Ekstrem vildledning om UVA og UVB stråling! Så vidt jeg ved er det UVB som gør huden varigt brun, og som skaber D-vitamin, hvorimod UVA nedbryder huden, så den ældes og bliver rynket, så jeg er ik... Leggi di più

Det er en fornøjelse at komme i Beauty Tan. Rent og pænt. Alt virker Og rimelige priser. Luksus solariumen Er en fornøjelse. Meget venlig Iservice. I Frederikssund 😄☀️

1. Centro estetico
  2. Centro abbronzatura

Beauty Tan solarium er et helt ny koncept inden for lysterapi, som forener det bedste fra to verdener. UV-A, UV-B & Red light

2,8

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Ekstrem vildledning om UVA og UVB stråling!

Ekstrem vildledning om UVA og UVB stråling!
Så vidt jeg ved er det UVB som gør huden varigt brun, og som skaber D-vitamin, hvorimod UVA nedbryder huden, så den ældes og bliver rynket, så jeg er ikke interesseret i UVA, kun i UVB (og rødt og infrarødt lys selvfølgelig, fordi det opbygger huden)!
Solen giver altid mindst 10 gange så meget UVA som UVB, så da jeg spurgte Beauty Tan om forholdet mellem UVA og UVB i deres solarier og de sagde "0,15 uva og 0,15 uvb", så var det en fantastisk god nyhed.
Nu har jeg så fundet ud af at de bruger nogle rør der hedder "160-R-31/3,1" og ifølge cosmedico dot de udsender de 125 gange så meget UVA som UVB, så jeg føler mig ekstremt vildledt!
De har ikke gidet at svare på mine emails om dette problem.

23 marzo 2026

Mister dine penge

Har som udgangspunkt haft et par gode oplevelser, men hvis I ønsker at få hvad i har betalt for er det nok ikke her. Betalingen går igennem og pengene bliver reserveret på mit kort, dvs jeg ikke har de penge længere, men skærmen loader i flere minutter og boksen går IKKE i gang. Det sker et par gange hvor jeg nu har “mistet” penge for ingenting. Da jeg skriver til support siger de at der ingen hjælp er at hente indtil pengene faktisk er trukket og ikke bare reserveret. Så nu skal mig og min veninde så gå indtil banken kigger det igennem uden rådighed over de penge længere da support ikke gad hjælpe indtil dette er sket.

22 marzo 2026

UACCEPTABELT ATTITUDE

Hej alle nu skal i høre IK KOM HER I BEAUTY TAN HASLEV. Min veninde og jeg vi tager sol der såren vær anden dag ik og vi har ikke oplevet noget før i dag så vi kommer der ind som normalt og alt det der og vi går ind og smøre os ind i solcreme og sol olie som vi plejer. Og så ligepludselig går der en alarm og vi bliver ægte bange så vi skynder os og tage tøj på og tage vores ting os og så løber vi ud og vi var de eneste der. Nå og så går vi ind igen fordi vi tænkte bare at der er røg et eller andet sted, så vi går ind igen og tager tøjet af igen og gør det samme og så gør den det fanme igen og vi gør så det samme så vi ringer til telefonen og så forklare jeg MED EN SØD TONE hvad der forgår og så bliver jeg bare mødt af en klam attitude af den her K****** sorry mit sprog men hun snakker ikke pænt til mig OVERHOVEDET og så siger hun alt muligt med at vi var der inde i alt for langt tid og at det ik er en varmestue mind you vi kommer der næsten vær dag og vi gør det samme vær gang og vi har aldrig oplevet noget lignende og plus du har ikke engang 2 minutter og gøre der klar så derfor gør vi det hurtigt inden vi køber vores behandling. Så ik kom der DONT, og til dig vi snakket med hvem end du er du skal lære at snakke pænt til folk og fix din attitude den klær dig ik. God aften menneske.

