Valutata 2 stelle su 5

Konstant längre leveranstid än utlovat. Lagersaldo som inte stämmer överens med verkligheten. Men bra priser som gör att man återkommer. Men det finns goda potential för förbättring.

Valutata 1 stelle su 5

Beställda enligt hemsidan innan den 16 december för att vara säker på att julklapparna skulle hinna fram innan jul. Har maiatl2 gånger, inget svar och nu ser jag på alla andras omdömen att det verka... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Beställde JULKLAPPAR!! och lovades att leveranstiden skulle vara 2-5 dagar. Idag den 22/12 (10 dagar efter beställning) har klapparna ej dykt upp. Verkar inte som att paketet lämnat lagret!! Andra för... Leggi di più

2,1

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Beställde mina varor 10 dec och har…

Beställde mina varor 10 dec och har också inte fått någonting. Önskade jag hade läst den här betyg först så hade jag aldrig beställt hos dem. De föreslår själv att jag beställer hos en annan! Lite sent 4 dagar innan jul....

Undvik!!!!

Undvik!!!!
Beställde julklappar den 10/12, ännu inget paket i sikte, ingen uppdatering i status via paketspårning, kundtjänst svarar ej/går inte att få tag på (mailade för 4 dagar sedan)

Har haft upprepade problem med bamba, hela tiden fel saker som levereras, paket som aldrig kommer i tid, dåligt bemötande av kundtjänst. De kronor man sparar genom att handla hos Bamba.se är absolut inte värt huvudvärken man får på köpet!

Valutata 1 stelle su 5

Sämsta företaget någonsin !!!!!

Så dåligt! Beställde barnens julklappar den 9/12 för att vara säker på leverans innan jul och det har inte kommit än ! Inte går det att få tag på kundtjänst heller! Köp aldrig nått härifrån då man inte kan lita på dom !!!! Jag måste alltså panikköpa alla julklappar i helgen!

Aldrig mer Bamba!

Har maiatl2 gånger, inget svar och nu ser jag på alla andras omdömen att det verkar som att jag får ge mig ut och leta efter allt på stan i alla fall! Hur kompenseras för detta??
Skulle aldrig rekommendera denna hemsida för någon!

Valutata 1 stelle su 5

Beställde den 10/12 för att vara säker…

Beställde den 10/12 för att vara säker på leverans innan jul, alla varor fanns i lager och finns fortfarande i lager, nu är det den 20/12 och givetvis kommer inte barnens julklappar fram till jul, mycket dåligt, sista gången jag beställer från er, gjorde snabbt 2 beställningar från Hiko som kom redan nästa dag och 1 från Lekmer på söndagskväll som kom på tisdagen

Beställde 5 dec

Beställde 5 dec, ej skickat den 20 dec. Svarar ej på Mail. Kommer behöva köpa 10 julklappar i all hast då de ej kommer hinna fram.

Opålitliga

Jag beställde julklapp till mitt barn redan den 4e december, för säkerhets skull. Förra veckan får jag email att leveransen blir försenad. En automatiskt svar alltså, inte något personligt email. Utan info om när leveransen kommer, alternativ, till ex att avbeställa. Jag kontaktar de på chatten. De vet inte när den kommer att skickas. Den 17e fortfarande samma läge. Samtidigt reklam på hemsidan att beställningar tom 16e dec ska hinna vara framme innan jul (!). Jag mejlar de igen. Svar får jag den 19e, att beställningen är skickad. Nu hoppas jag bara att den är framme imorgon fredag den 21a. Opålitliga, svårt att nå fram o kontakta, tar ej ansvar för deras fel.

Valutata 1 stelle su 5

Jag rekommenderar INTE att handla från…

Jag rekommenderar INTE att handla från Bamba. Gjorde beställningen den 9 december för att vara säker på att få varorna innan Jul. Den 18 december hade inte varorna lämnat lagret så jag mailade kundtjänst för att höra varför de inte skickat dem. Fick till svar den 19 december

Hej

Tack för ditt mail.

