Kommer til bandagist i Herning på Industrivej 9 7400 Birk. Et meget upersonligt sted med tomme lokaler, hvor bandagisten har lejet sig ind. Ingen personlighed eller hygge. Kunne måske overvejet a... Leggi di più

Tak til Bandagisten 🙌 Jeg vil gerne give en stor anbefaling for den virkelig professionelle behandling og vejledning, jeg har fået i forbindelse med min Scapula Alata. også kaldet Englevinge Je... Leggi di più

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har fået virkelig god hjælp hos Bandagist Centret. Personalet er både professionelt, venligt og meget lyttende. Jeg fik præcis den dokumentation, jeg skulle bruge til kommunen, hurtigt... Leggi di più

Jeg har haft en hel fantastisk oplevelse med Bandagist centeret. Havde indleveret mine støvler til udblokning/reperation i Haderslev afdelingen før Jul og havde kun et par ortopædisk støvlesanda... Leggi di più

1. Ortottista
  2. Produttore di apparecchiature mediche
  3. Fornitore di ausili per la mobilità
  4. Negozio di calzature ortopediche
  5. Servizio di ortottica e prostetica
  6. Protesi

Bandagist Centret er et professionelt bandageri med 14 afdelinger i Jylland og på Fyn. Vores erfarne og autoriserede bandagister og professionelle fagfolk, sætter altid dig som kunde i centrum. Vi har fokuserer på muligheder frem for begrænsninger og skræddersyr individuelle løsninger, der passer præcist til dine behov og din livssituation. Med mange års erfaring sætter vi en ære i at lytte og forstå, så vi kan skabe hjælpemidler, der giver dig størst mulig bevægelsesfrihed og et aktivt liv. Hos os er du med hele vejen – fra den første samtale til den færdige løsning – for kun gennem dialog og samarbejde kan vi sikre, at du får kvalitet og funktionalitet i hverdagen. Faglighed og tryghed er kernen i alt, hvad vi gør. Alle vores bandagister er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, og vores skomagermestre og produktspecialister har solid uddannelse og erfaring. Vi overholder altid Det Medicinske Direktiv, så du kan være sikker på, at dine hjælpemidler lever op til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Vi ved, hvor vigtigt dit hjælpemiddel er for din dagligdag. Derfor arbejder vi effektivt for, at vi kommer i mål for dig hurtigst muligt. Hos Bandagist Centret arbejder vi for og med mennesker – hver dag.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Jeg skulle for 3 gang have proteser

Jeg skulle for 3 gang have proteser. Valgte Bandagist centret i Risskov. Sikke en forskel fra andre leverandører. Her blev jeg hørt,og jeg fik en super vejledning, absolut bedste anbefalinger.
Synd at denne forretning ikke reklamerer, for de er super.

13 aprile 2024

Risposta di Bandagist Centret

Tusind tak for dine meget pæne ord, som vi har noteret og gemt til næste gang, vi skal lave en reklame 😉

Kun positiv

Altid lydhør og gør hvad de kan for at leve op til de specielle krav, jeg stiller. Jeg refererer til Aalborgafdelingen.

3 aprile 2024

Tusind tak - det giver vi videre til vores kolleger i Aalborg 👍

God service

God service. Den bedste vejledning jeg har fået nogensinde. Tusind tak Dorthe for dine gode råd 👍🙏

21 marzo 2024

Risposta di Bandagist Centret

Tak for det og de pæne ord om Dorthe. Dem giver vi videre til hende 👍

Jeg har 2 gange nu fået lavet mine såler ved Sanne H fra Odense-afdelingen. Hun er yderst professionel, har styr på sit håndværk og er meget imødekommende. Så skal I have lavet såler, så spørg efter Sanne👏🏽
Virkelig go’ oplevelse ☺️

18 marzo 2024

Tusind tak for dine pæne ord, som vi sender videre til Sanne i Odense 🙏

Forhøjelse af eget fodtøj

Jeg har været forbi Bandagist Centret i Randers, hvor konklusionen blev, at jeg skal have lave forhøjelse af eget fodtøj. Super behagelig samtale. Jeg fik at vide, at jeg skulle anskaffe det fodtøj, som jeg ønskede forhøjet og aflevere det på adressen. Jeg fik også at vide, at jeg ikke behøvede at aftale en specifik tid for at aflevere fodtøjet - jeg kunne bare komme forbi og aflevere det. Indtil videre har jeg været forbi 3 gange, og har stadig ikke fået afleveret mit fodtøj:

1. gang: jeg var forbi med fodtøjet var der ikke nogen på adressen. (fair nok, jeg var der først 15:45 ish, så jeg burde måske have ringet inden og sikret mig, at der var nogen på adressen)

2. gang: ringede jeg ind for at høre efter, om der ville være nogen på adressen torsdag/fredag i ugen efter. Det ville der. Jeg cyklede derud igen og der var ikke nogen på adressen (ved 14-tiden).

