Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Autopech? Pechhulp zonder abonnement, lidmaatschap of verzekering. 24/7 Persoonlijk contact, dag en nacht bereikbaar. Autotransport nodig? Bereken de transportprijs. Ook voor particulieren. Bergnet - de autohulpdienst die mensen helpt.
Schepenbergweg 3, 1105AS, Amsterdam, Paesi Bassi
- 088-8881100
- info@bergnet.nl
- bergnet.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Pechhulp Piet, een lot uit de loterij
Pechhulp Piet heeft mij voortvarend, zeer deskundig en met een grote dosis humor, die de spanning brak, weer op weg geholpen na een lekke band. Zijn auto ziet er verrassend netjes en georganiseerd uit. Piet is een lot uit de loterij als hij jou hulp mag bieden!
Vakkundige hulp bij volledig lege accu
Fantastische service van Frank van Bergnet Pechhulp. Ik stond stil met mijn Tesla omdat de hoogspanningsbatterij volledig leeg was en ik geen meter meer kon rijden. Frank was er supersnel en wist precies hoe hij dit moest aanpakken bij een elektrische auto. Binnen enkele minuten had hij alles geregeld zodat ik weer veilig op weg kon.
Wat vooral opvalt is zijn vakkennis, rust en professionele aanpak. Je merkt direct dat hij ervaring heeft met elektrische auto’s en niet schrikt van een Tesla. Dat gaf meteen vertrouwen op een moment dat je dat hard nodig hebt.
Absolute aanrader. Mocht je ooit pech hebben, dan hoop je dat Frank degene is die je komt helpen. Topservice! ⚡🚗
Hele goede service
We stonden plotseling met een lekke band aan de A2 in de bocht we waren in een grote schroef gereden en Erik, jullie medewerker, zag ons en kwam direct achter ons staan en heeft ons direct geholpen en ons naar een veilige plek gebracht zodat we verder hulp konden inschakelen. Enorm dankbaar!
Piet heeft een geweldige service en ben…
Piet heeft een geweldige service en ben super tevreden over hoe ik ben geholpen.
Wat een gezeik zeg 3 dagen zonder mijn…
Wat een gezeik zeg 3 dagen zonder mijn auto terwijl het direct naar de garage kan. Vind de service echt slecht en word niet eens op de hoogte gehouden.
Waardeloze klantonvriendelijke berger
Om 18.15 pech krijgen, de WW door ongeschikt materiaal niet kunnen repareren en dan om 23.35 weggesleept worden. Klantvriendelijk 0,0! Wurgcontract met de ANWB die er ook niets meer van begrijpt. Failliete slechte bedrijven. Service 0,0
Vandaag hulp gehad van Pietje…
Vandaag hulp gehad van Pietje pechhulp.Fijne ,zorgvuldige,professionele hulp.Dankzij Pietje Pech geen kopzorgen meer.Bedank Pietje👍👍👍🙏🙏🙏🙏😉😏,fijn dat je al telefonisch voorwerk had gedaan.
Vieze auto meegekregen en factuur schoonmaak
Geven een binnen en buiten vieze auto mee als vervangend vervoer, maar ik moet de auto wel schoon inleveren. Ik ben klant, geen schoonmaakbedrijf? Gelukkig is de factuur vanuit logicx wel gecrediteerd nadat ik naar Logicx de foto's van de vieze auto bij ontvangst heb doorgestuurd.
Bergnet gaf aan dat ik de factuur gewoon maar moest betalen en zij niks wilden doen.
Waardeloze ervaring
Slechte communicatie. Ik zou een dag voor transport gebeld worden. Niet gebeurd waardoor ze op locatie moesten wachten en mijn auto op de openbare weg lossen. Na weken geprobeerd contact te maken met dit bedrijf uiteindelijk een telefoontje ontvangen dat ze hier niks mee gaan doen. Waardeloos bedrijf en gaan dus slecht om met je auto
Vreselijk asociaal personeel
Vreselijk asociaal personeel. Chauffeur zou 10-15 minuten voor aankomst bellen. Dit zo met het hoofdkantoor afgesproken.