4 marzo 2026

Fantastisk personale

Det drejer sig om beauty tan i Helsinge.
Jeg havde en dag spurtet ud af døren uden min halskæde - jeg var nede for at kigge efter den, men grundet brug var det uden held.
Jeg skrev til dem på Messenger og fik hurtigt svar om at han ville kigge efter den - senere på aftenen skrev han at den var fundet🙏🏻 han spurgte efter min adresse og ville aflevere den der, virkelig sødt.
Fantastisk service og virkelig venlig mand!
Har efterfølgende haft skrevet ang en kabine der lugtede af tis, hurtigt svar igen.
Virkelig fedt sted!🙏🏻

21 gennaio 2026

Vejle & Kolding

Vejle & Kolding: They have an awesome system to monitor age of the sun tubes that should prevent them from getting to old. The problem is that the sun tan center owners in Kolding and Vejle have disabled that option, and pretends that the tubes run at 100% or close to maximum capacity. In minimum 3 years the tubes have not been changed (have proof), så the solariums are running on "fumes" aka max. 10 percent. Do not waste your money here. You will NOT get tanned.

3 gennaio 2026

Rigtig godt

Beauty Tan i Stenløse er uden tvivl mit foretrukne solcenter. Det er altid pænt, rent og hyggeligt, og man kan mærke, at der er styr på tingene. Solene giver god farve, og jeg er altid tilfreds med resultatet. 5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

26 gennaio 2026

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse. Kom ind og ventede på en af mine venner som skulle i solariet. Så kom ejeren hen og var mega sur på os og anklaet os af at bruge rumene som varme sted. Og sagde han ville politi andmelde os af en eller anden grund så rigtig dårlig oplevelse helt fra starten af

22 gennaio 2026

Jeg har for nylig været i Beauty Tan på…

Jeg har for nylig været i Beauty Tan på Bagsværdvej i Lyngby igen, og man kan tydeligt se, at centret har gennemgået en stor forandring. Det er blevet virkelig lækkert og meget indbydende – man føler sig med det samme godt tilpas, når man træder ind.

For mig er det igen blevet mit favorit-solcenter. Alt fremstår velholdt og flot.

Derudover er de også begyndt at lave nogle fede tilbud, hvilket jeg er rigtig godt tilfreds med. Det gør det endnu mere attraktivt at komme der regelmæssigt.

Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

16 gennaio 2026

Virkelig godt sted!

Virkelig godt sted!
Beauty-Tan i Birkerød er et super dejligt sted – altid rent, pænt og rart at komme i. Man føler sig velkommen hver gang.
Andreas, som man taler med, når man ringer derned, er utrolig sød og hjælpsom. Da der opstod et lille problem i en af boksene, sørgede han hurtigt for at løse det, og vi fik endda en gratis tur næste gang. Det er bare god service!
Vi kommer helt sikkert igen – kan varmt anbefales

5 novembre 2025

Politianmeldt

Beauty Tan Nykøbing Sj er blevet politianmeldt for at foretage ulovlig overvågning. Hvis jeg var kunde ville jeg beholde tøjet på

31 ottobre 2025

Et solarie til UG 🌞

Beauty Tan Vejle C er virkelig et lækkert og rent solarie, og med flotte og hyggelige kabiner og god musik i højtalerne! Og jeg har aldrig før fået sådan en flot og jævn kulør! Har ellers prøvet mange forskellige solarier gennem tiden...
Desuden fik jeg en fantastisk service da jeg ringede ang lidt startproblemer, som var mig selv der var lidt for ivrig med oprettelsen, for systemet fungerer virkelig godt og er nemt at navigere i...

30 settembre 2025

Under mit besøg i solariet kom både en…

Under mit besøg i solariet kom både en bi og en myg ind i boksen. Jeg valgte derfor at forlade boksen og kontaktede Beauty Tan. De svarede ikke med det samme, men ringede tilbage efter 5 minutter og indsatte derefter beløbet på min konto. Meget tilfredsstillende og professionel service hos Beauty Tan i Birkerød.

28 luglio 2025