3. gang: jeg har i ugens løb haft ringet ind, igen, for at få styr på nøjagtigt hvilke tidsrum som jeg kunne aflevere mine sko. Her fik jeg at vide, at hvis jeg ville være helt sikker, så fredag i tidsrummet 09:00-13:00 ville der i hvert fald være nogen på adressen. Jeg har taget fri fra arbejde for at aflevere skoene. Jeg var der ca. 11:30. Endnu engang var der lukket...

Jeg har nu fået lagt en ny tid i kalenderen, men jeg må indrømme, at jeg er lidt frustreret over det her... Jeg føler virkelig at jeg spilder min tid, og at der er noget kommunikation, som ikke bliver videregivet, når jeg ringer ind.

Ellers, super behageligt personale, overhovedet ikke noget der. Men, det er godt nok irriterende at ringe ind inden for at sikre sig at der er nogen på adressen, tage fri fra arbejde, køre ud på adressen, og så er der alligevel lukket.

Beklager irritationsudbruddet.

2 febbraio 2024

Risposta di Bandagist Centret

Det er helt i orden, at du bliver irriteret, og det er også på godt jysk "træls", at køre forgæves flere gange. Det ville vi alle helt sikkert blive irriteret over. Vi beklager virkelig meget og gør alt for, at hverken du eller andre oplever det igen 👍

Den skomager som laver mit fodtøj

Den skomager som laver mit fodtøj, er god til at vejlede mig i hvilken model der passer bedst til mit handicap. Ligeledes i valg af farve, er han dygtig til at guide mig.
Jeg har kun haft positive møder med min skomager. Jeg har ikke oplevet at der har været fejl eller andet, når jeg har modtaget det færdige fodtøj.
Helt igennem et troværdigt og seriøst firma.

29 gennaio 2024

Risposta di Bandagist Centret

Tusind tak - vi har sendt din pæne ord videre til vores skomagere 👍

Altid god service

Altid god service
Stor faglighed
12 år som kunde

23 gennaio 2024

Risposta di Bandagist Centret

Vi er altid glade for kunder, som kommer igen og igen. Tak for det 🙏

Kompetent vejledning med respekt for den enkelte

Har gennem de sidste 2-3 år fået den bedste vejledning med respekt for mit eget valg og udfordringer af Sanne, Fåborgvej Odense. Det har været en proces at acceptere udfordringer med passende fodtøj til mig. Sanne har vejledt med stor forståelse og professionalisme uden jeg på noget tidspunkt har følt mig belært eller presset til nogle valg.
Hu sørger for at søge bevilling hos kommunen, og retter og tilpasser såler til mine sko. Ligeledes vejledning om hvor og hvilken type sko som vil passe mine fødder. Kan virkelig anbefale Sanne, BandagistCenteret. Fåborgvej Odense

10 gennaio 2024

Risposta di Bandagist Centret

Tusind tak for de pæne ord om Sanne, vores gode kollega i Odense. Vi sørger naturligvis for, at hun også hører det 👍

God service

Har kun oplevet en god service de gange der har været brug for deres hjælp.

18 gennaio 2024

Tak 🙏

kompetent betjening, stort udvalg

Rigtig god og kompetent betjening. Jeg skulle have en brystprotese, en bh og en badedragt.
Virkelig dejligt at komme ind i en “butik” og ikke et lokale hos en fysioterapi.
Stort udvalg og mulighed for at bestille hjem, selvom man måske ikke kan passe det. Det betyder så meget for en kunde som mig.
Professionel hjælp og professionelle råd, som jeg kunne bruge.

28 dicembre 2023

Risposta di Bandagist Centret

Det er vi glade for at høre og sender dine pæne ord videre til vores brystprotesespecialister 🙏

En behagelig samtale med masser af…

En behagelig samtale med masser af forståelse i bandagist centret, hurtig levering af protese efter kommunens godkendelse.
Tak til jer.

5 dicembre 2023

Risposta di Bandagist Centret

Det er vi glade for at høre - tak for det 👍

De indlæg der blev lavet til mig

De indlæg der blev lavet til mig, var ubrugelige, specielt det højre. Løftet til nedsunken forfod var placeret forkert og ligeledes løftet til min platfod. Helt forkert aftryk der blev taget. De Ønskede ikke at lave nyt aftryk, som jeg nu har fået andetsteds.

25 agosto 2023

Risposta di Bandagist Centret

Vi beklager meget, vi ikke kunne leve op til dine ønsker og forventninger og håber, du har fået det løst et andet sted.