Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kelvinring 56 E+F, 2952 BG Alblasserdam, NL

Valutata 5 stelle su 5

Gisteren is er een mooi kunststof kozijn met een houtnerfje geplaatst door Belisol, wat een vakmannen Of dat het kozijn er altijd in heeft gezeten. Grote klasse, wij zijn heel erg tevreden.

Valutata 5 stelle su 5

Na het plaatsen van de kozijnen, kwamen we er na een paar maanden achter dat we toch wat tocht voelde bij de tuindeur. Na 1 mailtje werd er binnen een paar dagen direct telefonisch contact opgenomen d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn ontzettend tevreden met het werk van monteurs Roeli & Joël! Ze waren vriendelijk, hardwerkend en hebben de klus uitstekend uitgevoerd met een prachtig eindresultaat. Op zowel de begane grond... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Monteurs(Marcin en Kristof) waren keurig op tijd. Werken netjes en houden alles schoon. Montage van de kozijnen is netjes afgewerkt. Ondanks een beschadiging van een kozijn en een raamdorpel wat in... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di finestre
  2. Negozio di porte
  3. Fornitore di porte
  4. Fornitore di finestre in PVC

Scritti dall'azienda

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

• Kelvinring 56 E+F, 2952 BG, Alblasserdam, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

388 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Enorm blij met onze mooie aluminium kozijnen,voordeur en schuifpui

Edgar de Wildt heeft ons uitstekend geinformeerd en geadviseerd over de vervanging van onze voordeur,schuifpui en kozijnen. Wij hebben gekozen voor aluminium uitvoeringen, wel iets duurder maar van echt een prachtige kwaliteit, belangrijk omdat onze (recreatie)woning vlak bij zee gesitueerd is.
De sympathieke monteurs, 3 man sterk, hebben in 2 dagen 4 kozijnen, 1 voordeur en 1 schuifpui op een deskundige wijze geplaatst. Helaas was een scharnier krom uit de fabriek gekomen maar dit werd snel vervangen door een nieuw exemplaar.
Kortom: dit bedrijf is erg aanbevelenswaardig!

7 gennaio 2024

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Super, mooie aanbeveling! Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen in onze diensten. Vriendelijke groet, Belisol Drechtsteden

Valutata 5 stelle su 5

Gemaakte afspraken werden volledig…

Gemaakte afspraken werden volledig nagekomen binnen de afgesproken tijd. Er waren twee dagen gepland voor de voor- en achterdeur, maar binnen één dag was de klus geklaard. Op de voordeur zat een verkeerde buitenknop, maar die werd vóór de kerst nog keurig vervangen. Hier werd extra moeite voor gedaan.

11 dicembre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Hoi Hans, dat lezen we graag! Onze mensen werken dan ook met #liefdevoorhetvak! Vriendelijke groet, Belisol Drechtsteden

Zeer goed vakwerk

Zeer goed vakwerk, ziet er heel mooi & netjes uit
Fijne en rustige vakmensen ( Roelie, Randy en Wim )
goede uitleg werd er gegeven, en het werd netjes achter gelaten!!

25 ottobre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Dank je wel voor deze mooie aanbeveling! Vriendelijke groet, Belisol Drechtsteden

Valutata 4 stelle su 5

Na wat problemen hebben wij nu prachtige kozijnen.

Na wat moeizaam plaatsen van 2 kozijnen gebeld of de directeur kon komen kijken. Nam een collega mee die het perfect heeft opgelost . Ziet er top uit en de service ook perfect . Zijn super blij met het eindresultaat. Die ene ster minder is omdat het in eerste instantie niet helemaal goed ging . Gekocht bij belisol alblasserdam .

23 giugno 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Dank je wel Linda, fijn om te lezen dat alles naar wens is opgelost! Vriendelijke groet, Belisol Drechtsteden

Zeer tevreden met Belisol Drechtsteden

Zeer tevreden met Belisol Drechtsteden

Belisol heeft twee aluminium openslaande deuren en een alu kozijn met HR++ glas geleverd en zonder enig mankement gemonteerd. Vriendelijke en hard werkende monteurs. Speciale dank aan Yasin en Roeli voor de mooie afwerking. Zij hebben echt liefde voor het vak!

27 luglio 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Dank je wel Arjan voor deze topreview! Yasin en Roeli werken inderdaad met #liefdevoorhetvak! Geniet van jullie nieuwe kozijnen en deuren. Vriendelijke groeten, Belisol Drechtsteden

Tevreden met Belisol

Edgar de Wildt heeft mij bij de aankoop van aluminium kozijnen en deuren m.n. een goed kleuradvies gegeven.
Ook een prima advies mbt de voordeur als goede combinatie met het huis.
Hij was bereid even het huis te bekijken om zijn adviezen te staven.
Na afloop van het geslaagde project bracht hij mij een mooi boeket.
Heel attent.

