Inloggen lukte bij herhaling niet. Verificatie link werkte niet. Ik heb als gast afgerekend. Mooi assortiment. Ik wacht nu de bestelling af.
Het bestellen van een artikel gaat snel en eenvoudig. De klantgegevens verschijnen vanzelf en de bestelling kan snel afgerond worden. De kwaliteit van het geleverde artikel is goed. De website is ov... Leggi di più
Was vroeger heel enthousiast over deze winke. Kreeg elk half jaar de Duitse catalogus per post. Maar sinds overlijden vader en ondanks verhuisbericht sindsdien geen catalogus of folders meer gekregen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In korte tijd diverse kleding artikelen besteld. Geen enkele keer teleurgesteld. In verleden zo vaak teleurgesteld in bedrijven maar ben blij verrast door materiaal pasvorm en verzending nog niets te... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Postorderbedrijf BADER staat sinds 1929 voor kwaliteit & klantentevredenheid ✓ Kwaliteitsgarantie van alle producten ✓ Competente klantenservice ✓ Nu bestellen!
5902 VA, Venlo, Paesi Bassi
- 077 80 80 110
- service@bader.nl
- bader.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Zeer tevreden over de ervaringen…
Zeer tevreden over de ervaringen opgedaan bij uw firma.

Risposta di BADER postorders
Ging vlot en eenvoudig, slechts één puntje van kritiek (omschrijving in besteloverzicht is een andere dan wat ik besteld heb. Namelijk 'kussensloop' ipv tochtstopper).
Ging gewoon snel en eenvoudig. Eén puntje van kritiek: ik bestel een tochtstopper en op het plaatje staat ook een tochtstopper in de door mij gewenste kleur, maar bij de omschrijving heet het ding opeens een kussensloop. En dat is toch echt iets heel anders. Nu maar hopen dat ik echt die tochtstopper krijg ;-)

Fantastisch bedrijf
Wederom weer goed geslaagd met 2 items ( ochtendjassen ) uit de prachtige collectie. Ook de huishoudelijke producten zijn top.

Risposta di BADER postorders
Bestellen van de plantenbak ging heel…
Bestellen van de plantenbak ging heel gemakkelijk.

duidelijke website
duidelijke website om uit te zoeken wat ik wil bestellen

Goede Service
Mijn pakket wordt heel netjes in een heel leuke cartoon doos bij mij afgeleverd.

Risposta di BADER postorders
Levering langer dan op bevestiging staat
Op website en bevestiging staat levering binnen 2 tot 3 dagen. Na 3 dagen telefonisch kontakt is het antwoord : staat nog op verwerking en kan 10 dagen duren.
Heel vervelend!!!

Risposta di BADER postorders
bader heeft mooie artikelen en het is…
bader heeft mooie artikelen en het is makkelijk en duidelijk te vinden

Risposta di BADER postorders
Al lange tijd opzoek naar badstof jurk
Al lange tijd opzoek naar badstof jurk. Erg benieuwd en gevonden bij Bader. Fijne stof en goede kwaliteit. Geheel naar wens.

lastig bestellen
Wanneer je bestelt vanuit je wensenlijstje springt na iedere klik de pagina weer terug naar de eerste bladzijde en wanneer je dan 6 pagina's met wensen hebt, is het heel irritant wanneer je steeds weer vanaf het begin moet beginnen.

Risposta di BADER postorders
Al jaren kopen wij bij Bader
Al jaren kopen wij bij Bader, tot nu toe alleen maar goede ervaringen en service gehad.

Risposta di BADER postorders
Lekker snel besteld en leuke prijs
Lekker snel besteld en leuke prijs. Nog even voor de vakantie uit proberen ....

makkelijk bestellen
makkelijk bestellen, Bader heeft goede kwaliteit en geen bestelkosten

Risposta di BADER postorders
Een breede keuze en goede kwaliteit en…
Een breede keuze en goede kwaliteit en prijs verhouding maken het bestellen leuk.