Jeg kan kun anbefale lash Århus. For det første er levering rigtig hurtigt også er det bare sådan en god kundeservice, jeg elsker at handle hos lash Århus
Jeg bestilte to pakker cluster lashes samt en lim og en sealer. Som en ekstra overraskelse havde virksomheden lagt en lash remover med i pakken. Virkelig god service og en skøn gestus! Når det ko... Leggi di più
Jeg har været på et eyelash extension kursus hos Marianne, og jeg kan kun sige: 10 ud af 10! 🙌 Hun er ikke bare dygtig – hun er fantastisk til at lære fra sig og deler gavmildt ud af sine mange t... Leggi di più
Professionel behandling Jeg har været ved Marianne 2 gange. Første gang skulle jeg have lavet brow lift + lash lift, jeg havde aldrig prøvet det før, men Marianne var super dygtig og fortalte mig... Leggi di più
Lash-Aarhus er et sted hvor vi vægter kvalitet, pris og service i allerhøjeste klasse. Alle disse parametre skal gå hånd i hånd for, at vi syntes det hele giver mening. Vores ide om at det skal give mening er ved at have dig som kunde i fokus og sørger for, at din oplevelse hos os bliver en succes. Vi bestræber os på hele tiden at udvikle os og blive endnu bedre til det vi laver. Vi bestræber os på at levere alt i højeste kvalitet til overkommelige priser som de fleste kan være med på. Vi sætter en ære i at kunne være med til at du kan forkæle dig selv og samtidigt få brød på bordet sidst på måneden, det skal ikke være dyrt at se godt ud. Jeg hedder Marianne og er ejer af denne virksomhed. Jeg har lavet vipper siden juli 2018 på hyggeplan ved siden af Mit fuldtids arbejde i hjemmeplejen. Jeg har altid vidst, at arbejdet med mennesker på den ene eller anden måde, var noget jeg skulle gøre. Drømmen om at starte min egen virksomhed og blive min egen chef er med årene blevet noget der har trukket mere og mere i mig, men som med alt andet vil jeg gøre tingene til UG og derfor skal både tid og sted være det rette. Jeg vægter servicen for jer kunder rigtig højt, jeres oplevelse og det resultat i går ud af døren med, er alfa og omega. Derudover vægter jeg samtidigt også udviklingen af mig selv personligt samt arbejdsmæssigt rigtig højt, derfor er der hele tiden en udvikling i gang og jeg gør alt for at dygtiggøre mig indenfor mit fag, om det er med eyelash extensions, i hjemmeplejen eller noget helt tredje, så kribler det i mig for at blive bedre og kunne endnu mere. Vi bestræber os hos Lash-Aarhus hele tiden på at udvikle virksomheden for at kunne imødekomme jer kunders ønsker og behov. Vi går kun efter det bedre hver eneste dag. For os ligger udvikling af virksomheden i toppen af prioriteringslisten sammen med kvaliteten. Det vigtige for os er at alt bliver gjort til perfektion fra første spadestik. Vi går hele tiden efter at få virksomheden til at vokse så vi kan have jer kunder endnu mere i fokus. Ved hjælp af jeres støtte er det med til at virksomheden kan vokse efter jeres ønsker og behov. Vi vil også have muligheden for at dygtiggøre os indenfor nye områder som i eventuelt foreslår. Vi vil hele tiden, også selv være åbne for nye behandlinger, hvad angår nye trends på markedet.
Borum Møllevej 29, 8471, Sabro, Danimarca
- kontakt@lash-aarhus.dk
- lash-aarhus.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg kan kun anbefale lash Århus
Vild lækker oplevelse
Hurtig til at svare.
Hurtig til at sende.
Vild med lash lift kit produktet jeg købte
Jeg købte l Lash lift Kit og det har
Jeg købte Lash lift Kit og det har virket supergodt men man skal nok lige se en video på hvordan man gør før man prøver første gang
Leveringen var hurtigt
Da jeg modtog min pakke blev jeg positivt overrasket over at der medfulgte et takke kort og noget til den søde tand. Det er de små detaljer der tæller! Elskede det!
God kundeservice
Når det kommer til selve produkterne, er der en forskel på de to sæt vipper. I pakken “Jasmin Day” oplever jeg, at båndet på vipperne er lidt stift, hvilket kan mærkes, når de sidder på øjet. “Bella Day” vipperne har derimod et lidt mere fleksibelt bånd, som føles mere behageligt at have på.
Limen, sealeren og removeren fungerer alle, som de skal. Især limen er jeg positivt overrasket over – den har en mere klistret konsistens, hvilket gør påsætningen både nemmere og hurtigere. Man slipper for at vente på, at limen bliver tacky, som man ofte skal med mere flydende limtyper.
Super hurtig levering 👌
Dårlig oplevelse
Fik ingen besked om at min pakke blev leveret. Ingen brugsanvisning. Sviger meget, besværligt hvis man er uøvet. Limen virker dårligt. Der er ikke nok forskellige størrelser til øjenlåget.
Rigtig dårlig oplevelse.

Fantastisk
Fantastisk! Jeg købte Lash Aarhus’ vippeteknikker kursus og wow hvor jeg lærte meget! Både teknik og praksis blev forklaret og vist på en super god måde, og så spillede servicen også bare. Super sød lærer, kan klart anbefale:)

Perfekt
Mega hurtigt levering og produkterne fungerer lige som de skal! Vil helt klart anbefale og købe fra jer igen.

Risposta di Lash Aarhus
“Lash Lift Kit | Brow Lamination guide…
“Lash Lift Kit | Brow Lamination guide | Perfekte bryn og vipper derhjemme “ købt denne til bryn og vipper, den levet slet ikke op til det som den skulle. Jeg har intet godt at sige om dette.

10 uf 101
Hun er ikke bare dygtig – hun er fantastisk til at lære fra sig og deler gavmildt ud af sine mange tips og tricks.
Marianne skaber et roligt og trygt miljø, hvor man virkelig får lov til at lære i sit eget tempo.
Jeg føler mig supergodt klædt på efter kurset, og hendes måde at undervise på gør, at man både bliver motiveret og selvsikker.
Jeg er simpelthen så spændt og glæder mig helt vildt til at komme i gang med at lave vipper – alt sammen takket være hende 💖

Risposta di Lash Aarhus
Kan varmt anbefale et kursus!
Jeg har været til kursus i eyelash extentions hos Marianne og synes at det har været et meget lærerigt og hyggeligt kursus. vi var 2 til kurset hvilket gjorde at vi havde Mariannes fulde opmærksomhed. Jeg kan varmt anbefale Marianne!

Risposta di Lash Aarhus
Anden gang jeg køber og er mega…
Anden gang jeg køber og er mega tilfreds, smukke vipper og hurtig levering!

Risposta di Lash Aarhus
Super nem handel og gode priser
Super nem handel og gode priser. Fantastisk produkt 😍😍 Anbefales

Risposta di Lash Aarhus
Fik en meget lille smule Lash lim i…
Fik en meget lille smule Lash lim i øjet. Og røg til Skejby med skade på hornhinden og allergisk reaktion. Heldigvis blev mit syn reddet. Men pas på i ikke får limen i øjet.
Det er skrappe sager