Gisteren is er een mooi kunststof kozijn met een houtnerfje geplaatst door Belisol, wat een vakmannen Of dat het kozijn er altijd in heeft gezeten. Grote klasse, wij zijn heel erg tevreden.
L'azienda ha risposto
Na het plaatsen van de kozijnen, kwamen we er na een paar maanden achter dat we toch wat tocht voelde bij de tuindeur. Na 1 mailtje werd er binnen een paar dagen direct telefonisch contact opgenomen d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Monteurs(Marcin en Kristof) waren keurig op tijd. Werken netjes en houden alles schoon. Montage van de kozijnen is netjes afgewerkt. Ondanks een beschadiging van een kozijn en een raamdorpel wat in... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Kelvinring 56 E+F, 2952 BG, Alblasserdam, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Zeer tevreden met de kozijnen en deur van Belisol

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Wij hebben een nieuwe schuifpui laten plaatsen door Belisol en alles was super geregeld! Na het inmeten kregen wij te horen wanneer het geplaatst werd en hij werd op tijd geleverd. Hele vriendelijke mannen! Bedankt!

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
We hebben een nieuwe voordeur inclusief kozijn besteld.
Vanaf het moment dat we binnen stapte tot het moment dat de deur geplaatst is.
1 woord geweldig.
Uitleg top
Communicatie : top
Levering : top
Montage : top.
Kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen !!!!
Mijn dank ook aan de 2 top monteurs Roellie en Joel geweldige gasten met verstand van zaken.
Belisol bedankt zal jullie zeker aanbevelen.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Wij zijn ontzettend tevreden met het werk van monteurs Roeli & Joël! Ze waren vriendelijk, hardwerkend en hebben de klus uitstekend uitgevoerd met een prachtig eindresultaat. Op zowel de begane grond als de eerste etage zijn meerdere kunststof kozijnen geplaatst. Hoewel de klus iets uitliep en er een paar kleine opleverpunten waren, werd alles in goed overleg en zonder gedoe opgelost. Echt vakmanschap!
Dank jullie wel!

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Wat zijn wij blij dat we voor Belisol hebben gekozen voor onze nieuwe voordeur!
Alle vragen werden netjes en duidelijk beantwoord.
We zijn ook nog gebeld omdat wij in eerste instantie een deurknop hadden gekozen aan de buitenkant, echter werd er bij het telefoontje aangegeven dat een andere greep handiger zou zijn vanwege de korte afstand tussen de knop en de deurpost.
En de voordeur, die is echt gewoon wauw. De monteurs hadden hem er zo in. Waren heel netjes en vriendelijk.
Ze hebben ons ook het een en ander uitgelegd qua plaatsing, want ons huis is oud en scheef, maar de deur moet natuurlijk wel recht. En dat is ze gelukt.
Heel blij dat we voor deze deur zijn gegaan. De kleur is top, de greep, klopper, brievenbus zijn ontzettend mooi.
Mochten wij in de toekomst nog kozijnen en ramen of deuren nodig hebben, zullen wij zeker terug gaan.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Mooie nieuwe voordeur geplaatst.
Kleine beschadiging aan de deur. Via de site (formulier met foto) vermeld. Lange tijd niks te horen gekregen. 3x gebeld en 3 keer opnieuw foto verstuurd voordat er eindelijk iemand langs kwam. Dit was ook pas 3 weken later! Klachten afhandelen is niet het sterkste punt geweest helaas.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Ik ben heel blij met mijn nieuwe ramen tot op de grond, en ook twee nieuwe deuren! Ik ben goed geadviseerd door Edgar de Wildt en zeer tevreden dat ik dankzij zijn advies aan allebei de kanten de ramen en deuren heb vervangen. De monteurs werkten snel en waren in een paar dagen klaar. Het resultaat is prachtig!

