Kommer til bandagist i Herning på Industrivej 9 7400 Birk. Et meget upersonligt sted med tomme lokaler, hvor bandagisten har lejet sig ind. Ingen personlighed eller hygge. Kunne måske overvejet a... Leggi di più
Tak til Bandagisten 🙌 Jeg vil gerne give en stor anbefaling for den virkelig professionelle behandling og vejledning, jeg har fået i forbindelse med min Scapula Alata. også kaldet Englevinge Je... Leggi di più
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har fået virkelig god hjælp hos Bandagist Centret. Personalet er både professionelt, venligt og meget lyttende. Jeg fik præcis den dokumentation, jeg skulle bruge til kommunen, hurtigt... Leggi di più
Jeg har haft en hel fantastisk oplevelse med Bandagist centeret. Havde indleveret mine støvler til udblokning/reperation i Haderslev afdelingen før Jul og havde kun et par ortopædisk støvlesanda... Leggi di più
- Ortottista
- Produttore di apparecchiature mediche
- Fornitore di ausili per la mobilità
- Negozio di calzature ortopediche
- Servizio di ortottica e prostetica
- Protesi
Bandagist Centret er et professionelt bandageri med 14 afdelinger i Jylland og på Fyn. Vores erfarne og autoriserede bandagister og professionelle fagfolk, sætter altid dig som kunde i centrum. Vi har fokuserer på muligheder frem for begrænsninger og skræddersyr individuelle løsninger, der passer præcist til dine behov og din livssituation. Med mange års erfaring sætter vi en ære i at lytte og forstå, så vi kan skabe hjælpemidler, der giver dig størst mulig bevægelsesfrihed og et aktivt liv. Hos os er du med hele vejen – fra den første samtale til den færdige løsning – for kun gennem dialog og samarbejde kan vi sikre, at du får kvalitet og funktionalitet i hverdagen. Faglighed og tryghed er kernen i alt, hvad vi gør. Alle vores bandagister er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, og vores skomagermestre og produktspecialister har solid uddannelse og erfaring. Vi overholder altid Det Medicinske Direktiv, så du kan være sikker på, at dine hjælpemidler lever op til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Vi ved, hvor vigtigt dit hjælpemiddel er for din dagligdag. Derfor arbejder vi effektivt for, at vi kommer i mål for dig hurtigst muligt. Hos Bandagist Centret arbejder vi for og med mennesker – hver dag.
Torsøvej 1A, 8240, Risskov, Danimarca
- bc@bandagist.nu
- bandagist-centret.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Super god service god behandling når…
Super god service god behandling når man ringer
Er som det skal være det hele Super

Risposta di Bandagist Centret
Får lavet indlæg ved Bandagist centret
Får lavet indlæg ved Bandagist centret. Altid god service, dejligt at personalet lytter og laver indlæg der passer 1. gang. Kan varmt anbefales

Meget proffessionelt personale
Meget proffessionelt personale. Super kvailitet såler :-)
Et produkt, man kan stole på
Et produkt, man kan stole på. God og professionel behandling.

Risposta di Bandagist Centret
Altid god og professionel hjælp
Altid god og professionel hjælp. ALT SPILLER.

Langt bedre end Sawa
Langt bedre end Sawa. Langer ikke bare standardindlæg over disken (som Sawa) men tilpasser personligt og omhyggeligt dine indlæg.

Fuld tilfredshed
Fin og venlig service og meget tilfreds med produktet. Intet at klage over

Risposta di Bandagist Centret
Nu går jeg bedre ,takket være Arne fra…
Nu går jeg bedre ,takket være Arne fra Bandagist Center Aalborg.Rigtig gode tilpassede sko.
nb.jeg forstår ikke Thisted kommune de er så forelskede i Sawa og kun vil have samarbejde med dem

Risposta di Bandagist Centret
Perfekte sko til mine skavanker
De sko jeg har fået fra bandagist centeret har altid passet og fungeret for mig.

Benprotese
Benprotese: har været hos mange andre bandagister / men Bandsgist Centeret er dr bedste; De forstår
Kompleksiteten(mit andet ben er også skade), dens sammenspil, kreative og mega effektive til at finde løsninger samt presse ind i deres travle kalender💪🏾❤️

Knæskinde
Knæskinde
Har kun godt at sige om Bandagist Centert i Hjørring. Altid god service

Risposta di Bandagist Centret
Rigtig god information og vejledning.

Risposta di Bandagist Centret
Jeg har brugt Bandagist Centret i ca 40 år.
Jeg har brugt Bandagist Centret i ca. 40 år og har pensioneret et par Bandagister, har været i flere afdelinger gennem årene, Aarhus, Randers, Silkeborg og Herning, har altid været super tilfreds med behandling, som har altid været super professionnel, med de nyeste tiltag inden for faget.

Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse. Dejlig modtagelse, med super professionelle personale. God vejledning og stort udvalg af det jeg skal bruge😊👍🏼

Risposta di Bandagist Centret
Har fået lavet fodinlæg der i flere år…
Har fået lavet fodinlæg der i flere år det har altid fungeret fint

Risposta di Bandagist Centret
En rigtig god fornemmelse for mine…
En rigtig god fornemmelse for mine fødder. God og dygtig betjening. Det var i det hele taget en god oplevelse .

Risposta di Bandagist Centret
Den venlige modtagelse fra personalet
Den venlige modtagelse fra personalet, gør at det er en god oplevelse og jeg følte mig hjemme i de nye sko med nye indlæg med det samme, så det øger også lysten til at gå mere

Risposta di Bandagist Centret
Det er bare et fantastisk sted at komme…
Det er bare et fantastisk sted at komme og alle er utrolig søde og hjælpsomme, så kæmpe anbefaling herfra. Bandagist Henrik Tingleff har en stor stjerne hos min datter som elsker at komme hos Bandagist Centret - afdeling Aarhus