Pechhulplijn Recensioni 15

3 stelle
2 stelle
1 stella

Dit is een oplichter

Dit is een oplichter. Ze beloven allereerst op de website dat ze er binnen een halfuur zullen zijn. Het duurde 2,5 uur. Via de app communiceren een bepaalde prijsrange, waarbij je er vanuit gaat dat je dat maximaal gaat betalen. Maar let goed op met pinnen want dan hebben ze ineens een dubbel bedrag ingevoerd, waar ze achteraf blijven beweren dat dat vooraf is gecommuniceerd. Echt een schandalige manier hoe gebruik wordt gemaakt van de kwetsbaarheid van mensen die met pech langs de kant staan. DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF.
De pechhulplijn, wat onder de vleugels van Lutetia Transport uit Ridderkerk zaken doet,

9 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Oplichters extra kosten zonder vermelding

Oplichters. Komen afspraken niet na. Brengen je auto thuis maar jij zoekt het maar uit. De berger zelf heel aardig en mee denkend. Mensen achter de planning en aan de telefoon gewoon schandalig. Hier niet mee in zee gaan. Komen extra kosten bij die ze van te voren niet melden.

28 dicembre 2025

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!

Ze komen naar je toe en geven een tijd aan (die achteraf niet klopt) nadat je ze een aanbetaling hebt gedaan. Dan komt er iemand die mooi kan praten, beetje handig is en de auto laat starten en laat je +-350 betalen maar als je dan vertrekt en de auto uitzet en weer wilt starten, dan doet die het niet.

Als je belt dan zeggen ze dat het waarschijnlijk een ander probleem is en als je zegt van dat je hebt betaald om de auto te laten maken, zeggen ze dat je de auto moet laten takelen voor een hoog bedrag, omdat ze de auto daar niet te plekke kunnen maken.

Ik had ook een duidelijke factuur gevraagd zodat ik kon inzien waar ik zoveel voor heb betaald, maar geen reactie… spoorloos.

IK RAAD DIT (BEDRIJF) ZEKER AF!! Lees ook zeker eens de andere reacties van andere mensen die ook door deze aasgieren zijn opgelicht.

20 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

OPLICHTERS VAN DE BOVENSTE PLANK !!!

OPLICHTERS VAN DE BOVENSTE PLANK !!!!

accu verwisselen, ik rij in een simpele kleine auto , accu zou 89 euro zijn , kreeg een betaal verzoek van 129 euro voorrijkosten, was niet besproken , toch betaald ja i know super naïef.

Toen kwam na anderhalf uur de "monteur " was het ineens een andere accu , die hij toevallig bij zich had ! Kosten alleen wel 229-, EX btw. Ik heb mijn oude accu er in terug laten zetten gelukkig startte me autootje wel in 1 x , maar die129 euro gaat hoe dan ook terug komen!

Belastingdienst fiod politie lezen jullie even mee !!!!

28 novembre 2025

GA NIET MET ZE IN ZEE!

Het zijn oplichters, ze noemen een prijs van 319,- ex via WhatsApp , dan denk je dat het ex btw is.
Als je akkoord gaat sturen ze je een tikkie voor inplannen en voorrij kosten die is 139 euro.
Ook op de site staat binnen 20 minuten zijn we bij u op locatie, via de app krijg je binnen 60 minuten maar uiteindelijk zijn ze er pas na 1.5 uur.
Dan komt er een zogenaamde monteur die je probleem niet oplost maar doet alsof die dat wel heeft gedaan, dan krijg je tijdens het werk een tikkie via je app die is vervolgens 385,99 euro, vervolgens word de monteur tijdens het probleem 'oplossen' 4x gebeld heel vaag allemaal.
Dan is hij klaar moet je direct het tikkie betalen, en vervolgens denk je dat het opgelost is, en uiteindelijk met rijden merk je dat het probleem nog niet is opgelost en dan app je ze en reageren ze niet meer!
Maar ze lezen alles wel, want telefonisch kunnen ze precies vertellen wat je hebt geappt!
Dan bel je ze meerdere keren, meerdere antwoorden en je krijgt telefonisch gelijk maar ze doen er niks mee, en je bent je geld kwijt! Beloven van alles maar komen geen ene reet na!
Want het verhaal van de monteur is waar, terwijl je foto's mee stuurt!

GA NIET MET ZE IN ZEE, want je bent zo 500 euro lichter voor niks!

Ik heb bewijzen zat, en ik ga verder met juridische stappen!
Ook die wil ik wel met jullie privé delen!
Want je word door hun gewoon afgepoeierd, maar ik geef het niet op.

14 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Zeer slechte ervaring met Pechhulplijn.nl. Prijs afspraken die totaal niet kloppen, bedragen excl BTW noemen voor consumenten, eeuwen wachten, betaalverzoeken naar andere BV's, geen facturen verstrekken, monteur die constant aan het bellen is en zo kan ik nog uren doorgaan. De ACM en Belastingdienst zouden bij dit bedrijf op bezoek moeten gaan.

7 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Pas op voor Pechhulplijn.nl – dit zijn scammers!

Scammers. Ze sturen je eerst een prijs via WhatsApp, maar daarna komen er ineens allemaal extra Tikkies voor “voorrijkosten” en “servicekosten” die nooit genoemd zijn. En als je niet betaalt, gaan ze je bedreigen via WhatsApp. Geen factuur, geen normale werkwijze, alleen intimidatie en geldklopperij. Trap er niet in en bel gewoon de ANWB of een fatsoenlijk bedrijf.

25 agosto 2025

Oplichters

Gebruikgemaakt van hun pechhulpdienst met de verwachting van een professionele en schadevrije voertuigopening, zoals op hun website vermeld staat. Mijn auto bleek echter niet van tevoren te zijn gecommuniceerd met de monteur op locatie, waardoor hij niet voorbereid was. Uiteindelijk werd mijn ruit met een hamer ingeslagen omdat geen andere oplossing werd geboden, en moest ik alsnog ruim €350 betalen. Daarbij werd ik ook nog eens gedwongen om het volledige bedrag direct ter plekke via een betaalverzoek te voldoen.

Ik heb hierover per e-mail bezwaar gemaakt en meerdere keren om een toelichting gevraagd, maar tot op heden geen enkele reactie op mijn bezwaar ontvangen.

18 luglio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più