Berden Mode Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Een winkel is diversiteit in kleding verkoopt. Maar op de dames afdeling werken een paar vrouwen die achter de kassa staan en er volgens mij niet echt leuk vinden. Ze vinden het niet fijn om je vr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zitjes voor de mannen, die wel mee waren, maar natuurlijk beter thuis hadden kunnen blijven. Helaas…..zijn wij aan de herenafdeling niet meer toegekomen. Tot de volgende keer met mijnheer! Die zitjes... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie ruime winkel met grote collectie in chique en jeugdig. Kom hier regelmatig met mijn bejaarde moeder en we vinden altijd iets leuks. Goed toegankelijk met rollator, ruime paskamers en super vrien... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een prettige modezaak, met een uitgebreide collectie van goed kwaliteit. Bij Berden slaagt je bijna altijd! Het personeel is deskundig, meedenkend, behulpzaam en vriendelijk. De service is top! Daarn... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casa di alta moda
  2. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Berden Mode - Wonen & Slapen al bijna 120 jaar een familiebedrijf en begrip in de retail. Bij Berden vind je alles om invulling te geven aan jouw eigen, unieke smaak. De mooiste mode, het nieuwste design, het meest comfortabele slapen, de lekkerste geurtjes en chocolaatjes. En meer. Allemaal items die jouw leven mooier maken. Gezelligheid, plezier en de mooie momenten van het leven staan centraal in alles wat we doen.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

415 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

67 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Kundig en betrokken persooneel!

Verkoopster , niet meer de jongste en alleen op de herenmode afdeling, deed alle moeite om twee broeken en passend hemd te verkopen en ging bovendien op de knieen om de broeken af te spelden!

29 aprile 2025

Service... nu even niet

Na de verbouwing met dochter shoppen. Even wennen maar mooie collectie. Personeel was echter te druk met elkaar . Geen tijd om ons te adviseren. Erg jammer. We hebben alles terug gehangen en zijn vertrokken.

17 aprile 2025

Beste Jose,

Bedankt voor uw bezoek en voor het delen van uw ervaring. Wat jammer om te horen dat u en uw dochter zich tijdens jullie bezoek niet geholpen voelden. Dat is natuurlijk absoluut niet de service die wij willen bieden, zeker niet als u speciaal na onze verbouwing langs bent gekomen.

We begrijpen hoe belangrijk persoonlijke aandacht is, en het spijt ons dat dit niet is waargemaakt. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken met het team, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. We zouden u dan willen vragen om contact met onze klantenservice op te nemen, zodat we meer informatie kunnen vragen.

We hopen u alsnog graag terug te zien bij ons.

Gemotiveerd personeel?

Qua assortiment is het voldoende. Maar qua service een dikke nul. Vandaag voor het eerst in de winkel willen shoppen, maar geen enkele verkoopster die je aanspreekt . Daarbij toch verschillende malen de winkel doorgelopen Opvallend is dat men echt staat te buurten met schijnbaar bekenden. Ze hebben het over koetjes en kalfjes maar in mijn ogen geen oog voor de klant. Heel jammer, maar ik ga op zoek naar een andere zaak.

19 aprile 2025

Beste meneer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat ontzettend jammer om te horen dat uw eerste bezoek aan onze winkel zo teleurstellend is verlopen. Onze excuses dat u zich niet welkom of geholpen voelde – dat is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We horen graag welke winkel u heeft bezocht en welke afdeling. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet,

Valutata 3 stelle su 5

Mooie winkel

Mooie winkel, goede webshop, maar verwacht niet dat retourneren/ruilen in de winkel gaat zoals verwacht, helaas werd mij eerst gezegd dat ik een maat kon ruilen vervolgens ging dat toch niet. Waarop ik het artikel in de winkel moest kopen en werd gezegd als ik de verkeerde maat retour zou brengen ik mijn geld terug zou krijgen dit is niet gebeurt ik heb vervolgens een deel contant terug gekregen omdat er korting op zat vanwege de broeken 10 daagse en de rest van het geld werd dan retour geboekt via de webshop.

16 aprile 2025

Vriendelijkheid kan beter

Tijdens het afrekenen heeft de verkoopster me niet 1 keer aangekeken. Ze moest bijspringen toen het druk werd. Ze had een onvriendelijke blik. Ik ging met een vervelend gevoel de deur uit. Jammer.

9 aprile 2025

Beste Betsie,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw bezoek aan onze winkel niet aan uw verwachtingen voldeed. Vriendelijkheid en persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk, en het is duidelijk dat we daar in dit geval tekort zijn geschoten.

Indien u wenst, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat we kunnen achterhalen waar en wanneer dit is voorgevallen, we kunnen dan vervolgens uw feedback bespreken met het team, zodat we hier lering uit kunnen trekken en in de toekomst iedereen de aandacht en service kunnen bieden die ze verdienen.

Onze excuses voor het vervelende gevoel waarmee u de winkel heeft verlaten. We hopen u een volgende keer een positievere ervaring te kunnen bieden.

