Berden Mode Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Een winkel is diversiteit in kleding verkoopt. Maar op de dames afdeling werken een paar vrouwen die achter de kassa staan en er volgens mij niet echt leuk vinden. Ze vinden het niet fijn om je vr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zitjes voor de mannen, die wel mee waren, maar natuurlijk beter thuis hadden kunnen blijven. Helaas…..zijn wij aan de herenafdeling niet meer toegekomen. Tot de volgende keer met mijnheer! Die zitjes... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie ruime winkel met grote collectie in chique en jeugdig. Kom hier regelmatig met mijn bejaarde moeder en we vinden altijd iets leuks. Goed toegankelijk met rollator, ruime paskamers en super vrien... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een prettige modezaak, met een uitgebreide collectie van goed kwaliteit. Bij Berden slaagt je bijna altijd! Het personeel is deskundig, meedenkend, behulpzaam en vriendelijk. De service is top! Daarn... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casa di alta moda
  2. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Berden Mode - Wonen & Slapen al bijna 120 jaar een familiebedrijf en begrip in de retail. Bij Berden vind je alles om invulling te geven aan jouw eigen, unieke smaak. De mooiste mode, het nieuwste design, het meest comfortabele slapen, de lekkerste geurtjes en chocolaatjes. En meer. Allemaal items die jouw leven mooier maken. Gezelligheid, plezier en de mooie momenten van het leven staan centraal in alles wat we doen.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

415 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

67 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Goed assortiment kleding

Goed assortiment kleding. Weinig hulp bij passen enz.

27 dicembre 2024

Risposta di Berden Mode

Bedankt voor je feedback! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment. Wat betreft de hulp bij het passen: we willen graag dat elke klant zich geholpen en welkom voelt. Indien je contact met onze klantenservice wilt opnemen, pakken we dit graag ver op.

Geen enkele coulance

Op de valreep nog een slechte recensie. Ik heb in maart een dure Mac broek gekocht. Omdat deze broek een donkere jeans is pas nu gaan dragen. Na 1x wassen was de elastaan er op een plaats uit en daar gaan lubberen. Ben terug gegaan naar Berden en daar vertelden zij mij dat ze niets voor mij konden betekenen. Ik had de broek eerder moeten gaan dragen…. Het mag toch niet zo zijn dat een dure broek na een wasbeurt verprutst is. Heeft niets te maken met wanneer je deze gaat dragen. Dus een gemiste kans van Berden. De klantenservice vraagt om begrip in deze maar sorry dat heb ik dus niet. Slechte ervaring.

23 dicembre 2024

Beste mevrouw,

Wij begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer een product niet aan uw verwachtingen voldoet.

Na beoordeling van uw situatie moeten wij u helaas meedelen dat we in dit geval niets meer voor u kunnen betekenen. Omdat de broek pas maanden na aankoop is gedragen en gewassen, kunnen we helaas geen uitspraak meer doen over de staat waarin deze zich bij aankoop bevond. Onze garantievoorwaarden richten zich op gebreken die binnen een redelijke termijn na aankoop worden gemeld.
Ik begrijp dat dit niet het gewenste antwoord is wat u wenst, maar hopen alsnog op uw begrip.

Erg vriendelijke geholpen…

Erg vriendelijke dames die me geholpen hebben.
Ruime keuze in mooie, aparte en betaalbare kleding zelfs in de grotere maten.
En een gezellige koffie/lunch-hoek met goede en lekkere producten.
Zal zeker nog eens de trip die kant op maken...

30 novembre 2024

Online aankoop

Online aankoop. Na 5 dagen nog steeds niks gehoord. Geen bevestigingsmail of iets dergelijks waaruit bleek dat mijn aankoop onderweg was. App contact gehad met reactie dat bestelling "vertraagd" zou zijn. Gisteren na 7 dagen ineens bestelling ontvangen. Het gaat om een broek met lengtemaat 30 ( staat ook in t label) maar deze broek heeft lengtemaat 32 of mss zelfs wel 34. Is dus een miskleun. De eerste en laatste bestelling
voor mij bij Berden.

2 novembre 2024

Beste Esther,

Bedankt voor het delen van je ervaring, en onze excuses voor de langere levertijd. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een bestelling niet volgens verwachting verloopt en dat de maten niet overeenkwamen met wat je had besteld.

We streven ernaar om bestellingen tijdig en correct te leveren en betreuren dat dit niet het geval was. Graag willen we het voor je rechtzetten. Indien je ons mailt met het bestelnummer dan zullen wij hier een aantekening van maken om in dit geval geen retourkosten te rekenen.

Shannon - Team Berden

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più