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Kozijnen zijn naar tevredenheid geplaatst, communicatie over de levering en installatiedatum was duidelijk. Ook de nazorg, in mijn geval een stukje afwerking, is over meegedacht.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Vanaf het moment dat we informatief een bezoek brachten aan het filiaal in Alblasserdam en daarna de offerte hadden ontvangen en na nog enkele aanpassingen hierin hebben wij de deal rondgemaakt.
Het plaatsen en monteren gebeurde op een rustige en nette manier. De monteurs waren heel vriendelijk en dachten met ons mee.
Helaas na plaatsing hebben we wat probleempjes gehad die door Belisol snel en vakkundig werden opgelost.
Al met al een goed gevoel dat wij onze kozijnen door Belisol hebben laten plaatsen en zijn nu zeer tevreden met het resultaat.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Goede service en uitleg in de winkel.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Er werden beneden kozijnen en een schuurdeur geplaatst.
Extra werkzaamheden wat ernaast ontstaan was zoals elektrische bedrading voor zonnescherm werd door de monteurs opgelost.
Over de service zijn wij tevreden.

Prachtige kozijnen!
Goede kwaliteit en garantie!
Komen de afspraken na en geven goed advies en passende oplossingen.
Hardwerkend en beleefd personeel.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Ruim binnen de afgesproken levertijd zijn onze kozijnen geplaatst. Mooi afgewerkt met screens die op zonnecellen werken, dat is echt een aanrader. De combi, kunststof kozijnen; triple glas en screens op zonnecellen zorgt voor een prima verduurzaming van onze woning.

Alles was goed.
De medewerkers waren aardig en punctueel.
Communicatie met office was echt goed.
We zijn blij met onze kozijnen en finishings.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Voordeur netjes en volgens afspraak, laten vervangen door belisol. Bij montage heeft de monteur geprobeert onze deur mat op maat te snijden dit is helaas niet goed gegaan, maar is netjes afgehandeld en hebben en vergoeding gekregen om een nieuwe mat op maat te laten maken. Heel erg blij met het eind resultaat alles erg netjes afgewerkt hoef je zelf niets meer aan te doen.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Door het taps toelopen van ons huis was de installatie van de schuifpui precisie-werk, de opmeting én de installatie verliep erg goed, de monteurs hadden maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen. Daarbij werkten ze ook nog supernetjes. Het team van Belisol Alblasserdam heeft ontzettend goed werk en service verleend. Vorig jaar juni hebben ze bij ons een prachtige schuifpui geplaatst. Ook de afmontage verliep goed volgens afspraak. Helaas kregen we daarna lekkage, ook toen stond het serviceteam van Belisol zeer snel weer op de stoep. Ze zijn op zoek gegaan naar de mogelijke oorzaak en waar ze wat verdachts zagen werd er gekit. Omdat alles nog goed moest drogen zou één afwerklat na de zomervakantie nog worden geplaatst. Door persoonlijke omstandigheden ben ik daar pas een half jaar later op terug gekomen, met de verwachting dat het nu te lang had geduurd en ik zelf de kosten van de lat en de montage zou moeten betalen. Maar toen ik Belisol belde voor de opdracht zeiden ze boven mijn verwachting dat zij die lat alsnog zouden plaatsen. Gelijk een afspraak gemaakt en alles was binnen drie dagen gefikst! Zeer, zeer tevreden over het team Belisol Alblasserdam, dank jullie wel!

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Hierbij netjes en goed geholpen in week 12 en daarbij ook met afwerking goede terugkoppeling hoe en wat
Nogmaals super
Edgar de wildt , peter , chris ,roelie bedankt 👍

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Door een fout van Belisol rond het inmeten, zijn te lage schuifpuien geleverd. Oorspronkelijke voorstel van Belisol om dit met de montage op te lossen was bouwtechnisch niet verantwoord. Gevolg van de fout is dat wij nu een onnodig hoge betimmering van bijna 3 centimeter boven de schuifpuien hebben, wat niet mooi is. Belisol reageert niet of nauwelijks op onze communicatie hierover en we zijn nooit tot een bevredigende financiële tegemoetkoming gekomen.
In het hele proces geen aandacht voor de klant, en erg gemakzuchtig.
Update: n.a.v. bovenstaande review heeft Belisol contact opgenomen, aangegeven dat de communicatie in dit proces beter had gemoeten, en de financiële tegemoetkoming bijgesteld.