Kommer til bandagist i Herning på Industrivej 9 7400 Birk. Et meget upersonligt sted med tomme lokaler, hvor bandagisten har lejet sig ind. Ingen personlighed eller hygge. Kunne måske overvejet a... Leggi di più
Tak til Bandagisten 🙌 Jeg vil gerne give en stor anbefaling for den virkelig professionelle behandling og vejledning, jeg har fået i forbindelse med min Scapula Alata. også kaldet Englevinge Je... Leggi di più
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har fået virkelig god hjælp hos Bandagist Centret. Personalet er både professionelt, venligt og meget lyttende. Jeg fik præcis den dokumentation, jeg skulle bruge til kommunen, hurtigt... Leggi di più
Tak til Bandagisten i Viborg. Hun har virkelig været en god hjælp og støtte. Jeg vil gerne give hende min bedste anbefaling, hun er bare så hjælpsom.
- Ortottista
- Produttore di apparecchiature mediche
- Fornitore di ausili per la mobilità
- Negozio di calzature ortopediche
- Servizio di ortottica e prostetica
- Protesi
Bandagist Centret er et professionelt bandageri med 14 afdelinger i Jylland og på Fyn. Vores erfarne og autoriserede bandagister og professionelle fagfolk, sætter altid dig som kunde i centrum. Vi har fokuserer på muligheder frem for begrænsninger og skræddersyr individuelle løsninger, der passer præcist til dine behov og din livssituation. Med mange års erfaring sætter vi en ære i at lytte og forstå, så vi kan skabe hjælpemidler, der giver dig størst mulig bevægelsesfrihed og et aktivt liv. Hos os er du med hele vejen – fra den første samtale til den færdige løsning – for kun gennem dialog og samarbejde kan vi sikre, at du får kvalitet og funktionalitet i hverdagen. Faglighed og tryghed er kernen i alt, hvad vi gør. Alle vores bandagister er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, og vores skomagermestre og produktspecialister har solid uddannelse og erfaring. Vi overholder altid Det Medicinske Direktiv, så du kan være sikker på, at dine hjælpemidler lever op til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Vi ved, hvor vigtigt dit hjælpemiddel er for din dagligdag. Derfor arbejder vi effektivt for, at vi kommer i mål for dig hurtigst muligt. Hos Bandagist Centret arbejder vi for og med mennesker – hver dag.
Torsøvej 1A, 8240, Risskov, Danimarca
- bc@bandagist.nu
- bandagist-centret.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Det bedste sted når behovet opstår
Blev ved ankomst mødt af en smilende og yderst hjælpsom receptionist, virkelig dejligt at føle sig velkommen.
Jeg går altid glad og tilfreds fra mine besøg hos Bandagistcentret.dk - her får jeg og mine fødder den bedste løsning og kan kun give min største anbefaling!!

Risposta di Bandagist Centret
Altid dejligt at komme til jer,meget…
Altid dejligt at komme til jer,meget fin behandling og service,altid smilende personale, man føler sig rigtig velkommen når man kommer til Bandagistcentret i Vindinggaardscenter i Vejle.Tak til jer.

Risposta di Bandagist Centret
Bandagist-Centret, høj faglighed, godt håndværk og god service
Det er nyt for mig at få lavet armprotese hos Bandagist-Centret. Jeg har skiftet leverandør efter 30 år hos anden leverandør.
Jeg er imponeret over deres høje faglighed. Der bliver sat tid af til at undersøge mine behov. En personlig og dybdegående samtale med bandagisten der giver mig en tryghed og sikkerhed i at jeg er i gode hænder.
Jeg har fået den bedste protese jeg nogensinde har haft. Det er flot håndværk, tilpasset mine behov.
Jeg giver Bandagist-Centret de bedste anbefalinger herfra.
Tak for jeres flotte og vigtige arbejde😊

Super hjælpsomme og dygtige
Det er på alle måder en god oplevelse, at komme i Bandagist Centret i Vejle. Dorthe har sammen med de andre funktioner i huset, været en kæmpe hjælp og støtte i forbindelse med senfølger efter brystkræft.

Risposta di Bandagist Centret
Sikke en fantastisk god service
Sikke en fantastisk god service. Jeg er typen der ikke er ret meget forudseende, så da min badedragt gik istykker i går, skrev jeg til Dorthe og vupti, ordre modtaget og modtager den så hurtigt at jeg ikke behøver at aflyse næste vandtræning. Vil gerne sige jer kæmpe tak for jeres venlighed, dejlige service og ikke mindst hjælpe mig med at vælge det rigtige og prøve noget nyt. Hvor er det fedt at I sender kataloger så jeg kan sidde hjemme og bestille, I er aldrig mere end et opkald/SMS væk. Tusind tak og tusind tak til Dorthe for altid så smilende og venlig. Kh Sanne (tidligere kræftpatient)

Uprofessionelt
Besøgte ultimo august 2023 afdelingen i Haderslev pga. en nedsunket forfod. Det tog under 10 min.: der blev mærket på min fod, taget et aftryk, og det var det!!!
INGEN spørgsmål om fx min ryg, om jeg har diabetes, om jeg har kredsløbsproblemer, hvilken medicin jeg tager etc., etc.
Jeg endte med at takke nej, da indlægget skulle udleveres, idet den samlede oplevelse var, at det var/er et uprofessionelt foretagende.
Bandagistcenteret Vejle (Dorthe) har…
Bandagistcenteret Vejle (Dorthe) har været en meget stor hjælp under og efter mit brystkræftforløb:
Forstående, støttende, og meget god til at komme med løsninger, der gør hele hverdagen lettere og bedre igen!
Jeg vil faktisk sige, at det, der også kommer med hjem er genvunden selvtillid og livskvalitet. Af hjertet tak!

