelf zien er prima uit. En er zitten inderdaad wat oneffenheden (kleine putjes) op de voorkant die je bij bepaald lichtinval ziet. Hier moet je dus wel rekening mee houden.
Wat ik niet mooi vind zijn de zijkanten, die zijn wat rafelig waardoor het er wat goedkoop uit ziet. Volgende keer een ander materiaal?
Levering duurde een paar dagen en alles zonder probleem verlopen.
Super kwaliteit en super service
Super kwaliteit en super service!
Ik was bang dat mijn beelden een te lage resolutie zouden hebben, maar ze kwamen prachtig uit op het aluminium! Er ging door de leverancier iets fout, maar dat heeft Best Deco opgelost. Hadden ze niet hoeven doen en getuigt dus van ongekende service!!
Heb een top product gekregen van ze
Heb een top product gekregen van ze. Snel geleverd. En precies zoals ik wilde
De order geplaatst en bevestigd via…
De order geplaatst en bevestigd via mail op. Vrijdag
Maandag een mailtje gestuurd met de vraag hoe lang het zal duren voor levering. Geen antwoord
Dinsdag gebeld antwoord apparaat en tussen 14-16 uur kun je bellen
Helaas niet bereikbaar , weer mail gestuurd
Dinsdag middag melding dat het onderweg is post.nl en later mail terug dat het opgestuurd is
Woensdag geleverd
Dus super snel levering en netjes
Maar moeilijk bereikbaar
Waardeloze webshop
Op de site staat na 24 uur voor productie. Inmiddels 72 uur en nog niks gehoord.
Klantenservice met telefoon bestaat wel maar wordt niet opgenomen.
Oftewel waardeloze webshop.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.