8 maggio 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Hoi Saskia, fijn om te lezen dat alles prima en naar wens is verlopen. Geniet van de nieuwe kozijnen en deuren. Groeten, Belisol Drechtsteden

Super sevices

Om te beginnen zijn we heel blij en met onze prachtige kozijnen die 3 jaar geleden geplaatst zijn. Maar de voordeur sloot niet meer goed. Even langs bij Belisol Alblasserdam. In no time was de services monteur bij ons en heeft het euvel super snel verholpen. Dat noem ik nog eens services. Bedankt.

25 luglio 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Graag gedaan Kees! Ook onze na-service nemen we graag ter harte! Geniet verder van de kozijnen en voordeur. Groeten, Belisol Drechtsteden

Zéér tevreden

Op 23 juni zijn er bij ons een voordeur en een berging deur - inclusief kozijnen - door Wim en Yasin geplaatst. Wat een prettig, op elkaar ingewerkt, team. Alles is vlot gedaan en de afwerking is prachtig.

Frits en Cora

23 giugno 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Dank je wel voor de mooie beoordeling! Fijn dat jullie tevreden zijn over het werk van Wim en Yasin! Hier doen we het voor. Vriendelijke groeten, Belisol Drechtsteden

Valutata 2 stelle su 5

Afwerking/afhandeling frustrerend

Op 3 april zijn er bij mij overal nieuwe kozijnen en deuren geplaatst, over de monteurs en materialen niets dan lof, alles is goed en zorgvuldig geplaats, behalve dan dat mijn spiegel in de badkamer kapot is gegaan.
Mijn grootste frustratie zit in het feit dat veel incompleet of niet is geleverd, een incomplete deurklink, een brievenbus die niet paste, onvoldoende afschermkapjes en geen horren.
Kan gebeuren maar helaas na veel mailen, bellen en niet nagekomen afspraken/beloftes mis ik nog steeds een aantal horren. Daarnaast zit ik met een brievenbus waar niets in past en met een kapotte spiegel. Mijn dossier wordt van het kastje naar de muur gestuurd en op de dag van vandaag is er nog steeds geen oplossing in zicht.

14 giugno 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Beste Ina, ik zou dit graag voor u willen opvolgen. Kan je ons de nodige details sturen via service@belisol.com aub? Onze excuses voor het ongemak nogmaals. Vriendelijke groeten, Klantendienst Belisol

Top ervaring

Afgelopen zaterdag bij Belisol Alblasserdam geslaagd voor het vervangen van alle ramen en kozijnen. Edgar de Wildt heeft ons super geholpen.

Mvg,

Maarten Broos

20 maggio 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Hi Maarten, top te lezen dat alles vlot is verlopen! Geniet van de nieuwe kozijnen! Groeten Belisol Drechtsteden

Valutata 5 stelle su 5

Sinds kort zijn wij de trotse bezitter…

Sinds kort zijn wij de trotse bezitter van prachtige nieuwe kozijnen, Edgar heeft ons perfect geholpen en alle mogelijkheden met ons besproken met een fantastisch eindresultaat‼️

9 maggio 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Wat fijn om te lezen Karin, dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten. Vriendelijke groeten Belisol Drechtsteden

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos

Op basis van de goede revies gekozen voor Belisol, voor het volledig bekleden van de dakkapel op de eerste etage en een badkamerraam, zonder plinten of vensterbanken, in draai-kiepuitvoering. Half jaar levertijd, prima En toen ging alles mis.
- badkamerraam:
Voor onze aannemer de wand ging tegelen zou de monteur komen, helemaal goed. De monteur plaatste het raam, spoot de kieren vol met pur. Geen kit of rubber strip aan de buitenzijde en geen stelkozijn.... reactie van Belisol: ja, u heeft zelf gekozen voor geen afwerking. Geen afwerking? Geen plinten, maar wel dat de boel water- en winddicht is, we keken door de pur zo naar buiten. Uiteindelijk kwam er na een gesprek met de directeur een monteur die de boel afkitte en een stelkozijn plaatste.

Dan de dakkapel: monteurs komen en plaatsen de dakkapel, de boeiboorden doen ze niet. Leuk dat zo'n verkoper dat belooft, maar wij kunnen dan helemaal niet. Dus weer een klacht neergelegd, ruim een maand geen reactie. Uiteindelijk ze per aangetekende brief in gebreke gesteld en met juridische stappen gedreigd, en toen kon het ineens wel. De boeiboorden werden bekleed (de monteur: geen idee waarom mijn collega's dat niet hebben gedaan).

