Rigtig fint produkt, hvis man befinder sig et sted uden mikroovn. Batteriet holder ikke 8-12 timer. Man kan ca. opvarme 5 flasker inden BabyLun skal oplades igen. Dvs. en batteri-levetid på max 1 1... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Jeg kan varmt anbefale babylun. Du kan nemt og hurtigt at tilberede modermælkserstatning til din baby med den smarte flaske opvarmer pro. Den er alle pengene værd. Hvem vil ikke have mere oversku... Leggi di più
FORFÆRDELIG OPLEVELSE. Jeg tror vi alle kan relatere til at når man købe en sådan produkt er det fordi man håber det kan gøre det hele lidt nemmere. MEN produktet lever på ingen måder op til hvad... Leggi di più
Bestilte flaskevarmeren, får herefter en reklame mail med at man skal tilkøbe adapter til forskellige slags flasker. (Markedsfører sig som om de passer til alle) Derudover sender jeg en mail vedr... Leggi di più
Danmarks første transportable flaskevarmer: Varmer modermælk og erstatning på 5 minutter. Opvarmning af babyens mad er simpelt, effektivt og nemmere end nogensinde før. Vi har udviklet et redskab, som hjælper med at bringe det bedste frem i alle forældre.
Horsensgade 2, 8000, Aarhus C, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
God og hurtig kundeservice! Og produktet virker fantastisk, ikke mindst :)

Risposta di Babylun
Det værste gang fup og fidus! Hold kæft hvor det en l***ekundeservice! Og man får ikke sin vare som man venter og venter på…. Håber idet mindste på at pengene bliver sendt retur! Har ventet i 3 mrd og ydeligere udsat. Forvent ikke din vare fra Babylun
L**** mennesker 😡😡😡😡
Sådan var min første anmeldelse, men efter Babylun skrev tilbage på mit meget sure opstød fik jeg tilsendt en flaske varmere fra Babylun, med deres navn på ikke noget fra amazon osv. og flaske varmeren virker faktisk gange udemærket, lille smule langsom til at varme (5-7 min) men absolut bedre end ingenting og bedre end helt kold mælk 🙌🏻
Designet er super praktisk og smart især beholderen til MME og super nem at have med på tur!
Kan sagtens anbefales til andre ☺️

Risposta di Babylun
Ville helst ingen stjerner give men det kan jeg ikke hvis jeg vil efterlade et review. Som så mange andre har skrevet herinde bestilte jeg også i slut december og lagde mærke til at de havde trukket pengene et par dage efter. Jeg kontakter dem om dette da de ikke må før de har sendt produktet og får svar tilbage om at det er fordi de er gået i gang med at forberede min ordre og at de regner med at sende den i slutningen af ugen. De svarede mig en torsdag.
Fredag kom der en mail ud om at grundet covid-19 har der været forsinkelser men at de regnede med at sende orderene i ugen efter. Jeg får så endnu en email om mandagen at da de skulle pakke min ordre var der ikke flere hvide tilbage, som var den jeg havde bestilt. Min valg stod så mellem at vælge en af de to andre farver eller at få 50 kr og så vente yderligere 4 uger på en hvid.
Jeg svarede tilbage at jeg valgte option nr. 3, som i at jeg ville annullere min ordre og have mine penge retur med det samme.
Det kan ikke passe at de trækker pengene 2 uger før de overhovedet gør sig klar til at sende ordren og så pludselig ikke har den man havde bestilt. Min søn ville nå at være så gammel at vi ikke længere skulle bruge en flaskevarmer. Jeg fik dog min penge tilbage hurtigt.
Hold jer langt væk. Rent fup.
OPDATERET 03/03/2022: Jeg havde egentlig glædeligt lagt min oplevelse med Babylun bag mig til jeg i går fik en email om svar fra dem herinde.
Måske de prøver at være en legit business og er ved at udarbejde deres problematikker. Men hvis man spørger mig om jeg ville anbefale dem er svaret klart nej. Der er for mange red flags og når man kun lige kigger under overfladen om deres business er det skræmmende hvor meget er falsk. Kig på deres facebook, kun EN person liker deres post og hvis der så tilfældigvis er to likes så er det andet like fra en den første kender. Deres nyeste reviews inde på facebook kommer sjovt nok alle sammen fra Århus men har ikke særlig danske navne eller haft deres profil i så lang tid. De har også alle kun mellem 30 eller 50 venner. Der er ikke beskrevet nogensteder om HVEM der egentlig ejer Babylun men slår man deres addresse op på Krak er det lidt interressant.
Så nej absolut ikke interesseret i at i skal sende mig en flaske Babylun.

Risposta di Babylun
Vi købte en flaskevarmer i december, og efter lidt tid fik vi en flaskevarmer tilsendt.. som ikke var fra Babylun men et helt andet mærke. Og kassen var fra Amazon?! Vi kontakter dem, og de svarede hurtigt at den var i rest og der ved en fejl var sendt den anden.
Midt januar fik vi den rigtige (efter vi sendte den anden retur på deres regning).
Den rigtige er dog ikke god. Varmer ikke særlig godt, længe om at varme. Deres logo er pudsigt nok heller ikke på, som videoerne viser.
Vi kontaktede dem igen for returnering og de ville gerne give os 30% afslag (vi havde i forvejen fået 15%, pga. Forkert leveret vare) eller fuld returnering. Vi tog imod de 30%.
Produktet er ikke synderlig godt men virker da, og højest tænkeligt ikke deres eget (ved jeg dog ikke), men deres kundeservice har været upåklageligt, hvorfor 3 stjerner.

Risposta di Babylun
Selvom de trækker pengene før varen er afsendt, sender de pengene tilbage igen ved anmodning herom.

Risposta di Babylun
Lang leveringstid.. bestilte d 28 og har stadig ikke modtaget produktet her d 6 januar.
Babylun bliver opmærksomme på dette da jeg tager kontakt til dem. De beklager rigtig meget og giver et symbolsk beløb som beklagelse for den lange leveringstid som skyldes covid. Helt klart god kundeservice!!
Glæder mig til at modtage produktet.
Hurtig og god service!
Vi glæder os til at komme igang med at bruge vores babylun!
Så god kundeservice! Jeg havde bestilt en vare derfra, men blev kontaktet, fordi at varen var blevet udsolgt i det samme, at jeg havde bestilt den. Jeg kunne så enten få pengene refunderet eller vente på, at de fik den på lager igen og få god rabat på varen i stedet.
Babylun har været mit bedste køb i år. Vi har flere gange stået med problemet angående kold mælk på farten. Babylun er nem at bruge og opvarmer hurtigt mælken, men allervigtigst kan vores lille datter lide det.
Kæmpe anbefaling herfra

Risposta di Babylun
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.