Jag ber om ursäkt för förseningen som skett på din beställning.

Beställningen är fortsatt försenad på vårt lager och jag kan därför inte garantera dig att denna kommer fram innan jul. Så ifall du kan hitta varorna på annat håll för att få dem till julklapp så rekommenderar jag dig att köpa därifrån

På Bambas hemsida står det att om man beställer senast den 16 december så kommer varorna levereras före jul. Det står i och för sig inte vilket år?? Kanske jag har dem till julen 2019 😫

Valutata 1 stelle su 5

Beställde en julklapp den 9 december…

Beställde en julklapp den 9 december som var beställningsvara. Kommit in i lager föra veckan, alltså för en vecka sedan och det står fortfarande att ordern hanteras på lager! Jag får inte tag i kundservice och jag antar att jag inte får julklappen i tid! Dåligt service, dåligt leverans! Förra året var det samma! Aldrig-aldrig mer Bamba.se!!!! Tack för att ni förstörde julen igen!!

Valutata 1 stelle su 5

Beställde också 10/12 och fick äntligen…

Beställde också 10/12 och fick äntligen tag på kundservice. Dom kan inte lova leverans innan jul trots att det står att man ska få det om man beställde innan 16/12.. Så dåligt! Blir sällan upprörd över såna här grejer men det är nonchalant att behandla kunde så här.

sämsta företaget någonsin

Beställde december och varorna har inte lämnat lagret ännu. Lär väl inte få leksakerna till jul och göra mina fyra syskonbarn väldigt besvikna. BESTÄLL ALDRIG härifrån!! varnar er.
Man får inte ens tag på dom då de inte svarar på mail.

Aldrig mer!

Jag har inte fått min leverans trots att det är två veckor sen jag beställde, inte ens leveransbekräftelse om att den lämnat deras lager.
Har mailat till kundtjänst men där får man inget annat svar än autosvar, och ringa kan man ju bara glömma då man inte ens hittar något telefonnummer.
Kommer ALDRIG mer att beställa från den här sidan!
Fanns det minusbetyg skulle jag inte tveka en sekund!

Valutata 1 stelle su 5

Sämsta tänkbara service i detta…

Sämsta tänkbara service i detta företag. Gjort en beställning den 12/12 ser inte att den lämnat lagret än. Har mailat massor av gånger till kundtjänst utan ens fått återkoppling. Nu börjar jag tro att barnbarnets julklapp inte hinner komma. Det är otroligt ledsamt.
De säger att höra av sig men inte ens svarat på mailen.
Mycket dåligt och oacceptabelt. Aldrig mer

18 dicembre 2018

Stay clear of this shop

Stay clear of this shop, appalling service!! Ordered 9th Dec for items that showed as “in stock” and “shipped within 2 days”. No communication since (10 days later), no replies from “customer service” address. Ordered the same day from Jollyroom, Lekmer and Babyland and all arrived quickly - plenty of other options to chose from so will avoid this shop at all costs going forward as I now need to find another present for my daughter and have it arrive with only 3 working days until Xmas.

18 dicembre 2018
Valutata 1 stelle su 5

Bamba AB, Ett uruselt företag som inte kan leverera…

Ett urusel företag som inte kan leverera varor i tid. Usel kundservice. 0 stjärnor. Beställde förra julen och fick fel varor levererade. De kunde då inte leverera den rätta varan före jul.
I år tänkte jag att fel kan alla göra och gjorde ett nytt försök. Beställde julklapp 25/11 och idag 17/12 säger de när jag väl får tag i dem att de tyvärr inte kan garantera leverans innan jul. De har alltså inte skickat varan på 3 veckor!!!
Rekommenderar alla att inte beställa från dem! De kör med falsk marknadsföring de har inte varorna.

17 dicembre 2018
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più