Consol Solcenter Recensioni 138

TrustScore 1 su 5

1,2

Rødovrevej sejler! Der er møg beskidt på Rødovrevej. Ikke tømt skraldespande i + 1 uge. Papir overalt. Snavset. Kabiner kan ikke rengøres da der ikke er mere papir i nogle af båsene. Telefonnum... Leggi di più

Consol Hammel Rum 3 gulvet vådt, klamt og ulækkert. Mangler parpir. Da solen tændte var der 22 rør der var i stykker, så nu ligner man sgu stribet flæsk. Har man så dårlig økonomi, så luk f... Leggi di più

Virkelig ulækkert, ingen papir. Sidst jeg skulle tage sol betalte jeg 65 kr x 2, uden kabinen startede. Man kan ikke få fat i kunderservice, og de svarer ikke på mail. Forfærdeligt sted.

Føj. Skam jer på Rødovrevej!! 4 kabiner uden papir. Skraldespande overfyldte. Længe siden sidst, at der har været rengjort her. Havde heldigvis selv papir med. Nu havde jeg ligesom betalt. Dette... Leggi di più

1,2

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Consol Hammel

Consol Hammel

Rum 3 gulvet vådt, klamt og ulækkert.
Mangler parpir.
Har man så dårlig økonomi, så luk forretningen.
Kunne se på deres hjemmeside de solgte nye rør. 🥴 jeg fandt deres gamle sprunget rør i rum 3
1 stjerne var lige i overkanten at giv dem.
Kommer der aldrig mere.

12 marzo 2026

Rødovrevej sejler

Rødovrevej sejler!

Telefonnummer der står virker ikke / ude af drift.
Ingen mail man kan kontakte jer på. Øv en ringe oplevelse

1 marzo 2026

Virkelig ulækkert

13 gennaio 2026

Ruin.

Vend om, skulle prøve i dag, men magen til ulækre sted skal man søge længe efter, totalt beskidt og ingen ting til at gøre rent med, det ligner noget der er forbudt, så det blev farvel igen. Og der er absolut ingen kontakt muligheder, intet virker. Måske de er gået under jorden.

18 febbraio 2026

Føj. Skam jer

Føj. Skam jer på Rødovrevej!!
4 kabiner uden papir. Skraldespande overfyldte.
Dette er sidste gang. Og man kan IKKE komme i telefonisk kontakt med dem. Det bliver fremover et andet firma, som jeg vil benytte. Jeg har taget billeder af svineriet

17 febbraio 2026

Jeg betalt via MobilePay og solen…

Jeg betalt via MobilePay og solen tændte aldrig. Nu har jeg prøvet at komme i kontakt med dem på alle måder, tlf tager de ikke, service tlf nr eksisterer ikke, mail ukendt .
Tænk at køre en forretning på den måde - tyveknægte !!!!

18 gennaio 2026

Fy for pokker

Fy for pokker en klam oplevelse i Kjellerup! Møgbeskidt, hundekoldt og ingen rengørings spray🤬

5 gennaio 2026

Kan ikke få mine penge og heller ikke…

Kan ikke få mine penge og heller ikke få fat i kundeservice. Har prøvet 5x nu i endeløs telefonkø op til 45 min., men der er ingen hjemme!

Centeret i Århusgade bliver ikke renholdt og ligner l... Gjorde rent med eget håndklæde blot for at konstatere, at app'en ikke kunne starte solariet (kabine 4). Så ingenting!

Budre være en bagatel at sige undskyld og tilbageføre betalingen, men der er ingen, som svarer.

Alt i alt totalt usselt.
Don't Go There!!!

4 dicembre 2025

Seriøst ulækkert!

Seriøst ulækkert!
For 2. gang har Consol droppet alt om rengøring i deres Lyngby lokaltion på Baunehøjvej.
Skraldespanden væltet over, der er intet papir at tørre af med og sprayen er tom.
Der ligger snavs, affald og en tom creme tube på gulvet og man føler at selve solariet er lige så uhygiejnisk som lokalet.
Jeg har billeder, hvis Consol vil se dem.