Valutata 2 stelle su 5

eenmalige slechte ervaring met…

eenmalige slechte ervaring met verkoopster op de herenafdeling. Het was maandagmiddag, dus dan zou het kunnen gebeuren. Deze dame, hoeft mij echter niet meer te woord te staan.

24 marzo 2025

Beste meneer Geurts,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze verkoopster op de herenafdeling niet naar wens was. Wij streven altijd naar de beste service en vinden het jammer dat dit in uw geval niet zo is overgekomen.

Wij nemen uw ervaring serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling te voorkomen. In dit geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij meer informatie kunnen vragen.

Valutata 1 stelle su 5

Zeer hooghartig personeel en totáál niet klantvriendelijk! Vooral bij Purdey!

Regelmatig breng ik een bezoek aan Berden in Uden. En meerdere keren heb ik het gevoel gehad, niet juist behandeld te worden.
Ze kijken ons aan alsof we niet goed genoeg zijn!?
Hooghartig worden we te woord gestaan.
Alsof we het niet kunnen betalen!?
We zijn niet posh of chique genoeg!
Zéér kwalijke blikken krijgen we.

Hoogtepunt afgelopen week?
Geen mens was er op de hele verdieping en mijn moeder en ik hadden al enkele stukken op het oog, die we wilden kopen.
Wij zijn goede kopers en nee, lopen er niet bij als kouwe kak.
Maar besteden wel!
Na een uurtje kwamen we aan bij de jurken-afdeling en ging ik het hokje in om te passen.
Mijn moeder pakte een kopje koffie.

Meteen stoooof er een of andere juffrouw naar haar toe, wat ze wel niet ging doen. En echt nare opmerkingen naar mijn moeder!
De blikken zeiden ook genoeg!

Dan denk je het gehad te hebben, loop je maar verder.
En kom je bij het gedeelte, wat naast Purdey ligt.
Daar hing een rok; die ik eerder ook in het gedeelte van Purdey had gezien.
Een rok van 120 euro.
Mijn moeder wilde deze en ik ging kijken bij Purdey, want die hadden dezelfde hangen en misschien wél de juiste maat.

En ja hoor, deze hing er.
Ik neem deze mee en ik werd bijna gevloerd joh!
Een briesende "dame" kwam me even héél duidelijk maken, dat dit niet de bedoeling was en dat deze niet mee mocht de winkel in. Dat stuk van Berden was afzonderlijk van Purdey en dat hoorde niet bij elkaar.
Waarop ik haar duidelijk maakte, dat de hanger wel degelijk van Berden was, ik wees haar erop en na aarzelen gaf ze schoorvoeten toe, eh ja, sorry, dan hing dat verkeerd.
Een welgemeend excuus kwam er niet!

Waardeloze behandeling met hooghartige "dames" hebben wij nu al enkele keren ervaren.
Doe eens normaal!
Wij komen als normale klanten, zijn zelfs hele goeie klanten, behandel ons dan ook zo!
Ga niet uit de hoogte doen!
Nee, ik jat je koffiezetapparaat niet!
Nee, ik doe niks in mijn tas,
Ja, ik kan die dure rok betalen.
Maar niet als je me behandelt als uitschot!

We zouden nog aan lunchen bovenin en de lol en eetlust was ons bijna ontnomen door alle aanwezigen deze dag.
Snap niet waarom ze zó vreselijk onaardig doen.
Het is ook niet alsof het storm loopt hè?
En Purdey?
Die mogen opdoeken!
Wij hebben daar écht héél veel geld besteed in de afgelopen jaren!
Maar deze kenau?
Die is niet goed snik!
Doe eens even wat klantvriendelijker zeg.
Allemaal daar in dat pand...
Misschien dat we dan nog terug komen!
Onze lol is voor nu wel over en ons geld kunnen we overal wel besteden.

18 marzo 2025

Beste Nicole,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat u zich niet welkom en goed behandeld heeft gevoeld in onze winkel. Klantvriendelijkheid en een prettige winkelervaring staan bij ons voorop, en we nemen uw feedback dan ook zeer serieus.

We begrijpen dat een bezoek aan onze winkel een moment van plezier zou moeten zijn en dat het laatste wat u verwacht, een gevoel van ongemak is. We vinden het spijtig dat u deze ervaring heeft gehad en zullen uw opmerkingen intern bespreken om te kijken waar we kunnen verbeteren.

Mocht u openstaan voor een gesprek, dan komen we graag met u in contact en zien we graag een telefoonnummer tegemoet. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@berden.nl

Nogmaals onze excuses voor uw ervaring en hopelijk mogen we u in de toekomst alsnog een fijne winkelervaring bieden.

Nice 👌

Mooie winkel voor iedere beurs en maat wel iets moois moderns sjiek casual, ruim opgezet, veel merken, vriendelijk behulpzaam en een lekker bakkie met lekkers in een rustige hoek

21 febbraio 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più