Het badkamerraam. Het slot en de scharnieren gingen na 3 maanden al roesten, dus gebeld. Een monteur zou nieuw hang- en sluitwerk regelen. Afgelopen donderdag zou tussen 9 en 10 uur de monteur komen. Die was er om 14.00 uur nog niet, de afspraak geannuleerd, wij hadden andere afspraken. Vandaag zou tussen 9 en 10 uur de monteur alsnog komen, hij was er 12.30 uur. En wat blijkt, ons raam kan niet kiepen terwijl dit wel zo verkocht is.

Ik heb 50% van de kosten van de aannemer gevorderd, want hij kon niet werken. Die zou van de laatste factuur worden afgetroken.Belisol liet wel weten dat er dan nog wel € 30,- betaald moest worden. Schandalig, geen excuses of wat dan ook voor onze ergernis en alle dagen dat ik moest regelen om thuis te zijn.

27 marzo 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Beste, wij vinden het jammer te moeten lezen dat niet alles naar wens is verlopen waarvoor onze excuses. Inmiddels is er reeds contact geweest met het hoofdkantoor en trachten wij tesamen tot een constructieve oplossing te komen in overleg met onze showroom te Drechtsteden. Mvg, klantendienst Belisol

Valutata 5 stelle su 5

Bij mij zijn drie kunststof kozijnen…

Bij mij zijn drie kunststof kozijnen geplaatst op de eerste verdieping, buitenzijde golden oak hout look en binnenzijde RAL 9010 hout look. Kantel-kiepramen met uitneembare muggen screens. De kozijnen bevatten op mijn verzoek geen ventilatiebalk. De kozijnen zijn netjes geplaatst en de kantel-kiepramen afgesteld. De binnenzijde afwerking heb ik zelf gedaan. Ik heb geen klachten en ben tevreden met de professionele gang van zaken rond de selectie, offerte en plaatsing van de kozijnen. Een aanbeveling is het zeker.

16 giugno 2022

Dank je wel Robert voor deze aanbeveling. Mvg, Belisol Drechtsteden

Valutata 2 stelle su 5

Onder de maat

Er raakt veel beschadigd, het projectje duurt al maanden en ze staan niet echt te trappelen om het fatsoenlijk af te ronden.

Begonnen eind november 2022, februari 2023 is al bijna voorbij.

Onder andere :
Lekkage, krassen, vlekken en hier en daar slordige afwerking van glaslatjes.

31 gennaio 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Beste Remy, dank je wel voor het aanleveren voor de extra contactinformatie. Ik ga het intern verder opvolgen met onze showroom van Drechtsteden en u wordt geïnformeerd over het vervolg. Mvg, Klantendienst Belisol

Valutata 4 stelle su 5

Goede service en netjes gewerkt

De kozijnen zijn door de twee monteurs netjes en snel geplaatst.
Er was naderhand een klein probleem maar dit is snel en goed opgelost door Belisol

17 gennaio 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Helemaal top Martijn, daar doen we het voor!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service. Er is netjes gewerkt en de afwerking is ook goed. Prijs kwaliteit is goed

5 dicembre 2022

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Dank je wel voor de 5 sterren!

Valutata 1 stelle su 5

Echt de grootste amateurs die er zijn

Echt de grootste amateurs die er zijn. Al 1,5 jaar gezeik met dit bedrijf en het wordt alleen maar erger. Van een cracky hor tot aan 3 lekkages. Je kan het je niet bedenken of het is prutswerk. Je zou toch anders verwachten bij een gespecialiseerd bedrijf. Elke monteur die langskomt zegt weer wat anders en ‘probeert het probleem op te lossen’. €20.000 euro betaald, maar zou er nog geen euro aan uitgeven. Grootste tip van je leven: NOOIT bij belisol kopen en laten plaatsen!

29 novembre 2022

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Beste Nikki, dank voor het bezorgen van de extra contact informatie. We starten onze interne procedure en bespreken dit met ons filiaal van Drechtsteden. We houden je spoedig op de hoogte, Mvg Klantendienst Belisol

Valutata 5 stelle su 5

Laatste gedeelte van het huis laten…

Laatste gedeelte van het huis laten vervangen door Belisol. Nu alle kozijnen vervangen. Superstrak resultaat en Belisol doet wat ze beloven. Ooit 1 keer in aanraking gekomen met Belisol en nooit ergens anders wezen kijken. Wat goed is is goed.

25 novembre 2022

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden

Hi Richard, wat goed is, moet je inderdaad behouden! :) Dank je wel voor het vertrouwen alvast.

Mooi eindresultaat.

Aankoop ging vlot, montage ging heel snel door vakkundige monteurs. Het eindresultaat is erg mooi.
Na plaatsing echter geen antwoord op mail en telefoon. Service afspraak gemaakt via, al klant, deze service moet nog uitgevoerd worden.
Tip: bij aankoop melding maken van de al klant pagina.

13 agosto 2022

Bedankt voor uw review!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più