29 novembre 2025

Solcenter som aldrig har åben

Der ligger et solcenter I Langeskov.
Det står det er åben. Men desværre, så passer det ikke.
Den forsvinder også fra jeres app også vender den tilbage, men for en dag 🤔
Jeg har et solkort der til og kan ikke rigtig bruge det.
Skal den lukke helt, hvad er planen, får man sine penge retur 🤷‍♀️

8 novembre 2025

Solcenteret i Hammel holder lukket som…

Solcenteret i Hammel holder lukket som det passer dem.. dukkede op kl 22 og der var lukket og slukket, hvor der ellers på deres dør står åbningstider som er kl. 6-24!!! Det ikke første gang det sker kørte forgæves igen…!! Og forleden var der ingen papir eller rensemiddel fy for f…!! Det bliver ihvertfald ikke der jeg tager hen igen!

5 novembre 2025

Enorm dårlig service

Enorm dårlig service. Man kan ikke komme i kontakt med det useriøse firma. Var i sol i en af deres beskidte afdelinger. I Kjellerup. Kun 9 rør var gået ud.

12 ottobre 2025

Både min datter og jeg har haft et…

Både min datter og jeg har haft et solkort hver især til Consol center. Men ud af det blå lukker de fra den ene dag til den anden. Jeg fik heldigvis brugt mit eget sol kort op men ikke min datter. Vi har i over et år forgæves forsøgt kommunikation med Consol center support som både har sagt vi bare skal skrive en SMS til dem om at få overført beløbet tilbage til os og skrive en mail. Begge ting er gjort og intet er sket. Overvejer næste handling. Forbruger ombudsmand?

14 ottobre 2025

Umulige at kontakte telefonisk

Jeg er egentligt ikke fan af at skrive dårlige anmeldelser her på trustpilot, uden forudgående dialog - men jeg har nu forsøgt at ringe til jer flere gange om ugen i over et halvt år og min tålmodighed er mere end opbrugt!

Mit solkort på cirka 1700kr forsvandt pludseligt og jeg kan ingen steder finde det, det er dælendutme mange penge! Ikke at jeg længere ville have meget at bruge det til, eftersom I lukkede alle centre i Viborg. Men mine penge er mine penge og det skal der findes en løsning på! Jeg håber meget, at I vender tilbage til mig, omend jeg tvivler gevaldigt!

Et meget behersket surt opstød herfra.

28 settembre 2025

Uhygiejnisk svindel

Jeg har været i Consol Solcenter i Brøndbyøster. I appen trækkes først 1 kr. for registrering af kort… det gør firmaer ellers ikke mere. Herefter finder jeg ud af, at man kun kan betale kontant, for spraytan kabinen?
Jeg betaler 50 kr. kontant i maskinen, og går ind i kabinen.
Her er der ingen papir, makeup-fjerner eller såler til fødderne.
Til gengæld er der opkast på væggen, et brugt kondom på gulvet og skraldespanden lugter af tis.
Maskinen virkede slet ikke, der var ingen strøm til maskinen, hvorfor den aldrig ville kunne starte!
Pudsigt nok kunne jeg ikke komme igennem på telefonnumrene, og den mailadresse som oplyses man kan skrive til, kan ikke længere modtage mails.
Magen til svindel og respektløshed skal man lede længe efter!

17 settembre 2025

Så ville man igen tage sol i Langeskov

Så ville man igen tage sol i Langeskov, nu er den bare gal med login.
Det er som at trække lodder i en tombola, en sjælden gang er der gevinst, men i de fleste tilfælde trækker man en nitte.
Når det lykkes mig at opbruge saldoen på mit solkort, bliver det fremover et andet solcenter. Ikke alle er heldigvis ligeglade med om de tjener penge.

19 settembre 2025

Consol Århusgade

Consol Århusgade
Altid meget beskidt, ikke fra solkunder, men gammelt snavs og skidt fra dårlig rengøring overalt. Slidte dør låse.
I dag kunne man ikke komme ind fordi indgangsdøren ikke kunne åbne. Tænker det er en fejl, da der ikke er sat noget skilt, med lukning i dag.

14 settembre 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito