Berden Mode Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Een winkel is diversiteit in kleding verkoopt. Maar op de dames afdeling werken een paar vrouwen die achter de kassa staan en er volgens mij niet echt leuk vinden. Ze vinden het niet fijn om je vr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zitjes voor de mannen, die wel mee waren, maar natuurlijk beter thuis hadden kunnen blijven. Helaas…..zijn wij aan de herenafdeling niet meer toegekomen. Tot de volgende keer met mijnheer! Die zitjes... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie ruime winkel met grote collectie in chique en jeugdig. Kom hier regelmatig met mijn bejaarde moeder en we vinden altijd iets leuks. Goed toegankelijk met rollator, ruime paskamers en super vrien... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een prettige modezaak, met een uitgebreide collectie van goed kwaliteit. Bij Berden slaagt je bijna altijd! Het personeel is deskundig, meedenkend, behulpzaam en vriendelijk. De service is top! Daarn... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casa di alta moda
  2. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Berden Mode - Wonen & Slapen al bijna 120 jaar een familiebedrijf en begrip in de retail. Bij Berden vind je alles om invulling te geven aan jouw eigen, unieke smaak. De mooiste mode, het nieuwste design, het meest comfortabele slapen, de lekkerste geurtjes en chocolaatjes. En meer. Allemaal items die jouw leven mooier maken. Gezelligheid, plezier en de mooie momenten van het leven staan centraal in alles wat we doen.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

415 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

67 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fijne nette winkel

Super fijn geholpen, mooi ruim opgezette winkel met verschillende merken en een fantastische mogelijkheid om te lunchen en heerlijke koffie te drinken.

25 ottobre 2024

Topwinkel

Er is zeer veel keuze bij de kleding, goede merken, ordelijke en overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel en lekker eten! Ik kom zeker terug!

18 ottobre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Wegjagen van mensen met een normaal inkomen.

Toen het nog Duthler Varsseveld was kon iedereen met een normaal inkomen daar nog slagen om betaalbare kleding te kopen. Nu het al enkele jaren Berden is zien wij de prijzen zo stijgen zodat wij aangewezen waren op de koopjeshoek maar helaas die is vervangen door weer meer dure merken .Iedereen met een laag inkomen is/wordt nu weggejaagd , jammer voor de minima maar als straks de rijkere mensen het af laten weten dan is het einde snel in zicht voor Berden V’veld want ze hebben zelf als eerste een groot deel van de klanten zelf weggejaagd. Ga zo door en een tip : open ook een winkel in de Kalverstraat in Amsterdam die kunnen dit beter betalen.

23 settembre 2024
Logo di Berden Mode

Risposta di Berden Mode

Beste meneer,

Dank u wel voor uw bericht. We begrijpen dat de veranderingen in ons assortiment en prijsbeleid u en anderen in de gemeenschap hebben geraakt, en dat dit een teleurstelling voor u kan zijn.

Berden streeft ernaar om een divers assortiment te bieden, met zowel premium merken als betaalbare opties, maar we realiseren ons dat niet iedereen deze verandering als positief ervaart. We nemen uw feedback serieus en zullen deze zeker meenemen in onze verdere ontwikkelingen en beslissingen.

We waarderen onze klanten enorm en begrijpen hoe belangrijk het is om voor iedereen toegankelijk te blijven, ongeacht hun budget. We zullen uw suggesties dan ook bespreken met ons team om te kijken waar we verbeteringen kunnen aanbrengen.

Nogmaals dank voor uw openheid en betrokkenheid. We hopen u in de toekomst toch nog van dienst te kunnen zijn.

Het Berden Team

Een tevreden ervaring!

Bij Berden Mode vind je een ruime keuze aan kleding. De bediening en service zijn klasse.
Het bezoek aan de winkel kun je daarna afronden met een lekkere cappuccino en een stuk vlaai in hun lunchroom.

21 settembre 2024

Fijn personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Geven goede raad en zeggen eerlijk of het je mooi staat of niet. Dringen je niks op.

12 settembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

goede service en fijne sfeer

Ik vind dat de winkel bijna altijd goede service geeft, klantvriendelijk is en de zaak straalt ook een bepaalde rust uit, waardoor ik er in ieder geval langer kan rondneuzen!

13 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Voor het eerste besteld maar ook de laatste keer

Een bestelling geplaatst voor de eerste keer , ook de laatste keer trouwens.
Mijn bestelling heeft even op zich laten wachten en toen werd ik geattendeerd dat ik via social media gezocht werd want er is een pakket van mij bezorgd bij iemand thuis aan de andere kant van de stad . Mijn adres stond op de pakbon in de doos en op de buitenkant stond een ander adres . Na een telefoontje kreeg post .nl de schuld maar achteraf zat er gewoon een verkeerd adres op geplakt door hun zelf.

9 agosto 2024
Logo di Berden Mode

Risposta di Berden Mode

Beste Suzan,

We vinden het ontzettend vervelend dat deze situatie zich heeft voortgedaan en het blijkt dat er een verkeerd retourlabel op de doos heeft gezeten. We zien dat er contact is geweest met beide partijen en dit al is opgelost met de klant.

Echter hadden we aangeboden om het pakket terug te sturen naar ons.

We doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen.

Excuses voor dit ongemak!

Shannon - Team Berden

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più