Chauffeur belt op ik sta bij de auto. Ik zeg ik kom er aan, en ben binnen 10 minuten bij de auto, bij de auto aangekomen chauffeur weg.
Bel de chauffeur op en blijkt dus zonder enige vorm van overleg weer doorgereden te zijn. Moest hoofdkantoor maar weer bellen.
Het is dat je door Toyota-assist overgeleverd bent aan dit bedrijf maar bij mij hebben ze het afgedaan. Je eerst op je gemak stellen vanuit het hoofdkantoor en vervolgens zonder enige vorm van communicatie je laten staan.
Topservice Piet
Pietje pechhulp heeft het probleem uitstekend opgelost. Vriendelijk en snel. Topper!!
Kundig en klantvriendelijk
Vanmorgen in Amersfoort geholpen door Pietje Pechhulp.Mijn auto wilde niet starten.Eigenlijk wist Pietje telefonisch al de mankement.Idd hij had het goed.GEWELDIG!Wat een vriendelijke kundige meneer.
Helemaal top!!!
Contact gehad met rijkswaterstaat om mijn auto op te halen, aldus dat heeft Bergnet zonder enige kosten geregeld! Auto is daar beveiligd achter slot en grendel, overigens is dit bedrijf het voordeligst kwa prijzen.
Een betere hulpverlener kan ik me haast niet voorstellen. Ik heb immers van de week na mijn 1e auto ongeluk ooit, minstens 5x gebeld naar Bergnet en met verschillende medewerkers gesproken. Ze hebben me allemaal keurig geholpen, hielden me op de hoogte en stelden me steeds weer opnieuw gerust. Ze waren allemaal ontzettend vriendelijk en behulpzaam! Alles is helemaal top verlopen.
Na het melden van pech 2 uur staan…
Na het melden van pech 2 uur staan wachten in de brandende zon.
Maar even weer gebeld kreeg ik te horen zijn nog niet naar u op weg.
Heb het afslepen zelf maar geregeld.
Jammer unive en bergnet zijde beiden 30 tot 45 minuten zijn ze bij u.
Jammer zou ze niet aan raden
Pietje van bergnet kwam snel en…
Pietje van bergnet kwam snel en goedgemutst ons helpen. Een vriendelijk praatje en goede tips.
Pech, maar geweldige hulp
Vorige week donderdag strandde onze auto tussen Harderwijk en Nunspeet. Dynamo kapot. Pietje van Bergnet constateerde dat, en nadat de auto vrijdag al bij onze garage afgeleverd was, werd dat bevestigd. Piet bracht ons naar het station in Nunspeet, van waar we per trein onze reis konden voortzetten. Pech, maar met piet van Bergnet een topervaring!
stephan mutsters wat een HELD
stephan mutsters wat een HELD. had pech op de Ring A10 klapband. Binnen 8 minuten was hij er al. Alles in 5 minuten geregeld. Bracht me zelfs naar huis. Was nog 5 min van waar we waren. BEN SUPER GOED EN SNEL GEHOLPEN. WAT EEN HELD!!
Verkeerde brandstof door medewerker Bergnet + nog gereden waardoor motor kapot is
Meer dan 3 uur in de kou gewacht terwijl ze elke keer beloofden dat ze er snel zouden zijn. Terwijl het depot letterlijk om de hoek was. Door de medewerker van Bergnet zit er verkeerde brandstof in de tank en daarna probeerde de medewerker meermaals de auto te starten met verkeerde brandstof. Vandaag in een garage geweest en automonteur vertelde dat de brandstofinjectoren (kosten honderden euro's) kapot zijn door meerdere malen de auto te starten en er mee proberen te rijden, terwijl hij het niet doet. Bergnet mag graag een oplossing hiervoor zoeken en vergoeden!
Doe geen zaken met hun
Doe geen zaken met hun, ze nemen je spullen mee en je krijgt ze niet meer terug!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.