Risposta di Bandagist Centret
Virkelig dårlig oplevelse i går hos en…
Virkelig dårlig oplevelse i går hos en fodterapeut, som var ikke-lyttende, bedrevidende, nedladende og selvhævdende. Fodindlæggene, jeg fik lavet, gav mig større gener, end jeg havde før, selv efter tilretningsforsøg.
Når inkompetence går hånd i hånd med ovenstående, har man opskriften på kundeflugt.
Jeg har mistet tilliden til Bandagist-Centret.
Uprofessionel og dårlig service
Utrolig dårlig service og kommunikation.
Skulle have lavet kompressionsstrømper og under måltagning så hun mine egne klasse 3 i fladstrik.
Ved modtagelse af første strømpe ser jeg den desværre er rundstrikker og i en anden model end jeg plejer at få. Når jeg så ringer dem op og gør opmærksom på fejlen får jeg ar vide at det er min egen skyld - for de laver som standard altid en rundstrikket og skal selv gøre opmærksom på t man vil have andet!
For det første så de min fladstrikket strømpe og for det andet anede jeg ikke noget om deres standard strømper var i rundstrik.
Det havde været på sin plads at oplyse dette sim god kundeservice!
Jeg annullerede ordren og henvendte mig til Sahva i stedet for.
Min mand havde også en uheldig og ret kedelig oplevelse med hans nye skoindlæg som ikke passede. Men den anmeldelse laver han selv!
Kan ikke anbefale dem til hverken strømper eller fodindlæg!
Protesefod knækker sammen
Min protesefod knækkede sammen og jeg bestilte med det samme en ny hos min egen Bandagist som er SAHVA. Tønder kommune ville imidlertid have 2 tilbud på protesefoden så jeg skulle ringe til Bandagist centret som Tønder kommune samarbejder med - som de siger. Jeg ringer altså og siger at jeg skal have en pris på en protesefod af typen Vari-Flex sp/tå VFXE4280 str.28 Cat 4. Den kunne de ikke give mig uden at jeg skulle møde op. Jeg kunne på det tidspunkt ikke gå på protesen. Vi taler om en reservedel som monteres med 2 skruer hvilket jeg selv kan gøre. Det er ikke på den måde de får kunder i butikken
Uacceptabelt
Bandagist centeret i Risskov/Århus
Ingen problem at få tid til at få lavet sålen, der er selvfølgelig en forventelig ventetid. Men nu af vores afhentning og prøvning af såle blevet aflyst to gange og hver gang skal vi så vente i ca en måned på ny tid, det er ikke acceptabelt!
Uprofessionelt
Jeg bestilte indlæg til nedsunken forfod i forsommeren ved Bandagist Centret i Herning og blev lovet, at de ville være færdige før ferien, men blev ringet op efter nogen tid og fik at vide, at det alligevel ikke kunne lade sig gøre. Udleveringen/tilretningen blev derfor flyttet til starten af august og et kvarter inden aftalen kom der så en ny opringning med besked om, at indlæggene var blevet væk. På det tidspunkt var jeg kørt næsten hele vejen fra Ringkøbing til Herning. På spørgsmålet om det ikke havde været muligt at ringe tidligere fik jeg et undvigende svar. Jeg har nu opgivet Bandagist Centret og leder efter en ny bandagist, som er bedre organiseret. Jeg kan desværre ikke anbefale dette sted.
Tak!
Tak!! Jeg skulle have nye skoindlæg - har fået hos Bandagist Centret i Risskov to gange tidligere - og må indrømme at denne gang var indlæggene ubrugelige og jeg var dybt skuffet. Men min holdning er at man kan ikke tillade sig at gå og være utilfreds uden at fortælle det der hvor man har købt varen. Jeg fik så en ny tid ved den behandler der tidligere havde lavet mine indlæg og sikke en venlighed og imødekommenhed og vupti et perfekt resultat. Alle virksomheder kan fejle, men hvis man retter fejlen med et smil så kan man ikke gøre det bedre;-)
Dårlig oplevelse
Havde bestilt tid til kl. 9,00 den 2/11-2016. Ankom nogle minutter før og
blev anvist stue 1, hvor jeg straks ville blive betjent. I forvejen var jeg blevet oprettet i deres system, hvor det blev oplyst, at jeg skulle have lavet et par ortopædiske sko med indlæg iflg. aftale med Regionshospitalet i Viborg og Viborg Kommune.
Samme dame, som sad i receptionen kom uforberedt ind på stue 1 efter 15 minutters forsinkelse, hvilket i sig selv ikke er rimeligt, når der er bestilt tid. Jeg nåede kun at sige, at jeg skulle have et par sko med indlæg og muligvis samtidig et par sandaler, hvor mine indlæg fra mine nuværende sandaler evt. skulle anvendes. Så gik damen, og igen sad vi bare og ventede i et kvarter. Intet skete, hvorpå jeg sammen med min kone gik ud i receptionen for at se, hvad der skete. Her sad damen og var i gang med andre opgaver. Jeg sagde til hende, at det ikke var rimeligt at vi bare skule vente i uvished, når vi havde bestilt tid, hvorpå hun svarede meget lidt kundevenligt, at vi bare kunne gå, hvis vi ikke vil vente længere. Det valgte vi så at gøre. Vi oplevede hele episoden hos Bandagist-Centret i Viborg som meget uprofessionelt og kan bestemt ikke anbefale stedet.